37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
iulia1965
nicos66
tiberici
mihaela99
narcisa
florica
nutzi
Garo
lica54
Admin_dea05
dana17
elena
iulia80
iulianagl
denta
vivi
DENISA
scumpica22
anuta1971
alitheea
24 participanți
Pagina 2 din 44
Pagina 2 din 44 • 1, 2, 3 ... 23 ... 44
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
scumpica tu ce zici de promo?scumpica22 a scris:multumesc frumos alitheea
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
probabil o conduce acasa sa ii dea niste explicatiianuta1971 a scris:
Ali dar cand incepe ea sa-si dea jos peruca in spatele ei este un perete... cand il arata pe el ulmit in spatele lui se vede un copac... sa fie o ferestra atat de mare?... daca e ferestra nu e din casa lui Murat... tu ce zici?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
anuta1971 sunt curioasa ce va face atat murat cat si hasret,desi bahar cauta sa se razbune nu ar trebuie sa ii arate lui murat cine este ea in realitate
scumpica22- membru activ
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 36
Localizare : Zvoristea,Suceava
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Fetelor dar ea se va da drept sora ei moarta s-au i spune lui Murat cine este?
Am vazut ca se uita si la inel poate ca o sa il accepte pe Levent nu vreau
denta- vip
Data de inscriere : 24/05/2010
Hasret:Why do u think that Murat is back?
Saime:Because you have missed him.
Levent:This situaciob won't change my mind... i mean my feelings towards you.I wil wait for you in case you change you mind.
...Murat:I convinsed her.She renovate her work on the album.
Bahar:I won't you let you go immediately this night Mr Murat.
H: de ce crezi ca s-a intors Murat?
S:pentru ca i-ai lipsit
L: aceasta situatie nu ma va face sa ma razgandesc...adic asentimentele mele pentru tine.Te voi astepta in caz ca te vei razgandi.
M:am convins-o. Ea va reinoi mumca la album.
B:nu te voi lasa sa pleci imediat in aceasta noapte mr . murat
Levent:This situaciob won't change my mind... i mean my feelings towards you.I wil wait for you in case you change you mind.
H: de ce crezi ca s-a intors Murat?
S:pentru ca i-ai lipsit
L: aceasta situatie nu ma va face sa ma razgandesc...adic asentimentele mele pentru tine.Te voi astepta in caz ca te vei razgandi.
M:am convins-o. Ea va reinoi mumca la album.
B:nu te voi lasa sa pleci imediat in aceasta noapte mr . murat
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Mier 08 Dec 2010, 9:40 pm, editata de 1 ori
alitheea- vip
Buna seara denta .. chiar nu stiu ce sa cred ... daca vrea sa se razbune, de ce isi da peruca jos... astept sa vad ce-si spun in promo, ca spune si bahar cevadenta a scris:Fetelor dar ea se va da drept sora ei moarta s-au i spune lui Murat cine este?
anuta1971- vip
MUltumesc Ali scuze ca am disparut, am vorbit cu Florica la telefon... va saluta pe toate, ea are probleme cu calculatorul si nu poate intra.alitheea a scris:Hasret:Why do u think that Murat is back?
See More
about a minute ago
anuta1971- vip
da asa cred si eu... singura mea speranta e ca lucrurile sa nu fie asa cum par... cam asa procedeaza ei in promo-urile asteascumpica22 a scris:anuta1971 sunt curioasa ce va face atat murat cat si hasret,desi bahar cauta sa se razbune nu ar trebuie sa ii arate lui murat cine este ea in realitate
anuta1971- vip
Ali dupa dialogul pe care l-ai pus... cred ca ai dreptate ca Murat o conduce pe Bahar acasa... offf, de ce n-o conduce Levent?
anuta1971- vip
sa speram ca da,oricum au turci astia un fel de-a face promo-urile de mai rau te zapaceste
scumpica22- membru activ
si noi o pupam pe ea , chiar ma miram ca nu e pe baricadeanuta1971 a scris:
MUltumesc Ali scuze ca am disparut, am vorbit cu Florica la telefon... va saluta pe toate, ea are probleme cu calculatorul si nu poate intra.
alitheea- vip
stiti ce ma gandeam , poate au de gand sa o scoata pe buhuhu din joc , din acest motiv o pun sa se demaste
alitheea- vip
alitheea chiar ar fi o surpriza sa o scoata din serial,dar fara ea cum ar mai prelungi putin suspansul si actiunea filmului?doar cu si cu levent?
scumpica22- membru activ
citeam la fetele de pe hunili si la fel cred si ele ca asa se va incheia capitolul bahar/selin, sper sa fie asa
pe levent nu cred ca il scot pana la sf serialului , el e cu norma intreaga
pe levent nu cred ca il scot pana la sf serialului , el e cu norma intreaga
alitheea- vip
pai s-o scoata... in ultimul episod chiar a dovedit ca-i dusa rau cu capul.. dar de levent ce zici? insistent... nu renunta chiar daca vede ca nu are nici o sansaalitheea a scris:stiti ce ma gandeam , poate au de gand sa o scoata pe buhuhu din joc , din acest motiv o pun sa se demaste
anuta1971- vip
insistent , chiar periculos as zice , mi se pare genul care nu stie sa piarda si calca peste orice sa isi atinga scopulanuta1971 a scris:
pai s-o scoata... in ultimul episod chiar a dovedit ca-i dusa rau cu capul.. dar de levent ce zici? insistent... nu renunta chiar daca vede ca nu are nici o sansa
alitheea- vip
anuta1971 stii vorba aceea:speranta moare ultima,spera sa faca un pas gresit murat sau sa se intample ceva si hastret sa il accepte,atunci as vrea sa ii vad fata lui murat!!sau daca nu il accepta macar sa il faca levent pe murat sa creda ca hastert a acceptat in cele din urma cererea in casatorie............scuza-ti fetelor dar se pare ca ineseara am cam multa imaginatie
scumpica22- membru activ
Ali ai vazut ce reactii a avut in ultimul episod?.. acum cred si eu ca e periculos... unde e Danuta, ca ea il simpatizeazaalitheea a scris:insistent , chiar periculos as zice , mi se pare genul care nu stie sa piarda si calca peste orice sa isi atinga scopul
anuta1971- vip
probabil ca are treaba , altfel era aici cu noi , sunt tare curioasa sa vad reactia lui nersin cand va afla despre favorita eianuta1971 a scris:
Ali ai vazut ce reactii a avut in ultimul episod?.. acum cred si eu ca e periculos... unde e Danuta, ca ea il simpatizeaza
alitheea- vip
ai dreptate .. si Murat sigur o sa greseasca, ca altfel n-ar fi Murat... cred ca o sa-i compuna melodii Hasretei pentru album, s-ar parea ca o sa fie si secvente bune intre ei... Hasret e fericita in cateva secvente din promoscumpica22 a scris:anuta1971 stii vorba aceea:speranta moare ultima,spera sa faca un pas gresit murat sau sa se intample ceva si hastret sa il accepte,atunci as vrea sa ii vad fata lui murat!!sau daca nu il accepta macar sa il faca levent pe murat sa creda ca hastert a acceptat in cele din urma cererea in casatorie............scuza-ti fetelor dar se pare ca ineseara am cam multa imaginatie
anuta1971- vip
Cred ca Nesrin o sa afle mai tarziu... si eu sunt curioasa.. dar mai curand o sa-i vedem bagati pana in gat in probleme financiare.. sigur cred ca o sa ramana fara casa.. sa vedem unde o sa se duca... acasa la Hasret? o sa le intoarca Hasret binele facut?alitheea a scris:probabil ca are treaba , altfel era aici cu noi , sunt tare curioasa sa vad reactia lui nersin cand va afla despre favorita ei
anuta1971- vip
pai problemele astea sunt mai usor de suportat de noi decat cele cu buhuhuanuta1971 a scris:
Cred ca Nesrin o sa afle mai tarziu... si eu sunt curioasa.. dar mai curand o sa-i vedem bagati pana in gat in probleme financiare.. sigur cred ca o sa ramana fara casa.. sa vedem unde o sa se duca... acasa la Hasret? o sa le intoarca Hasret binele facut?
alitheea- vip
ei , ne asteptam noi sa se ajunga la razbunare... eu nu inteleg ce urmareste Buhaia (cum ii spune Iuliana )alitheea a scris:pai problemele astea sunt mai usor de suportat de noi decat cele cu buhuhu
oare vrea sa-l seduca pe Murat? uite ca altceva nu-mi putea trece prin minte
anuta1971- vip
Buna seara acum am vazut si al doilea trailer ce naiba Behaia isi da jos casca de motociclist?Asta da surpriza pt.Hogea!!Iar Hasret gaseste inelul.Iar acum plec la Bezel.Noapte buna.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Continut sponsorizat
Pagina 2 din 44 • 1, 2, 3 ... 23 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 2 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum