30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
Garo
nellys18
lica54
dana17
Admin_dea05
melamoldovan
florina1989
axxa246
mihaela99
iulia1965
tiberici
rina-rina
iulianagl
florica
narcisa
elena
anuta1971
alitheea
22 participanți
Pagina 18 din 42
Pagina 18 din 42 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
nu stiu ce am dar nu imi amintesc de loc ce visez,mihaela99 a scris:
bine atunci noapte buna , te sarut dulce, sa visezi in culori da?
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
[quote="mihaela99"] stau ca nu mi e somn stii am citit traducerea facuta de Narcisa si iar mi a venit rau cind am citit ce i a zis Murat lui Hasret.. iesi ... hai murat hoca
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
[quote="mihaela99"]
Tare, abia am putut să-l zic soţului printre hohote de râs. Cred că nu mai mănânc gogoşi.
Tare, abia am putut să-l zic soţului printre hohote de râs. Cred că nu mai mănânc gogoşi.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
frumos din partea ei ,multumim pt poze si pt efortul ei de a vorbi romanesterina-rina a scris:Noile fotografii de 25 de episod
http://www.atvdiziler.com/gonulcelen-dizisi-fotograflar-resimler-duvar-kagitlari/gonulcelen-dizisi-25-bolum-resimleri/10/
florica- vip
Noi când mai mergem să citim presa în debara la Ali?anuta1971 a scris:
noapte buna inca o data
si un banc
Viata Culturala ... in Ardeal
Un reporter si un cameraman de la un post TV merg intr-un sat pentru a face un reportaj despre cum isi petrece ziua Badea Ion.
Ajunsi acolo, il roaga sa povesteasca ce face in cursul zilei.
- D'apoi, dimineata ma scol si trag un pahar de palinca...
- Stai, bade Ioane, ca nu-i bine sa apara pe TV ca bei de dimineata. Zii mai bine ca "citesti ziarul"...
- No, atunce... dimineata ma scol, cetesc ziarul. Dupa aia dau la porc sa mance, dupa care mai cetesc inc-un ziar. Pana la pranz lucrez in atelier, in care timp cetesc vreo doua-tri carti...
La masa mai cetesc vro doua reviste, iar sara adun fanul de pe cimp si cetesc in acelasi timp presa de sara. Dupa cina ma duc la biblioteca satului cu pretenii, iar la 10 cand inchide biblioteca merem cu toata trupa la Petre, ca el are tipografie !
sa nu se supere ardelencele
narcisa- vip
FELICITARI RINA :
elena- vip
Thank you Rina.rina-rina a scris:Noile fotografii de 25 de episod
http://www.atvdiziler.com/gonulcelen-dizisi-fotograflar-resimler-duvar-kagitlari/gonulcelen-dizisi-25-bolum-resimleri/10/
narcisa- vip
O noapte liniştită Dana şi ţie. Şi eu am aşteptat comentariul tău. În ultima vreme ai intrat cam rar pe forum. Nu ne-ai mai adus nici bunătăţi. Ţi-am simţit lipsa.dana17 a scris:Fetelor va doresc o noapte linistita...Garo ,multumesc stiiam ca sant fete care asteptau ,am vazut asta si in M P (promit ca raspund la toate ,poate maine...) Banuiesc ca intrebarea referitoare la plimbarea lui Levent cu Hasret mi-era adresata mie... In nici un caz nu e lacul Sapanca ,nici cel la care filmau Cansel si Tuba nu era...Am mai spus-o ,ei lasa de inteles asta ,dar de fapt e un lac la vreo 300 km de hotel si de lacul Sapanca ...E departe de lume...Dar daca vroiai de fapt sa intrebi daca e acelasi lac langa care se sarutau cei doi ,eu cred ca da...dar mai in aval...Nu e un lac e un baraj ,iar locul unde filmau ei e chiar digul...In zona mai sant doua lacuri ,la distana de 10-20 km intre ele,dar de cum am vazut secventele am fost aproape convinsa ca e vorba de acelasi lac .Sant curioasa de data asta ce lac vor zice ca e...in film. Eu sant sigura ca vor spune ca e altul pt a nu strica farmecul primelor secvente... Va spun inca o data Noapte buna...Aaaaaaaaaaaa...era sa uit ...Mihaela si Nellys ,cata inspiratie aveti...bravo fetelor si multumim...[l] Frumos nu ?
narcisa- vip
[quote="rina-rina"]
Noile fotografii de 25 de episod
Rina you are the best, , thanks very much
Noile fotografii de 25 de episod
Rina you are the best, , thanks very much
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Noapte bună Ana.anuta1971 a scris:fetelor va spun noapte buna si va doresc vise frumoase
narcisa- vip
[quote="mihaela99"]
Noapte bună Mihaela. Cred că te duci să termini clipul nu-i aşa? Îl aşteptăm mâine împreună cu cafeluţa de la Flori.
Noapte bună Mihaela. Cred că te duci să termini clipul nu-i aşa? Îl aşteptăm mâine împreună cu cafeluţa de la Flori.
narcisa- vip
Noapte bună Flori.florica a scris:ma duc la somnic ca ma ustura si ochi, noapte buna si tie vise placute pe miine
narcisa- vip
Bună Dea, am observat, bravo ei .Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!
Voi nu observati ca rina se chinuie sa scrie in romaneste?Si chiar a reusit.
Cum mai stai cu gâtul, ţi-a mai trecut?
narcisa- vip
Narcisa multi pupicei pentru traducere cu cit o citesc mai ales de murat iar mi se urca sangele la cerebel si nu pot sa dorm de
elena- vip
iau antibiotic sper sa-mi revin.narcisa a scris:Bună Dea, am observat, bravo ei .Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!
Voi nu observati ca rina se chinuie sa scrie in romaneste?Si chiar a reusit.
Cum mai stai cu gâtul, ţi-a mai trecut?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Tu nu mai poţi să dormi, Flori nu-şi aduce aminte ce visează, eu am coşmaruri aproape în fiecare noapte, fetelor ce se întâmplă cu noi? Cred că avem nevoie de Canselitol dar de o doză triplă.elena a scris:Narcisa multi pupicei pentru traducere cu cit o citesc mai ales de murat iar mi se urca sangele la cerebel si nu pot sa dorm de
narcisa- vip
avem mare nevoie dar normal nu anormal cum este acum sa si revina din transanarcisa a scris:
Tu nu mai poţi să dormi, Flori nu-şi aduce aminte ce visează, eu am coşmaruri aproape în fiecare noapte, fetelor ce se întâmplă cu noi? Cred că avem nevoie de Canselitol dar de o doză triplă.
elena- vip
Şi soţul a răcit puternic, el e foarte sensibil cu gâtul dar noi ne tratăm cu aerosoli cu apă cu sare. N-am mai luat de mult antibiotic, şi piticul la fel, de un an de zile deşi a mai fost răcit.Admin_dea05 a scris:iau antibiotic sper sa-mi revin.
narcisa- vip
eu pana acum ori ce as face tot la antibiotic ajung , mai rau ma chinui daca incerc cu altceva mi-e frica sa nu o imbolnavesc si pe fimea.narcisa a scris:Şi soţul a răcit puternic, el e foarte sensibil cu gâtul dar noi ne tratăm cu aerosoli cu apă cu sare. N-am mai luat de mult antibiotic, şi piticul la fel, de un an de zile deşi a mai fost răcit.Admin_dea05 a scris:iau antibiotic sper sa-mi revin.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Dacă aşteptăm să-şi revină înseamnă că vom mai avea multe nopţi din astea. Să mă pregătesc pentru un nou coşmar. Poate o visez pe Nesrinelena a scris: avem mare nevoie dar normal nu anormal cum este acum sa si revina din transa
narcisa- vip
[quote="narcisa"]draga Narcisa imi pare rau miine dimineata nu va pot oferi cafeluta, dar de luni cu placere, sper sa mearga si calculatorul
florica- vip
Madam Nesrin nu o vrea pe Hasret ca i cunoast e arborele genealogic in schim accepta si este incintata de o neica nimeni care vine de o saptamina fara sa stie ce hram poarta .. guzel ce o sa si mai dea cu pumnii in cap cind o vedea o pe cucuveaua aia ce hram poartanarcisa a scris:
Dacă aşteptăm să-şi revină înseamnă că vom mai avea multe nopţi din astea. Să mă pregătesc pentru un nou coşmar. Poate o visez pe Nesrin
elena- vip
[quote="florica"]
Atunci beau una de zilele trecute.
Dragele mele vă urez noapte bună, mă duc să mănânc o felie de cozonac acum cât e cald şi mai traduc restul mâine.
Atunci beau una de zilele trecute.
Dragele mele vă urez noapte bună, mă duc să mănânc o felie de cozonac acum cât e cald şi mai traduc restul mâine.
narcisa- vip
[quote="florica"] Doamne florica de asta nu dormi tu si apropo nu te mai uita dimineata pe fereastra cum te scoli ca de asta uiti ce visezi Noapte buna ca parca parca mi a venit olecuta de somnic fug repede sa nu dispara pina ajung in pat
Ultima editare efectuata de catre elena in Dum 24 Oct 2010, 12:46 am, editata de 1 ori
elena- vip
[quote="narcisa"] pa noapte buna
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 18 din 42 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 18 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum