1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun
+38
carina
Theo_1
torya
lindus43
iulianagl
windy_day
Motzişor
alimar
tia
violeta53
teodora_roman
iulia80
prytymeu
demiruta
ccn
iulia
iulia1965
octaviana1989
nutzi
Hatice2J
mioaranita60@.com
michiper68
clio 24
vali1cluj
elena50
vivi
lyvya
emilia63
corina
pissycutz
crem.caramel
Admin_dea05
DENISA
tubafan
florina1989
Luana
Bruni-My
dea05
42 participanți
Pagina 38 din 44
Pagina 38 din 44 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44
Re: 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun
FETELOR!!!M-am Apucat de tradus partea a zecea
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
Fetelor am postat si partea a zecea la traduceri...Eu cred ca cineva s-a indragostiiiiiiiit Nu va spun cine
clio 24- vip
Va doresc o duminica super placuta!!!la noi e soare si frumos..Oare vine primavara????
clio 24- vip
florina1989 a scris:Tuba şi Kenan...Sami era pierdut în spaţiu?Deci astea sunt pozele care au fost la emisiune azi pe show tv parcă.....era vb în emisiune că Tuba l-a ţinut pe Sami mai la distanţă şi că a stat mai mult cu Kenanhttps://2img.net/h/oi44.tinypic.com/dy9jww.jpg
https://2img.net/h/oi44.tinypic.com/dboyeo.jpg
Din partea mea poate să-l ţină pe Sami şi la zeci sau chiar sute de kilometri distanţă de ea că zău nu mi-ar pare rău .
sa-mi spui daca am ghicit Gulnaz de Cihanclio 24 a scris:Fetelor am postat si partea a zecea la traduceri...Eu cred ca cineva s-a indragostiiiiiiiit Nu va spun cine
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Şeffaf Oda Tuba Büyük Üstün, Şeffaf Oda'da!
Şeffaf Oda ASTĂZI ( Pazar ) 12:45
Tuba Büyük Üstün, Şeffaf Oda'da!
http://webtv.kanald.com.tr/CanliYayin/
Nu as vrea sa se supere cineva pe mine, dar am sa va spun ca nu-mi place acest film si Tuba parca nu e ea in rolul Hasretei...atmosfera de balci cu care a inceput filmul a creat asupra mea o impresie negativa pe care nu o pot schimba pe masura ce vizionez episoadele in continuare;stiu, filmul respecta un roman celebru al carui continut il cunosc, dar filmul nu are asupra mea efectul pe care l-a avut cartea;Tuba a exercitat asupra mea o magie pe care nu o pot descrie in cuvinte, doar in rolul Asi.
Ma bucur pentru toate acelea dintre voi care s-au atasat de filmul asta cu regretul ca eu nu am putut.
Sa nu dati cu rosii ca-s scumpe in post , mi-am spus doar o parere si e sincera.
O zi buna sa aveti si calda!
Ma bucur pentru toate acelea dintre voi care s-au atasat de filmul asta cu regretul ca eu nu am putut.
Sa nu dati cu rosii ca-s scumpe in post , mi-am spus doar o parere si e sincera.
O zi buna sa aveti si calda!
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
demiruta a scris:Nu as vrea sa se supere cineva pe mine, dar am sa va spun ca nu-mi place acest film si Tuba parca nu e ea in rolul Hasretei...
iubita nici mie nu îmi place prea mult şi mi-am spus părerea şi nu cred că fetele s-au supărat pe mine . Pe TUBA o iubesc chiar dacă serialul încă nu prea îmi place . Aşa că nici pe tine nu se supără nimeni , fiecare suntem libere să ne spunem părerea .
dragele mele, va sarut! sunteti minunate!
https://www.youtube.com/watch?v=MmMRu84_Ymc&feature=fvsr
multumim pentru traduceri! flower inima
https://www.youtube.com/watch?v=MmMRu84_Ymc&feature=fvsr
multumim pentru traduceri! flower inima
prytymeu- membru activ
Data de inscriere : 24/10/2009
Varsta : 65
;DENISA[color=blue]
iubita nici mie nu îmi place prea mult şi mi-am spus părerea şi nu cred că fetele s-au supărat pe mine . Pe TUBA o iubesc chiar dacă serialul încă nu prea îmi place . Aşa că nici pe tine nu se supără nimeni , fiecare suntem libere să ne spunem părerea .[/quote]
Filmul nu-mi place, dar asta nu inseamna ca nu o mai iubesc pe Tuba;da asa mi se pune un nod in gat cand o vad cu cretzul, wowww!
Dar e alegerea sa, eu nu ma pot impaca nici cu asta, dar daca ea se simte iubita si asta e genul de barbat care ii place, sa fie sanatoasa si cu alegerea ei!
Dar pe ASI o iubesc la nebunie!Ea a stiut ce alege! indragostit
E zi frumoasa astazi, sa vina primavara....cu Catalin Crisan!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=fc4vpZ6xTcw&feature=related
iubita nici mie nu îmi place prea mult şi mi-am spus părerea şi nu cred că fetele s-au supărat pe mine . Pe TUBA o iubesc chiar dacă serialul încă nu prea îmi place . Aşa că nici pe tine nu se supără nimeni , fiecare suntem libere să ne spunem părerea .[/quote]
Filmul nu-mi place, dar asta nu inseamna ca nu o mai iubesc pe Tuba;da asa mi se pune un nod in gat cand o vad cu cretzul, wowww!
Dar e alegerea sa, eu nu ma pot impaca nici cu asta, dar daca ea se simte iubita si asta e genul de barbat care ii place, sa fie sanatoasa si cu alegerea ei!
Dar pe ASI o iubesc la nebunie!Ea a stiut ce alege! indragostit
E zi frumoasa astazi, sa vina primavara....cu Catalin Crisan!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=fc4vpZ6xTcw&feature=related
demiruta- vip
va multzumesc din suflet pt tot,suntetzi minunate ...va iubesc
torya- membru
Data de inscriere : 24/10/2009
Sper să apară emisiunea pe net că nu am apucat să văd decât la început:(
Ultima editare efectuata de catre florina1989 in Dum 14 Mar 2010, 10:10 pm, editata de 2 ori
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Daca apare, ne dai si noua linkul, Florina, plz!Si ca nu te-am vazut de mult!
UIte ce cantec frumos...ti-l dedic, in mod special tie,Floricel, dar si tuturor fetelor ce trec pe aici si iubesc muzica adevarata!
https://www.youtube.com/watch?v=3eHvAK28CK8
UIte ce cantec frumos...ti-l dedic, in mod special tie,Floricel, dar si tuturor fetelor ce trec pe aici si iubesc muzica adevarata!
demiruta- vip
demiruta a scris:Daca apare, ne dai si noua linkul, Florina, plz!Si ca nu te-am vazut de mult!
mulţumim...Şi eu te pup...
florina1989- vip
a aparut abia prima parteflorina1989 a scris:demiruta a scris:Daca apare, ne dai si noua linkul, Florina, plz!Si ca nu te-am vazut de mult!
mulţumim...Şi eu te pup...
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
[quote="vivi"][ a aparut abia prima parte /quote]
Multumim, ce hotarata venisem si eu sa pun prima parte!!!
Dar ce bine ca ne straduim sa impartim informatia, pupicei!
Multumim, ce hotarata venisem si eu sa pun prima parte!!!
Dar ce bine ca ne straduim sa impartim informatia, pupicei!
demiruta- vip
prima parte în mare...
Prezentatorul e prieten cu tatăl lui Kenan...l a întrebat dacă a fost îndrăgostit şi a zis că a fost odată şi că acum este singur şi că vrea ca partenera lui(când o avea)să îl respecte şi să îi ofere linişte...apoi Tuba a zis că ea a fost îndragostită şi crede că atunci când eşti îndragostit nu ţii cont de cei din jur,e ca o boală şi Kenan a zis că nu crede aşa ceva şi Tuba a zis că mai vb când se va îndrăgosti....vb despre film...că le-a plăcut scenariul de când l-au citit prima dată..Kenan a terminat arhitectura şi a lucrat în Irlanda în construcţii şi acolo un prieten i-a oferit un rol într-un film.. apoi a terminat teatrul în America...au zis despre film că au fost o echipă unită de la regizor,scenarist până la cei care le-au făcut hainele şi cele care îi machiau...cam atât în prima parte..aaaa kenan a zis că tuba a dansat Horron şi ea a zis că de ce nu zice că a dansat şi el
Prezentatorul e prieten cu tatăl lui Kenan...l a întrebat dacă a fost îndrăgostit şi a zis că a fost odată şi că acum este singur şi că vrea ca partenera lui(când o avea)să îl respecte şi să îi ofere linişte...apoi Tuba a zis că ea a fost îndragostită şi crede că atunci când eşti îndragostit nu ţii cont de cei din jur,e ca o boală şi Kenan a zis că nu crede aşa ceva şi Tuba a zis că mai vb când se va îndrăgosti....vb despre film...că le-a plăcut scenariul de când l-au citit prima dată..Kenan a terminat arhitectura şi a lucrat în Irlanda în construcţii şi acolo un prieten i-a oferit un rol într-un film.. apoi a terminat teatrul în America...au zis despre film că au fost o echipă unită de la regizor,scenarist până la cei care le-au făcut hainele şi cele care îi machiau...cam atât în prima parte..aaaa kenan a zis că tuba a dansat Horron şi ea a zis că de ce nu zice că a dansat şi el
florina1989- vip
buna seara tuturor.frumoasa fata :vedeta: chiar e de admirat.dupa toate pozele si interviurile ,,tuba&kenan,,imi face impresia sa vad o oarecare atractie intre ei nu stiu daca ati observat cum se uita tuba la el si cat de mult zambeste in prezenta lui ,si nu e prima data cand o vedem in prezenta altor actori cu care a jucat dar la ei parca se simte un iz de ,,ceva,,DA DOAMNE decat cu monkey :^&?:
Bruni-My- membru senior
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Galati
florina1989- vip
Bruni-My a scris:buna seara tuturor.frumoasa fata :vedeta: chiar e de admirat.dupa toate pozele si interviurile ,,tuba&kenan,,imi face impresia sa vad o oarecare atractie intre ei nu stiu daca ati observat cum se uita tuba la el si cat de mult zambeste in prezenta lui ,si nu e prima data cand o vedem in prezenta altor actori cu care a jucat dar la ei parca se simte un iz de ,,ceva,,DA DOAMNE decat cu monkey :^&?:
mie îmi place de Kenan mai mult decât de Murat... inima Kenan joacă în Samanyolu
florina1989- vip
en]mie îmi place de Kenan mai mult decât de Murat... inima Kenan joacă în Samanyolu[/quote]
e frumusel rau cupidon oricare numai cu sami nu .chiar nu inteleg lumea asta frumoasa ce vad la asa oameni,cred ca asa s-a inventat,,FRUMOASA SI BESTIA,,
e frumusel rau cupidon oricare numai cu sami nu .chiar nu inteleg lumea asta frumoasa ce vad la asa oameni,cred ca asa s-a inventat,,FRUMOASA SI BESTIA,,
Bruni-My- membru senior
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Galati
probabil aşa s-a inventat
florina1989- vip
Intrebare
Stiti ceva ...cand si cum putem vedea si noi filmul Tubei? Multumescvivi a scris:
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
O să fie pus pe net dar mai durează...
florina1989- vip
Pagina 38 din 44 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44
Subiecte similare