34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+16
axxa246
tiberici
nellys18
Garo
narcisa
lica54
mihaela99
iulianagl
vivi
DENISA
florica
Admin_dea05
anuta1971
elena
dana17
alitheea
20 participanți
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Bana Annadanna Mulțumesc și scuze ,eram atat de grabita incat nu am vazut mesajul tau...Te aștept sa scrii mai des pe forum,indiferent de ce parere ai...Așa cum le zic și celor care-mi trimit M P ,dar care nu scriu niciodata sau f rar aici...annadanna a scris:Dana,
frumos..., foarte frumoase comentariile tale,
cum o floare nu e destul, iti daruiesc toate buchetele
https://www.youtube.com/watch?v=LdRpDbuyxVQ&feature=related
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna Ali ,mulțumesc .Am vrut inițial sa-l fac mai colorat ,dar mi-a fost teama sa nu sune vulgar...Poate doar ar fi fost mai vesel ,dar ideea era aceeași...Il iertam pe Murat , dar sa nu lasam și impresia ca am uitat...Ca pe viitor cine știe ce-i mai poate pielea ...Și sigur ii poate...Nu e inca imblanzit... Ce zici ?alitheea a scris:Bine v-am gasit zanute
Dana superb comentariu , cum sa nu il iertam pe murat , doar e febletea noastra , si sa nu uitam ca e un barbat indragostit , iar dragostea nebuna si ratiunea uneori nu fac casa buna
dana17- vip
florica a scris:un tort de flori pt. Ali,Narcisa,Axxa,Garo,Elena ,iuliana,Iuliana,Icsuletul pe unde-o fi,Lica vad ca a gatat ca azi n-a mai facut, si pt,toate fetele din ograda asta va doresc numai bine
Florico, te imbratisez!
salut, ladies!
Ali, Anutza si Narcisa!!!!!!!!!!!!!!!!
va cam dati la ezel!!
Buna Axxa , ce mai faci ? Eu nu ma dau la Ezel... Inca...Nu stii ce-ți rezerva viitorul...Ce patimi...și ce vise... Dar inca stai liniștita nu pare genul meu...
dana17- vip
asa este, cand zici ca a atins maximul de rautate hop isi imbunatateste performantele si o face si mai lata , da il iertam dar nu uitamdana17 a scris:Buna Ali ,mulțumesc .Am vrut inițial sa-l fac mai colorat ,dar mi-a fost teama sa nu sune vulgar...Poate doar ar fi fost mai vesel ,dar ideea era aceeași...Il iertam pe Murat , dar sa nu lasam și impresia ca am uitat...Ca pe viitor cine știe ce-i mai poate pielea ...Și sigur ii poate...Nu e inca imblanzit... Ce zici ?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Buna, Dana!dana17 a scris:Buna Axxa , ce mai faci ? Eu nu ma dau la Ezel... Inca...Nu stii ce-ți rezerva viitorul...Ce patimi...și ce vise... Dar inca stai liniștita nu pare genul meu...
mai intru si eu sa va cpitesc si astazi speram la un promo, dar yok se pare!
Da, nu poti stii daca n-o sa te dai si tu la ezel, hmmm!!!
o sa faci partid cu fetele celelalte si io o sa raman in opozitie !
Nu cred ca face din rautate , e indaratnic și incapaținat...Nici el nu știe de ce face așa urat... Ai vazut prima poza din clip ? E casa in care filmeaza , dar din gradina vecinului pozata...alitheea a scris:asa este, cand zici ca a atins maximul de rautate hop isi imbunatateste performantele si o face si mai lata , da il iertam dar nu uitam
dana17- vip
Ce partid ? Și cum adica tu și turcii in opoziție ? Vai noua... Eu la Cansel nu renunț și cu doi știu ca nu ma descurc...El cu doua...axxa246 a scris:
Buna, Dana!
mai intru si eu sa va cpitesc si astazi speram la un promo, dar yok se pare!
Da, nu poti stii daca n-o sa te dai si tu la ezel, hmmm!!!
o sa faci partid cu fetele celelalte si io o sa raman in opozitie !
dana17- vip
pai ti-am zis eu ca el face apoi gandestedana17 a scris:Nu cred ca face din rautate , e indaratnic și incapaținat...Nici el nu știe de ce face așa urat... Ai vazut prima poza din clip ? E casa in care filmeaza , dar din gradina vecinului pozata...
alitheea- vip
bine ai venit axxa
alitheea- vip
Uneori il inghesuie și gelozia... https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150329085265398&oid=471518925524alitheea a scris:pai ti-am zis eu ca el face apoi gandeste
dana17- vip
Danuta ti-am spus eu ca ma provoci... mesajul meu o sa fie mai mult o completare la comentariul tau
De ce nu i-a spus Murat Selinei ca o iubeste?… pentru ca nu a iubit-o... de ce spun asta? Pot sa explic dicutand diferenta dintre a iubi si a fi indragostit…. bineinteles este foarte greu sa descrii sentimentele prin cuvinte…a fi indragostit de cineva, este un sentiment temporar, trecator dar foarte intens determinat de prezenta cuiva care iti acapareaza atentia, te atrage, fie prin fizic… fie prin altceva. Sentimentul asta iti acapareaza mintea aproape total pentru o perioada si afecteaza gandirea rationala…. eu percep starea de a fi "indragostit" mai mult ca pe o patima, pasiune, aproape obsesie ….. dar care in cele din urma dispare.... sau se transforma intr-un sentiment mult mai profund si indelungat, acela de "iubire". Poate ca Murat a fost indragostit de Selin, dar Selin a realizat ca faza asta de indragosteala nu se va transforma in iubire... Dupa mine a iubi pe cineva, este un sentiment de lunga durata, profund si rezistent la “turbulente” ma refer la certuri si neintelegeri (minore) inerente in relatii… sentimentul de iubire poate apare in urma sentimentului temporar de a "fi indragostit" sau dupa cunoasterea unei persoane, dupa ce mai intai o admiri, o respecti, o placi, te atasezi de ea si in final iti e draga… bineinteles ca nu e deajuns sa-ti fie draga o persoana ca sa o iubesti, ci tot ce am spus la un loc (admiratie, respect, atasament)….deci ce vreau sa spun prin vorbaria asta e ca iubirea nu apare spontan si nici nu dispare rapid… din punctul meu de vedere poti iubi pe cineva fara sa fi fost anterior indragostit de persoana respectiva… poti sa fii indragostit de cineva fara ca aceasta emotie sa se tranforme intr-o iubire ….. Selin a simtit ca indragostirea lor nu se va transforma in iubire… de aici gestul ei de a se sinucide… Murat e sigur genul de persoana care nu poate spune "te iubesc"….. dupa o scurta relatie (nu avem date despre cat de lunga a fost relatia lor)…. putea eventual sa-i marturiseasca ca este indragostit pana peste urechi si ca n-are stare
Nu cred.. sau mai bine spus sunt sigura ca nu exista reguli pentru a declara iubirea.... unii pot spune “te iubesc “ dupa o luna de relatie... altora li se pare deplasat sa o spuna atat de repede... Aaa si pot sa mai adaug ca relatia dintre Murat si Hasret e iubire... un sentiment aparut in timp dar care acum este testat si sigur o sa fie si consolidat… din pacate prin suferinte…. sunt foarte obosita sper ca am fost cat de cat coerenta
De ce nu i-a spus Murat Selinei ca o iubeste?… pentru ca nu a iubit-o... de ce spun asta? Pot sa explic dicutand diferenta dintre a iubi si a fi indragostit…. bineinteles este foarte greu sa descrii sentimentele prin cuvinte…a fi indragostit de cineva, este un sentiment temporar, trecator dar foarte intens determinat de prezenta cuiva care iti acapareaza atentia, te atrage, fie prin fizic… fie prin altceva. Sentimentul asta iti acapareaza mintea aproape total pentru o perioada si afecteaza gandirea rationala…. eu percep starea de a fi "indragostit" mai mult ca pe o patima, pasiune, aproape obsesie ….. dar care in cele din urma dispare.... sau se transforma intr-un sentiment mult mai profund si indelungat, acela de "iubire". Poate ca Murat a fost indragostit de Selin, dar Selin a realizat ca faza asta de indragosteala nu se va transforma in iubire... Dupa mine a iubi pe cineva, este un sentiment de lunga durata, profund si rezistent la “turbulente” ma refer la certuri si neintelegeri (minore) inerente in relatii… sentimentul de iubire poate apare in urma sentimentului temporar de a "fi indragostit" sau dupa cunoasterea unei persoane, dupa ce mai intai o admiri, o respecti, o placi, te atasezi de ea si in final iti e draga… bineinteles ca nu e deajuns sa-ti fie draga o persoana ca sa o iubesti, ci tot ce am spus la un loc (admiratie, respect, atasament)….deci ce vreau sa spun prin vorbaria asta e ca iubirea nu apare spontan si nici nu dispare rapid… din punctul meu de vedere poti iubi pe cineva fara sa fi fost anterior indragostit de persoana respectiva… poti sa fii indragostit de cineva fara ca aceasta emotie sa se tranforme intr-o iubire ….. Selin a simtit ca indragostirea lor nu se va transforma in iubire… de aici gestul ei de a se sinucide… Murat e sigur genul de persoana care nu poate spune "te iubesc"….. dupa o scurta relatie (nu avem date despre cat de lunga a fost relatia lor)…. putea eventual sa-i marturiseasca ca este indragostit pana peste urechi si ca n-are stare
Nu cred.. sau mai bine spus sunt sigura ca nu exista reguli pentru a declara iubirea.... unii pot spune “te iubesc “ dupa o luna de relatie... altora li se pare deplasat sa o spuna atat de repede... Aaa si pot sa mai adaug ca relatia dintre Murat si Hasret e iubire... un sentiment aparut in timp dar care acum este testat si sigur o sa fie si consolidat… din pacate prin suferinte…. sunt foarte obosita sper ca am fost cat de cat coerenta
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
dar ce ma supara este ca nu lupta pentru ceea-ce vrea , iar acum prefera sa fuga ca e mai simpludana17 a scris:Uneori il inghesuie și gelozia... https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150329085265398&oid=471518925524
alitheea- vip
Buna seara fetelor
ce faceti? aveti noutati?
anuta1971- vip
bine ai venit anaanuta1971 a scris:Buna seara fetelor
alitheea- vip
bine te-am gasit Alialitheea a scris:bine ai venit ana
anuta1971- vip
Buna Anuța ,te-am provocat ,zici ? Bine ,ma bucura și mie imi plac provocarile... Eu cred ca in viața poți iubi de mai multe ori ,te poți indragosti de și mai multe ori...Dar dragostea adevarata și profunda o intalnești doar o data...La fiecare vine diferit in fucție de firea fiecaruia ,la unii calm și liniștit ca o adiere de aer proaspat de primavara ,la alții ca o furtuna de vara ,la alții ca un crivaț care le ingheața sufletul...La unii trece , la alții ramane mereu .Dar mult depinde și de cel sau cea de care te indragostești...Iar evoluția sau involuția ei ,tot de firea și educația celor doi depinde ...Depinde ce cladesc sau ce darama impreuna...Sant mari iubiri care se transforma in ura ,altele se sting pur și simplu...Depinde și de mediu ,uneori și de religie ,totul e sa știi sa gestionezi ceea ce simți , sa ințelegi ce simți și sa nu te dai batut daca crezi ca asta e destinul tau...E posibil ca in prima faza sa te sperie puterea acestui val și sa vrei sa o iei la fuga ... dar cand vezi ca de așa ceva nu te poți ascunde ,nu ai alta soluție decat sa ieși la bataie...Și sa invingi...Și sa transformi nebunia și neliniștea in pace și mulțumire ,in bucuria vieții tale...
dana17- vip
El e in faza in care lupta cu el... Eu ințeleg și fuga pana la un punct...Și eu am fugit candva departe ,folosindu-ma de o bursa ...Nu ajuta la nimic...E pacat sa-ți pui viața intre paranteze și sa fugi ,dar sant momente in care ești prea speriat și nu gasești alta ieșire...Uneori de la distanța vezi lucrurile mai clar și poți gandi altfel ...mai bine ,ai nevoie de un ragaz...Dar te intorci și lupți daca ințelegi ca se meritaalitheea a scris:dar ce ma supara este ca nu lupta pentru ceea-ce vrea , iar acum prefera sa fuga ca e mai simplu
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Lun 22 Noi 2010, 8:10 pm, editata de 1 ori
dana17- vip
Fetelor eu trebuie sa ies ,poate intru mai tarziu sa vad daca au pus promo...Și mai comentam dupa... Ce frumoși sant...
dana17- vip
buna seara fetele iata am venit si eu dar nu singura,am venit cu eifrumosii
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
ok danuto eu ma uit la ep 1 si ma imprastii de rasdana17 a scris:Fetelor eu trebuie sa ies ,poate intru mai tarziu sa vad daca au pus promo...Și mai comentam dupa... Ce frumoși sant...
alitheea- vip
scuze ca am disparut... m-am trezit cu musafiridana17 a scris: Buna Anuța ,te-am provocat ,zici ? Bine ,ma bucura și mie imi plac provocarile... Eu cred ca in viața poți iubi de mai multe ori ,te poți indragosti de și mai multe ori...Dar dragostea adevarata și profunda o intalnești doar o data...La fiecare vine diferit in fucție de firea fiecaruia ,la unii calm și liniștit ca o adiere de aer proaspat de primavara ,la alții ca o furtuna de vara ,la alții ca un crivaț care le ingheața sufletul...La unii trece , la alții ramane mereu .Dar mult depinde și de cel sau cea de care te indragostești...Iar evoluția sau involuția ei ,tot de firea și educația celor doi depinde ...Depinde ce cladesc sau ce darama impreuna...Sant mari iubiri care se transforma in ura ,altele se sting pur și simplu...Depinde și de mediu ,uneori și de religie ,totul e sa știi sa gestionezi ceea ce simți , sa ințelegi ce simți și sa nu te dai batut daca crezi ca asta e destinul tau...E posibil ca in prima faza sa te sperie puterea acestui val și sa vrei sa o iei la fuga ... dar cand vezi ca de așa ceva nu te poți ascunde ,nu ai alta soluție decat sa ieși la bataie...Și sa invingi...Și sa transformi nebunia și neliniștea in pace și mulțumire ,in bucuria vieții tale...
Frumoase cuvinte draga Danuta.. poezie... daca si viata ar fi tot poezie... viata e din pacate atat de "concreta" lupti daca ai cu ce... nu fugi din calea iubirii, dar iti trebuie mijloace sa o intretii... visele si poezia se lovesc din pacate de o cruda realitate... si sa stii ca nu sunt pesimista, dar lucrez intr-un mediu in care vad multi oameni ajunsi intr-un stadiu avansat de degradare umana, asta ma mentine cu picioarele pe pamant... de asta vreau sa visez aici cu voi.. pentru echilibru
anuta1971- vip
bine ai venit flori , ce minunatii ne-ai adus... indragostit indragostit indragostitflorica a scris:buna seara fetele iata am venit si eu dar nu singura,am venit cu eifrumosii
alitheea- vip
Bine ai venit draga Floricaflorica a scris:buna seara fetele iata am venit si eu dar nu singura,am venit cu eifrumosii
Sarut mana pentru buchetul de flori de dimineata esti o draguta
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 39 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum