30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
Garo
nellys18
lica54
dana17
Admin_dea05
melamoldovan
florina1989
axxa246
mihaela99
iulia1965
tiberici
rina-rina
iulianagl
florica
narcisa
elena
anuta1971
alitheea
22 participanți
Pagina 9 din 42
Pagina 9 din 42 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
pai vedeti numai negru de suparare , vine prea repede acasa kadir si ii deranjeaza putiniulia1965 a scris: Asta am ratat-o...
Eram prea concentrata pe actorii principali....
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
iulianagl a scris:
Wauuu Elena ce spui e de speriat asta nu inseamna numai film spui si de viata reala.Te rog eu vreau sa fie impreuna si tu mi-ai taiat toate puntile.Daca isi pierde prestigiul Cansel si cineva ii saboteaza rolul atunci acelasi lucru i se intampla si lui Tuba.Sabotarea nu cred ca vine din partea lui Soydan.[/quote]
ORICUM EI AMINDOI VOR RAMINE IMPREUNA CAILE LUI DUMNEZEU DE A UNI DOUA DESTINE SUNT NEBANUITE ASA CA NU ESTE PERICOLUL AICI ORICUM EI AU ALTE PROIECTE SI SERIALELE NU SUNT PRIORITATEA LOR AU ALTE LUCRURI MAI IMPORTANTE ASA CA DRAGUL TAU KENAN NICI VORBA SA JOACE CU EA SPERANTE DESARTE
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
flori , mi-o trimiti te rog pe mp cu cantitati aproximativeflorica a scris:Narcisa sunt aici,ai citit reteta de placinta ai inteles ceva
alitheea- vip
cred ca ma reorientez catre ask ve ceza, ca barim acolo savas declara mereu iubire cate cuiva...iulianagl a scris:De la povestea de dragoste dintre Hasret si Murat s-a ajuns la povestea de dragoste dintre Levent si Hasret.Inteleg ca prof. din original era cam tacnit dar ei pot cu putin talent si cap ceva mult mai frumos.Nu vedeti toata lumea cere scene frumoase de dragoste si buna dispozitie si noul regizor ce ne da SF.
anuta1971 a scris:mai fetelor in ce vreti sa transformati forumul asta? eu daca mai citesc vreo doua comentarii de astea jur ca nu mai intru deloc... comentariul asta nu e adresat nimanuii... e asa in general... nu va suparati pe mine dar cred ca trebuie sa pastram anumite limite .. scuze inca o data si noapte buna
LA CINE TE REFERI ANUTA CA NU AM INTELES
elena- vip
Fetelor inseamna ca ne pierdem timpul cu acest serial.Eu una daca continua in stilul asta chiar ca dau bir cu fugitii.Producatorul ar trebui sa aibe un cuvant de spus.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
.... si tu mie cu curierul??!alitheea a scris:flori , mi-o trimiti te rog pe mp cu cantitati aproximative
te rooooog!
Da Flori am citit-o, mulțumesc. Nu prea mă împac eu cu aluaturile cu drojdie dar pun mașina de pâine la treabă să văd ce fel de aluat scoate.florica a scris:Narcisa sunt aici,ai citit reteta de placinta ai inteles ceva
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Ba cred ca o sa-l doara mai tare daca pleaca la bratul lui Kenan, de ex.alitheea a scris:ba sa plece chiar la bratul lui levent ca asta o sa il doara cel mai tare
De Levent.... stie ca Hasret il considera prieten bun...Chiar daca stie ca Levent ar vrea mai mult, n-o sa fie niciodata convins ca Hasret e indragostita de Levent... Dar un altul...i-ar baga serios cuiul in inima !!
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
nici eu nu l-am vazut decat pe sarite , asa ca acum va pup si va doresc noapte buna , narcisa multumesc pentru traduceri ,narcisa a scris:Mulțumesc Ali și Ana pentru trailer. Vreau să treacă săptămâna asta mai repede și să vină vinerea viitoare. Să-mi treacă gustul ăsta amar. Și eu încă nici n-am văzut filmul.
alitheea- vip
te astept la cotitura cu placinta!!narcisa a scris:
Da Flori am citit-o, mulțumesc. Nu prea mă împac eu cu aluaturile cu drojdie dar pun mașina de pâine la treabă să văd ce fel de aluat scoate.
traducerea e pe locul 2-3...
dar esti acasa?axxa246 a scris:
.... si tu mie cu curierul??!
te rooooog!
alitheea- vip
n.buna,alitheea a scris:nici eu nu l-am vazut decat pe sarite , asa ca acum va pup si va doresc noapte buna , narcisa multumesc pentru traduceri ,
bine am s-o trimit catitatile sunt dupa preferinte cite vrei sa faci,alitheea a scris:flori , mi-o trimiti te rog pe mp cu cantitati aproximative
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
ooo, stau numai acasa pana vine!!!!!!alitheea a scris:dar esti acasa?
ORICUM EI AMINDOI VOR RAMINE IMPREUNA CAILE LUI DUMNEZEU DE A UNI DOUA DESTINE SUNT NEBANUITE ASA CA NU ESTE PERICOLUL AICI ORICUM EI AU ALTE PROIECTE SI SERIALELE NU SUNT PRIORITATEA LOR AU ALTE LUCRURI MAI IMPORTANTE ASA CA DRAGUL TAU KENAN NICI VORBA SA JOACE CU EA SPERANTE DESARTE[/quote]elena a scris:
Wauuu Elena ce spui e de speriat asta nu inseamna numai film spui si de viata reala.Te rog eu vreau sa fie impreuna si tu mi-ai taiat toate puntile.Daca isi pierde prestigiul Cansel si cineva ii saboteaza rolul atunci acelasi lucru i se intampla si lui Tuba.Sabotarea nu cred ca vine din partea lui Soydan.
Iubita nu mai conteaza Kenan important e ca raman impreuna ca mi-am pus asa de multe sperante la inceputul acestui serial ca ei doi o sa ramana impreuna si mai tarziu am vazut ca nu se aude nimic incepusem sa-mi schimb planul sa ma reorientez, mie de la bun inceput mi-a placut de Cansel.Asa ca pacat de ei ca sunt actori minunati.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
pai o pui la programul de aluat cu drojdie sau de pizza , ala de aprox o ora jumatatenarcisa a scris:
Da Flori am citit-o, mulțumesc. Nu prea mă împac eu cu aluaturile cu drojdie dar pun mașina de pâine la treabă să văd ce fel de aluat scoate.
alitheea- vip
fetele,
mai dau si eu o tura in urma la traducerile alea rapide, la foc automat, si ..kapat!
noapte buna!
mai dau si eu o tura in urma la traducerile alea rapide, la foc automat, si ..kapat!
noapte buna!
FETELOR EU MA DUC LA CULCARE VA SPUN NOAPTE BUNA ANUTA DRAGA MEA DORMI LINISTITA SUNT SIMPLE COMENTARII ATITA TOT TU NU LE LUA IN SEAMA
elena- vip
daca pui in masina de piine cantitatile le lasi pina sunt framintate si apoi ei aluatul afara nu trebuie sa dospeasca mult.nu am inteles de ce s-a suparat Anuta.narcisa a scris:
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Nu știu dacă s-a înțeles ceva că n-am mai tradus contextul doar conversația.alitheea a scris:nici eu nu l-am vazut decat pe sarite , asa ca acum va pup si va doresc noapte buna , narcisa multumesc pentru traduceri ,
Dragele mele mă duc și eu să văd filmul. Vă urez o noapte bună.
narcisa- vip
zanutelor noi suntem suparate dar fetele de pe huni sunt si mai si
alitheea- vip
inca o data noapte buna zanute , narcisa pt traduceri
alitheea- vip
Să înțeleg că vrei să mă servești cu plăcintă?axxa246 a scris:
te astept la cotitura cu placinta!!
traducerea e pe locul 2-3...
Bine, vin și eu cu traducerea să nu spui că vin cu mâna goală.
narcisa- vip
Noapte bună Axxa.axxa246 a scris:fetele,
noapte buna!
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 9 din 42 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 9 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum