56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
nellys18
nutzi
iulia1965
pufy2010
Nicky
alitheea
Admin_dea05
monik
iulianagl
Lucica10
vania_e
florina1989
dana17
axxa246
costina
Garo
lica54
DENISA
florica
andreea90
24 participanți
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
[youtube][/youtube]de la Cansel pt. TUBA!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
BUNA cOSTINA, nu locuiesc la casa ci la bloc,aici in fata blocului am o micuta gradinuta cu flori ,mai bine zis aveam ca acum fac modernizari si ieri au intrat cu buldozerul in ea,nu stiu cate flori or mai ramane!Lica tot la bloc locuiste dar aresi casa la tara,eu voiam soare ca am mult de spalat si asa cu timp rece si umed nu se usuca rufele prea repede
florica- vip
Trandafiri albi pentru frumoasa Tuba!!!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
albastru ,culoarea sperantei ,toate sperantele voastre sa vii se implineasca,numai bine tuturor si viata roz sa va fie!
florica- vip
florica- vip
Si acum trandafiri roz!!!
lica54- vip
la cat vorbeati de flori si gradinarit aveam impresia ca locuiti la casa ...e mare pacat cand mai dispare cate un metru de verdeata din orasele noastre...am o matusa care imi spunea tot timpul ca cei care iubesc florile si ingrijesc florile au un suflet mare ...pt voi
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
oare este si onur cu tuba la paris?poate s-a dus sa o pazeasca
costina- vip
Tuba pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, noi, fanii români îţi dorim multă sănătate, îndeplinirea tuturor dorinţelor, succes în tot ceea ce faci, drumul tău să fie presărat numai cu flori, să fie plin cu soare, înţelegere, înţelepciune şi mai presus de toate cu multă dragoste . Ai un loc special în inimile noastre şi acum, la această aniversare, dorim ca dorinţele noastre să-ţi încălzească inima şi să simţi cât de mult te iubim. Iţi mulţumim pentru bucuria pe care ne-o oferi de fiecare dată când te privim . Naturaleţea ta se reflectă pe micul ecran şi poate acesta este motivul pentru care noi te iubim şi te admirăm atât de mult . Noi, fanii Români te iubim atât de mult, poate nu ştii cât de mulţi fani ai aici, dar este adevărat.
Iţi dorim multe reuşite pe plan profesional şi personal, ne-am bucura ca din toamnă să te putem vedea într-un nou proiect TV.
Bunul Dumnezeu să-ţi ofere multe bucurii şi momente fericite. Cea mai bună actriţă şi cea mai frumoasă femeie . România te iubeşte şi îţi doreşte " La mulţi ani !" Tuba Büyüküstün
membrii forumului https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro
Denisa superb si tu meriti felicitari!!!! cu brio!!mii de multumiri!!!
Pentru meritele tale primeste un buchet de trandafiri din parte mea,cu toata dragostea mea!!
Pentru meritele tale primeste un buchet de trandafiri din parte mea,cu toata dragostea mea!!
lica54- vip
Buna ziua dragele mele!!
Ii urez si eu Tubitei "LA MULTI ANI!! sa fie fericita si sanatoasa ,sa isi petreaca ziua cu multa bucurie si veselie langa cei ce o iubesc!
Va pup si va doresc o zi minunata ca ea si ca voi!moahhh:***
Ii urez si eu Tubitei "LA MULTI ANI!! sa fie fericita si sanatoasa ,sa isi petreaca ziua cu multa bucurie si veselie langa cei ce o iubesc!
Va pup si va doresc o zi minunata ca ea si ca voi!moahhh:***
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Denisa ,esti o comoara draga mea...cu aceste poze si mesaje mi-ai adus lacrimi in ochi...de fericire,de bucurie si intrun final de necaz...sper din tot sufletul sa-i fie bine,sa fi luat o decizie corecta...il admir pe Onur ca actor,om,prieten,dar nu pot sa-l vad in rol de iubit al Tubei...cred ca de aici imi vin lacrimile de necaz si neputinta...o fi bine ,o fi rau ,nu stiu...vreau doar sa o vad razand si cu scantei in ochi asa cum era langa Cansel...te pup si iti multumesc din suflet pt tot ce faci!...Sa bem o cupa de sampanie in cinstea Printesei noastre!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Mulţam Nutzi !!!
serviţi şi voi tortuleţ
serviţi şi voi tortuleţ
NASIL ÜNLÜ OLDULAR?
YILDIZ OYUNCULARIN YILLAR ÖNCEKİ HALLERİNİ HATIRLIYOR MUSUNUZ?
FİGURANLIKTAN BAŞROLE NASIL GELDİLER?
BAŞARILI OYUNCULARIN HAYAT HİKAYELERİ NELER?
MERAK EDİYORSANIZ WWW.SETARKASI.COM'U TIKLAYINIZ
click aici ptr a citi articolul YILDIZ OYUNCULARIN YILLAR ÖNCEKİ HALLERİNİ HATIRLIYOR MUSUNUZ?
FİGURANLIKTAN BAŞROLE NASIL GELDİLER?
BAŞARILI OYUNCULARIN HAYAT HİKAYELERİ NELER?
MERAK EDİYORSANIZ WWW.SETARKASI.COM'U TIKLAYINIZ
click aici ptr a citi articolul YILDIZ OYUNCULARIN YILLAR ÖNCEKİ HALLERİNİ HATIRLIYOR MUSUNUZ?
fetele ce faceti ? De la VL va trimit multi . LA MULTI ANI TUBA Stiti ce m-am gandit poate lui onur i-au intrat mustatile in gara si a facut indugesti..... a ramas in turcia sa se trateze sa mearga la frizer
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
niste prajiturele
lica54- vip
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
foarte frumos DENISA felicitari
costina- vip
costina- vip
Dragalaselor o seara frumoasa va doresc
lica54- vip
Buna seara tuturor si bine v-am gasit! o seara frumoasa va doresc!
florica- vip
de cand o fi poza asta?Asa barbos si amarat !!!!
florica- vip
buna seara,doamnelor!...ce flori frumoase ati adus...
in centru este rece,a plouat iarasi, deci am scapat de udat gradina
va doresc o seara frumoasa si o noapte cit mai linistita, pe miine
in centru este rece,a plouat iarasi, deci am scapat de udat gradina
va doresc o seara frumoasa si o noapte cit mai linistita, pe miine
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum