16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+27
iulia1965
florica
mitzymeu
vivi
anuta1971
GUMUS-NOOR
sasa
ivcheto83
alimar
michiper68
mirabel
prytymeu
Gloxinia2010
asi demir
dlacatus65
kh69
dana17
andradamaria
pufy2010
teodora_roman
lexia
lica54
rodica
Admin_dea05
iulia80
Motzişor
DENISA
31 participanți
Pagina 35 din 40
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
nu , doar Cola şi Pepsi din abundenţă
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
iulia80 a scris:bre denisa..iar ai luat ceva tarie la bord?
pufy..stiu ca celalalt e din ezeala....! dar ma bagam si eu in seama!
înțeleg, e de la frig
[quote="pufy2010"]
Acum am făcut ceva săpături împreună cu Iuliana, ultimul episod regizat de Kudret este ep. 36,
culmea n-am observat la ep. 37 că nu mai apărea, nici pe primul generic de la ep. 38, dar cel nou e şi la ep. 38 şi la 39 în continuare.
Pufy, mie ăla din stânga mi se pare că seamănă cu actorul care avea rolul doctorului Deniz din Aliye.
Servus Deni, să-ţi fie de bine! :drunken:
Acum am făcut ceva săpături împreună cu Iuliana, ultimul episod regizat de Kudret este ep. 36,
culmea n-am observat la ep. 37 că nu mai apărea, nici pe primul generic de la ep. 38, dar cel nou e şi la ep. 38 şi la 39 în continuare.
Pufy, mie ăla din stânga mi se pare că seamănă cu actorul care avea rolul doctorului Deniz din Aliye.
Servus Deni, să-ţi fie de bine! :drunken:
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
unde l-au trimis pe Kudret ????
Pe plaiurile mioritice nu-i.DENISA a scris:unde l-au trimis pe Kudret ????
Paaaaaaaaaaaaaaaaaa, noapte bună!
Motzişor- vip
[quote="Motzişor"]
Ai dreptate, pare a fi unul din ăștia doi (celălalt e Tolga Örnek )
Ai dreptate, pare a fi unul din ăștia doi (celălalt e Tolga Örnek )
la cura de slabire!
sau cursuri de formare profesionala! sau reciclare!
mai pufy..nu te lega de frigul meu..prietenul meu zi ce ca e bine ca s-a intamplat asta..ca luni imi aduce proprietarul centrala noua..care consuma mai putin si face si zgomot mai putin!
somnik usor cu vise cat mai placuta draga Motz!
sau cursuri de formare profesionala! sau reciclare!
mai pufy..nu te lega de frigul meu..prietenul meu zi ce ca e bine ca s-a intamplat asta..ca luni imi aduce proprietarul centrala noua..care consuma mai putin si face si zgomot mai putin!
somnik usor cu vise cat mai placuta draga Motz!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Sam 08 Ian 2011, 12:00 am, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Să rămână sănătos la ei , că oricum în ultimul timp făcuse o varză din serial .
iulia80 a scris:
va și funcționa?
bre..nu ma cobi inainte..ca pun fiara rodicai pi tine!
eu ma retrag gratios ......va doresc noapte buna si vise cat mai frumoase!
eu ma retrag gratios ......va doresc noapte buna si vise cat mai frumoase!
iulia80- vip
Când Rodica nu e acasă .....
Somn uşor Iulia , Motzi !!!!
[quote="iulia80"]
super film, super melodie
super film, super melodie
DENISA a scris:Când Rodica nu e acasă .....
băieții au fost la vreun Sf. Ion
...DENISA a scris:Când Rodica nu e acasă ....http://www.animacii.net/images/stories/pictures/hrani_napitki/hrani/napitki_13/0743n.gif
dar am impresia ca rodica maine dimineata o sa fie si sigur nu it va zice :love3:
gata am sters-o!
iulia80- vip
dar sunt băieţi ?? eu credeam că e Yasemina cu Burcina şi o altă potenţială aspirantă ....
DENISA a scris:dar sunt băieţi ?? eu credeam că e Yasemina cu Burcina şi o altă potenţială aspirantă ....
m-am uitat cu lupa la cel cu cutia de bere și ...e băiat. Restul????
e bine că ai lupa bună , cu aceeaşi lupă ai observat înbunătăţirile estetice ale Yaseminei din ultimul timp ??
Turcoaicele nu ştiu nimic de plecarea lui Kudret .
Turcoaicele nu ştiu nimic de plecarea lui Kudret .
DENISA a scris: e bine că ai lupa bună , cu aceeaşi lupă ai observat înbunătăţirile estetice ale Yaseminei din ultimul timp ??
Daaaaaa! Am studiat pixel cu pixel - inclusiv pe cel albastru - Yasmina e
DENISA a scris:
Turcoaicele nu ştiu nimic de plecarea lui Kudret .[/color]
e oficial http://www.atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2010/03/09/ask_ve_ceza_368571496366?target=dizi_kadrosu
Am revenit că mă chemau şoriceii, aşa scandal făceau, sunt teribiliDENISA a scris:...
Turcoaicele nu ştiu nimic de plecarea lui Kudret .[/color]
Denisa, Pufy, eu m-am uitat direct pe genericele episoadelor, doar am filmele, regizorii se văd şi pe YT, pentru că nu tai nimic, scrie clar, interesant că doar Iuliana a observat.
No, pe mâine cu noutăţi, adică cu ep. 38 să sperăm.
Motzişor- vip
[quote="pufy2010"] nejat isler si yigit ozsener ssunt baietii. yigit joaca in ezel si nejat isler a jucat in aliye si in ultimul film al nurgulei, acela cu mama divortata. sunt impreuna in poza pt ca au jucat in filmul kaybedenler kulubu unde nenea mehmet ada e trecut scenarist. despre regizorul nou nu e nimic nici pe google turcesc.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
michiper68 a scris: yigit joaca in ezel si nejat isler a jucat in aliye si in ultimul film al nurgulei, acela cu mama divortata. sunt impreuna in poza pt ca au jucat in filmul kaybedenler kulubu unde nenea mehmet ada e trecut scenarist. despre regizorul nou nu e nimic nici pe google turcesc.
dacă nu mă înşel nenea ăsta e amic bun cu Ezelu , prin vară petreceau împreună
- Spoiler:
sa nu fie tot de la filmari. filmul e 2010 deci e fimat vara trecuta. si cu nurgul a filmat nejat vara trecuta alt film. nu stiu nimic de el , a avut sau nu premiera. sunt pe yt promouri.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Salut!
Deci aşa s-a schimbat regizorul, păi atunci e mâna regizorului, mie la ep 38 nu mi-a plăcut atitudinea lui Savaş când s-a întâlnit cu Pala, prea vesel şi un mod de salut intonaţia vocii, parcă era cel mai fericit de pe pământ, cum până acuma indiferent de locul în care se afla nu l-a prea avut (o să vedeţi când pune Motz traducerea). Nu mi-a plăcut nici veselia din maşină ep 39 cu Beşir de faţa parcă prea nu era locul şi momentul potrivit, el care e într-o continuă suferinţă, bucuros doar în preajma copiilor şi a Yasomicăi în film. Om vedea.
Revin Motz la obsesia mea cu YT şi exemplific.
aici https://www.youtube.com/user/AskveCezaHD#p/u/1/rmEugC44TfM
ep 39 e blocat.
aici https://www.youtube.com/user/AskveCezaTv#p/u/1/D-UW7X7ZAjA
a fost postat şi tot blocat era acuma nici nu mai e postat. Şi singurul loc în care se vede este aici
https://www.youtube.com/TurkWebTV#p/u/2/364wWm4Xay8
dar ce e cu acest TurkWeb sunt puţin nedumerită, la un singur clip de al meu şi anume Dragostea din tei apare ceva de genul
Contains Content From: TurkWebTV
asta se vede chiar imediat sub clip, de obicei astfel de informaţii le vezi când îţi accesezi contul.
linkul clipului unde apare sigla TurkWebTV
https://www.youtube.com/watch?v=roaw2y_36_k
Dar vom vedea ce păţeşte Keii.dacă nu
Deci aşa s-a schimbat regizorul, păi atunci e mâna regizorului, mie la ep 38 nu mi-a plăcut atitudinea lui Savaş când s-a întâlnit cu Pala, prea vesel şi un mod de salut intonaţia vocii, parcă era cel mai fericit de pe pământ, cum până acuma indiferent de locul în care se afla nu l-a prea avut (o să vedeţi când pune Motz traducerea). Nu mi-a plăcut nici veselia din maşină ep 39 cu Beşir de faţa parcă prea nu era locul şi momentul potrivit, el care e într-o continuă suferinţă, bucuros doar în preajma copiilor şi a Yasomicăi în film. Om vedea.
Revin Motz la obsesia mea cu YT şi exemplific.
aici https://www.youtube.com/user/AskveCezaHD#p/u/1/rmEugC44TfM
ep 39 e blocat.
aici https://www.youtube.com/user/AskveCezaTv#p/u/1/D-UW7X7ZAjA
a fost postat şi tot blocat era acuma nici nu mai e postat. Şi singurul loc în care se vede este aici
https://www.youtube.com/TurkWebTV#p/u/2/364wWm4Xay8
dar ce e cu acest TurkWeb sunt puţin nedumerită, la un singur clip de al meu şi anume Dragostea din tei apare ceva de genul
Contains Content From: TurkWebTV
asta se vede chiar imediat sub clip, de obicei astfel de informaţii le vezi când îţi accesezi contul.
linkul clipului unde apare sigla TurkWebTV
https://www.youtube.com/watch?v=roaw2y_36_k
Dar vom vedea ce păţeşte Keii.dacă nu
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Subiecte similare
» 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 35 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum