34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+16
axxa246
tiberici
nellys18
Garo
narcisa
lica54
mihaela99
iulianagl
vivi
DENISA
florica
Admin_dea05
anuta1971
elena
dana17
alitheea
20 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Chiar ma intrebam unde ești și daca mai scoți ceva nou ...Multumim...Mereu ne faci sa radem ,ne faci sa ne aducem aminte ca era candva comedie...Te rog nu renunța !!!Te așteptam și intra din cand in cand și vorbește cu noi ,ca la cata imaginație vad ca ai ,cred ca ai avea multe de spus legat de serial și de actorii noștri dragi... Azi nu cred ca o sa avem promo..Sant in vacanța...nellys18 a scris:buna dragele mele si astazi fiind zi de trailer ..... cupidon
miha,superb slipul tau felicitari!!!!!
si...inca ceva....multumesc din suflet pt tot ce faceti pe acest forum o zi frumoasa va doresc
http://img819.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img819/461/43182332.jpg
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Mier 17 Noi 2010, 1:36 pm, editata de 1 ori
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
am plecat.. revin
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
[quote="anuta1971"]
Mihaela mi-a placut ultimul tau clip te pup ... mi-e dor sa mai stam de vorba... de cand ai inceput cu clipurile esti tare scumpa la vedere
Buna Ana multumesc , ce zici tu? sa mai stam de vorba? nu vezi ca ne-au zapacit turcii astia? , nici nu mai stiu unde sa citesc mai intai, mai nou sunt pe facebook , intre fetele araboaice si asa imi place mie muzica arabeasca , gata mi-am gasit culcus
te pup , vad ca ai terminat pauza si ai fugit pe huni ,crezi ca nu te-am vzt?
Mihaela mi-a placut ultimul tau clip te pup ... mi-e dor sa mai stam de vorba... de cand ai inceput cu clipurile esti tare scumpa la vedere
Buna Ana multumesc , ce zici tu? sa mai stam de vorba? nu vezi ca ne-au zapacit turcii astia? , nici nu mai stiu unde sa citesc mai intai, mai nou sunt pe facebook , intre fetele araboaice si asa imi place mie muzica arabeasca , gata mi-am gasit culcus
te pup , vad ca ai terminat pauza si ai fugit pe huni ,crezi ca nu te-am vzt?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
[quote="nellys18"]buna dragele mele si astazi fiind zi de trailer ..... cupidon
https://www.youtube.com/v/gvikbPDGcdM
si...inca ceva....multumesc din suflet pt tot ce faceti pe acest forum o zi frumoasa va doresc
http://img819.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img819/461/43182332.
Nellys te sarut dulce, buna
multumesc , ma bucur ca iti place, vai Nellys nu pot sa vad clipul tau acum , nu am acces , il vad acasa , cred ca e superb
multi, azi nu avem promo, sunt in Bayram , asta da Bayram de 4 zile plus sambata si duminica
o zi frumoasa iti doresc si eu
https://www.youtube.com/v/gvikbPDGcdM
http://img819.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img819/461/43182332.
Nellys te sarut dulce, buna
multumesc , ma bucur ca iti place, vai Nellys nu pot sa vad clipul tau acum , nu am acces , il vad acasa , cred ca e superb
multi, azi nu avem promo, sunt in Bayram , asta da Bayram de 4 zile plus sambata si duminica
o zi frumoasa iti doresc si eu
mihaela99- vip
Ok , s-a facut , ne vedem la granitadana17 a scris:Ei da ...Hai și noi la Paris sa-i " ciordim "pe ei doi...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Ei asta-i ... De aceea nu esti in locul celui care a facut reportajul... Se presupune ca atunci cand pui intrebari ,vrei sa-ți și raspunda interlocutorul ... Nu cred ca scotea ceva de la ei...Sa nu uitam ca sant și buni actori...Și daca Tuba fusese la Paris ultima data cu alcineva ? :nh8: Parca imi aduc aminte un articol in care se zicea ca Tuba fusese in vacanța cu Sami ,la Paris și Barcelona (daca greșesc , sa ma corecteze cine știe )... Dar eu sper ca ei sant la Paris și ca acolo se impaca și Murat cu Hasret și iși traiesc dragostea prea mult timp inabușita...Și de acolo vine și Cansel de mana cu Tuba ,spunandu-ne in sfarșit ca sant impreuna...Ce zici ? Eu nu cred ca emisiunea acea a fost intamplatoare ...Acolo sant platiți cu bani grei oameni care sa calculeze totul in materie de imagine și ca profitul sa fie maxim ...Turcii sant nemaipomeniți comercianți... Dar cred ca și ei negociaza ...Și nimeni nu iese in pierdere... Iar noi caștigam cel mai mult...Clipe de bucurie...Sant scumpe in ziua de azi . Nu ? Fetelor va pup ,mai vorbim...florica a scris: cand am vrut sa vorbesc cu tine pleci,totusi i-ti zic ceva uite,daca eu eram in locul celei care a facut reportajul de duminica as fi intrebat-o pe Tuba cand a fost ultima data la Paris,schimba oare o privire complice intre ei?ce ziceti sau cand [o alta intrebare]va fi cea mai apropiata calatorie la Paris.
dana17- vip
La care granița ? Dintre ficțiune și realitate ? Aici santem mereu... Strajeri de nadejde in calea turcilor... Oare nu cumva deja ne-au cucerit ?alitheea a scris:Ok , s-a facut , ne vedem la granita
dana17- vip
buna fete dragi,foarte fain,,slipul'' tau Nellys,Danuta crezi ca asteptam un raspuns concret din partea lor sau vre-o recunastere ,eu ma refeream la vre un gest care sa-i tradeze,si nu cred ca Tuba ar fi fost cu la Paris sau altundeva,bazaconii de-ale rautaciosilor,
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
fetelor poftiti la pranz de post,pofta buna sa aveti,dar nu faceti ca minem-am straduit sa maninc de post dar cand mi s-au pus in fata niste negrese am dat iama in ele fara mila
florica- vip
vad ca n-ati servit pranzul,nu-i bai acu va servesc ceva dulce tot de post pofta buna, pe diseara
florica- vip
Multumim Flory ce de bunatati , nu conteaza ca sunt de post arata tare bine , mi s-a facut o foame
am placata acasa fetelor
am placata acasa fetelor
mihaela99- vip
am incercat ceva dar nu mi-a reusit si am ramas cu asta ,nu stiu cum sa-l sterg
florica- vip
acum am vazut miha iti raman datoare tre sa-ti fac cinste http://img40.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img40/9027/53321924.jpg&via=mupload dar sa stii ca "slipul" tau l-am pus la favoriteflorica a scris:[mg]
nellys18- membru activ
Data de inscriere : 20/01/2010
Dragalaselor avem un nou membru printre noi Bine ai venit draga nellys18 sper sa te simti bine in ograda noastra aici sunt un grup de fete minunate si foarte primitoare.Inca o data bun venit dragalaselor va
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
o seara frumoasa si discutii placute https://2img.net/r/ihimizer/i/47883751.jpg/
nellys18- membru activ
multumesc draga mea de primire chiar ma simt bine aici.... in ogradalica54 a scris:Dragalaselor avem un nou membru printre noi Bine ai venit draga nellys18 sper sa te simti bine in ograda noastra aici sunt un grup de fete minunate si foarte primitoare.Inca o data bun venit dragalaselor va
nellys18- membru activ
Fetelor va urez o seara frumoasa!!!!!!!!!!!!!!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna sera!
Am o rugaminte mare la fete .......
A aparut cumva promo la episodul de vineri...?? Este fimul vineri....?
Va pup si va multumesc!
Va pup si va multumesc!
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Localizare : Constanta
Buna seara fetelor va imbratisez cu drag
unde sunteti?
Dea o seara frumoasa iti doresc
unde sunteti?
Dea o seara frumoasa iti doresc
anuta1971- vip
O seara liniștita ... Va las un clip ,care chiar daca e arabesc ,mi-a placut...și culmea are și saruturi...
dana17- vip
Buna seara Tibitiberici a scris:Buna sera!
Va pup si va multumesc!
nu este episod vineri, turcii au sarbatoarea sacrificiului saptamana acesta si toti actorii sunt liberi vreo patru zile
nu stiu daca a aparut un nou promo ca nu prea am umblat azi pe nicaieri,dar nu cred ca a aparut
anuta1971- vip
Buna seara Danutadana17 a scris: O seara liniștita ... Va las un clip ,care chiar daca e arabesc ,mi-a placut...și culmea are și saruturi... []
ce faci pleci? ai alt program in seara asta?
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
Buna seara Tibi
nu este episod vineri, turcii au sarbatoarea sacrificiului saptamana acesta si toti actorii sunt liberi vreo patru zile
nu stiu daca a aparut un nou promo ca nu prea am umblat azi pe nicaieri,dar nu cred ca a aparut
Multumesc mult Anuta! Chiar nu stiam ....
Revin pe la 10 sa va citesc ...
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Localizare : Constanta
o seara bunatiberici a scris:
Multumesc mult Anuta! Chiar nu stiam ....
Revin pe la 10 sa va citesc ...
imi place poza asta
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mier 17 Noi 2010, 7:56 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Da Anuta ,sacrificii... Dar poate reușesc sa intru mai tarziu...Poate...Uite-te la el și uiți de mine... Te pup...anuta1971 a scris:
Buna seara Danuta
ce faci pleci? ai alt program in seara asta?
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 20 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum