15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
alimar
IDILKO
teodora_roman
Admin_dea05
lexia
asi demir
lica54
rodica
michiper68
kh69
pufy2010
DENISA
Motzişor
iulia80
andradamaria
19 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
chiar asa ,la ce te referi?
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Dum 19 Dec 2010, 2:51 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Motzişor a scris:... la ce te referi cu ,, a ajuns în Egipt"???
cel puțin un tip sau o tipă din Egipt l-a vizualizat și i-a plăcut. Trebuia să scriu că a ajuns virtual
oricum, sunt foarte departe de performanța clipului tău , televizat în contextul interviului cu MY
andradamaria a scris:
am făcut o burtă de râs la clipul cu pistolul
treci in alt registrupufy2010 a scris:
am făcut o burtă de râs la clipul cu pistolul
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Daaa, ai emoţii la primele clicuri, cunoaştem, dar stai liniştit că ,,celebritatea" aşa începe cupidonpufy2010 a scris:...
oricum, sunt foarte departe de performanța clipului tău , televizat în contextul interviului cu MY
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzişor a scris:
Ok, atunci să cucerim Egiptul
pufy2010 a scris:
cel puțin un tip sau o tipă din Egipt l-a vizualizat și i-a plăcut. Trebuia să scriu că a ajuns virtual
Hehehe ce bine te simţi, nu-i aşa?
lexia a scris:
... ce bine te simţi, nu-i aşa?
da și nu . Speram să mă opresc, dar se pare că nu scap așa ușor de virus
Frumosule, următorul film cu Murat tu îl traduci, ţi-e clar nu?pufy2010 a scris:...
da și nu . Speram să mă opresc, dar se pare că nu scap așa ușor de virus
Evident, eu şi Lexia te vom sprijini de pe flancuri
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
nu se poate un film cu Nurgula? să fiu motivat la maxim
Ba da, scumpete, nu ştiu însă cine se va uita la elpufy2010 a scris:...
nu se poate un film cu Nurgula? să fiu motivat la maxim
Deşi am o bănuială. Bănuiala că mulţi eroi ne citesc, dar nu participă activ la şuete, ar fi frumos din partea lor să te susţină pe faţă.
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
va fi simplu de tradus
este genericul, câteva scene cu șpriț, câteva cu s.x , o soacră crizată și the end
asi demir- membru activ
Data de inscriere : 16/08/2010
asi demir a scris:
Thank you Asi Demir ,
alte poze? apar pe rând ? sau sunt făcute pe rând?
Bună seara !!!!
Fetelor e Nurgul sau sunt eu orbete ?
m-am echipat , plec în Iran
dacă vă aduc ceva dulce poate apăreţi
DENISA a scris:
Salut Denisa,
La bunătăție pe care le aduci aici, am devenit subiect al fenomenului condiționării clasice - efectul Pavlov. Cum mă anunță pe mail că ai postat ceva, cum salivez pe tastatură
bună seara Pufy !! felicitări ptr clipuri , la cât mai multe dar m-aş bucura dacă ne-ai bucura ochiul şi cu un clip TUBA-MURAT sau doar cu MURAT .
DENISA a scris:...dar m-aş bucura dacă ne-ai bucura ochiul şi cu un clip TUBA-MURAT sau doar cu MURAT .
să vedem ce aduce Moșul, atenție ce îți dorești ...
wow pe Fulgerică îl vreau , îl duc gratis la schi .pufy2010 a scris:
să vedem ce aduce Moșul, atenție ce îți dorești ...
DENISA a scris:...îl duc gratis la schi
parcă dacă pui mâna pe el, mai ai timp să ajungi la schi
Denisa, apărem, apărem....tot timpul ne momeşti cu "bombe calorice". Adică........lupţi pe două fronturi: ba pe faţă şi îţi etalezi artileria , ba cu bunătăţi :ryty: ca să ne crească şunculiţele. Şi odată ajunse la rotunjimi rubensiene, adio şanse la Murat. Pe când tu, bagi antrenamente mai ceva ca-n armata americană să rămâi cu frumuseţe de flăcău expresiv
Am intrat doar ca să vă salut , dar trebuie să fac paşi şi să eliberez calculatorul. Vă urez o seară plăcută
Am intrat doar ca să vă salut , dar trebuie să fac paşi şi să eliberez calculatorul. Vă urez o seară plăcută
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Bună seara Teodora !!! da , pe voi vă fac rotunjoare iar eu îi iau ochii lui Fulgerică , uite ce " scheme " am în program , poate îmi fracturez vreo vertebră.
uitaţi cum îl păzeşte Rodica pe Muratelu '
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum