28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+14
alitheea
Gloxinia2010
mihaela99
florica
lica54
dana17
iulianagl
danaxbt
narcisa
elena
anuta1971
axxa246
DENISA
Admin_dea05
18 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
[quote="mihaela99"
nu sunt supi pe promo , sunt suparata pe Oga [/quote]
Te lasă inima să fii supărată pe el? Rade-i blana drept pedeapsă. Lasă-l să tremure de frig dacă nu știe să se poarte cu Hasret.
nu sunt supi pe promo , sunt suparata pe Oga [/quote]
Te lasă inima să fii supărată pe el? Rade-i blana drept pedeapsă. Lasă-l să tremure de frig dacă nu știe să se poarte cu Hasret.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
narcisa a scris:[
ne ne ne , si io la ce ma mai incalzesc daca ii tai caldura? :drunken:
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
[quote="mihaela99"]
Da, așa cred, oricum cred că m-au păcălit că fac reparații deși toată săptămâna am avut probleme cu el.
Dar n-am rezolvat problema cu deochiul. Cum intru să vorbesc cu voi, ba își dă ăla micu cu ciocanul peste deget, ba scapă castronul din mână și se taie, ba îl apucă disperarea și urlarea că el nu vrea să îmbătrânească.
Da, așa cred, oricum cred că m-au păcălit că fac reparații deși toată săptămâna am avut probleme cu el.
Dar n-am rezolvat problema cu deochiul. Cum intru să vorbesc cu voi, ba își dă ăla micu cu ciocanul peste deget, ba scapă castronul din mână și se taie, ba îl apucă disperarea și urlarea că el nu vrea să îmbătrânească.
narcisa- vip
Narcisa parca lipseste cineva de la o vreme IULIA 80 din gradina de la fulgerica , stii ceva de ea? nu am mai vazut-o de mult o fi in conced?
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:
ne ne ne , si io la ce ma mai incalzesc daca ii tai caldura? :drunken:
Și atunci ce faci, te dai cu dușmanul? Cred că trebuie să te împaci cu el dacă vrei să te primească lângă blănița lui. Dar noi oare ce-om face toată iarna? frig frig frig La ce ne-om încălzi?
narcisa- vip
vai de capu tau , stiu ca si eu am trecut prin deastea, numa ca atunci nu era Gonulcelen, ca nus ce-i faceam .... la copil
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:Narcisa parca lipseste cineva de la o vreme IULIA 80 din gradina de la fulgerica , stii ceva de ea? nu am mai vazut-o de mult o fi in conced?
Și eu am observat că lipsește. N-a mai intrat de când cu baclavalele. Sper că e totul bine la ea.
narcisa- vip
Și atunci ce faci, te dai cu dușmanul? Cred că trebuie să te împaci cu el dacă vrei să te primească lângă blănița lui. Dar noi oare ce-om face toată iarna? frig frig frig La ce ne-om încălzi?
la picere soro la picere, pai daca ati vrut buze, urechi, maini, acuma na ... la picere.. hai ca va primesc si pe voi daca ii faceti masage la picere lui Oga
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:
vai de capu tau , stiu ca si eu am trecut prin deastea, numa ca atunci nu era Gonulcelen, ca nus ce-i faceam .... la copil
După ce am strâns cioburile și l-am convins foarte greu că nu va îmbătrâni i-am citit de două ori o carte cu povești și poezii. Asta după ce am stat și am înghețat trei ore în parc. Și el tot nu-i mulțumit, m-a disperat cu mofturile lui de când e bolnav.
narcisa- vip
Narcisa dispar un pic revin
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:
la picere soro la picere, pai daca ati vrut buze, urechi, maini, acuma na ... la picere.. hai ca va primesc si pe voi daca ii faceti masage la picere lui Oga
Păi ce i-a crescut păr lui Oga în talpă să ne încălzim și noi? Sau ne-om încălzi de la masajul pe care i-l facem? :nh8:
narcisa- vip
Bine, eu mai ascult melodia de la promo, că n-am ascultat-o decât juma de oră.mihaela99 a scris:Narcisa dispar un pic revin
narcisa- vip
buna seara!
cam liniste si pace pe aici.......
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
danaxbt a scris:buna seara!
Bună Danax. Ai dreptate.
Elena unde ești, că vrem să înceapă războiul!
narcisa- vip
oare ne mai incanta astia maine cu vreun trailer?
danaxbt- membru senior
Mă duc să pregătesc copilul de somn. Sper că mai intrați până nu sunt iar deochiată și nu mai pot să vorbesc cu voi.
narcisa- vip
danaxbt a scris:oare ne mai incanta astia maine cu vreun trailer?
Măcar de ne-ar da un rezumat mai consistent nu doar cinci propoziții ca în ultimul timp. Trailer nou nu prea cred, dar cine știe poate vor avea câteva cuvintede spus personajele noastre să ne mai bage în ceață.
narcisa- vip
După ce am strâns cioburile și l-am convins foarte greu că nu va îmbătrâni i-am citit de două ori o carte cu povești și poezii. Asta după ce am stat și am înghețat trei ore în parc. Și el tot nu-i mulțumit, m-a disperat cu mofturile lui de când e bolnav.
ce? puiu tau e bolnavior ?de ce ? ce are? e racit? de la gradi ii se trage sa stii , de acum sa te astepti la multe , la pojarel, la oreon , la rosu in gat , nu-ti mai zic,cate o sa mai intampini , ce sa zic imi pare rau , ai grija de el si multa rabdareeeeeee, ai vzt si tu cum e sa fi bolnav, te doare toate alea, nu-ti convine nimic, nu ai gust la mancare , dar el ca e mic? sanatate multa
mihaela99- vip
danaxbt a scris:buna seara!
Buna seara Dana
mihaela99- vip
narcisa a scris:Mă duc să pregătesc copilul de somn. Sper că mai intrați până nu sunt iar deochiată și nu mai pot să vorbesc cu voi.
uite aici narcisa ca sa scapi de deochi
Descantec de deochi:
Se spune descantecul suflandu-se asupra bolnavului de trei ori:
Fugi, deochi, dintre ochi,
Fugi, deochetura,
Ca te-ajunge vant din gura.
Fugi, deochiat,
Ca te-ajunge vant turbat.
Ca te-ajunge soarele,
Si-ti taie picioarele,
Fugi, deochi, din fata obrazului,
Din zgarciul nasului,
Din grumazii gatului,
Din crierii capului,
Din splina, din inima,
Si sa iesi si sa te duci,
Ca eu cu gura te-am descantat,
Cu mana te-am luat,
Si-n vant te-am aruncat,
Sa ramaie N.
Curat, luminat,
Ca floarea campului,
Ca roua diminetii.
danaxbt- membru senior
mihaela99 a scris: ce? puiu tau e bolnavior ?de ce ? ce are? e racit? de la gradi ii se trage sa stii , de acum sa te astepti la multe , la pojarel, la oreon , la rosu in gat , nu-ti mai zic,cate o sa mai intampini , ce sa zic imi pare rau , ai grija de el si multa rabdareeeeeee, ai vzt si tu cum e sa fi bolnav, te doare toate alea, nu-ti convine nimic, nu ai gust la mancare , dar el ca e mic? sanatate multa
Mulțumesc pentru urările de însănătoșire, e spre vindecare, dar cred că mă îmbolnăvesc eu până atunci. Sau.....dacă Oga are blana groasă și-mi ține de cald, dacă ți se face milă și de mine câteva ore poate scap fără medicamente. Promit că dau înapoi ce iau, ai văzut că și Anei i-am înapoiat buzele.
narcisa- vip
danaxbt a scris: uite aici narcisa ca sa scapi de deochi
Descantec de deochi:
Se spune descantecul suflandu-se asupra bolnavului de trei ori:
Fugi, deochetura,
Ca te-ajunge vant din gura.
Fugi, deochiat,
Ca te-ajunge vant turbat.
Ca te-ajunge soarele,
Si-ti taie picioarele,
Fugi, deochi, din fata obrazului,
Din zgarciul nasului,
Din grumazii gatului,
Din crierii capului,
Din splina, din inima,
Si sa iesi si sa te duci,
Ca eu cu gura te-am descantat,
Cu mana te-am luat,
Si-n vant te-am aruncat,
Sa ramaie N.
Curat, luminat,
Ca floarea campului,
Ca roua diminetii.
Danax consider că m-ai descântat tu, văd că și copilul s-a pregătit singur de somn, sper să meargă totul mai bine de-acum.
narcisa- vip
Păi ce i-a crescut păr lui Oga în talpă să ne încălzim și noi? Sau ne-om încălzi de la masajul pe care i-l facem? :nh8:
in talpa nu ,dar pe destul ala mare vreau sa- faceti masaj
iote ce deste fremoase are
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:
in talpa nu ,dar pe destul ala mare vreau sa- faceti masaj
iote ce deste fremoase are
Dacă ăsta e piciorul lui, mâna aia a cui e, care mi-a luat-o înainte?
narcisa- vip
Mulțumesc pentru urările de însănătoșire, e spre vindecare, dar cred că mă îmbolnăvesc eu până atunci. Sau.....dacă Oga are blana groasă și-mi ține de cald, dacă ți se face milă și de mine câteva ore poate scap fără medicamente. Promit că dau înapoi ce iau, ai văzut că și Anei i-am înapoiat buzele.
te primesc numa sa nu te joci cu blana lui ca o incurci,......pe blana vreau sa zic, hai gata , sa nu mai vina nimeni ca nu mai e loc da? :drunken:
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum