56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
nellys18
nutzi
iulia1965
pufy2010
Nicky
alitheea
Admin_dea05
monik
iulianagl
Lucica10
vania_e
florina1989
dana17
axxa246
costina
Garo
lica54
DENISA
florica
andreea90
24 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
lica54 a scris:Andreea si Iuliana multam frumos pentru traducere pentru voi toate florile din lume
Cu placere Lica Multumesc ce frumoase sunt
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Re: 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara dragelor
andreea90- vip
Re: 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Garo a scris:buna ziua,doamnelor!...Andreea, multumesc pt.traduceri; Denisa pt.noutati; Lica bine ai revenit si multumesc pt.florile postate...da-mi voie sa consider ca sunt pt.fiul meu care a avut astazi examenul la l.romana= multumesc!
Flori,Lucica,Costina va salut si pe voi si ma bucur ca atunci cind vin gasesc mereu mesaje de la voi, semn ca nu ati parasit acest forum...pa,pe mai tirziu
P.S.Flori,am vazut ca mereu ne aduci poze cu Cansel din diverse emisiuni=multumesc, dar oare Onur nu a fost invitat la nici o emisiune pina acum??? poate gasesti ceva, nu de alta dar sa nu se spuna ca este cu Tuba doar din interes...!!!???
Felicitari pentru fiul tau si mult succes in continuare
andreea90- vip
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
se uita sa vada daca vine ploaia,cam stramb ii sta papionul!!!!!!!!!!1
florica- vip
florica- vip
Cat de dulce e aici
Ce frumos rade
Ce frumos rade
andreea90- vip
aici este foarte suparat!!!!!!!!!1
florica- vip
florica- vip
florica a scris:aici este foarte suparat!!!!!!!!!1
DA si are lacrimi in ochii ..
andreea90- vip
https://i.imgur.com/TqsJ1.gif
Fetelor de ASi după 2 ani de la final am mai auzit câte ceva dar de Gönülcelen sau Ask ve Ceza nu cred că vom mai auzi ,
Gönülçelen FAN CLUP
BEYAZZZ SHOWDAA HEPİMİZZ TUBA BÜYÜKÜSTÜN VE CANSEL ELÇİNİ GÖRMEKK İSTİYORUZZZZZZ nu stiu cat de adevarata este treaba asta .
BEYAZZZ SHOWDAA HEPİMİZZ TUBA BÜYÜKÜSTÜN VE CANSEL ELÇİNİ GÖRMEKK İSTİYORUZZZZZZ nu stiu cat de adevarata este treaba asta .
florica- vip
accept cadoul Florica dar fără partea stg .
CE SIMPATIC ESTE AICI!!!!!!!!!!1
florica- vip
Asa se livreaza ,numai impreuna ,imi pare rau dar asta-i realitateaDENISA a scris: accept cadoul Florica dar fără partea stg .
florica- vip
florica a scris:Asa se livreaza ,numai impreuna ,imi pare rau dar asta-i realitatea
O fi realitatea Burcinicăi dar nu şi a mea
Aparent norocul ei,!!!!!!!!!!1DENISA a scris:
O fi realitatea Burcinicăi dar nu şi a mea
florica- vip
Dragalaselor va doresc noapte buna un somn usor si linistit dulci pentru toate fetele
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
doamnelor,multumesc pt.urari, mai are un hop miercuri la mate
of,ce poze minunate ati pus, ce simpatic este cind isi musca buzele...Flori,am glumit cu Onur, nici eu nu ma omor dupa el, de fapt nu/mi place nici in rolul jucat nici altfel...
Denisa, nu stiu daca peste ceva timp vom mai auzi ceva de serial, dar de prestatia lui Cansel sigur si a Tubei bineinteles...va spun noapte buna, sa aveti vise cit mai placute, pa
of,ce poze minunate ati pus, ce simpatic este cind isi musca buzele...Flori,am glumit cu Onur, nici eu nu ma omor dupa el, de fapt nu/mi place nici in rolul jucat nici altfel...
Denisa, nu stiu daca peste ceva timp vom mai auzi ceva de serial, dar de prestatia lui Cansel sigur si a Tubei bineinteles...va spun noapte buna, sa aveti vise cit mai placute, pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
noapte buna lica garo
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Lica,astazi am gasit un pisoi cit un ghemotoc pe strada si l/am luat acasa...este alb cu negru...a venit la noi desi mai erau oameni pe strada si atunci am zis ca poate este norocul baiatului nostru...mai am un ciine lup de 4 luni...asa ca ma bucur pt.pisoiul pus de tine...noapte buna, pe miinelica54 a scris:Dragalaselor va doresc noapte buna un somn usor si linistit dulci pentru toate fetele
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
florica- vip
Noapte buna tuturor ,somn usor si vise cat mai placute!!!!!!!1
florica- vip
lica54 a scris:Dragalaselor va doresc noapte buna un somn usor si linistit dulci pentru toate fetele
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Continut sponsorizat
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum