19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+28
lory
IDILKO
carmen_
dana79i
Nicky
kh69
michiper68
Admin_dea05
andradamaria
vally14v
prytymeu
paula33
Gloxinia2010
anuta1971
vania_e
axxa246
pufy2010
lexia
alimar
sasa
iulia80
lica54
teodora_roman
rodica
lavy612
Motzişor
DENISA
dana4699
32 participanți
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Motzy Denisa sunteti la obiect mereu
BUNA DIMINEATA! Motzi ai multa putere de munca faci traduceri si alergi intre atatea forumuri ai iesit prima la alergari am incercat si eu dar nu am tinut pasul sunt la coada Cum de nu vad scris la forum EVA numai MURAT YILDIRIM ?Mai gasesc si alt forum cu el?Denisa sa postezi mereu secvente din ASI avem persoane care nu sunt indragostita de Fulgerica alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna dimineata forum!
LA MULTI ANI PAULA 33 SI PRYTYMEU! va doresc sa fiti sanatoase,iubite si sa aveti parte doar de impliniri!
LA MULTI ANI PAULA 33 SI PRYTYMEU! va doresc sa fiti sanatoase,iubite si sa aveti parte doar de impliniri!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata o zi linistita
Sarbatoritelor la multi ani cu sanatate si bucurii
Sarbatoritelor la multi ani cu sanatate si bucurii
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
a trecut asa de repede aceasta noapte sa aveti zile frumoase Multumiri de urari de la tooooti petrecareti mei MA IUBESTEEEEE toata LUUUMEEEEA
paula33- membru
Data de inscriere : 13/10/2010
Varsta : 46
LA MULŢI ANI FERICIŢI! sărbătoritelor. şi cun cadou
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA MEA SARBATORITELOR.
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Localizare : piatra neamt
Si tot ce va doriti ,alaturi de salut -tuturor!!!!!! :fret:
andradamaria- vip
dana4699- vip
Fetelor, week-end plăcuutttttttt! :emo6: :emo6: :emo6:
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
si tie un weekend cat mai frumos
dana4699- vip
buna andrada
dana4699- vip
Denisa iar umbli pe unde nu trebuie si nu-l lasi in pace pe Murat.
rodica- vip
Varsta : 67
da Rodica umblu haihui dar am şi o stare parcă ar fi venit primăvara sunt apatica rău .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 18 Feb 2011, 1:14 pm, editata de 1 ori
multumesc Denisa
dana4699- vip
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 18 Feb 2011, 1:20 pm, editata de 1 ori
La Mulți Ani! sărbătoritelor
EPISODE 46 TIPS
As Yavuz enters Yas's house, yas and savas have to give a decision.
and... the moment comes..
Yas moves in with the Baldar family.
Çiçek does not react with anger towards Yas moving in but she is really upset. Someone is there to comfort her and support her though.. Who is it?
Everyone is trying to get used to each other. The household routine changes with Yas and Ömer being present. sahnur gives a present to the bride. but which bride??
Savas is searching for Yavuz and we wonder what he will do to him when he lays hands on him.
This Yavuz does not know where to stop. he does something very dangerous at the end of the episode and all of us will be shocked with what he does.
Savaþ:
Yasemin! Don't be scared. I am here. I will kill you Yavuz!!!!
Yavuz:
I can even die for you Yasemin
Savaþ:
Yasemiin... Ömeer... !!!
La multi ani Prytymeu si Paula 33 !!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
La mulţi ani Pryty şi Paula.
Denisa şi eu am fost în vizită şi chiar vroiam să pun rezumatul . Mulţumesc
Ei uită că nu a trecut mult de când Şahnura făcea pregătirile pentru mutare, se întâmplă mai repede decât credeam
Scapă de Leyla şi oare de ce dă Yasemin?
Denisa şi eu am fost în vizită şi chiar vroiam să pun rezumatul . Mulţumesc
Ei uită că nu a trecut mult de când Şahnura făcea pregătirile pentru mutare, se întâmplă mai repede decât credeam
Scapă de Leyla şi oare de ce dă Yasemin?
Indicii ep 46
Yavuz intră în casa lui Yasemin , Yasemin şi Savaş trebuie să -şi aplice decizia . vine momentul ..
Yasemin se mută la familia Baldar.
Cicek nu reacţionează cu mânie la mutarea lui Yasemin dar ea este foarte supărată. Cineva este acolo pentru a o sprijini .. Cine este?
Toată lumea încearcă să se obişnuiască unii cu alţii, cu rutina zilnică cu prezenţa lui Yasemin şi Ömer . Şahnur oferă un cadou la mireasă, dar care mireasă?
Savaş îl caută pe Yavuz şi ne întrebăm ce va face el atunci când va pune mâna pe el.
Acest Yavuz nu ştie unde să se oprească, el face ceva foarte periculos, la sfârşitul episodului şi toţi vom fi şo.caţi de ceea ce face el.
Savaş: Yasemin! Nu fii speriată. sunt aici. Te voi ucide Yavuz!!
Yavuz: Eu chiar pot să mor pentru tine Yasemin
Savaş: Yasemin ... Ömeer ... !
LA MULTI ANI SARBATORITELOR Pryty si Paula
multumim denisa
multumim denisa
dana4699- vip
astea sunt pentru tine denisa , multumim pentru tot ce faci pentru noi
dana4699- vip
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 9 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum