19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+28
lory
IDILKO
carmen_
dana79i
Nicky
kh69
michiper68
Admin_dea05
andradamaria
vally14v
prytymeu
paula33
Gloxinia2010
anuta1971
vania_e
axxa246
pufy2010
lexia
alimar
sasa
iulia80
lica54
teodora_roman
rodica
lavy612
Motzişor
DENISA
dana4699
32 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Salut fetelor,
înțeleg din poze că Savaș este un pic dator lui Yavuz
înțeleg din poze că Savaș este un pic dator lui Yavuz
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna pufy.asa se pare , cred ca savas il duce la spital
dana4699- vip
Salut dana,
să vezi ce "datoare" va fi Yasmina
să vezi ce "datoare" va fi Yasmina
da, deoarece le-a salvat vietile , atat ei cat si micutului omer
dana4699- vip
dana4699- vip
Hi sweety girls
Thank you Dear Denisa ...the photo show that Yavoz has shot..i wish Savas not been bleam..
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
bună seara !!!
Dana îmi cer scuze ptr dispariaţia bruscă .
mărturisesc că am răuşit performanţa să virusez al patrulea pc deci soluţia e să mă las de acest sport .
Dana îmi cer scuze ptr dispariaţia bruscă .
mărturisesc că am răuşit performanţa să virusez al patrulea pc deci soluţia e să mă las de acest sport .
DENISA a scris:mărturisesc că am răuşit performanţa să virusez al patrulea pc deci soluţia e să mă las de acest sport .
brava
esti tare!
tot avira si pe asta al patrulea?
[quote="axxa246"]
mai facut sa rad parca ma vad pe mine
mai facut sa rad parca ma vad pe mine
dana79i- membru activ
Data de inscriere : 18/02/2011
Bună seara lume!DENISA a scris:]mărturisesc că am răuşit performanţa să virusez al patrulea pc ...
Deni, ori ai un real talent, ori tu ai demonstrat că programele antivir pe care le foloseşti sunt jenant de vulnerabile!
Dragilor!
După ce am glumit pe topicul lui Murat de pe Port :))
Ultima ispravă pe ziua de azi:
,,Colecţia de sfecle" sau ,,Asi --- turbo kiss no 2 :))) 46 bölüm / episodul 50" :P
E episodul original turcesc cu scenele în care sună Defne tăiate, dar o auziţi smiorcăindu-se în fundal.
Doar le facem să ne distrăm, nu-mi cere nimeni documentar ştiinţific, tamam?
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiii
ma kilaresti!!!
ce frumosi erau!!!!!!
ma kilaresti!!!
ce frumosi erau!!!!!!
Kilărim, Măria Ta!axxa246 a scris:Motzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiii
ma kilaresti!!! ce frumosi erau!!!!!! ...
Clip interzis pe YouTube:
http://video.yahoo.com/watch/6055347/15737473
Motzişor- vip
Motzi am încercat timp de o lună 4 programe antvirus (Avast, Avira, AVG , Kaspersky ) şi culmea în ultimile 2 săptămâni am intrat doar pe 4 forumuri de la unul dintre ele mă virusez .
Sumarul ep 47 ASK ve Ceza
Vei muri precum un erou ?
Savaş e pe urmele lui Yavuz şi merge ca un nebun când el îşi dă seama că Yavuz e după Yasemin care e plecată în parc. Cu toate acestea el nu se aştepta la un aşa şoc atunci când îl vede pe Yavuz iar Savaş va trebui să-l ajute pe Yavuz pentru ca el să poată trăi.
Yavuz este într-o baltă de sânge şi el nici măcar nu s- a gândit de două ori înainte de a încerca să o protejeze pe Yasemin . Savaş în primul rând se asigură că Yasemin şi Ömer sunt bine iar apoi el îl duce pe Yavuz la spital. Cu toate acestea îşi dau seama că situaţia lui Yavuz este mult mai gravă decât au crezut.
Yasemin este şocată aproape a scăpat de moarte .. ea nu-şi poate reveni la normal pentru un timp chiar si la casa Baldar. Toată lumea este îngrijorată la casa Baldar. Cicek aleargă la spital iar Şahnur începe să o interogheze pe Yasemin.
Toată lumea este suspicioasă cu Savaş cu privire la împuşcături . Savaş încearcă să găsească cine l-a împuşcat pe Yavuz, ptr a îşi curăţa/şterge numele Savaş este luat pentru interogatoriu.
În Van lucrurile nu sunt bune, clanurile sunt tensionate/încordate din nou. Clanul Moran îl vizitează pe Yavuz la spital şi toţi doresc să afle cine l-a împuşcat pe Yavuz.
Savaş nu se simte prea bine când află că Yavuz e îndrăgostit de Yasemin , el este confuz. Yasemin nu ştie cum să-l calmeze pe Savaş. Savas vrea să găsească răspunsuri la întrebările din mintea lui şi el se duce la spital şi stă la spital lângă Yavuz.
Sumarul ep 47 ASK ve Ceza
Vei muri precum un erou ?
Savaş e pe urmele lui Yavuz şi merge ca un nebun când el îşi dă seama că Yavuz e după Yasemin care e plecată în parc. Cu toate acestea el nu se aştepta la un aşa şoc atunci când îl vede pe Yavuz iar Savaş va trebui să-l ajute pe Yavuz pentru ca el să poată trăi.
Yavuz este într-o baltă de sânge şi el nici măcar nu s- a gândit de două ori înainte de a încerca să o protejeze pe Yasemin . Savaş în primul rând se asigură că Yasemin şi Ömer sunt bine iar apoi el îl duce pe Yavuz la spital. Cu toate acestea îşi dau seama că situaţia lui Yavuz este mult mai gravă decât au crezut.
Yasemin este şocată aproape a scăpat de moarte .. ea nu-şi poate reveni la normal pentru un timp chiar si la casa Baldar. Toată lumea este îngrijorată la casa Baldar. Cicek aleargă la spital iar Şahnur începe să o interogheze pe Yasemin.
Toată lumea este suspicioasă cu Savaş cu privire la împuşcături . Savaş încearcă să găsească cine l-a împuşcat pe Yavuz, ptr a îşi curăţa/şterge numele Savaş este luat pentru interogatoriu.
În Van lucrurile nu sunt bune, clanurile sunt tensionate/încordate din nou. Clanul Moran îl vizitează pe Yavuz la spital şi toţi doresc să afle cine l-a împuşcat pe Yavuz.
Savaş nu se simte prea bine când află că Yavuz e îndrăgostit de Yasemin , el este confuz. Yasemin nu ştie cum să-l calmeze pe Savaş. Savas vrea să găsească răspunsuri la întrebările din mintea lui şi el se duce la spital şi stă la spital lângă Yavuz.
Bun, şi firewall??? Ce fel de firewall ai alături de programul antivir???DENISA a scris:Motzi am încercat timp de o lună 4 programe antvirus (Avast, Avira, AVG , Kaspersky ) şi culmea în ultimile 2 săptămâni am intrat doar pe 4 forumuri de la unul dintre ele mă virusez ....
[/color]
Motzişor- vip
multumim pt rezumat.:*:*:*
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
Yupiiiiiiiiiii! Gata pe seara asta!
Încă unul ca să dormiţi pufossss!
Îl pregătisem de Dragobete, dar nu fuse gata la timp şi dacă tot e făcut, iată-l!
Încă unul ca să dormiţi pufossss!
Îl pregătisem de Dragobete, dar nu fuse gata la timp şi dacă tot e făcut, iată-l!
Motzişor- vip
mulţam Motzi !!!
Motzi cică firewall nu îi opreşte pe musafirii nepoftiţi .
Pufy am zărit-o pe favorita ta într-o reclamă
Motzi cică firewall nu îi opreşte pe musafirii nepoftiţi .
Pufy am zărit-o pe favorita ta într-o reclamă
Nu mă vâr în discuţii tehnice, dar ţi-am zis că eu cu combinaţia mea nu am probleme.DENISA a scris:...
Motzi cică firewall nu îi opreşte pe musafirii nepoftiţi ...
Şi la mine acel firewall face treabă. Acum chiar închid, să fug la somn.
Mersi pentru toate noutăţile, Denisa!
Motzişor- vip
murat yildirim pe coperta la revista romaneasca
buna seara! fotografia lui murat yildirim in programul tv ro ma bucurat enorm bucuria o sa fie si mai mare cand o sa apara cu asi sper ca sondajele dau rezultate sau trebuie pila la canal d?
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
să fie oare Rodica ?????
Salut fetelor,
foarte tare tipa
foarte tare tipa
buna tuturor , buna denisa si sincer imi pare rau.
dana4699- vip
Bună Dana !! Bună tuturor!! am mâncărici se pare şi nu rezist să nu intru dar va trebui să mă lecuiesc.
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum