15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
alimar
IDILKO
teodora_roman
Admin_dea05
lexia
asi demir
lica54
rodica
michiper68
kh69
pufy2010
DENISA
Motzişor
iulia80
andradamaria
19 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Da draga sunt vigilenta Sa stii ca si Iulia este la fel de prezenta asa ca nu poti sa-ti faci de cap
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
rodica a scris:Da draga sunt vigilenta Sa stii ca si Iulia este la fel de prezenta asa ca nu poti sa-ti faci de cap
a.. deci tu mă păzeşti pe mine nu pe Fulgerică.
Da te pazesc pe tine ca tu esti pericol Murat e cuminte ceia ce nu pot spune despre tine
rodica- vip
rodica a scris:Da te pazesc pe tine ca tu esti pericol Murat e cuminte ceia ce nu pot spune despre tine
bine măcar că sunt mai mică ca şi vârstă că apoi spuneaţi că , corup minori , a ... am văzut ce cuminţel e cu Yasemina .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 20 Dec 2010, 7:34 pm, editata de 1 ori
Bravo Denisa! Iarăşi eşti o dulce, foarte darnică cu platourile. Fetele n-au decât să îşi achiziţioneze armament sofisticat şi să mănânce minunăţiile cu care le serveşti cu atâta amabilitate şi se descalifică singurele în lupta pentru La cât sunt de apetisante.........nici nu mă mir
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Super moşu'
teodora_roman- vip
teodora_roman a scris: Super moşu'
s-a costumat corespunzător ptr a îmi aduce mie daruri .
să nu mă mai "acuzaţi " că vă vreau rotunjoare , vă ofer ceva mai uşor seara .
Senisa in visele tale cele mai frumoase vine Murat la tine
Teodora bagi stambe sau ce...
rodica- vip
rodica a scris:Senisa in visele tale cele mai frumoase vine Murat la tine
eu visez cu ochii deschişi aşa că îl văz în faţa mea .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 20 Dec 2010, 9:02 pm, editata de 1 ori
Rodica te-am găsit pe net aranjată gata ptr a îl întâmpina pe Muratelu'
[b]Păi ce să mai fac că în comparaţie cu el, eu sunt "găină bătrână", şalele mă dor şi nu pot să mai iau poziţiile Denisei N-ai văzut ce elastică e? Cu dotările nu stau chiar prost, dar nici nu mă laud. Deci, ca să concurez cu decolteurile Denisei, se impune tuning serios.
teodora_roman- vip
e bună ţinuta mea ???http://dl7.glitter-graphics.net/pub/2534/2534887iroljm6tqt.gif
Bună, bună....uite ce mulţumit e şi moşu', că repede vine cu sacul plin :qw9:
Eu mă retrag, plec să îmi culc comoara. Pe mâine
Eu mă retrag, plec să îmi culc comoara. Pe mâine
teodora_roman- vip
Teo nu te lasa nu poti sti ce gusturi are Murat
Denisa mama prea esti golasa si afara este iarna tu incearca cu o tinuta adecvata sau poate lui Murat ii plac valurile sa desxopere el incet incet frumusetile
Denisa mama prea esti golasa si afara este iarna tu incearca cu o tinuta adecvata sau poate lui Murat ii plac valurile sa desxopere el incet incet frumusetile
rodica- vip
noapte bună Teodora !!!
Rodica nu simt frigul la şale .
Rodica nu simt frigul la şale .
Teodora noapte bune pentru puiutul tau si tie seara placuta in continuare
:moe:
:moe:
rodica- vip
Rodica ce faci ?? te antrenezi ptr mine ??
Cred ca da acum trebuie sa dispar ma duc la antrenament (de fapt trebuie sa hranesc cele 2 mate pe care le am sunt mici si s-au mai si imbolnavit le fac injectii) seara buna in continuare Pupici Daca mai pot mai revin
rodica- vip
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum