34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+16
axxa246
tiberici
nellys18
Garo
narcisa
lica54
mihaela99
iulianagl
vivi
DENISA
florica
Admin_dea05
anuta1971
elena
dana17
alitheea
20 participanți
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
sa traiesti Iuliana .. multumesc mult multiiulianagl a scris:Am terminat a cincea parte.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:
sa traiesti Iuliana .. multumesc mult multi
Placerea e de partea mea.Singura parere de rau e ca nu o pot face mult mai repede.
iulianagl- moderator
Nu stiu de ce e asa retinut Cansel????Tuba parca ii da semne ca are dragan la el dar parca e orb.Ce zodie e?
iulianagl- moderator
Ladies revin mai tarziu ca asta mic al meu nu stiu ce mai vrea ca azi toata ziua mama in sus, mama in jos parca a avut ceva cu mine ca deobicei se intretine cu mamaita lui, dar azi mi-a pus capac.
iulianagl- moderator
fecioara... fecioarele sunt mai timide, considera ca manifestarile de dragoste se fac in intimitate... nu ma intreba de unde stiuiulianagl a scris:Nu stiu de ce e asa retinut Cansel????Tuba parca ii da semne ca are dragan la el dar parca e orb.Ce zodie e?
anuta1971- vip
saracutul vrea atentie... pupa-l si din partea noastra ca a avut rabdare sa te lase sa ne traduciiulianagl a scris:Ladies revin mai tarziu ca asta mic al meu nu stiu ce mai vrea ca azi toata ziua mama in sus, mama in jos parca a avut ceva cu mine ca deobicei se intretine cu mamaita lui, dar azi mi-a pus capac.
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
saracutul vrea atentie... pupa-l si din partea noastra ca a avut rabdare sa te lase sa ne traduci
iulianagl- moderator
anuta1971 a scris:
fecioara... fecioarele sunt mai timide, considera ca manifestarile de dragoste se fac in intimitate... nu ma intreba de unde stiu
De obicei fecioarele sunt mai indraznete si le place ca totul sa fie perfect eu am fecioare in familie care ma dispera cateodata cu perfectiunea lor.
iulianagl- moderator
ai dreptate... indragostitanuta1971 a scris:fecioara... fecioarele sunt mai timide, considera ca manifestarile de dragoste se fac in intimitate... nu ma intreba de unde stiu
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Multumimiulianagl a scris:Am terminat a cincea parte.
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-inim-furat-traducere-episode-translations-t80-250.htm#74584
Admin_dea05- Admin
pai in general asa sunt... dar era vorba de dragoste... aici se schimba treaba cupidoniulianagl a scris:
De obicei fecioarele sunt mai indraznete si le place ca totul sa fie perfect eu am fecioare in familie care ma dispera cateodata cu perfectiunea lor.
i-auzi Dea pe Iuliana o dispera fecioarele
anuta1971- vip
pt. Iuliana si Denisa cu multumiri pt. traduceri si noutati
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
fetelor un videoclip de la shustha Hasret vs. Murat - Close to you
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
multumimvivi a scris:fetelor un videoclip de la shustha Hasret vs. Murat - Close to you []
Admin_dea05- Admin
buna seara,fetelor ce faceti ,pe unde santeti?
florica- vip
Buna seara fetele
Ce mai faceti?
un clip de la mine sper sa va placa
Ce mai faceti?
un clip de la mine sper sa va placa
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
buna seara Flori ... eu sunt pe aici dar mai fac si altcevaflorica a scris:buna seara,fetelor ce faceti ,pe unde santeti?
anuta1971- vip
Buna seara Mihaelamihaela99 a scris:Buna seara fetele
Ce mai faceti?
h]
Mihaela e superb clipul
Cansel este "principe del cuore"? ai vazut emisiunea de azi de pe atv cu ei?
Pe unde ai telefonul? ti-am trimis un sms ieri
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:[
Buna seara Mihaela
Mihaela e superb clipul
Cansel este "principe del cuore"? ai vazut emisiunea de azi de pe atv cu ei?
Pe unde ai telefonul? ti-am trimis un sms ieri
Buna Ana , te sarut dulce
saru mana, multumesc
telefonul nu il mai am , am renuntat la orange ca era prea scump, am trecut la 0771 daca vrei il ai la mp
mihaela99- vip
Multumesc .. voiam sa vorbesc cu tine dar era o ora total nepotrivita.. ai vazut interviul de azi?mihaela99 a scris:
Buna Ana , te sarut dulce
saru mana, multumesc
telefonul nu il mai am , am renuntat la orange ca era prea scump, am trecut la 0771 daca vrei il ai la mp
cui i-ai trimis mp? ca eu n-am nik
anuta1971- vip
O seara frumoasa fetelor....
Mihaela frumo sclip!
Admin_dea05- Admin
buna seara si bine ai venit, noi santem bine, dar tu pe unde umbli, doar n-ai fost la ''Stambul sa-l certi pe MURAT?mihaela99 a scris:Buna seara fetele []
florica- vip
anuta1971 a scris:
Multumesc .. voiam sa vorbesc cu tine dar era o ora total nepotrivita.. ai vazut interviul de azi?
cui i-ai trimis mp? ca eu n-am nik
poti sa ma suni in orice clipa nu e o problema ,numa la 4 dimineata sa nu ma suni ca te alerg tot orasul tau da/?
uite acuma vine si m.p-ul
Buna DEA
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 2 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum