56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
nellys18
nutzi
iulia1965
pufy2010
Nicky
alitheea
Admin_dea05
monik
iulianagl
Lucica10
vania_e
florina1989
dana17
axxa246
costina
Garo
lica54
DENISA
florica
andreea90
24 participanți
Pagina 30 din 40
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Andreea am dreptate oare nu are si ea asistente , prietene ,impresari sa o ia de mot sa o scuture puti ......ce pecat de talentul si frumusetea ei ........
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Re: 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Lucica10 a scris:Andreea am dreptate oare nu are si ea asistente , prietene ,impresari sa o ia de mot sa o scuture puti ......ce pecat de talentul si frumusetea ei ........
Cand ambitia si orgoliu sunt mai puternice ca ratiunea .. faci si asa ceva, poate a ajuns sa tina la Onur , dar nu cred ca va rezista ,iar el nu o merita pentru ca doar profita de ea , pe spatele ei si-a facut reclama si cine stie ce o mai urma .. dar asta e .. sa fie sanatoasa si fericita macar azi de ziua ei .. sa stie sa o faca sa se simte implinita , dar daca e la Paris , va astepta cu siguranta macar un telefon de la Cansel , iar el sigur o va suna
Si poza de cand au fost prinsi venind de la Paris
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
si totusi este cusut cu ata totuldaca onur este paravan .....ii face putina reclama ,,cunoscut,,apoi filmeaza la paris ....
Lucica10- vip
La multi ani Tuba !
andreea90- vip
Lucica10- vip
Un clip frumos cu Tuba
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
LA MULTI ANI! TUBA SA FIE FERICITA SI IUBITA!!!
lica54- vip
eu am terminat cu bucatareala si va spun noapte buna
Lucica10- vip
LA MULTI ANI TUBA SA FII SANATOASA SI SA ALEGI CU INIMA!!
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
NOAPTE BUNA LUCICA SOMN USORLucica10 a scris:eu am terminat cu bucatareala si va spun noapte buna
costina- vip
noapte buna tuturor
costina- vip
da ce privire arunca asupra tubei
si ea cred ca s-a emotionat
costina- vip
buna seara,acum am terminat de vazut ep.52 - mii de multumiri,DOAMNELOR!
frumoase flori si urari pt.Tuba, ma alatur si eu, sa fie sanatoasa si sa iubeasca pe cine vrea, numai sa fie fericita!!!!!
Lica,inclin si eu balanta spre ce ai spus, ar fi minune sa nu ramina cu Onur ;asta cred...
Cansel, este o nuca prea tare pt.Tuba,adica nu a avut incredere in dragostea lui, le are pe toate si Tubei i/a fost teama ca ramine singura, pe cind asa stie ca Onur va ramine linga ea mereu...
gata nu mai zic nimic...noapte buna si somn usor
frumoase flori si urari pt.Tuba, ma alatur si eu, sa fie sanatoasa si sa iubeasca pe cine vrea, numai sa fie fericita!!!!!
Lica,inclin si eu balanta spre ce ai spus, ar fi minune sa nu ramina cu Onur ;asta cred...
Cansel, este o nuca prea tare pt.Tuba,adica nu a avut incredere in dragostea lui, le are pe toate si Tubei i/a fost teama ca ramine singura, pe cind asa stie ca Onur va ramine linga ea mereu...
gata nu mai zic nimic...noapte buna si somn usor
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
TUBA , LA MULTI ANI !!!!
Sper ca barbatul ingrijit si romantic de care erai indragostita atunci la interviul din Maroc si care era deja in viata ta , sa fie astazi de ziua ta laga tine ... Stiu ca ar fi cel mai frumos cadou ...
Si nu uita ca Cel de Sus iti da mereu , dar niciodata nu-ti pune in traista ...
Sa fii iubita mereu , dar sa si iubesti ...
Cansel e in Franta ...
Sper ca barbatul ingrijit si romantic de care erai indragostita atunci la interviul din Maroc si care era deja in viata ta , sa fie astazi de ziua ta laga tine ... Stiu ca ar fi cel mai frumos cadou ...
Si nu uita ca Cel de Sus iti da mereu , dar niciodata nu-ti pune in traista ...
Sa fii iubita mereu , dar sa si iubesti ...
Cansel e in Franta ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
vania_e- membru senior
Data de inscriere : 10/08/2010
wowwww e cea mai tare veste ... Cansel e in Franta Tuba e in Franta Multumim Dana asta da cadou de ziua ei ..
@yektakopan Yekta Kopan
Haftaya yoğun bir tempoda başladık. Fransa röportajları bu hafta içinde Gece Gündüz'de olacak. Yeni programın da eli kulağında.
16 hours ago via web
doguyucel Doğu Yücel
@
@yektakopan Main Square festivalin Coldplay'li son gününde @cansellelcin de oradaydı:)
14 hours ago
in reply to ↑
Si ce le-a raspuns Cansel
cansel elçin
@cansellelcin cansel elçin
@doguyucel @yektakopan Ordaydim.Teknik sorunlar yüzünden Coldplay'in konseri aksadi. Seyirci erken çikti. Ama isik gösterisi muazzamdi.
4 hours ago via web Favorite Retweet Reply
Traducere : Am fost acolo.Coldplay concert întrerupt din cauza unor probleme tehnice. Junior devreme de ieşire. Dar e un spectacol de lumini enorm.
@yektakopan Yekta Kopan
Haftaya yoğun bir tempoda başladık. Fransa röportajları bu hafta içinde Gece Gündüz'de olacak. Yeni programın da eli kulağında.
16 hours ago via web
doguyucel Doğu Yücel
@
@yektakopan Main Square festivalin Coldplay'li son gününde @cansellelcin de oradaydı:)
14 hours ago
in reply to ↑
Si ce le-a raspuns Cansel
cansel elçin
@cansellelcin cansel elçin
@doguyucel @yektakopan Ordaydim.Teknik sorunlar yüzünden Coldplay'in konseri aksadi. Seyirci erken çikti. Ama isik gösterisi muazzamdi.
4 hours ago via web Favorite Retweet Reply
Traducere : Am fost acolo.Coldplay concert întrerupt din cauza unor probleme tehnice. Junior devreme de ieşire. Dar e un spectacol de lumini enorm.
andreea90- vip
Noapte buna dragelor vise placute
:tyrt: :love3: :emo6:
:tyrt: :love3: :emo6:
andreea90- vip
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata dragalaselor sa nascut o noua zi poftiti sa servim o cafea tare!!
lica54- vip
Buna dimi.Oare cine canta melodia din Kasandra?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
lica54- vip
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
buna fetelor,o zi frumoasa va doresc ,aici se pare ca soarele a mai prins un strop de viata ,chiar acum straluceste asa tare parca ar vrea sa-mi spuna ca am dreptate!!!!!!!!!!!!!!
florica- vip
daca sant amandoi la PARIS IMPOSIBIL SA NU SE INTALNEASCA,macar pt. o cafea ca doi amici!!!!!!!!!
florica- vip
buna ziua tuturor.....cred ca se incalzeste astazi in toata tara aveti noroc lica ,florica din cate am inteles locuiti la casa ...pauza a fost cam mare la gradinarit...sa vedeti acum rodul muncii noastre din primavara...
costina- vip
Continut sponsorizat
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 30 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum