19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+28
lory
IDILKO
carmen_
dana79i
Nicky
kh69
michiper68
Admin_dea05
andradamaria
vally14v
prytymeu
paula33
Gloxinia2010
anuta1971
vania_e
axxa246
pufy2010
lexia
alimar
sasa
iulia80
lica54
teodora_roman
rodica
lavy612
Motzişor
DENISA
dana4699
32 participanți
Pagina 26 din 40
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
nici eu nu pot sta prea mult ,vrea baiatul meu sa scrie si el si se tot urca pe mine.dar voi intra cand adoarme el.
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:Bună Dana !! Bună tuturor!! am mâncărici se pare şi nu rezist să nu intru dar va trebui să mă lecuiesc.
Salut, toate avem oleacă de mâncărici că altfel nu am fi pe aici. Aşa uşor oare ne putem lecui? .
Îmi pare rău de problemele tale.
Pufy chiar că e tare tipa
Weekend plăcut.
ce rapida esti
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
păi cum crezi că răuşesc să adun rapid musafirii nepoftiţi ??? mori de rasrâd dar nu e râsul meu
DENISA a scris:
- Spoiler:
[img]http://i.tmgrup.com.tr
de unde ai pozele??
dana79i- membru activ
Data de inscriere : 18/02/2011
Dana79i e foarte simplu , le cauţi pe net şi eu le iau tot după net doar nu sunt făcute de mine , aceste sunt luate după site-ul ATV.TR totul e să cauţi
DENISA a scris:
- Spoiler:
Dana79i e foarte simplu , le cauţi pe net şi eu le iau tot după net doar nu sunt făcute de mine , aceste sunt luate după site-ul ATV.TR totul e să cauţi
ok ok
nu trebuie sa fi asa dura
am pus si eu o intrebare :)))
dana79i- membru activ
îmi cer scuze dacă am fost dură , nu asta a fost intenţia mea .
DENISA a scris:
- Spoiler:
îmi cer scuze dacă am fost dură , nu asta a fost intenţia mea .
poate sunt eu mai sensibila )
dar ma obisnuesc eu :P
am gasit si eu pozele ,lenea a fost mai mare decat sa caut mai bine am intrebat:))
dana79i- membru activ
[quote="DENISA"]Asi-mania :)
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
buna seara la toata lumea si multam denisa superbe poze esti the bes
imi ridica moralul am avut o zi grea la scarbici!!!!!
imi ridica moralul am avut o zi grea la scarbici!!!!!
lory- membru
Data de inscriere : 23/02/2011
Varsta : 45
Dragalaselor buna seara si bine vam gasit.Motzisor am citit pe topicul lui Murat acolo ai cu cine despica firul in patru despre orice amanunt il descoperi si iti atrage atentia imi place modul vostru de gandire si cooperare.As vrea cand ajungi la ep 19 sa scoti la iveala niste secvente care au fost taiate de cei de la kanal d dar la insistentele mele DEA lea tradus din engleza si lea pus in ep Secventa cu sarmalele si cand o duce pe ASI la el acasa sii arata pasarile daca urmaresti ep ai sa la descoperi.Va dulce si va doresc un uichend placut
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Hello girls ..This is the 2 fragmani of 47 bolum
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwebtv.atv.com.tr%2FWebTV%2Fvideoizle%2Fask_ve_ceza_fragman%2F047%3Ftarget%3Dfragman&h=24109
the translion of the 47 fragmani 2
Yasemin: He told me he was in love with me
Pelin: What he is in love!!!
Yasemin: Yes, he is like an obsessed crazy madman
...Sahnur: Did you not cut off all your professional ties with him
Yasemin: I did of course I did
Sahnur: Then you must not have told him that you definitely do not want to see him again
Fidan: Tha blame is going to be Savas or our tribe is going to be blamed for this
Sahnur: Fidan!
Pala: You should not be thinking that Savas could possibly be guilty of this
Savas: The whole world saw that I punched him on television
Police Officer: Did you meet with Yavuz? Do you meet with him frequently?
Sahnur: The woman I call my daughter in law, has brought the police into our home. Really mess everything up, then afterwards say goodnight.
Savas: I cannot accept the fact that someone else is in love with you, Yasemin
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwebtv.atv.com.tr%2FWebTV%2Fvideoizle%2Fask_ve_ceza_fragman%2F047%3Ftarget%3Dfragman&h=24109
Sahnur: Then you must not have told him that you definitely do not want to see him again
Fidan: Tha blame is going to be Savas or our tribe is going to be blamed for this
Sahnur: The woman I call my daughter in law, has brought the police into our home. Really mess everything up, then afterwards say goodnight.
Ultima editare efectuata de catre kh69 in Dum 27 Feb 2011, 12:14 am, editata de 1 ori
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
Thank you, dear KH69 YOU ARE GREAT!kh69 a scris: Hello girls ..This is the 2 fragmani of 47 bolum
...the translion of the 47 fragmani 2 [/color][/font]
...
Motzişor- vip
Salut fetelor
sinceritate
sinceritate
Merhaba millet!pufy2010 a scris:Salut fetelor...
Pufy, ce faci? Văd că eşti în vervă :drunken:
Am o mare rugăminte! A găsit Michi un comentariu cu un interviu al lui Muri la un seminar studenţesc, ieri sau alaltăieri. Turcul tău din dotare nu ne paote ajuta cu ideile de bază? Nu se înţelege nimic cu Gogu.
Aici e cometariul cuiva care a participat şi rezumă ceea ce a declarat Muri:
Merhaba arkadaşlar
Biraz önce Murat Yıldırım'la ODTÜ olarak(Gazi,Ankara ünv falan da vardı ama)ayrıldık
Her ne kadar sorulan soru kalıpları Murat'ın karakterleri çevresinde dönüp dolaşsa da kendisinin samimiyeti,düşünceleri bizler açısından tam not aldı
Projeler en çok merak edilenler diye tahmin ediyorum
Aşk ve Ceza haziranda bitiyormuş(siz takip edenler daha iyi bilirsiniz)bu yaz için bir sinema projesi varmış
Güz Sancısı'nı diziyle aynı anda çektiği için çok yorulmuş.serumlar yemiş,48 saat uyumadan ayakta durmuş.Bu yüzden dizi olduğu zaman sinema yapmaya bundan sonra meraklı değil
Zamanını söylemedi diye hatırlıyorum ama eşi Burçin Terzioğlu ile bir tiyatro projesi olcakmış.
Kendisinin hayatını en çok etkileyen projesininin Fırtına olduğunu söyledi
Sebebini biliyorsunuz dedi
Baba olmayı çok istiyormuş ve bebek düşündüklerini üstü kapalı da olsa belirtti
Mühendisliği ailesinin zorlaması ile yazdığını,18 tercihinin 18'inin de birbirinden bağımsız olduğunu,sonradan tiyatro klübüne girdiğini ve bunun hayatında risk olduğunu belirtti
Ama buna rağmen bir oyuncunun oyunculuk adı altında çok büyük risklere imza atmayacağını,atıyorsa bile bunun sonunda ölüm olmadığından bir doktorun hayat kurtarma mücadelesi içinde aldığı riskle asla aynı olmadığından küçük olduğunu söyledi(ki bu kendisini en taktir ettiğim yerdi )
ilerde hayatını anlatan bir proje yapmak istiyormuş
Konya'da 5 sınıfın beraber ders gördüğü,babasının onlara öğretmenlik yaptığı,gene aynı okulda annesinin başörtüsü ile İstiklal Marşı okuttuğu günleri anlatmak istiyormuş.
Fotolar grup olarak eklenmese bile öğrenci sayfalarına eklenir diye düşünüyorum ama ODTÜ Verimlilik Topluluğu'nun sayfasını takip edebilirsiniz
Görevli arkadaşlar topluluk için özel fotolar çektiler çünkü.
Bitirirken bütün salon nerdeyse sahnenin etrafına girdi.Eğilip önlerinde sohbetler etti
Hatta çok çok uzaktan bir akrabası çıktı salonda.Seninle özel görüşmek isterim çıkışta dedi
Kendisini yakışıklı bulmadığını,ünlü olmasa dikkat çekmeyeceğini söyledi.
Salondakiler de karizmasının yakışıklılığının önüne geçtiğini belirtti ki katılıyorum
klasik jön yakışıklılığından ziyada kendine has bir duruşu ve karizması var Murat'ın
Kendisini sadece Güz Sancısı'nda izlemiş biri olarak,bu kadar yakından tanımaktan çok mutlu oldum
Tam karşısında ve çok önde oturuyordum,bu yüzden mimiklerini,hareketlerini en yakından gören kişilerden biriydim
Benden her şekilde geçer not aldı.Biraz yorgun duruyordu,durgun duruyordu zaman zaman ama hemen açıklamasını en başında yaptı.Arabayla gelmiş ve uçak kadar rahat değil tabi
Eminim buralarda tanımadığım gizli ODTÜlüler vardır,söyleyişe katılan.Onlar da hatırladıklarını yazacaklardır muhakkak
Naţia recunoscătoare
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
cred că luni rezolv
Eşti un scump, mulţumesc mult de tot!pufy2010 a scris:
cred că luni rezolv
Eu va trebui să mă retrag, am mare chef în familie
Motzişor- vip
kh69 a scris:
- Spoiler:
Yasemin: El mi-a spus că este îndrăgostit de mine.
Pelin: Cum e îndrăgostit!
Yasemin: Da, el este precum un nebun obsedat
Sahnur: Nu ai rupt toate legăturile profesionale cu el ?
Yasemin: Desigur că am am făcut-o.
Sahnur: Apoi, nu trebuia să-i spui cu hotărâre că nu doreşti să-l vezi iară.
Fidan: Vina va cădea asupra lui Savaş sau tribul nostru va fi invinuit pentru acest lucru .
Sahnur: Fidan !
Pala: Tu nu ar trebui să gândeşti că eventual Savaş ar putea fi acuzat ptr asta .
Savas: Toată lumea a văzut la televizor că l-am lovit .
Ofiţerul de poliţie: V-aţi întâlnit cu Yavuz? Vă întâlniţi frecvent cu el ?
Sahnur: Femeia pe care am numit-o noră , a adus poliţia în casa noastră. Într-adevăr totul e o harababură/ încurcătură , apoi după aceea spun noapte bună.
Savaş: Eu nu pot accepta că altcineva este îndrăgostit de tine, Yasemin.
Bună ziua dragilor !!
Thanks KH69 . شكرا للترجمة .
Motzişor a scris:
Eu va trebui să mă retrag, am mare chef în familie
iaaaarrrrr?????????????? ai neamul mare
"Bugetul trebuie echilibrat, Tezaurul trebuie reaprovizionat, Datoria publică trebuie micşorată, Aroganţa funcţionarilor publici trebuie moderată şi controlata şi Ajutorul dat altor ţari trebuie eliminat pentru ca Roma să nu dea faliment. Oamenii trebuie să înveţe din nou să muncească în loc să trăiască pe spinarea statului.”
Cicero, in 55 înainte de Cristos
În concluzie, nu s-a modificat nimic de 2066 de ani
Cicero, in 55 înainte de Cristos
În concluzie, nu s-a modificat nimic de 2066 de ani
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 26 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum