30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
Garo
nellys18
lica54
dana17
Admin_dea05
melamoldovan
florina1989
axxa246
mihaela99
iulia1965
tiberici
rina-rina
iulianagl
florica
narcisa
elena
anuta1971
alitheea
22 participanți
Pagina 24 din 42
Pagina 24 din 42 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 42
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Bună Mihaela, bine ai venit.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
multumesc pt. vidioclipul asta,cred ca este un rezumat la primul sezon, foarte frumosalitheea a scris:uite ceva ce sigur te va bucura
https://www.youtube.com/watch?v=lwNEhUZ6lb8
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
o seara placuta fetele
eu va spun noapte buna
va las un nou clip de=al meu
eu va spun noapte buna
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
buna Mihaela nici nu ai venit bine si deja pleci,noapte buna,somn usor,vise placutemihaela99 a scris:o seara placuta fetele
eu va sp noapte buna
florica- vip
noapte buna, Elenaelena a scris: Te rog sa transmiti un mesaj al meu catre ele chiar daca stiu ca te indoiesti .. SAMY VA TRAII SIGUR. DUMNEZEU VREA CA EL SA TRAIASCA . ARE O SANSA EXTRAORDINARA DE A AJUNGE ACOLO UNDE VREA . PINA MAXIM LA SFIRSITUL LUNII NOIEMBRIE DACA NU SI MAI DEVREME ISI VA REVENI
rugaciunile celor din jur l au ajutat ENORm .. rezultatul... VA TRAII. [[ si pentru tine mihaela .. te rog spune le acest lucru si atunci cind un lucru pare inexplicabil . [[asa cum ti se pare ca scriu eu]] ai rabdare si timpul iti va raspunde] multumesc mult nu am timp sa stau de fapt toata ziua am fost ff ocupata si mai sunt.. NOAPTE BUNA LA TOATE FETELE
florica- vip
Noapte bună Elena.elena a scris: Te rog sa transmiti un mesaj al meu catre ele chiar daca stiu ca te indoiesti .. SAMY VA TRAII SIGUR. DUMNEZEU VREA CA EL SA TRAIASCA . ARE O SANSA EXTRAORDINARA DE A AJUNGE ACOLO UNDE VREA . PINA MAXIM LA SFIRSITUL LUNII NOIEMBRIE DACA NU SI MAI DEVREME ISI VA REVENI
rugaciunile celor din jur l au ajutat ENORm .. rezultatul... VA TRAII. [[ si pentru tine mihaela .. te rog spune le acest lucru si atunci cind un lucru pare inexplicabil . [[asa cum ti se pare ca scriu eu]] ai rabdare si timpul iti va raspunde] multumesc mult nu am timp sa stau de fapt toata ziua am fost ff ocupata si mai sunt.. NOAPTE BUNA LA TOATE FETELE
narcisa- vip
narcisa a scris:Fetele mele dragi încep partea a șaptea.
Am completat și primele părți cu traducerile lipsă pe care le/am luat de la subtitrarea Fadiei.
florica- vip
Noapte bună Mihaela. Văd că încă nu pot să văd clipul. Mai aştept.mihaela99 a scris:o seara placuta fetele
eu va spun noapte buna
Gata a început.
narcisa- vip
[quote="elena"][quote="mihaela99"]
sa aveti o seara linistita, dragele mele. va sarut pe toate
elena, cred ca este un semn. am deschis topicul exact la postarea ta.
dumnezeu sa ne asculte rugile ca e un copil tanar. poate chiar tineretea ii da putere si in special dumnezeu-ca este al nostru sau al lor....conteaza? dumnezeu e unic. al tuturor.
tiza, deea, felicitari! frumoase videoclipuri
narcisa , multumim pentru efortul depus.
un buchet de trandafiri galbeni.fiecare cate unul sa fie pentru toata lumea.
fetelor, pentru voi toate, in speranta ca administratorul nu sta cu ochii pe mine, va aduc familia dogan aici
:gfd<: :gfd<: :gfd<: :gfd<: fgre: fgre: fgre: fgre: ce ati amai muncit azi? :merci: :merci: :merci: cafea cafea cafea cafea
sa aveti o seara linistita, dragele mele. va sarut pe toate
elena, cred ca este un semn. am deschis topicul exact la postarea ta.
dumnezeu sa ne asculte rugile ca e un copil tanar. poate chiar tineretea ii da putere si in special dumnezeu-ca este al nostru sau al lor....conteaza? dumnezeu e unic. al tuturor.
tiza, deea, felicitari! frumoase videoclipuri
narcisa , multumim pentru efortul depus.
un buchet de trandafiri galbeni.fiecare cate unul sa fie pentru toata lumea.
fetelor, pentru voi toate, in speranta ca administratorul nu sta cu ochii pe mine, va aduc familia dogan aici
:gfd<: :gfd<: :gfd<: :gfd<: fgre: fgre: fgre: fgre: ce ati amai muncit azi? :merci: :merci: :merci: cafea cafea cafea cafea
prytymeu- membru activ
Data de inscriere : 24/10/2009
Varsta : 65
pentru cele care au fugit la plapiumioara, noapte buna cu vise placute. sa va sarute
prytymeu- membru activ
Data de inscriere : 24/10/2009
Varsta : 65
Bună seara Pryty. Bine ai venit.prytymeu a scris:
narcisa- vip
Buna seara ladies.Ce mai zice-ti?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Bună Iuliana. Eu nu mai zic nimic, vreau să mai traduc o parte. Dar nici tu nu ai mai zis nimic de mult.iulianagl a scris:Buna seara ladies.Ce mai zice-ti?
narcisa- vip
narcisa a scris:
Bună Iuliana. Eu nu mai zic nimic, vreau să mai traduc o parte. Dar nici tu nu ai mai zis nimic de mult.
Pai nici eu nu prea mai am nimic de zis, astept urmatorul episod care banuiesc ca o sa ma dezamageasca si mai mult.
iulianagl- moderator
Asta ascult eu acum si-mi place enorm.
iulianagl- moderator
bine ai venit iuliana ,
uite ce v-am adus din vecini
http://www.izlesene.com/video/tv-magazin-gonulcelen-yeni-sezon-hersey-icin-berna-lacin/2488743
http://www.izlesene.com/video/tv-magazin-gonulcelen-yeni-sezon-hersey-icin-berna-lacin/2488743
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
nu te teme n-ai vazut ca Murat ii da un cantec[ probabil hitul care-l cautau pt. album]si asa se mai topeste si gheata dintre eiiulianagl a scris:
Pai nici eu nu prea mai am nimic de zis, astept urmatorul episod care banuiesc ca o sa ma dezamageasca si mai mult.
florica- vip
esti o scumpa ca ne incurajezi , dar noi ne-am cam pierdur speranta tot speram de vreo 5 ep ca se impaca , dar dupa cum ni s-a promis poate vom avea cu foc in ep 27florica a scris:nu te teme n-ai vazut ca Murat ii da un cantec[ probabil hitul care-l cautau pt. album]si asa se mai topeste si gheata dintre ei
alitheea- vip
Fetele, nu vi se pare şi vouă că la un moment dat Tuba îl împinge pe Cansel?alitheea a scris:bine ai venit iuliana ,
narcisa- vip
pt. stire dar eu nu pricep nimic ce zice acolo,mi-ar placea sa stiu si ce zice in articolul care i-ai spus lui Narcisa sa se uite ,nu te superialitheea a scris:bine ai venit iuliana ,
florica- vip
alitheea a scris:bine ai venit iuliana ,
Fruuuuuumoooos!! indragostit indragostit Ar fi bine sa aflam si ce spune in interviurile luate.Mersi draga mea.
iulianagl- moderator
Foarte frumos videoclipul Mihaela. Abia acum am văzut că ai deja 17 videoclipuri. Felicitări pentru toate.mihaela99 a scris:o seara placuta fetele
eu va spun noapte buna
narcisa- vip
narcisa a scris:
Fetele, nu vi se pare şi vouă că la un moment dat Tuba îl împinge pe Cansel?
Da!!!
iulianagl- moderator
da il impinge Tuba ,se jucau frumosnarcisa a scris:
Fetele, nu vi se pare şi vouă că la un moment dat Tuba îl împinge pe Cansel?
florica- vip
ia vedeti ce dulce e , cum isi cauta cuvintele, si ce greu vorbeste turca dragul de el
https://www.youtube.com/watch?v=KWar-jn_pQY
https://www.youtube.com/watch?v=pENUXo9cnBI
https://www.youtube.com/watch?v=KWar-jn_pQY
https://www.youtube.com/watch?v=pENUXo9cnBI
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 24 din 42 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 42
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum