19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+28
lory
IDILKO
carmen_
dana79i
Nicky
kh69
michiper68
Admin_dea05
andradamaria
vally14v
prytymeu
paula33
Gloxinia2010
anuta1971
vania_e
axxa246
pufy2010
lexia
alimar
sasa
iulia80
lica54
teodora_roman
rodica
lavy612
Motzişor
DENISA
dana4699
32 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Bună PuFy !!
am furăcit din ograda cealaltă de la Luana , oare să fie Rodica ???
am furăcit din ograda cealaltă de la Luana , oare să fie Rodica ???
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:
mamă, ăla e corcitură de motan cu hipopotam
cred că e mai greu decât mobila din dormitor
Nu, dar prieteni + familie au zilele de naştere înşirate ca mărgelele pe aţă.axxa246 a scris:...
iaaaarrrrr?????????????? ... ai neamul mare ...
Azi e ziua celei mai bune mame din lume Vă ţuc
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzi la mulţi ani mamei tale , multă ,multă sănătate .
Pufy să vezi ce mă fragezeşte Rodica ptr imprudenţa mea de a îi pune poza acilea .
Pufy să vezi ce mă fragezeşte Rodica ptr imprudenţa mea de a îi pune poza acilea .
DENISA a scris:
... ți-o cauți
@ Motzișor - La mulți ani mamei tale! sanătate și noroc
Motzişor a scris:
Azi e ziua celei mai bune mame din lume
aaaa, TRAIASCĂ MAMA!
La multi ani!
buna tuturor
Motzi , LA MULTI ANI MAMEI TALE ,MULTA SANATATE, FERICIRE SI PETRECERE FRUMOASA
Motzi , LA MULTI ANI MAMEI TALE ,MULTA SANATATE, FERICIRE SI PETRECERE FRUMOASA
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
partea a II-a cu moldoveanca la poliție - e tare tipa
Dragilor unde aţi dispărut ???
Hojjaamm ODTU'leri þenlendirmiþ
Hojjaamm ODTU'leri þenlendirmiþ
după bărci și articole pentru pescuit, că acum vine primăvara și ne găsește nepregătiți.DENISA, a scris:...
Apropo, azi am fost la un magazin cu articole de pescuit, am dat peste o vânzătoare plictisită, care chiar nu înțelegea ce caut acolo la finele lunii februarie.
fetelor Ask ve Ceza se va termina în Iunie 2011
This photo is from a conversation in ODTU (a university in Turkey, Ankara)
It was yesteray (26.02.2011)
He said AVC will finish in June 2011...
I think we will have more photos from this conversation
His coming was also for premier of a film (Çalgý Çengi) of his friends.
It was yesteray (26.02.2011)
He said AVC will finish in June 2011...
I think we will have more photos from this conversation
His coming was also for premier of a film (Çalgý Çengi) of his friends.
DENISA a scris:... se va termina în Iunie 2011
înseamnă că o mai lungesc, speram să se clarifice cu Yavuzul și să trăiască fericiți până s-or plictisi nepoții de ei
Heeei, bună seara lumeeee! Sărumâna pentru urări, flori, le-a văzut mama pe toate de pe telefonia modernă, s-a plimbat telefonul meu cu florile voastre plus urarea Săvăşelului printre farfurii şi pahare de cred că ameţise şi buchetul şi Savaşul.pufy2010 a scris:... înseamnă că o mai lungesc, ...
Ce bineee că nu continuă după luna iunie, lasă Pufy că tot e o veste bună
Pufy, nu mai munci mâine că a adus Vyk traducerea pe Port.ro. Denisa, mulţam de poză.
Iaca textul aşa cum e vărsat de Vyk:
cea care la postat spune ca la primit in lb. turca prin e-mail ,de la o pesoana care a participat la acest evenim:))
ENGLISH TRANSLATION
Today Murat Yildirim had a one on one question and answer session at ODTU a University in Ankara Turkey. I am translating the answers he gave.
He was dressed in a simple black t-shirt, extremely humble and modest.
I know that people are asking what other projects I have in the works. While doing Asi I also filmed a movie Guz Sancisi, and doing both projects at the same time was very difficult. However, since Ask ve Ceza ends in June of this year, I do have a movie project that I will be starting sometime this summer.
When he was asked which project was the most memorable for him he of course said Firtina, as that is were he met his wife, and you could see his emotions and the light in his eyes as he discussed this.
Discussing the changes in the screenplay writers, the person asking the question mentioned that the viewers we at one point upset with the way the story was heading; he mentioned that he had some difficulties with the them as well, but did say that the episodes of terrorism, are over and that they are back to the regular storyline.
He was asked about a rumor that both he and Nurgul Yesilcay would be performing together in an upcoming movie. He said that this was not true.
He was asked if he and his wife planned a family since in every series he plays a father and seems to be so good at it, he said that he and his wife were planning on starting a family within the next 2 years. A family is not a family without children. And laughing asked the audience so what should we name our child. He spoke lovingly and happily about his family, his youth, and especially his parents. His own father was a teacher and was actually his teacher in the 5th grade. He drove to this interview with 2 other friends. He has a movie planned for the summer and plans on some theatre work as well in the *fluturaş*. He would like to work together with his wife. These series are hard work, they work 6 days a week and very long hours. At the same time he did mention that the episode that was supposedly Iran was actually taped in Istanbul. This view thought that he looked thin, and he mentioned that while taping an episode recently he felt very drained, and while the episode required happiness and laughter he thinks because he was so drained he did not perform properly.
He told a story about being at the airport, and the security guard telling him that this must be a travel day for celebrities. When Murat asked who was he talking about, the guard mentioned someone names Adrian (the writer could remember the last name of the celebrity). Murat explains how he was like a typical fan, excited and wanted to know which way Adrian went. He sent a text to his wife to write him some conversation in English so he could speak with this person. His English apparently is not good. By the time she sent the text back, Murat was already speaking with Adrain and insisted on having his photo taken, passers by noticed Murat Yildirim and recognized him from Asi, and wanted their photos taken as well. The entire hall including Murat burst into laughter as he discussed being and acting like a fan.
He was asked if he is anything like his characters….are you a nervous person , he said absolutely not. Are you a person who puts pride ahead of love like the character in Asi, and he said with a smile “pride cannot be put ahead of love”. He was asked what difficulties he has had in filming a series, and he mentioned a motorcycle accident while filming the movie Guz Sancisi.
ps. urmeaza sa apara si inregistrarea cu interviul !
Vă pup, mă arunc într-o baie fierbinte.
Ah, încă ceva!!!
Ia vedeţi că în seara asta, la ora 22:30, pe TVR Cultural, va fi un film artistic turcesc ,,Cele 3 maimuţe", dramă.
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
mi se pare mie sau cam fuge de Asi - sau poate are interdicție de la nevastă-sa că prea bagă vrăjeli cu Firtina și cu serialul în care a căzut de pe motor. Dacă nu era Asi, nu se fotografia nici draq cu el
ce misto vorbeștepufy2010 a scris:partea a II-a cu moldoveanca la poliție - e tare tipa
ma refer la limba moldovineasca
tipa ar fi buna ca actrita
corectpufy2010 a scris:
Dacă nu era Asi, nu se fotografia nici draq cu el
era si uratel cand s-a filmat firtina
a mai pus carne pe el in Asi
axxa246 a scris:...tipa ar fi buna ca actrita
... cred că are o problemă de natură medicală, amplificată de consumul de alcool
pai ce era sa spuna, ca a cazut din pat cand se ... pupa cu beren??Motzişor a scris: He was asked what difficulties he has had in filming a series, and he mentioned a motorcycle accident while filming the movie Guz Sancisi.
Domnul psiholog, ţin enorm la părerea ta, şi bărbat, şi de vârsta lui Murat, şi însurat, başca profesia.pufy2010 a scris:...
mi se pare mie sau cam fuge de Asi - ...
Aşa e, ,,Furtuna" pentru el e piersic, e paratrăsnet, e mantaua de vreme rea, e caracterul cu care nu-şi terfeleşte public viaţa personală. Şi mai ales... scăparea de vârtejul întrebărilor Asi exact cu câteva zile înainte de reunirea pe podium cu Tuba. N-a mai zis nimeni nimic oare despre asta, i-a lăsat năuci şi a scăpat fără roşeli suplimentare şi frunţi transpirate. Dar şi ăia naivi.
Ce păcat că reporterul ăla din Cairo lipsea...
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Dum 27 Feb 2011, 9:06 pm, editata de 2 ori
Motzişor- vip
cred ca are problem cu nerviipufy2010 a scris:
... cred că are o problemă de natură medicală, amplificată de consumul de alcool
nu cred ca e nebuna (inca), dar ai vazut ca si ea constientiza ca nu e pe firea ei
pai poate zice ca o amageste pe , sa nu se pomeneasca cu ea peste ei pe podiumMotzişor a scris:exact cu câteva zile înainte de reunirea pe podium cu Tuba.
mi s/a luat cat s/a laudat ci porcaria aia de film
Motzişor a scris:.... Dar şi ăia naivi.
Ce păcat că reporterul ăla din Cairo lipsea...
da, i-a cam făcut din vorbe ... oricum mai mult de încă o roșeală a feței/urechilor nu obțineau
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum