1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun
+38
carina
Theo_1
torya
lindus43
iulianagl
windy_day
Motzişor
alimar
tia
violeta53
teodora_roman
iulia80
prytymeu
demiruta
ccn
iulia
iulia1965
octaviana1989
nutzi
Hatice2J
mioaranita60@.com
michiper68
clio 24
vali1cluj
elena50
vivi
lyvya
emilia63
corina
pissycutz
crem.caramel
Admin_dea05
DENISA
tubafan
florina1989
Luana
Bruni-My
dea05
42 participanți
Pagina 39 din 44
Pagina 39 din 44 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44
Re: 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun
Nu ne suparam, fiecare cu parerea lui si este liber sa si-o exprime..eu sunt innebunita dupa acest film pt ca imi plac actorii Tuba & Cansel , ma face sa zambesc la nazdravaniile care le face hasret...m-am uitat la ep cap coada de 3 ori pana acum o data fara traducere apoi cu traducerea facuta de fete iar in final ma mai uit inca o data cu subtitrare fara sa ma plictisesc spre deosebire de ask ve ceza care nici cu subtitrare nu ma uit la ep cap coada, daca nu era Murat nici nu ma mai uitam cred ca ma lua somnul......demiruta a scris:Nu as vrea sa se supere cineva pe mine, dar am sa va spun ca nu-mi place acest film si Tuba parca nu e ea in rolul Hasretei...atmosfera de balci cu care a inceput filmul a creat asupra mea o impresie negativa pe care nu o pot schimba pe masura ce vizionez episoadele in continuare;stiu, filmul respecta un roman celebru al carui continut il cunosc, dar filmul nu are asupra mea efectul pe care l-a avut cartea;Tuba a exercitat asupra mea o magie pe care nu o pot descrie in cuvinte, doar in rolul Asi.
Ma bucur pentru toate acelea dintre voi care s-au atasat de filmul asta cu regretul ca eu nu am putut.
Sa nu dati cu rosii ca-s scumpe in post , mi-am spus doar o parere si e sincera.
O zi buna sa aveti si calda!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
dea şi eu la fel ca tine.La Gonulcelen mă uit de câteva ori pe când la Aşk nici nu subtitrare nu mă uit.La Ask mă uit doar la partile care mi le da Motzi să le traduc..mă uit doar marţea la trailer pentru ep viitor când mi-l dă denisa
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Cred ca Tuba si Cansel e devina intre cei doi totusi eu vad ca ar exista o chimie aparte...........florina1989 a scris:dea şi eu la fel ca tine.La Gonulcelen mă uit de câteva ori pe când la Aşk nici nu subtitrare nu mă uit.La Ask mă uit doar la partile care mi le da Motzi să le traduc..mă uit doar marţea la trailer pentru ep viitor când mi-l dă denisa
Admin_dea05- Admin
eu cred ca se potrivesc mai bine si fizic decat cei din AvC!Admin a scris:Cred ca Tuba si Cansel e devina intre cei doi totusi eu vad ca ar exista o chimie aparte...........florina1989 a scris:dea şi eu la fel ca tine.La Gonulcelen mă uit de câteva ori pe când la Aşk nici nu subtitrare nu mă uit.La Ask mă uit doar la partile care mi le da Motzi să le traduc..mă uit doar marţea la trailer pentru ep viitor când mi-l dă denisa
poate se mai relaxeaza nitel si cansel din punct de vedere al interpretarii!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Admin a scris:Cred ca Tuba si Cansel e devina intre cei doi totusi eu vad ca ar exista o chimie aparte...........florina1989 a scris:dea şi eu la fel ca tine.La Gonulcelen mă uit de câteva ori pe când la Aşk nici nu subtitrare nu mă uit.La Ask mă uit doar la partile care mi le da Motzi să le traduc..mă uit doar marţea la trailer pentru ep viitor când mi-l dă denisa
probabil..Poate se împacă cu el dacă mai demult nu a mers...aşa a fost şi la Berg cu Halit acum câţiva ani au fost amândoi şi acum au şi copil
florina1989- vip
:[/quote]
probabil..Poate se împacă cu el dacă mai demult nu a mers...aşa a fost şi la Berg cu Halit acum câţiva ani au fost amândoi şi acum au şi copil [/quote]
pe bune Florina! nu stiam ca halit si berg au mai fost impreuna!
daca am inteles eu gresit te rog da-mi ,m-a terorizat prietenul asta seara..ca el nu are ce sa vada la televizor..asa ca eu ma relexez f bine aici pe forum cu voi!
probabil..Poate se împacă cu el dacă mai demult nu a mers...aşa a fost şi la Berg cu Halit acum câţiva ani au fost amândoi şi acum au şi copil [/quote]
daca am inteles eu gresit te rog da-mi ,m-a terorizat prietenul asta seara..ca el nu are ce sa vada la televizor..asa ca eu ma relexez f bine aici pe forum cu voi!
iulia80- vip
Blochez topicul asta ca altfel se desparte singur......
Admin_dea05- Admin
:[/quote]
ai nevoie de niste somifere.....
ai nevoie de niste somifere.....
Admin_dea05- Admin
ai nevoie de niste somifere..... [/quote]
ei somnifere..antinevralgice!
deci bine ne-am regasit fetelor!
ei somnifere..antinevralgice!
deci bine ne-am regasit fetelor!
iulia80- vip
fetelor vroiam sa va zic dar uitasem, ce este cu Levent, asta nu are casa sta tot timpul pe capul lui Murat?
Admin_dea05- Admin
asta e parazitul lui peste!Admin a scris:fetelor vroiam sa va zic dar uitasem, ce este cu Levent, asta nu are casa sta tot timpul pe capul lui Murat?
am vaga impresie ca ii va pune bete in roata lui hasret! si fantastica cantareata care behaie de nu mai poate..fetelor..una mai frumoasa nu puteau gasi scenaristii! ca macar frumoasa sa fi fost daca voce tot nu are!
iulia80- vip
e carcotas tipul ii dadea suc cu gheata lui Hasret ca sa o doara gatul noroc ca a venit Murat la timp, cat despre fufa aia are o fata de cere palme se da bine pe langa Murat doar poate poate o baga si el in seama si o alege pt o cantareiulia80 a scris:asta e parazitul lui peste!Admin a scris:fetelor vroiam sa va zic dar uitasem, ce este cu Levent, asta nu are casa sta tot timpul pe capul lui Murat?
am vaga impresie ca ii va pune bete in roata lui hasret! si fantastica cantareata care behaie de nu mai poate..fetelor..una mai frumoasa nu puteau gasi scenaristii! ca macar frumoasa sa fi fost daca voce tot nu are!
Admin_dea05- Admin
da înainte să joace în BBG au fost împreuna dar, nu au stat mult timp,s-au despărţit pentru că a vrut ea că nu avea el timp să stea şi cu ea era numai la filmări...care prieten?nu are ce să vadă la TV?
florina1989- vip
mai dar e urata,grasa,nu zic fara minte..ca e smechera..dar behaie ca o oaie!Admin a scris:
e carcotas tipul ii dadea suc cu gheata lui Hasret ca sa o doara gatul noroc ca a venit Murat la timp, cat despre fufa aia are o fata de cere palme se da bine pe langa Murat doar poate poate o baga si el in seama si o alege pt o cantare
iulia80- vip
aha..multumesc mult florina!florina1989 a scris:da înainte să joace în BBG au fost împreuna dar, nu au stat mult timp,s-au despărţit pentru că a vrut ea că nu avea el timp să stea şi cu ea era numai la filmări...care prieten?nu are ce să vadă la TV?
vad ca esti placut impresionata de kenan! se aprind niste beculete florina! indragostit
apropo fetelor nu vi se pare ca kenan seamana cu alejandro sans? daca nu am scris corect va rog sa ma scuzati!
iulia80- vip
iulia80 a scris:aha..multumesc mult florina!florina1989 a scris:da înainte să joace în BBG au fost împreuna dar, nu au stat mult timp,s-au despărţit pentru că a vrut ea că nu avea el timp să stea şi cu ea era numai la filmări...care prieten?nu are ce să vadă la TV?
vad ca esti placut impresionata de kenan! se aprind niste beculete florina! indragostit
apropo fetelor nu vi se pare ca kenan seamana cu alejandro sans? daca nu am scris corect va rog sa ma scuzati!
da e frumos îmi place de el....nu mi se pare că seamană cu Alejandro Sanz...vă place avatarul meu?râd de una singură că o văd pe ea şi aşa fac şi eu baloane
florina1989- vip
e foarte dragut florina!
iulia80- vip
e super , asta imi place la hasret face si spune ce gandeste pe moment fara sa se gandeasca apoi la consecinteflorina1989 a scris:iulia80 a scris:aha..multumesc mult florina!florina1989 a scris:da înainte să joace în BBG au fost împreuna dar, nu au stat mult timp,s-au despărţit pentru că a vrut ea că nu avea el timp să stea şi cu ea era numai la filmări...care prieten?nu are ce să vadă la TV?
da e frumos îmi place de el....nu mi se pare că seamană cu Alejandro Sanz...vă place avatarul meu?râd de una singură că o văd pe ea şi aşa fac şi eu baloane
Admin_dea05- Admin
Dea la avatarul care îl ai tu vrei să îţi dau altul?tot cu ea când se uită în vitrină
florina1989- vip
asta nu stiu de ce nu-mi merge...o sa-mi pun acum altulflorina1989 a scris:Dea la avatarul care îl ai tu vrei să îţi dau altul?tot cu ea când se uită în vitrină
Admin_dea05- Admin
Uite
şi ăsta mai îmi place...
şi ăsta mai îmi place...
florina1989- vip
fetelor intrebare de 10 pct..de unde luati voi avatarurile?
iulia80- vip
unele le-am luat dupa hunili dar astea care le am eu sunt făcute de chocho eu i-am dat pozele unei fete şi ea i le a dat lui chocho..mâine sper să îmi trimită cum se fac ca să nu o mai deranjez şi pe ea:)iulia80 a scris:fetelor intrebare de 10 pct..de unde luati voi avatarurile?
florina1989- vip
Buna fetelor!
Ce mai faceti?In sfarsit am si eu timp sa intru la o poveste cu voi!
Ce mai faceti?In sfarsit am si eu timp sa intru la o poveste cu voi!
anis- membru incepator
Data de inscriere : 10/01/2010
gasesti pe forum destule....vrei sa te invatam cum sa pui si tu unul?aici gasestiflorina1989 a scris:unele le-am luat dupa hunili dar astea care le am eu sunt făcute de chocho eu i-am dat pozele unei fete şi ea i le a dat lui chocho..mâine sper să îmi trimită cum se fac ca să nu o mai deranjez şi pe ea:)iulia80 a scris:fetelor intrebare de 10 pct..de unde luati voi avatarurile?
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/cum-postam-pe-forum-f12/cum-postam-pe-forum-t24.htm
Ultima editare efectuata de catre Admin in Dum 14 Mar 2010, 11:23 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Pagina 39 din 44 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44
Subiecte similare
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 6. Gonulcelen-Inima furata
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 6. Gonulcelen-Inima furata
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)