Serialesitelenovelet
28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+14
alitheea
Gloxinia2010
mihaela99
florica
lica54
dana17
iulianagl
danaxbt
narcisa
elena
anuta1971
axxa246
DENISA
Admin_dea05
18 participanți

Pagina 38 din 40 Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Urmatorul

In jos

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 Empty Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de narcisa Mar 28 Sept 2010, 9:16 pm

[quote="mihaela99"

nu sunt supi pe promo , sunt suparata pe Oga 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 2743637754 [/quote]

Te lasă inima să fii supărată pe el? Rade-i blana drept pedeapsă. Lasă-l să tremure de frig dacă nu știe să se poarte cu Hasret. 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 2743637754
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 Empty Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de mihaela99 Mar 28 Sept 2010, 9:19 pm

narcisa a scris:[

Te lasă inima să fii supărată pe el? Rade-i blana drept pedeapsă. Lasă-l să tremure de frig dacă nu știe să se poarte cu Hasret. 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 2743637754

ne ne ne , si io la ce ma mai incalzesc daca ii tai caldura? :drunken:
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 28 Sept 2010, 9:20 pm

[quote="mihaela99"]

Da, așa cred, oricum cred că m-au păcălit că fac reparații deși toată săptămâna am avut probleme cu el.
Dar n-am rezolvat problema cu deochiul. Cum intru să vorbesc cu voi, ba își dă ăla micu cu ciocanul peste deget, ba scapă castronul din mână și se taie, ba îl apucă disperarea și urlarea că el nu vrea să îmbătrânească.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Mar 28 Sept 2010, 9:22 pm

Narcisa parca lipseste cineva de la o vreme IULIA 80 din gradina de la fulgerica , stii ceva de ea? nu am mai vazut-o de mult o fi in conced?
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 28 Sept 2010, 9:23 pm

mihaela99 a scris:
ne ne ne , si io la ce ma mai incalzesc daca ii tai caldura? :drunken:

Și atunci ce faci, te dai cu dușmanul? Cred că trebuie să te împaci cu el dacă vrei să te primească lângă blănița lui. Dar noi oare ce-om face toată iarna? frig frig frig La ce ne-om încălzi?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Mar 28 Sept 2010, 9:24 pm

Da, așa cred, oricum cred că m-au păcălit că fac reparații deși toată săptămâna am avut probleme cu el.
Dar n-am rezolvat problema cu deochiul. Cum intru să vorbesc cu voi, ba își dă ăla micu cu ciocanul peste deget, ba scapă castronul din mână și se taie, ba îl apucă disperarea și urlarea că el nu vrea să îmbătrânească.

vai de capu tau sad , stiu ca si eu am trecut prin deastea, numa ca atunci nu era Gonulcelen, ca nus ce-i faceam .... la copil Smile Smile Smile
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 28 Sept 2010, 9:24 pm

mihaela99 a scris:Narcisa parca lipseste cineva de la o vreme IULIA 80 din gradina de la fulgerica , stii ceva de ea? nu am mai vazut-o de mult o fi in conced?

Și eu am observat că lipsește. N-a mai intrat de când cu baclavalele. Sper că e totul bine la ea.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Mar 28 Sept 2010, 9:26 pm

Și atunci ce faci, te dai cu dușmanul? Cred că trebuie să te împaci cu el dacă vrei să te primească lângă blănița lui. Dar noi oare ce-om face toată iarna? frig frig frig La ce ne-om încălzi?

Smile Smile Smile la picere soro la picere, pai daca ati vrut buze, urechi, maini, acuma na ... la picere.. hai ca va primesc si pe voi daca ii faceti masage la picere lui Oga Smile Smile Smile Smile
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 28 Sept 2010, 9:29 pm

mihaela99 a scris:

vai de capu tau sad , stiu ca si eu am trecut prin deastea, numa ca atunci nu era Gonulcelen, ca nus ce-i faceam .... la copil Smile Smile Smile

După ce am strâns cioburile și l-am convins foarte greu că nu va îmbătrâni i-am citit de două ori o carte cu povești și poezii. Asta după ce am stat și am înghețat trei ore în parc. Și el tot nu-i mulțumit, m-a disperat cu mofturile lui de când e bolnav. sad
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Mar 28 Sept 2010, 9:29 pm

Narcisa dispar un pic revin 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 517793
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 28 Sept 2010, 9:32 pm

mihaela99 a scris:

Smile Smile Smile la picere soro la picere, pai daca ati vrut buze, urechi, maini, acuma na ... la picere.. hai ca va primesc si pe voi daca ii faceti masage la picere lui Oga Smile Smile Smile Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Păi ce i-a crescut păr lui Oga în talpă să ne încălzim și noi? Sau ne-om încălzi de la masajul pe care i-l facem? :nh8:
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 28 Sept 2010, 9:33 pm

mihaela99 a scris:Narcisa dispar un pic revin 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 517793
Bine, eu mai ascult melodia de la promo, că n-am ascultat-o decât juma de oră.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de danaxbt Mar 28 Sept 2010, 9:35 pm

buna seara! 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 296580
cam liniste si pace pe aici....... 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 145223
danaxbt
danaxbt
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 28 Sept 2010, 9:39 pm

danaxbt a scris:buna seara! 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 296580
cam liniste si pace pe aici....... 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 145223

Bună Danax. kiss Ai dreptate.
Elena unde ești, că vrem să înceapă războiul!
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de danaxbt Mar 28 Sept 2010, 9:42 pm

oare ne mai incanta astia maine cu vreun trailer? 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 82780
danaxbt
danaxbt
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 28 Sept 2010, 9:44 pm

Mă duc să pregătesc copilul de somn. Sper că mai intrați până nu sunt iar deochiată și nu mai pot să vorbesc cu voi. sad
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 28 Sept 2010, 9:46 pm

danaxbt a scris:oare ne mai incanta astia maine cu vreun trailer? 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 82780

Măcar de ne-ar da un rezumat mai consistent nu doar cinci propoziții ca în ultimul timp. Trailer nou nu prea cred, dar cine știe poate vor avea câteva cuvintede spus personajele noastre să ne mai bage în ceață.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Mar 28 Sept 2010, 9:47 pm

După ce am strâns cioburile și l-am convins foarte greu că nu va îmbătrâni i-am citit de două ori o carte cu povești și poezii. Asta după ce am stat și am înghețat trei ore în parc. Și el tot nu-i mulțumit, m-a disperat cu mofturile lui de când e bolnav. sad

sad sad ce? puiu tau e bolnavior ?de ce ? ce are? e racit? de la gradi ii se trage sa stii , de acum sa te astepti la multe , la pojarel, la oreon , la rosu in gat , nu-ti mai zic,cate o sa mai intampini , ce sa zic imi pare rau , ai grija de el si multa rabdareeeeeee, ai vzt si tu cum e sa fi bolnav, te doare toate alea, nu-ti convine nimic, nu ai gust la mancare , dar el ca e mic? Exclamation Exclamation sanatate multa kiss kiss
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Mar 28 Sept 2010, 9:49 pm

danaxbt a scris:buna seara! 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 296580

Buna seara Dana 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 517793
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de danaxbt Mar 28 Sept 2010, 9:51 pm

narcisa a scris:Mă duc să pregătesc copilul de somn. Sper că mai intrați până nu sunt iar deochiată și nu mai pot să vorbesc cu voi. 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 5674

uite aici narcisa ca sa scapi de deochi 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 355639
Descantec de deochi:

Se spune descantecul suflandu-se asupra bolnavului de trei ori:

Fugi, deochi, dintre ochi,
Fugi, deochetura,
Ca te-ajunge vant din gura.
Fugi, deochiat,
Ca te-ajunge vant turbat.
Ca te-ajunge soarele,
Si-ti taie picioarele,
Fugi, deochi, din fata obrazului,
Din zgarciul nasului,
Din grumazii gatului,
Din crierii capului,
Din splina, din inima,
Si sa iesi si sa te duci,
Ca eu cu gura te-am descantat,
Cu mana te-am luat,
Si-n vant te-am aruncat,
Sa ramaie N.
Curat, luminat,
Ca floarea campului,
Ca roua diminetii.
28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 355639 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 355639 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 355639
danaxbt
danaxbt
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 28 Sept 2010, 9:53 pm

mihaela99 a scris: sad sad ce? puiu tau e bolnavior ?de ce ? ce are? e racit? de la gradi ii se trage sa stii , de acum sa te astepti la multe , la pojarel, la oreon , la rosu in gat , nu-ti mai zic,cate o sa mai intampini , ce sa zic imi pare rau , ai grija de el si multa rabdareeeeeee, ai vzt si tu cum e sa fi bolnav, te doare toate alea, nu-ti convine nimic, nu ai gust la mancare , dar el ca e mic? Exclamation Exclamation sanatate multa kiss kiss

Mulțumesc pentru urările de însănătoșire, e spre vindecare, dar cred că mă îmbolnăvesc eu până atunci. Sau.....dacă Oga are blana groasă și-mi ține de cald, dacă ți se face milă și de mine cheers câteva ore 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 229917 poate scap fără medicamente. Promit că dau înapoi ce iau, ai văzut că și Anei i-am înapoiat buzele. 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 131747
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 28 Sept 2010, 9:56 pm

danaxbt a scris: uite aici narcisa ca sa scapi de deochi 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 355639
Descantec de deochi:

Se spune descantecul suflandu-se asupra bolnavului de trei ori:

Fugi, deochetura,
Ca te-ajunge vant din gura.
Fugi, deochiat,
Ca te-ajunge vant turbat.
Ca te-ajunge soarele,
Si-ti taie picioarele,
Fugi, deochi, din fata obrazului,
Din zgarciul nasului,
Din grumazii gatului,
Din crierii capului,
Din splina, din inima,
Si sa iesi si sa te duci,
Ca eu cu gura te-am descantat,
Cu mana te-am luat,
Si-n vant te-am aruncat,
Sa ramaie N.
Curat, luminat,
Ca floarea campului,
Ca roua diminetii.
28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 355639 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 355639 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 355639

Danax consider că m-ai descântat tu, kiss văd că și copilul s-a pregătit singur de somn, sper să meargă totul mai bine de-acum.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Mar 28 Sept 2010, 9:56 pm

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Păi ce i-a crescut păr lui Oga în talpă să ne încălzim și noi? Sau ne-om încălzi de la masajul pe care i-l facem? :nh8:

in talpa nu ,dar pe destul ala mare vreau sa- faceti masaj
iote ce deste fremoase are 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 248946
28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 Art245

mihaela99
mihaela99
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 28 Sept 2010, 9:59 pm

mihaela99 a scris:
in talpa nu ,dar pe destul ala mare vreau sa- faceti masaj
iote ce deste fremoase are 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 248946
28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 Art245

Dacă ăsta e piciorul lui, mâna aia a cui e, care mi-a luat-o înainte? slap Evil or Very Mad
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Mar 28 Sept 2010, 10:01 pm

Mulțumesc pentru urările de însănătoșire, e spre vindecare, dar cred că mă îmbolnăvesc eu până atunci. Sau.....dacă Oga are blana groasă și-mi ține de cald, dacă ți se face milă și de mine cheers câteva ore 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 229917 poate scap fără medicamente. Promit că dau înapoi ce iau, ai văzut că și Anei i-am înapoiat buzele. 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 38 131747

Smile Smile te primesc numa sa nu te joci cu blana lui ca o incurci,......pe blana vreau sa zic, hai gata , sa nu mai vina nimeni ca nu mai e loc da? :drunken:
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 38 din 40 Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum