46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
rina-rina
elena50
lyvya
dlacatus65
ASI 4 ever
vivi
vania_e
nellys18
annadanna
dana17
andreea90
DENISA
lica54
Admin_dea05
florina1989
pufy2010
iulianagl
Garo
anuta1971
alitheea
Geta
Luana
florica
axxa246
narcisa
29 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Bună seara dragele mele . Dacă aveți un link de atv să aduceți și aici vă rog.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
http://www.atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayinnarcisa a scris:Dacă aveți un link de atv să aduceți și aici vă rog.
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna seara ,bine ai venit http://www.yildiz.tv/narcisa a scris:Bună seara dragele mele . Dacă aveți un link de atv să aduceți și aici vă rog.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
sau asta:narcisa a scris:Bună seara dragele mele . Dacă aveți un link de atv să aduceți și aici vă rog.
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
buna!
Desi faceam altceva, am considerat ca eram " in camera". Scuze!
Desi faceam altceva, am considerat ca eram " in camera". Scuze!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Florica...
[quote="florica"]
Nu dorm. Sunt foarte vigilenta. Mi-am luat doua scobitori ca sa-mi tzin ochii deschisi. Acum incepe si nu vreau sa-mi cada capul. Ma trezeste Levent.
Nu dorm. Sunt foarte vigilenta. Mi-am luat doua scobitori ca sa-mi tzin ochii deschisi. Acum incepe si nu vreau sa-mi cada capul. Ma trezeste Levent.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
[quote="Geta"]vrei sa-ti aduc o poza cu Levent?
florica- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Nuuu , imi ajunge ca-l vad acu. ATV -ul trebuie sa ne plateasca daune de stat pana tarziu . Le creste ratingul azi datorita celor care se uita la Gonulcelen.
Geta- vip
buna seara zanute, vizionare placuta
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
asta cam asa iar pe actori sa-i medalieze pt.ca au facut tara cunoscuta prin intermediul lor in lumea larga,eu nu stiam cum suna turca nu imi aduc aminte sa fi auzit undeva mai inainte,cand am inceput sa vad serialele lor de fapt am inceput cu 1001 nopti ,mi s-a parut o limba dura parca brutala ma uitam la film fara sonor,iar acum imi place s-o ascult de si nu inteleg mai nimic.VIZIONARE PLACUTA TUTUROR!Geta a scris:Nuuu , imi ajunge ca-l vad acu. ATV -ul trebuie sa ne plateasca daune de stat pana tarziu . Le creste ratingul azi datorita celor care se uita la Gonulcelen.
florica- vip
Bună seara fetelor
Vizionare plăcută.
Vizionare plăcută.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Bine ai venit,vizionare placuta si tie.alitheea a scris:buna seara zanute, vizionare placuta
florica- vip
anuta1971 a scris:Bună seara fetelor
Vizionare plăcută.
buna Anuta si vizionare placuta
florica- vip
vizionare placuta...eu nu reusesc sa-i mai prind?
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Buna seara.Vizionare placuta.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Garo
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=306&iCat=291&iChannel=19&nChannel=Tv
Eu vad aici perfect. Vizionare placuta
Eu vad aici perfect. Vizionare placuta
Geta- vip
Garo a scris:vizionare placuta...eu nu reusesc sa-i mai prind?
Buna Garo, vizionare plăcută şi ţie
anuta1971- vip
iulianagl a scris:Buna seara.Vizionare placuta.
buna Iuli
anuta1971- vip
alitheea a scris:buna seara zanute, vizionare placuta
bună Nico,
anuta1971- vip
Salut fetelor
vizionare plăcută
vizionare plăcută
Bună seara fetelor care au intrat mai târziu. Vizionare plăcută .
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Vizionare plăcută
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
ce bun e cafer la usa casei!!
si gulnaz e mai conștiincioasa decat primarii nostri!
si gulnaz e mai conștiincioasa decat primarii nostri!
ce priviri și-au tras unul altuia
Continut sponsorizat
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum