34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+16
axxa246
tiberici
nellys18
Garo
narcisa
lica54
mihaela99
iulianagl
vivi
DENISA
florica
Admin_dea05
anuta1971
elena
dana17
alitheea
20 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Bună seara dragele mele, am intrat doar să vă urez noapte bună. Poate în week-end voi fi mai liberă și voi avea timp să mai intru că îmi este tare dor de voi. O seară frumoasă cu vizionare plăcută la Bezel și o noapte liniștită cu vise plăcute.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
[quote="DENISA"]
multumesc!
multumesc!
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
sanatoasa sa fii ca-n rest totu-i bine,noapte buna ,somn usor cu vise frumoasenarcisa a scris:Bună seara dragele mele, am intrat doar să vă urez noapte bună. Poate în week-end voi fi mai liberă și voi avea timp să mai intru că îmi este tare dor de voi. O seară frumoasă cu vizionare plăcută la Bezel și o noapte liniștită cu vise plăcute.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
[quote="Garo"]
noapte buna si somn usor, sa ne intilnim cu bine miine! pa
nu te-am "vazut" asa ca-ti spun personal: noapte buna,Elena!
noapte buna si somn usor, sa ne intilnim cu bine miine! pa
nu te-am "vazut" asa ca-ti spun personal: noapte buna,Elena!
Garo- vip
[quote="Garo"] noapte buna si tie,pe miine cu bine
florica- vip
buna seara fetele
mai sunteti?sau sunteti la Bezel?
am facut un clip, sper sa va placa , am inebunit cu clipurile
mai sunteti?sau sunteti la Bezel?
am facut un clip, sper sa va placa , am inebunit cu clipurile
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Buna dimineata dragalaselor poate vati saturat de cafeluta mea dar eu insist si vo fac in fiecare dimineata poftiti va rog si un ceai de tei va urez o zi buna frumoasa si linistita va astept cu vesti proaspete despre ai nostri va pup dulce si nu uitati ca va iubesc
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna dimineata, Lica!
tu pune cafeaua, nu ne saturam noi asa, in fiecare dimineata se va gasi cineva care sa vrea sa bea o cafea aici!
O zi frumoasa, fetelor!
tu pune cafeaua, nu ne saturam noi asa, in fiecare dimineata se va gasi cineva care sa vrea sa bea o cafea aici!
O zi frumoasa, fetelor!
buna dimineata fetelor poftiti si la micul dejun si oo zi frumoasa sa aveti
florica- vip
Buna dimi!!! cafea
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna dimineata, multumesc Lica pt.cafeaua cu iz de dunare( am stat multi ani pe malul ei), iar tie Florica pt. micul dejun
in centru este inorat, a plouat putin dar este placut oricum
o zi buna va doresc( si tie axxa-nu te-am uitat), pe mai tirziu!
multumesc Dea , privindu-i o sa-mi mearga bine toata ziua,pa...
in centru este inorat, a plouat putin dar este placut oricum
o zi buna va doresc( si tie axxa-nu te-am uitat), pe mai tirziu!
multumesc Dea , privindu-i o sa-mi mearga bine toata ziua,pa...
Garo- vip
buna Mihaela,ii multumesc lui Dragmaria ca imi impartaseste opinia despre fumat si eu o poate vii si pe aici si ai sa vezi mesajul meu, am vazut si ultimul clip,frumos mai ales ca este muzica de-a noastra,
florica- vip
de la vecini, este mai vechi, nu va suparati...
l-am ascultat, Mihaela....BRAVOOOOO!!!!! la mai multe
Ultima editare efectuata de catre Garo in Joi 18 Noi 2010, 9:52 am, editata de 1 ori
Garo- vip
Buna dimineata fetele
o zi fruimoasa si calda va doresc
Buna Flory multumesc , o sa-i transmit Mariei
o zi fruimoasa si calda va doresc
Buna Flory multumesc , o sa-i transmit Mariei
mihaela99- vip
axxa246 a scris:buna dimineata, Lica!
tu pune cafeaua, nu ne saturam noi asa, in fiecare dimineata se va gasi cineva care sa vrea sa bea o aici!
O zi frumoasa, fetelor!
napoleoanco pe inde te siitalesti ca nu te-am vazut de mult
florica- vip
buna DEA o zi frumoasa
florica- vip
multumesc de clip,o zi frumoasa si tieGaro a scris:de la vecini, este mai vechi, nu va suparati...
florica- vip
buna dimineata Anuta,ce faci cum te simti?
florica- vip
LICA nu te-am uitat nici pe tine,o zi frumoasa si tie aici
florica- vip
multumesc MIHAELA,fetelor v-am plictisit destul acum va las spor la muca va doresc
florica- vip
florica a scris:[
http://www.floriiniasi.ro/flori-florarie-online/imagini/d_294.jpg
multumesc MIHAELA,fetelor v-am plictisit destul acum va las spor la muca va doresc https://2img.net/u/1211/28/81/15/smiles/296580.gifhttps://2img.net/u/1211/28/81/15/smiles/155656.gif[/img] [img]https://2img.net/u/1211/28/81/15/smiles/155656.gif
spor la treaba Flory, si vezi ce bunatati ne pregatesti azi da? multi
mihaela99- vip
Garo a scris:o zi buna va doresc( si tie axxa-nu te-am uitat), pe mai tirziu!
http://www.pressturk.com/haber.asp?id=34952
People are speculating right and left...So nothing is sure yet.
The news says "Tuba, who is spoken to conceal her love relationship with Cansel for not causing Sami Saydan's reaction, was seen in Kanyon a day before".
It doesn't say Tuba and Cansel are hiding in fact, but someone thinks that Tuba is trying to hide something. That someone can be mistaken.
People are speculating right and left...So nothing is sure yet.
The news says "Tuba, who is spoken to conceal her love relationship with Cansel for not causing Sami Saydan's reaction, was seen in Kanyon a day before".
It doesn't say Tuba and Cansel are hiding in fact, but someone thinks that Tuba is trying to hide something. That someone can be mistaken.
de la vecine pt.voi...
Garo- vip
si tot de acolo:
Denisa
Denisa
Garo- vip
Continut sponsorizat
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum