28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
IDILKO
pissycutz
iulia1965
Garo
vivi
Gloxinia2010
rina-rina
Admin_dea05
elena
florica
vania_e
anuta1971
DENISA
axxa246
dana17
alitheea
iulianagl
mihaela99
lica54
narcisa
danaxbt
25 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
narcisa a scris:
Chiar mă întrebam ce s-a întâmplat de nu mai vii, credeam că ai luat deochiul asupra ta.[/quote]
sunt numai ochi si urechi aici......in timp sa va citesc crosetez, asa ca o bunicuta cum imi zice sotul meu
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
mihaela99 a scris:Narcisa poti sa traduci versurile astea ? sunt de la ep. 22 , eu am incercat dar nu prea mi-a reusit, nu ma descurc la versuri , tu sigur te descurci
Gönülçelen )) Episode 22 Song
https://www.youtube.com/watch?v=SaML8HYsKlo
Those eyes are even more distant to me than before.
This love in my heart is an ongoing pain.
My eyes are watery because of my soul's grief
I am whimpering inside and I don't know what else...
My best friend is the night that hugs my soul
Look at who I have been committed to, I am crying secretly
Oh lonely darkness give me a remedy for my suffering
but the wounds in my heart are even deeper..
Miha, Gloxi vrea traducere cu romantism, crezi că după ce l-am văzut pe Moșu, mi-a mai rămas vreo fărâmă de romantism? Să-mi revin și încerc o traducere.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Am vazut ASK si la un moment Yasemin il masa pe frunte pe Savas si il descinta de deochi probabil ca a invatat descintecul de la Danax si adat rezultate.Noapte buna va doresc multi
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
ce frumoasa e Tuba
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
lica54 a scris:Am vazut ASK si la un moment Yasemin il masa pe frunte pe Savas si il descinta de deochi probabil ca a invatat descintecul de la Danax si adat rezultate.Noapte buna va doresc multi
noapte buna
danaxbt- membru senior
alitheea a scris:cam intr-o ora jumate o sa fie urcate pe megaupload primele doua ep din Ezel
Ali te rog să îmi dai și mie link/urile de la Ezel după ce se încarcă, eu l-am văzut dar cumnata mea a pierdut o parte din episoade.
narcisa- vip
narcisa a scris:
La noi înghețata e cu pricina, bat-o vina că nu mă mai satur de ea.
Asa mult va place inghetata?Eu sincer n-am mancat nici una in vara asta chiar... doamne dar chiar n-am mancat inghetata.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
lica54 a scris:Am vazut ASK si la un moment Yasemin il masa pe frunte pe Savas si il descinta de deochi probabil ca a invatat descintecul de la Danax si adat rezultate.Noapte buna va doresc multi
Bună Lica, doar nu te duci deja la culcare?
narcisa- vip
Fetelor cred ca deochiul a venit la mine, ma doare capul de mor , tre sa ma retrag , va sarut dulce si va doresc discutii frumoase in continuare
noapte buna fetelor , va las cu ei
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
pai oricum le va pune dea pe topik la ezel pe masura ce le voi urcanarcisa a scris:
Ali te rog să îmi dai și mie link/urile de la Ezel după ce se încarcă, eu l-am văzut dar cumnata mea a pierdut o parte din episoade.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
iulianagl a scris:
Asa mult va place inghetata?Eu sincer n-am mancat nici una in vara asta chiar... doamne dar chiar n-am mancat inghetata.
Mereu zic: să mănânc acum mult poate mi s-o face rău să mă satur și eu odată. Dar nu-i chip de când eram copil eram înnebunită după înghețată. Mâncam câte zece pe zi fără pauză, Polar 2,75 lei bucata și Excelent 4,25 lei bucata. Ce copilărie fericită am avut!
narcisa- vip
si noi te sarutam pe tine si sa iti treaca durerea ca si pe mine ma doare capulmihaela99 a scris:Fetelor cred ca deochiul a venit la mine, ma doare capul de mor , tre sa ma retrag , va sarut dulce si va doresc discutii frumoase in continuare
noapte buna
alitheea- vip
O noapte linistita ,fetelor...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
[quote="mihaela99"]Fetelor cred ca deochiul a venit la mine, ma doare capul de mor , tre sa ma retrag , va sarut dulce si va doresc discutii frumoase in continuare
Noapte bună Miha, să știi că nici pe mine nu m-a părăsit de tot că mă doare un ochi, așa că îl împărțim.(deochiul)
Fetele dacă mai vrea cineva, poftiți la deochi să ne fie și nouă un pic mai bine.
Miha, dar blana nu o împărțim da?
Noapte bună Miha, să știi că nici pe mine nu m-a părăsit de tot că mă doare un ochi, așa că îl împărțim.(deochiul)
Fetele dacă mai vrea cineva, poftiți la deochi să ne fie și nouă un pic mai bine.
Miha, dar blana nu o împărțim da?
narcisa- vip
narcisa a scris:
Mereu zic: să mănânc acum mult poate mi s-o face rău să mă satur și eu odată. Dar nu-i chip de când eram copil eram înnebunită după înghețată. Mâncam câte zece pe zi fără pauză, Polar 2,75 lei bucata și Excelent 4,25 lei bucata. Ce copilărie fericită am avut!
iulianagl- moderator
daca vreti sa radeti putin
https://www.youtube.com/watch?v=qHbi4qarUEg&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=7XFXGenAY5o&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=vjsuWdSQPxI&feature=related
alitheea- vip
dana17 a scris: O noapte linistita ,fetelor...
Bună Dana. Dacă nu te-ai dus la culcare, te rog din suflet adu-mi și mie o înghețată.
narcisa- vip
Gata trag cortina noapte buna.Aveti grija de blanita profului ca eu stiu poate mai e nevoie de ea.
iulianagl- moderator
eu am tras un pic cu ochiul la in ograda fetelor de la ezel .......am vazut ca vor aparea actori cunoscuti in film printre care si soata lui Fulgerica, daca nu ma insel....oricum filmul e interesant....
danaxbt- membru senior
alitheea a scris:daca vreti sa radeti putin
Într/adevăr ce comic era la început filmul, ce scene frumoase. Și ce dulce era Hasret țiganca.
narcisa- vip
TIPS FOR 22ND EPISODE (Arzu)
Levent sends a note through Bahar to Murat.
Murat Hoca does a little exam for Hasret.
Cobra decides to help is roommate out so his roommate can tell the woman he loves, that he loves her (oh this should be fun)
Hasret is getting jealous of Bahar.
Levent arranges a meeting with a producer for Hasret.
Bahar reserves a place in the restaurant that Levent and Hasret will be going to.
This episode we will learn if Bahar is selin or not.
Hasret tries to find the record Murat is searching for. However Bahar has a plan about this research. Lets see who will surprise whom.. Hasret or Bahar or???
BAHAR:I guess it is memorable to you.
MURAT:It means much more than that to me.
Levent sends a note through Bahar to Murat.
Murat Hoca does a little exam for Hasret.
Cobra decides to help is roommate out so his roommate can tell the woman he loves, that he loves her (oh this should be fun)
Hasret is getting jealous of Bahar.
Levent arranges a meeting with a producer for Hasret.
Bahar reserves a place in the restaurant that Levent and Hasret will be going to.
This episode we will learn if Bahar is selin or not.
Hasret tries to find the record Murat is searching for. However Bahar has a plan about this research. Lets see who will surprise whom.. Hasret or Bahar or???
BAHAR:I guess it is memorable to you.
MURAT:It means much more than that to me.
iulianagl- moderator
De care preferi? Eu ti-am adus de ciocolata...Pofta Buna...narcisa a scris:
Bună Dana. Dacă nu te-ai dus la culcare, te rog din suflet adu-mi și mie o înghețată.
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
buna dana , eu vreau o praji cu ciocolata , ai?
alitheea- vip
narcisa ai un mp
alitheea- vip
Noapte bună Iuliana. Promitem să avem grijă. Iarna se anunță grea.iulianagl a scris:Gata trag cortina noapte buna.Aveti grija de blanita profului ca eu stiu poate mai e nevoie de ea.
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum