56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
nellys18
nutzi
iulia1965
pufy2010
Nicky
alitheea
Admin_dea05
monik
iulianagl
Lucica10
vania_e
florina1989
dana17
axxa246
costina
Garo
lica54
DENISA
florica
andreea90
24 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
da mie mi se intampla cam des noapte buna lucicaLucica10 a scris:nu esti singura costina mi se mai intampla si mie .uite florica ne aduce noutati despre cansel asa ca o sa avem la ce ne uita ,,,,,, cand va incepe ,,MULTUMIM FLORICA,,
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Re: 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
costina noapte buna Florica esti nemaipomenita ,,,de unde ne trimiti asa flori frumoase ?
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
din gradina netuluiLucica10 a scris:costina noapte buna Florica esti nemaipomenita ,,,de unde ne trimiti asa flori frumoase ?
florica- vip
noapte buna COSTINA!
florica- vip
ceva frumos pt voi sunt sigura ca va plac
cei doi mititei din cescute sunt...adorabili!!!!!!
cei doi mititei din cescute sunt...adorabili!!!!!!
Ultima editare efectuata de catre costina in Mier 29 Iun 2011, 11:21 pm, editata de 1 ori
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
florica- vip
super costina :moe: :emo5: :emo5:
Lucica10- vip
ma inebunesti flori eu nu stiu sa le pun pe forum dar asta este le aduci talica iar eu le privesc cu placere
Lucica10- vip
ai dreptate Costina ,sant tare dragalasi iepurasi tai
florica- vip
toate florile sant frumoase dar trandafiri n-au pereche!!Lucica10 a scris:ma inebunesti flori eu nu stiu sa le pun pe forum dar asta este le aduci talica iar eu le privesc cu placere
florica- vip
fete,eu va zic noapte buna ,somn dulce si vise cat mai frumoase!
florica- vip
au trecut bujori dar si ei sant frumosi,
florica- vip
si eu va spun noapte buna
Lucica10- vip
noapte buna,doamnelor!...as mai sta dar in centru s/a dezlantuit cerul asa ca trebuie sa inchid...pa, vise placute
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Buna dimineata de acuma ca e trecut de 12 .. v-am adus cateva informatii despre Fahriye Evcen .. partenera de pe platourile de filmare cu care va juca Cansel ..
Fahriye EVCEN s-a născut şi a crescut în Germania. Acum doi ani a mers în vacanţă în Turcia, unde viaţa i s-a schimbat radical. Persoana care i-a dat peste cap totul a fost Oya Aydogan, o actriţă celebră din Turcia. La insistenţele ei, Fahriye a acceptat să joace în seriale.
A mers în vacanţă în Turcia şi s-a ales cu un rol în serial. Nostalgia locurilor natale...
Din pasiune pentru actorie, tânăra a fost nevoită să-şi îngheţe anul la Universitatea Dusseldorf-Heinrich Heine, secţia de sociologie şi să se mute împreună cu mama ei în Istanbul. A plecat purtând cu ea nostalgia oraşului unde a crescut. Şi acum, când cariera ei de actriţă este în plină ascensiune, Fahriye nu a uitat de Solingen, micul orăşel între Dusseldorf şi Koln.
"Mi-e dor de micile cafenele italiene din Dusseldorf, de chelnării aceia drăguţi care te întâmpinau mereu cu zâmbetul pe buze şi de îngheţata italiană. Şi de parcuri mi-e dor.”
"Încă mă chinui să mă obişnuiesc să trăiesc în Turcia.”
În Istanbul, actriţa locuieşte cu mama ei care o susţine şi o ajută foarte mult, chiar dacă este mereu pe drumuri între Turcia şi Germania.
Actriţa povesteşte că, la început, a avut reţineri pentru că toată lumea se purta frumos şi nu îşi dădea seama de ce. În Germania, mărturiseşte ea, oamenii sunt mult mai reci şi mai distanţi.
"Această apropiere nejustificată m-a deranjat la început. Nu îmi dădeam seama de ce se purtau aşa cu mine sau dacă era ceva natural ori fals. La început eram dată peste cap şi mă gândeam să mă întorc, însă acum am trecut peste această fază.”
Ca poveste de viata Cansel si Fahriye se aseamana .. ea a intampinat greutati , venind din Germania , Cansel din Franta .. dar fizic cand ii vad unu langa altu , zici ca sunt apa si uleiul .. nu cred ca o sa ii cuplez vreodata ,nici cand a jucat cu Beren nu am vazut altceva decat doi actori .. Cansel si TUba vor ramane unici .. acum se va vedea diferenta , relatia de colaborare cu Fahriye si ce relatie a avut cu TUba ,si la Tuba la fel , cand va juca din nou , vor ramane pe veci unici .. s-au iubit si sper sa se mai iubeasca .. sa ii vad impreuna .. mi-e dor de ei .. vreau sa vad macar poze , filmari de la petrecerea de final , totul s-a terminat brusc .. totul parca e secret
Cei mai frumosi si asa vor ramane mereu .. ei n-au alta pereche .. ei sunt perechea ideala
Noapte buna si o zi frumoasa pt maine tuturor
Fahriye EVCEN s-a născut şi a crescut în Germania. Acum doi ani a mers în vacanţă în Turcia, unde viaţa i s-a schimbat radical. Persoana care i-a dat peste cap totul a fost Oya Aydogan, o actriţă celebră din Turcia. La insistenţele ei, Fahriye a acceptat să joace în seriale.
A mers în vacanţă în Turcia şi s-a ales cu un rol în serial. Nostalgia locurilor natale...
Din pasiune pentru actorie, tânăra a fost nevoită să-şi îngheţe anul la Universitatea Dusseldorf-Heinrich Heine, secţia de sociologie şi să se mute împreună cu mama ei în Istanbul. A plecat purtând cu ea nostalgia oraşului unde a crescut. Şi acum, când cariera ei de actriţă este în plină ascensiune, Fahriye nu a uitat de Solingen, micul orăşel între Dusseldorf şi Koln.
"Mi-e dor de micile cafenele italiene din Dusseldorf, de chelnării aceia drăguţi care te întâmpinau mereu cu zâmbetul pe buze şi de îngheţata italiană. Şi de parcuri mi-e dor.”
"Încă mă chinui să mă obişnuiesc să trăiesc în Turcia.”
În Istanbul, actriţa locuieşte cu mama ei care o susţine şi o ajută foarte mult, chiar dacă este mereu pe drumuri între Turcia şi Germania.
Actriţa povesteşte că, la început, a avut reţineri pentru că toată lumea se purta frumos şi nu îşi dădea seama de ce. În Germania, mărturiseşte ea, oamenii sunt mult mai reci şi mai distanţi.
"Această apropiere nejustificată m-a deranjat la început. Nu îmi dădeam seama de ce se purtau aşa cu mine sau dacă era ceva natural ori fals. La început eram dată peste cap şi mă gândeam să mă întorc, însă acum am trecut peste această fază.”
Ca poveste de viata Cansel si Fahriye se aseamana .. ea a intampinat greutati , venind din Germania , Cansel din Franta .. dar fizic cand ii vad unu langa altu , zici ca sunt apa si uleiul .. nu cred ca o sa ii cuplez vreodata ,nici cand a jucat cu Beren nu am vazut altceva decat doi actori .. Cansel si TUba vor ramane unici .. acum se va vedea diferenta , relatia de colaborare cu Fahriye si ce relatie a avut cu TUba ,si la Tuba la fel , cand va juca din nou , vor ramane pe veci unici .. s-au iubit si sper sa se mai iubeasca .. sa ii vad impreuna .. mi-e dor de ei .. vreau sa vad macar poze , filmari de la petrecerea de final , totul s-a terminat brusc .. totul parca e secret
Cei mai frumosi si asa vor ramane mereu .. ei n-au alta pereche .. ei sunt perechea ideala
Noapte buna si o zi frumoasa pt maine tuturor
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
asa este Andreea,cel mai frumos cuplu si cel mai potrivit,poate ca este mai bine ca nu v-a fi asa si in viitoarele lor filme,adica sa se potriveasca cun partenerii,macar nu ne mai facem iluzii desarte!
florica- vip
Buna dimineata tuturor,
florica- vip
din tot sufletul pt. voi sa aveti o zi minunata!!!!!!!
florica- vip
florica- vip
florica- vip
drum bun,vacanata frumoasa si sa te intorci cu bine NICO!
florica- vip
CELE MAI FRUMOASE FLORI!
florica- vip
Dragalaselor buna ziua si bine va-m gasit am ajuns acasa.Va doresc o zi frumoasa cu toate ca afara e inorat si prin unele parti ploua.Va poftesc sa servim un ceai impreuna.
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Joi 30 Iun 2011, 11:29 am, editata de 1 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Continut sponsorizat
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 20 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum