43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
florina1989
annadanna
axxa246
rina-rina
vivi
alitheea
Luana
anuta1971
narcisa
DENISA
iulianagl
lica54
Garo
pufy2010
florica
Admin_dea05
dana17
21 participanți
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
dana17 a scris: .... Si ce multumit pare , oare de ce ... ???!!!
salut dana, Canselu bea vin roșu, cred că se pregătește de culcare...
Re: 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Salut Pufy , nu te contrazic , probabil vorbesti din experienta ... Pe tine te ia cu somn cand o vezi ????pufy2010 a scris:
salut dana, Canselu bea vin roșu, cred că se pregătește de culcare...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Haideti la Ezel vizionare placuta.Dar unde este axxa ca nu am mai vazuto de mult.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
dana17 a scris:
... am scris culcare, nu somn
Atunci , o vezi dublu dupa un pahar de vin rosu ?pufy2010 a scris:
... am scris culcare, nu somn
dana17- vip
... nu, dar probabil o să încep să vorbesc în turcă.dana17 a scris:
Da, tipa e super, însă e din categoria neinteresantă pentru cei căsătoriți. Adică este o tipă cu care merită să rămâi pe viață, nu doar o noapte...
Bravo ... Incepem sa ne intelegem ... Credeam ca nu vrei sa recunosti ca-ti place ... Daca nici tu nu recunosteai , ce pretentii sa mai am de la turc ... ( de Murat vorbesc , nu de Cansel ).pufy2010 a scris:
... nu, dar probabil o să încep să vorbesc în turcă.
Da, tipa e super, însă e din categoria neinteresantă pentru cei căsătoriți. Adică este o tipă cu care merită să rămâi pe viață, nu doar o noapte...
La Cansel se vede in priviri ... Merita sa vorbesti o viata in turca ...( daca n-ai fi insurat , normal ....) cupidon cupidon cupidon
dana17- vip
dana17 a scris:... Merita sa vorbesti o viata in turca ...
poate în altă viață, cine știe, eu turc și ea româncă...
Dar cu tanti de dincolo ? Se pune ca esti insurat ? In viata asta ... Cat ai vorbi turceste pt ea ???pufy2010 a scris:
poate în altă viață, cine știe, eu turc și ea româncă...
dana17- vip
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
dana17 a scris:... Dar cu tanti de dincolo ? Se pune ca esti insurat ?...
te referi la Nurgul? dacă da, tipa e dintr-o categorie ce funționează pe altă filozofie : ca să apreciezi și mai mult ce ai lângă tine, trebuie ca, din când în când, să ai cu ce să compari
Buna seara e cineva care se uita la Ezel?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:Buna seara e cineva care se uita la Ezel?
salut, eu n-am reușit să trec de ep 30 la turci
pufy2010 a scris:
salut, eu n-am reușit să trec de ep 30 la turci
De ce?Ca totusi au un scenariu bun.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
De ce?Ca totusi au un scenariu bun.
am cedat când au început să se bată moșii între ei. Probabil prea multe flash-backuri
Buna Fori , Buna Iuliana...
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Joi 03 Feb 2011, 10:07 pm, editata de 1 ori
dana17- vip
Corect , am citit-o si eu in cheia asta si eu sant de acord ca trebuie sa mirosi mai multe flori ca sa stii care parfum iti place mai mult ... Valabil si pt noi , nu doar pt voi ... Dar nu din cand in cand ci inainte ... Dar nici Tuba nu e o femeie pt un singur barbat ... Poate ca structura sufleteasca da , dar e prea frumoasa si prea vanata ...pufy2010 a scris:
te referi la Nurgul? dacă da, tipa e dintr-o categorie ce funționează pe altă filozofie : ca să apreciezi și mai mult ce ai lângă tine, trebuie ca, din când în când, să ai cu ce să compari
dana17- vip
dana17 a scris:... Dar nu din cand in cand ci inainte ...
...asta e doar o problemă de abordare
... o fi Tuba un bun național, dar nici parcă să fie a tuturor turcilor
Nu a tuturor , a lui ...pufy2010 a scris:
...asta e doar o problemă de abordare
... o fi Tuba un bun național, dar nici parcă să fie a tuturor turcilor
dana17- vip
dana17 a scris: Buna Fori , Buna Iuliana...
Buna iubita.Ce mai faci?
iulianagl- moderator
fetelor, mă retrag în cadă... noapte bună
pufy2010 a scris:fetelor, mă retrag în cadă... noapte bună
Noapte buna ai grija pe unde dormi!!!!
iulianagl- moderator
Butonez , tu ? Uite ce si botos e Murat ...iulianagl a scris:
Buna iubita.Ce mai faci?
Cand Hasret era topita dupa el facea nazuri ...
dana17- vip
Pleci ??? Vroiam sa te intreb de privirea asta a Tubei , ce zici Pufy ? De Cansel nu te intreb ... Vad fetele ...
Noapte buna ... Sa nu adormi in cada ... Vin rosu ai ?
dana17- vip
dana17 a scris: Butonez , tu ? Uite ce si botos e Murat ...
Cand Hasret era topita dupa el facea nazuri ...
He he he si eu butonez...telecomanda.Pai Canselu cum sa nu-si cumpere botic ca doar e vorba de Tuba, nu?Cat sa mai reziste fara sa o poata atinge cand vrea si cum vrea.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 4 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum