Serialesitelenovelet
19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+28
lory
IDILKO
carmen_
dana79i
Nicky
kh69
michiper68
Admin_dea05
andradamaria
vally14v
prytymeu
paula33
Gloxinia2010
anuta1971
vania_e
axxa246
pufy2010
lexia
alimar
sasa
iulia80
lica54
teodora_roman
rodica
lavy612
Motzişor
DENISA
dana4699
32 participanți

Pagina 15 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul

In jos

19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Lun 21 Feb 2011, 7:49 pm

Bună Dana !!

articolul pare a fi făcut din frânturi din articole mai vechi ale lui , eu nu am auzit la nici o turcoaică că el ar fi filmat în paralel cu AvC şi la un alt film .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de vally14v Lun 21 Feb 2011, 7:52 pm

Bună seara!
vally14v
vally14v
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 22/01/2011
Varsta : 33
Localizare : Braila

https://sites.google.com/site/askvecezaro/

Sus In jos

Mesaj Scris de dana4699 Lun 21 Feb 2011, 7:52 pm

multumim Denisa , super misto interviul. kiss
19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 07641fef21
dana4699
dana4699
vip
vip

Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt

Sus In jos

Mesaj Scris de dana4699 Lun 21 Feb 2011, 7:53 pm

buna seara Vally
dana4699
dana4699
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana4699 Lun 21 Feb 2011, 7:54 pm

nu conteaza ,eu acum am apucat sa-l citesc
dana4699
dana4699
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Lun 21 Feb 2011, 7:56 pm

Salut fetelor + Vally

lui Murat Y îi place Metallica 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 165638

după cum vorbește de Burcin, e foarte căsătorit, așa că fetelor, veți continua să visați mult și bine.

Ultima editare efectuata de catre pufy2010 in Lun 21 Feb 2011, 7:58 pm, editata de 1 ori
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 21 Feb 2011, 7:57 pm

Bună seara Valy !!!

sunt pasaje din interviuri ale lui de pe vremea ASi .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dana4699 Lun 21 Feb 2011, 7:58 pm

buna pufy
dana4699
dana4699
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Lun 21 Feb 2011, 8:01 pm

pufy2010 a scris:Salut fetelor + Vally... după cum vorbește de Burcin, e foarte căsătorit, așa că fetelor, veți continua să visați mult și bine.
Pufy, frânturile de articol sunt străvechi! Dar deocamdată tot Burcin e... aşa că...

No, am mai făcut o mini-ispravă şi trebuie să fug, vă las cu ei :)
kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 21 Feb 2011, 8:04 pm

Dear AVC family members, with all the messages of thoughts that you all have written regarding the series we were able to obtain an interview with the AVC set. The interview took place at the Baldar Mansion during fiming, we were warmly greeted by Gulay Mercan one of the directors. After a short conversation she was concerned that the weather was very cold and they had shots that needed to be done outdoors and she had to go and see what the situation was. This woman was also a director for the series ASI, and also for the series Gonulcelen. She is also married to another director Cevdet Mercan. We also discussed the comparisons between the 3 series. AVC is truly at times filmed under very difficult circumstances

While speaking with Gulay, Nurgul Yesilcay was finished with her taping and came by and said and we had a very short conversation with her. But she was being called to makeup and therefore had to leave. At this time Murat Yildirim noticed us, but was in the middle of taping and just said and resumed taping

After Murat ildirim was finished taping he came over and we all went and sat in the living room of the mansion. We explained to him who we were and informed him of all the things that are written about him and the series on the internet by his very large fanbase. We also explained that his fanbase is very large in the middle east countries and that he receives alot of honorable mentions from the area. He said that he does know that he is loved by many in the Arab world, and that in the near future he would love to visit and meet with his fans in the area. He was also told that he was chosen as the number 1 actor in the Arab world

We did discuss the concerns, questions, and comments that his fan base has about the series. It was a good conversation but due to the agreement we cannot release any details on future episodes. The only thing we can say is he is very much aware of how the fans feel about the show and respects their feelings and emotions. He said that once this series ends he plans on taking some time off away from the screen to relax and regain himself. He was happy, laughing and quite cheerful during the interview

We also mentioned that his fans would like us ATV to present with him a special fan award for his achievements. He said he would be happy to accept that award at a function that will take place at a later date. We will be planning this event for sometime in the near future. The interview had to end here as he had a appointment which he needed to attend. We expressed our gratitude that he took time from his busy schedule to spend with us so that we can express the love of his fanbase

He asked us to relay to all his fanbase especially the ones in the Arab world, his sincere gratitude and regards. You could tell from his mannerisms and demeanor how happy he was to hear about what his fan base thinks of him. He was warm, gentle, and loving as he spoke and we feel that his fan base is very lucky to have such an idol

http://www.atvdiziler.com/atv-dizileri-resmi-sitesi-calismalari/ask-var-ceza-yok/
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Lun 21 Feb 2011, 8:04 pm

Motzişor a scris:...am mai făcut o mini-ispravă

super mini-seria cu cei 2 încăpățânați (scoate mănușa, nu o scot...), mulțumesc
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 21 Feb 2011, 8:32 pm

19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pa319. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 925958

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de kh69 Lun 21 Feb 2011, 8:33 pm

19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 648483 dear friends I love you

19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Cats46aysgul

19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Cats4walll4619. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Catswallllll46
kh69
kh69
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 25/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 21 Feb 2011, 10:16 pm

buna sara buna sara...
am venit si eu la spartul targului! sper ca sunteti bine! somnik usor si odihna cat mai placuta!
19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Lun 21 Feb 2011, 10:37 pm

DENISA a scris:
[/center]

hahaha, ce o mai stie juca si pe asta cu beția!
dar in AvC când s-o-mbătat? si de ce, ca yasi era lângă el doară...
axxa246
axxa246
vip
vip

Data de inscriere : 13/03/2010

https://www.youtube.com/user/axxa246

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Lun 21 Feb 2011, 11:20 pm

axxa246 a scris:... hahaha, ce o mai stie juca si pe asta cu beția!
dar in AvC când s-o-mbătat? si de ce, ca yasi era lângă el doară...
Mie mi s-a părut că joc mai discret, mai reţinut la beţie nu există.
Vezi-Doamne, şi Demir şi Savaş sunt doi integri au călcat şi ei o dată pe bec Smile

Eu mă ţin de chestii poznaşe, cui îi serveşte, cu plăcere, mă gândesc că aşa pot fi vizualizate mai uşor fragmentele din film:

https://sites.google.com/site/asiromaniansubtitles/home

Vă ţuc, somnic pufos! 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Lun 21 Feb 2011, 11:54 pm

kh69 a scris:
19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 648483 dear friends I love you

19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Cats46aysgul

19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Cats4walll4619. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Catswallllll46

19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 648483

carmen_
carmen_
vip
vip

Data de inscriere : 26/09/2010
Localizare : in vestul tari

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Mar 22 Feb 2011, 12:08 am

Motzişor a scris:Mie mi s-a părut că joc mai discret, mai reţinut la beţie nu există.
Vezi-Doamne, şi Demir şi Savaş sunt doi integri au călcat şi ei o dată pe bec Smile

Eu mă ţin de chestii poznaşe, cui îi serveşte, cu plăcere, mă gândesc că aşa pot fi vizualizate mai uşor fragmentele din film:

https://sites.google.com/site/asiromaniansubtitles/home

Vă ţuc, somnic pufos! 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656

daaaa, acest om plin de virtuti s-a-mbatat numai ca nu s-a mai putut altfel
si asta numai si numai excepțional si numai o data!!

mie-mi plac poznele tale!

gata, ladies, inchid portile si dau drumul la dulăi si la voi, ca vad ca voi deja trageti la aghioase si poarta-i deschisa!
axxa246
axxa246
vip
vip

Data de inscriere : 13/03/2010

https://www.youtube.com/user/axxa246

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mar 22 Feb 2011, 12:29 am

axxa246 a scris:...
mie-mi plac poznele tale!...
Mersiiii!

Pentru că m-a rugat un fan, de fapt o fan-ă :) i-a plăcut enorm această partitură muzicală. Am extras 2 variante

Aşk ve Ceza --- Incantaţie 1 şi 2 --- episodul 38

19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 720534 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 720534 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 720534 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 523120

PS: S-a încărcat ep. 38 pe Megaupload, găsiţi link-urile pe YouTube la fragmentul 1 al ep. 38 la rubrica ,,more info".

Bună dimineaţa! Din păcate cele două clipuri au fost dezactivate şi a trebuit să le şterg. Am primit un ultimatum de la YouTube de am ameţit azi dimineaţă când l-am văzut. Asta e!
O zi bună tuturor!
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mar 22 Feb 2011, 8:04 am

Buna dimineata o zi buna si linistita tuturor kiss
rodica
rodica
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mar 22 Feb 2011, 8:27 am

Bună dimineaţa, la fel şi ţie Rodica şi la toată lumea.
Motzişor ce fel de avertisment ai primit de la YT, sună în alt mod decât cele pe care le ştim?
Andrada pe unde umbli că nu te-am zărit de mult?
Articolul din revista scanată de Denisa aici cred că e din perioada Asi şi se referă la Durerile toamnei, corectaţi-mă dacă nu e aşa, că acolo era întrebarea cu cumpărăturile şi restul .
Singurul adevăr din articol se pare că este cel referitor la pauză, că aşa le zice şi la turcoaice la reşedinţa Baldarilor. Aşadar nu a găsit încă nimic pe placul lui pentru un proiect viitor? În cazul acesta sad
Pe deseară la episod 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de dana4699 Mar 22 Feb 2011, 9:01 am

buna dimineata tuturor. kiss
dana4699
dana4699
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mar 22 Feb 2011, 9:31 am

lexia a scris:...
Motzişor ce fel de avertisment ai primit de la YT, sună în alt mod decât cele pe care le ştim?...
Da, Lexia, un ultimatum e un ultimatum. Suna oribil, era o somaţie de a şterge cele două clipuri şi a nu mai repeta greşeala veci. În chenar uriaş roşu (fundal roz bombon) după ce am dat clic pe botonaşul cu ,,I acknowledge" şi a dispărut pagina, mi-a părut rău că nu i-am tras un Print Screen. Asta e.
O zi bună! Vă mai văd la pauze kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Mar 22 Feb 2011, 10:44 am

Bună fetelor! Văd că aveţi şi voi dinamism în derularea evenimentelor 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 813541 Motzi, pari a fi în topul listei cu multitudinea de noutăţi şi de chestii inedite.
În perioada asta m-aş bucura să aibă ziua vreo 36 de ore să rezşesc să fac şi eu tot ce trebuie şi îmi doresc...aşa, abia apuc să mai trag cu ochiul la ce mai scrieţi 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 1450537109 Dar trece ea, şi perioada asta, şi atunci iarăşi îl revendic pe Fulgerică 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 255789 ţuce-l mama de frumos! Până atunci vă las timp să vă dotaţi, tunaţi -fiecare cu strategia lui 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 131747 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 131747

19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793

PS şi mie mi se pare expirat articolul.
Cât despre chestia cu proiectul din Asia...o fi vorba de Asia Mică. Sper să nu accepte să joace în vreun film indian (nu că nu ar avea o industrie ţeapănă), dar ......am o cunoştinţă (un el) care s-a însurat cu o indiancă de curând şi un prieten care s-a dus la nuntă şi a slăbit 4 kg într-o săptămână 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 819220 Vreau să vă spun că am văzut poze şi am ajuns la concluzia că tot ce am văzut la Discovery era adevărat (asta în ciuda faptului că familia miresei e una bogată). Adică India este ţara "extremelor duse la extrem", dacă aş putea spune aşa: monumentalitate vs mizerie, ţigănie 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 267265
M-am lungit, da' acum fug

19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 242329 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 242329 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 242329 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de vally14v Mar 22 Feb 2011, 12:17 pm

Și uite așa într-un final reușesc și eu să vă spun bună dimineața.

Bravo Motz știi tu la ce mă refer.
vally14v
vally14v
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 22/01/2011
Varsta : 33
Localizare : Braila

https://sites.google.com/site/askvecezaro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 15 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum