19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+28
lory
IDILKO
carmen_
dana79i
Nicky
kh69
michiper68
Admin_dea05
andradamaria
vally14v
prytymeu
paula33
Gloxinia2010
anuta1971
vania_e
axxa246
pufy2010
lexia
alimar
sasa
iulia80
lica54
teodora_roman
rodica
lavy612
Motzişor
DENISA
dana4699
32 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
si eu astept sa-nceapa ezel. DENISA si vorbim maine
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Ati vazut ce tambalau a facut EZEL in estaurant
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
la cat de prost dispus era , era de asteptat sa faca ceva
mai fac ei ceva si in taxi
mai fac ei ceva si in taxi
dana4699- vip
[quote="dana4699"] Dana, felicitări pentru clip!
Ultimul dar pe ziua de azi!
Să visaţi frumos!
Asi ep. 15 „Asi, tu ar trebui să fii pe cal!"
Ultimul dar pe ziua de azi!
Să visaţi frumos!
Asi ep. 15 „Asi, tu ar trebui să fii pe cal!"
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Hello dears
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.artizanclub.com%2Fforum%2Findex.php%2Ftopic%2C3892.msg185584%2Ftopicseen.html%23msg185584&h=8c7a9
This is the song that Hakan give it to cicek
Dert doldu tasa doldu gönül kesesi
Baharların, yazların çıkmıyor sesi
Gün oldu, gece oldu gitmedi yüzü
...Çok şey eksik, çok şey yarım
Canın yaşlı gözü
Kuru bir ayaz kapımda,
Kış kıyamet ah yokluğun
Kaderimin ince sızı, aşkı mum lekesi
Gençliğimin hayrı mı kalır?
Kendi gider adı kalır
Ah çıksada izi kalır
Aşkı mum lekesi
Dert doldu tasa doldu gönül kesesi
Baharların, yazların çıkmıyor sesi
Kuru bir ayaz kapımda
Kış kıyamet ah yokluğun
Kaderimin ince süsü, aşkı mum lekesi
Gençliğimin hayrı mı kalır?
Kendi gider adı kalır
Ah çıksada izi kalır
Aşkı mum lekesi
this is the tranclion by Googel
Hearts filled with sorrow filled bladder trouble
Springs, summers haunting tone
Day happened, happened did not face the night
... So many things are missing, a lot of half
Old hurts the eyes
In a dry frost at my door,
Winter oh absence of Resurrection
Thin pain of my fate, love, candle stain
Do good of youth remains?
Name your own expense remains
Oh çıksada trail remains
Love candle stain
Hearts filled with sorrow filled bladder trouble
Springs, summers haunting tone
In a dry frost at my door
Winter oh absence of Resurrection
Slim trim destiny, love, candle stain
Do good of youth remains?
Name your own expense remains
Oh çıksada trail remains
Love candle stain
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
Descoperiri interesante la filmare
Buna sa va fie inima! Motzy! interesante sunt descoperirile dupa disecarea imaginilor Motzy ai incercat sa diseci si imaginea dela sfarsitul serialului inainte de dans la nunta lui aslan? Demir o saruta pe Asi?Sa discutat ca ii masca Neriman alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
multumesc nici-o zi fara asi
Dragelor grijulii mai sunte-ti cu timpul nostru si virusi Ne dati secvente clipuri asi unele mai frumoase si sensibile decat altele Dar care secventa din ASI nu merita \revazuta si revazuta MULTUMESC alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
Buna dimineata o zi linistita tuturor si
Motzule esti super
Motzule esti super
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
Dragalaselor buna dimineata astazi am traseu si inainte de a pleca la drum am trecut sa savuram impreuna o si un ferbinte.Referitor la sarut in ASK veCEZA o pupat Yildirim la greu pe Nurgul darde forma in schimb pe Tuba o sarutato cu sete si multa pasiune nati vazut ce botic facea Yildirim.Va si eu pe voi toate din aceasta ograda si va doresc o zi plina de bucurii si impliniri va imbratisez cu multa dragoste din bunicuta ne auzim mai pe seara
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
La taifas cu Murat Yildirim din „Dragoste şi pedeapsă” În serialul „Dragoste şi pedeapsă”, Murat Yildirim (31 de ani) este Savaş, un om de afaceri care trăieşte o iubire imposibilă. Într-un interviu apărut recent în presa turcă, actorul turc a vorbit despre atmosfera de la filmări, despre ce face în timpul liber şi despre planurile lui muzicale.
Filmările la serial continuă. Care este atmosfera pe platouri?
Murat Yildirim: Filmările merg bine. Îmi place ceea ce fac, aşa că nu mă plâng. Povestea serialului este foarte interesantă şi captivantă, iar echipa cu care lucrez este formată din prieteni. Şi ăsta este lucrul cel mai important. Niciodată nu mi s-a întâmplat să mă trezesc dimineaţa şi să zic „of, trebuie să mă duc la muncă”.
Nu toate serialele devin succese pe micul ecran. Ai avut vreo reţinere din acest punct de vedere atunci când ai acceptat acest proiect?
Din momentul în care am citit scenariul, am ştiut ca va fi o producţie de succes. Povestea şi castingul fac ca serialul să fie unul apreciat de public, iar noi îndeplineam ambele condiţii, aşa că nu aveam de ce să îmi fac probleme. Echipa cu care lucrez în acest moment a avut o serie de proiecte de success („1001 de nopţi” –n.r.). Din fericire, eu nu am avut astfel de probleme cu proiectele în care am fost implicat, însă dacă ar fi să se întâmple nu cred că m-ar afecta foarte tare pentru că în momentul în care încerci să faci nişte lucruri pe placul unora pierzi şi tu nişte lucruri pe drum…
Ai primit vreo propunere în această perioada pentru vreun film?
Am primit o ofertă din Asia. Am lucrat la un film care va fi difuzat în vară, atât în Turcia, cât şi în 22 de ţări arabe simultan. În momentul în care voi termina filmările acestui serial, voi lua o pauză pentru că vreau ca în viitor să mă dedic filmelor de lungmetraj.
Ce îţi doreai să faci in copilarie?
În copilărie îmi doream să devin star rock, să cânt. Uneori când ieşeam din baie luam pieptenele în mână şi mă apucam de cântat în faţa oglinzii. În momentul în care realizam cât era de ridicol, aruncam pieptenele şi fugeam în casa. Asta este o amintire din copilărie care mă amuză.
Cum a început pasiunea pentru muzică?
În studenţie făceam muzică, dar într-un stil amator. Mai întâi am cântat la chitară şi apoi am cântat la baterie. Nu prea am avut concerte în acea perioadă dar de fiecare dată când aveam timp ne adunam şi ne pregăteam.
Acum, cu programul tău încărcat, mai ai timp de muzică?
Din păcate nu prea am timp şi recunosc că nu mai este o prioritate, iar acest lucru mă întristează. Însă în cel mai scurt timp cu putinţă ma voi reapuca de muzică. Sunt nevoit să fac acest lucru în primul rând pentru mine, pentru că îmi place foarte mult muzica.
Vrei să transformi acestă pasiune într-un proiect muzical?
Vreau să fac ceva ce îmi place foarte mult. Mi-ar plăcea să ne adunăm câţiva prieteni şi să facem muzică. Acest lucru mi-ar fi de ajuns.
Ce trupe îţi plac?
Îmi place foarte mult Metallica. Îmi plac şi trupe noi, dar nu pot renunţa la clasici. Înainte se făcea rock de-adevăratelea, fără tente comeriale, adică hard rock. Din această cauză, trupele mele preferate rămân cele din acea perioadă.
Murat Yildirim 2Soţia ta (Burçin Terzioğlu, care joacă în „Ezel” şi i-a fost parteneră în serialul „Firtina”/„Furtuna”, în 2006) a spus că tu i-ai ales cele mai multe dintre haine. Cred că îţi place să faci cumpărături…
Să fac cumpărături pentru mine nu prea îmi place. Când mă duc să îmi iau ceva nu stau mai mult de zece minute. Aleg ceva ce mi se potriveşte şi cumpăr. Însă când este vorba de Burçin, totul se schimbă… În momentul în care intru într-un magazin, îmi doresc mereu să îi cumpăr ceva frumos.
Care este stilul tău preferat când vine vorba de vestimentaţie?
Îmi place să mă îmbrac în funcţie de eveniment. Stilul meu preferat este cel casual. Uneori pun un tricou şi o pereche de jeans pe mine şi ies din casă. Nu îmi aduc aminte să fi pierdut vreodată timp în faţa oglinzii.
Este ceva ce nu poţi suporta în materie de haine la femei şi barbaţi?
Hainele pot spune multe despre personalitatea unui om. Şi asta mă face uneori să etichetez pe cineva înainte să apuc să cunosc persoana respectivă.
Ai vreo haină de care eşti dependent?
Cercei, blugii, tricourile şi ghetele. Dar nu am nici o haină la care nu aş renunţa. Dacă vreunui prieten îi place tricoul de pe mine sau orice altceva, i-l dăruiesc imediat.
Nu ai putea trăi fără…
Ochelari de soare (folosesc mai multe mărci, dar nu pot renunţa la modelul clasic de la Ray-Ban), telefon (pentru că sunt inginer la bază, urmăresc îndeaproape tot ce se întâmplă nou în materie de tehnologie şi pentru că am acces la internet foarte uşor prefer iPhone-ul, cafea (dimineaţa, când mă duc pe platourile de filmare, beau un Nescafe, iar după-amiaza neapărat o cafea turcească).
Unde îţi face plăcere să te duci în timpul liber?
Într-un bar unde au muzică bună sau la un concert. Întotdeauna cu soţia.
Nu prea te vedem în ziarele de scandal…
Poate pentru că nu vreau să fiu acolo. Ceea ce se întâmplă la mine în casă vreau să fie al meu şi nu vreau să împart acel lucru decât cu soţia şi familia mea.
Ce faci ca să te relaxezi?
Îmi place foarte mult să mă duc într-un loc îndepartat şi să-mi închid telefonul.
De exemplu unde?
Nu contează. Sunt nişte sate în Anatolya unde mă duc cu Burçin, însă nu vă spun cum se numesc :) . Ne plac foarte mult locurile liniştite.
Filmările la serial continuă. Care este atmosfera pe platouri?
Murat Yildirim: Filmările merg bine. Îmi place ceea ce fac, aşa că nu mă plâng. Povestea serialului este foarte interesantă şi captivantă, iar echipa cu care lucrez este formată din prieteni. Şi ăsta este lucrul cel mai important. Niciodată nu mi s-a întâmplat să mă trezesc dimineaţa şi să zic „of, trebuie să mă duc la muncă”.
Nu toate serialele devin succese pe micul ecran. Ai avut vreo reţinere din acest punct de vedere atunci când ai acceptat acest proiect?
Din momentul în care am citit scenariul, am ştiut ca va fi o producţie de succes. Povestea şi castingul fac ca serialul să fie unul apreciat de public, iar noi îndeplineam ambele condiţii, aşa că nu aveam de ce să îmi fac probleme. Echipa cu care lucrez în acest moment a avut o serie de proiecte de success („1001 de nopţi” –n.r.). Din fericire, eu nu am avut astfel de probleme cu proiectele în care am fost implicat, însă dacă ar fi să se întâmple nu cred că m-ar afecta foarte tare pentru că în momentul în care încerci să faci nişte lucruri pe placul unora pierzi şi tu nişte lucruri pe drum…
Ai primit vreo propunere în această perioada pentru vreun film?
Am primit o ofertă din Asia. Am lucrat la un film care va fi difuzat în vară, atât în Turcia, cât şi în 22 de ţări arabe simultan. În momentul în care voi termina filmările acestui serial, voi lua o pauză pentru că vreau ca în viitor să mă dedic filmelor de lungmetraj.
Ce îţi doreai să faci in copilarie?
În copilărie îmi doream să devin star rock, să cânt. Uneori când ieşeam din baie luam pieptenele în mână şi mă apucam de cântat în faţa oglinzii. În momentul în care realizam cât era de ridicol, aruncam pieptenele şi fugeam în casa. Asta este o amintire din copilărie care mă amuză.
Cum a început pasiunea pentru muzică?
În studenţie făceam muzică, dar într-un stil amator. Mai întâi am cântat la chitară şi apoi am cântat la baterie. Nu prea am avut concerte în acea perioadă dar de fiecare dată când aveam timp ne adunam şi ne pregăteam.
Acum, cu programul tău încărcat, mai ai timp de muzică?
Din păcate nu prea am timp şi recunosc că nu mai este o prioritate, iar acest lucru mă întristează. Însă în cel mai scurt timp cu putinţă ma voi reapuca de muzică. Sunt nevoit să fac acest lucru în primul rând pentru mine, pentru că îmi place foarte mult muzica.
Vrei să transformi acestă pasiune într-un proiect muzical?
Vreau să fac ceva ce îmi place foarte mult. Mi-ar plăcea să ne adunăm câţiva prieteni şi să facem muzică. Acest lucru mi-ar fi de ajuns.
Ce trupe îţi plac?
Îmi place foarte mult Metallica. Îmi plac şi trupe noi, dar nu pot renunţa la clasici. Înainte se făcea rock de-adevăratelea, fără tente comeriale, adică hard rock. Din această cauză, trupele mele preferate rămân cele din acea perioadă.
Murat Yildirim 2Soţia ta (Burçin Terzioğlu, care joacă în „Ezel” şi i-a fost parteneră în serialul „Firtina”/„Furtuna”, în 2006) a spus că tu i-ai ales cele mai multe dintre haine. Cred că îţi place să faci cumpărături…
Să fac cumpărături pentru mine nu prea îmi place. Când mă duc să îmi iau ceva nu stau mai mult de zece minute. Aleg ceva ce mi se potriveşte şi cumpăr. Însă când este vorba de Burçin, totul se schimbă… În momentul în care intru într-un magazin, îmi doresc mereu să îi cumpăr ceva frumos.
Care este stilul tău preferat când vine vorba de vestimentaţie?
Îmi place să mă îmbrac în funcţie de eveniment. Stilul meu preferat este cel casual. Uneori pun un tricou şi o pereche de jeans pe mine şi ies din casă. Nu îmi aduc aminte să fi pierdut vreodată timp în faţa oglinzii.
Este ceva ce nu poţi suporta în materie de haine la femei şi barbaţi?
Hainele pot spune multe despre personalitatea unui om. Şi asta mă face uneori să etichetez pe cineva înainte să apuc să cunosc persoana respectivă.
Ai vreo haină de care eşti dependent?
Cercei, blugii, tricourile şi ghetele. Dar nu am nici o haină la care nu aş renunţa. Dacă vreunui prieten îi place tricoul de pe mine sau orice altceva, i-l dăruiesc imediat.
Nu ai putea trăi fără…
Ochelari de soare (folosesc mai multe mărci, dar nu pot renunţa la modelul clasic de la Ray-Ban), telefon (pentru că sunt inginer la bază, urmăresc îndeaproape tot ce se întâmplă nou în materie de tehnologie şi pentru că am acces la internet foarte uşor prefer iPhone-ul, cafea (dimineaţa, când mă duc pe platourile de filmare, beau un Nescafe, iar după-amiaza neapărat o cafea turcească).
Unde îţi face plăcere să te duci în timpul liber?
Într-un bar unde au muzică bună sau la un concert. Întotdeauna cu soţia.
Nu prea te vedem în ziarele de scandal…
Poate pentru că nu vreau să fiu acolo. Ceea ce se întâmplă la mine în casă vreau să fie al meu şi nu vreau să împart acel lucru decât cu soţia şi familia mea.
Ce faci ca să te relaxezi?
Îmi place foarte mult să mă duc într-un loc îndepartat şi să-mi închid telefonul.
De exemplu unde?
Nu contează. Sunt nişte sate în Anatolya unde mă duc cu Burçin, însă nu vă spun cum se numesc :) . Ne plac foarte mult locurile liniştite.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
http://www.tvmania.ro/la-taifas-cu-murat-yildirim-din-%E2%80%9Edragoste-si-pedeapsa%E2%80%9D-42332.html si pagina pt comentarii http://www.tvmania.ro/la-taifas-cu-murat-yildirim-din-%E2%80%9Edragoste-si-pedeapsa%E2%80%9D-42332.html/murat-yildirim-2
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
[quote="michiper68"]La taifas cu Murat Yildirim din „Dragoste şi pedeapsă”
Buna tuturor!
Interesant ceeace spune Murat in acest interviu.Pare un familist convins(sau asa este). Vorbeste foarte frumos despre sotie si familie.Accentueaza faptul ca timpul liber si-l petrece numai cu Burcin.O fi datorita speculatiilor cu privire la filmul ASI?
O zi buna va doresc!
Buna tuturor!
Interesant ceeace spune Murat in acest interviu.Pare un familist convins(sau asa este). Vorbeste foarte frumos despre sotie si familie.Accentueaza faptul ca timpul liber si-l petrece numai cu Burcin.O fi datorita speculatiilor cu privire la filmul ASI?
O zi buna va doresc!
dlacatus65- membru activ
Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau
Drăgălaşă bunicuţă, mulţumim de trataţie!lica54 a scris:Dragalaselor buna dimineata ...
Vă revăd şi eu spre seară, o zi bună tuturor!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Salut,
Vai ce îmi vine să cuiva pentru interviul ăsta, îl aveam şi pe cel vechi dar nu ştiu pe unde pentru comparaţie şi acuma toţi fac copy/paste după el.
Am vrut să văd dacă pot înşela vigilenţa lui YT şi uite că am reuşit, nu e imaginea de loc pe placul meu,, atât am avut de la salma şi cum nu aveam nimic cu ep.44-46 iacă ce am făcut. Doar în Germania are interdicţie.
Motz păcat că nu mai avem ce pune dar facem gif-uri la film şi îl postăm pe YT
Vai ce îmi vine să cuiva pentru interviul ăsta, îl aveam şi pe cel vechi dar nu ştiu pe unde pentru comparaţie şi acuma toţi fac copy/paste după el.
Am vrut să văd dacă pot înşela vigilenţa lui YT şi uite că am reuşit, nu e imaginea de loc pe placul meu,, atât am avut de la salma şi cum nu aveam nimic cu ep.44-46 iacă ce am făcut. Doar în Germania are interdicţie.
Motz păcat că nu mai avem ce pune dar facem gif-uri la film şi îl postăm pe YT
bună ziua dragilor !!
- Spoiler:
Nurgül'e Londra daveti
YÜKSEL YAVUZ
24.02.2011
Nurgül Yeşilçay, sevgilisi Mithatcan Özer'in annesi Sezen Aksu ile önceki akşam Ulus 29'da tanışma yemeği yedi. İlişkiye onay verdiği bilinen Aksu, 'Aşk ve Ceza'da oynayan Yeşilçay'a iltifatlar yağdırdı. Sezen Aksu mekanı erken terk ederken; Mithatcan ve Nurgül, arkadaşları ile eğlenmeye devam etti. Nurgül Yeşilçay ve kız arkadaşları, çocuklarıyla birlikte Londra'ya tatile gitmek istediklerini söyleyince, Mithatcan'dan hemen şu teklif geldi: "Herkesi oradaki evimde ağırlamak isterim..."
NURGÜL YEŞİLÇAY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!
10 KİŞİ DE OLSA AĞIRLARIM
Mithatcan; Nurgül Yeşilçay'ın arkadaşlarının "Biz bayağı kalabalık bir aileyiz, üç-beş kişi olabiliriz..." sözleri üzerine "İsterseniz on kişi olun, ben hepinizi Londra'da misafir ederim" karşılığını verdi. Bu sohbet üzerine Nurgül Yeşilçay da, gruptaki arkadaşlarıyla en kısa zamanda Mithatcan'a Londra'da misafir olmak için sözleşti. İkili, Ulus 29'dan sonra Mithatcan'ın Levent'teki evine gitti. Kapıda gazetecileri görünce ilk kez tepki gösteren Mithatcan "Yeter artık çekmeyin, rahat bırakın bizi!" dedi.
BUNA DENISA
dana4699- vip
Bună Dana !!
Tuba Büyüküstün-medya ödülleri-23 şubat 2011
http://www.izlesene.com/video/tuba-buyukustun-medya-odulleri-23-subat-2011/3107493
Tuba Büyüküstün-medya ödülleri-23 şubat 2011
http://www.izlesene.com/video/tuba-buyukustun-medya-odulleri-23-subat-2011/3107493
superbe poze
dana4699- vip
47. Bölüm Özeti
BİR KAHRAMAN GİBİ ÖLECEK MİSİN ?
Yavuz’un peşindeki Savaş Onun Yasemin’in bulunduğu yere gitmekte olduğunu öğrenince deliye dönmüştür. Ancak hiç beklenmedik bir şey olmuştur ve Savaş Yasemin’i koruyabilmek için canını almaktan çekinmeyeceği adama can vermek zorunda kalır.
Kendini Yasemin ve Ömer’e siper ederek kurşun yağmurunun ortasına atlamaktan çekinmeyen Yavuz kanlar içindedir. Olayın şokunu atlatan ve sevdiği kadın ile oğlunun iyi olduğuna emin olan Savaş, yapması gerekeni yapar ve can düşmanını hastaneye yetiştirir. Ancak hastanede öğrenirler ki, Yavuz’un durumu sanılandan çok daha ağırdır.
Bir an oğlu ile birlikte ölümle burun buruna gelen Yasemin ise şoktadır. Baldar konağına vardıktan sonra da uzun süre kendine gelemez. Konakta ise merak ve endişe hâkimdir. Çiçek perişan halde hastaneye koşarken, Şahnur olanları anlamak için Yasemin’i soru yağmuruna tutar.
Tüm şüpheler, kısa süre önce kameraların önünde Yavuz’u yumruklayan Savaş’ın üzerinde yoğunlaşmıştır. Suçsuzluğunu ispat edebilmek için Yavuz’u kimin vurduğunu bulmaya çalışan Savaş, sorguya alınır.
Öte yandan Van'da iki aşiret arasında yine gerilim tırmanmıştır. Moran’lar hastaneye akın eder ve olayın sorumlusunu bulmaya çalışırlar.
Yavuz’un, çocuğunun annesi, uğruna her şeyi göze aldığı kadını, gözünden bile kıskandığı Yasemin’ine âşık olduğunu öğrenen Savaş allak bullaktır. Yasemin ise Savaş’ın duyduğu öfke ve üzüntü karşısında çaresizdir.
Aklındaki sorulara cevap arayan Savaş, yoğun bakım odasına girer ve ölümle pençeleşen Yavuz’un karşısına oturur.
Heyecan dolu yeni bölümü ile Aşk ve Ceza Salı akşamı ATV ekranlarınla sizlerle…
să vedem ce ep vom avea ...
da si eu sunt nerabdatoare
dana4699- vip
Dragelor, am tras cu ochiul la ce noutăţi aţi mai adus şi acum fug. Am treabă gârlă şi iarăşi am betegit ordinatorul ăsta. Cred că e molipsitor! Denisa, aceasta e noua ta abordare pentru a ne scoate din circuit?! Să-ţi rămână numai ţie frumuseţe de preţios?
Vizionare plăcută la Gonul...diseară. Vă şi vă doresc week-end lăcut :emo6: :emo6: :emo6: :emo6: :emo6:
Vizionare plăcută la Gonul...diseară. Vă şi vă doresc week-end lăcut :emo6: :emo6: :emo6: :emo6: :emo6:
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
multumim frumos , si tie iti dorim vizionare placuta si un weekend cat mai placut
dana4699- vip
ask
sunt curioasa care e traducerea rezumatului ep 47;multumim inca odata ptr poze
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
dana4699- vip
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum