19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+28
lory
IDILKO
carmen_
dana79i
Nicky
kh69
michiper68
Admin_dea05
andradamaria
vally14v
prytymeu
paula33
Gloxinia2010
anuta1971
vania_e
axxa246
pufy2010
lexia
alimar
sasa
iulia80
lica54
teodora_roman
rodica
lavy612
Motzişor
DENISA
dana4699
32 participanți
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Yupiii, Michi! Mersi!michiper68 a scris:http://www.tvmania.ro/actorii-din-%E2%80%9Cdragoste-si-pedeapsa%E2%80%9D-i-au-sedus-pe-romani-41819.html...
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
michiper68 a scris:http://www.tvmania.ro/actorii-din-%E2%80%9Cdragoste-si-pedeapsa%E2%80%9D-i-au-sedus-pe-romani-41819.html
daca doriti sa scrieti un comentariul http://www.tvmania.ro/actorii-din-%E2%80%9Cdragoste-si-pedeapsa%E2%80%9D-i-au-sedus-pe-romani-41819.html/cop-tvs-04/comment-page-1#comment-12882
Turkish story what started early year on Kanal D RO , has won the Romanian viewers,impressed by the love story almost impossible of actors(Sevas & Yasemin ). Audiences series are growing.
The story between Savas (Murat Yildirim), head of a rich families, forced by tradition to accept a wife who he does not love, he falls in love with young Yaseminn(Nurgül Yesilçay), a single mother, Kanal D RO earned more than 500,000 viewers.
TVSatelit Magazine published an exclusive interview with the protagonist Murat Yildirim (31 years old)
" The story of the series is very interesting and exciting. The team I work with is made up of friends. And that is what is most important. Never not happened to me I wake up in the morning and say ''oh, I must go to work. " Although has a huge success,which he divides with colleague Nurgül Yesilçay , Murat Yildirim wishes that after finished filming to the serial to turn his attention to the big screen.""
bag de seama ca pretiosul vrea sa faca cinema , eu sper ca sa-l putem vedea si in toamna cu un nou proiect pe micul ecran .
buna ziua !!!
Pusi, Deni, să facă ce vrea numa' să joace bine :)DENISA a scris:...bag de seama ca pretiosul vrea sa faca cinema , eu sper ca sa-l putem vedea si in toamna cu un nou proiect pe micul ecran... [/color]
Pentru incurabili
Motzişor- vip
EU sunt incurabila Motzi
foarte bine, canım, atunci mai primeştiDENISA a scris:EU sunt incurabila Motzi ...
Motzişor- vip
MOTZI AS VREA SA MA VINDEC , MI-AM DISTRUS IAR JUCARIA
Mulţumesc pentru cadou, e dulce foc! Denisa, crede-mă că mă afectează când spui că iar ai probleme. M-aş bucura să găseşti leacul cât mai repede pentru jucăria ta. Îţi ţin pumniiDENISA a scris:[color=blue]MOTZI AS VREA SA MA VINDEC , MI-AM DISTRUS IAR JUCARIA ...
Motzişor- vip
Leacul se pare ca e de negasit singura solutie e sa ma linistesc eu .
hello..iar ai umblat lelea mandro!
am intrat sa va salut..Motz..multumim pt cadouri..sunt tare bine venite!
am intrat sa va salut..Motz..multumim pt cadouri..sunt tare bine venite!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Iulia nu am intrat decat pe 4 forumuri doar atat timp de o saptamana si deja l-am bulit si era saracutul nou nout asa ca trebuie sa ma lecuisc doar nu o sa-mi cumpar Laptop-uri saptamanal .
draguta..dar eu nu inteleg cum de vin numai la tine...ca mai umbla si fetele pe alte forumuri..si nu aduna ca tine!
iulia80- vip
am lipici draga , si ce crezi ca e usor sa am asa performante ?? doar eu pot dar asta e
eu zic sa stai cumintica..ca nu stiu sincer ca va zice colegul de apartament pe urma!
deni..eu am stres-o..suntem invitati la niste prieteni la masa! ca sa fim siguri ca vom fi satui am mancat si niste creveti inainte!
amiaza placuta..ne cetim deseara!
deni..eu am stres-o..suntem invitati la niste prieteni la masa! ca sa fim siguri ca vom fi satui am mancat si niste creveti inainte!
amiaza placuta..ne cetim deseara!
iulia80- vip
distractie placuta iubita !! mi-l face medalion in curand
Distracţie frumoasă Iulia, bon appetit!DENISA a scris:distractie placuta iubita !! mi-l face medalion in curand
Dar Deni, zi tu drept, dacă eşti anunţată că o anumită pagină de web prezintă o posibilă ameninţare, tu mai dai buzna pe ea? :nh8: ???
Motzişor- vip
Motzi inainte intram nu tineam cont de avertizare dar acum nu as ma face chestia asta dar culmea ca nu m-a anuntat pe nicaieri si dupa cum am zis am accesat doar 4 pag web .( 4 forumuri ) dar amu iar nu ma lasa sa accesez nik , imi spune sa ma conectez la net am mutat firul la alt PC si mege foarte bine deci nu netul e buba.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 19 Feb 2011, 4:09 pm, editata de 1 ori
Aşa e! Eu zic să le cerem daune materiale şi spirituale!DENISA a scris:... deci nu netul e buba.
Să se pupe miriii!
Motzişor- vip
- Spoiler:
Turkish story what started early year on Kanal D RO , has won the Romanian viewers,impressed by the love story almost impossible of actors(Sevas & Yasemin ). Audiences series are growing.
The story between Savas (Murat Yildirim), head of a rich families, forced by tradition to accept a wife who he does not love, he falls in love with young Yaseminn(Nurgül Yesilçay), a single mother, Kanal D RO earned more than 500,000 viewers.
TVSatelit Magazine published an exclusive interview with the protagonist Murat Yildirim (31 years old)
" The story of the series is very interesting and exciting. The team I work with is made up of friends. And that is what is most important. Never not happened to me I wake up in the morning and say ''oh, I must go to work. " Although has a huge success,which he divides with colleague Nurgül Yesilçay , Murat Yildirim wishes that after finished filming to the serial to turn his attention to the big screen.""
bag de seama ca pretiosul vrea sa faca cinema , eu sper ca sa-l putem vedea si in toamna cu un nou proiect pe micul ecran .
buna ziua !!![/quote] eu l-am postat doar la egiptence cu traducerea aceea. n-am tradus si interviul pt ca nu mi se pare deontologic sa publici un interviu vechi . o revista serioasa putea sa faca un interviu nou. la ce audiente are ask ve ceza la noi. am vrut doar sa se stie ca serialul are audienta si i-a cucerit pe romani .
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
eu nu cred ca i-au luat lui Murat niciun interviu par afi fraze extrase din interviuri mai vechi ale lui , eu l-am tradus ptr tucoaice deoarece vroiau si ele sa stie ce scrie , sunt si ele curioase ca si noi .
Şi eu zic că sunt penibili cu extrase de acum 3-4 ANI.DENISA a scris:eu nu cred ca i-au luat lui Murat niciun interviu par afi fraze extrase din interviuri mai vechi ale lui ...
Bonus pentru Deni şi Michi
Motzişor- vip
bine ai facut. e un interviu vechi dintr-o revista , e din primul sezon ask. mie mi-a fost rusine la ce audiente are ask . si arabii au interviuri noi cu el. la noi asta cu copy-paste e o moda la stiri.DENISA a scris:eu nu cred ca i-au luat lui Murat niciun interviu par afi fraze extrase din interviuri mai vechi ale lui , eu l-am tradus ptr tucoaice deoarece vroiau si ele sa stie ce scrie , sunt si ele curioase ca si noi .
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
buna tuturor
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
buna Dana !!!!
fetelor mi-am descoperit o " jucarie noua " Conquiztador, sunt extrem de ocupata
fetelor mi-am descoperit o " jucarie noua " Conquiztador, sunt extrem de ocupata
Ce e aia?????DENISA a scris:... fetelor mi-am descoperit o " jucarie noua " Conquiztador, ...
Motzişor- vip
e un joc de cultura generala ... e super
http://www.conquiztador.ro/
http://www.conquiztador.ro/
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 19 Feb 2011, 5:51 pm, editata de 1 ori
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 11 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum