19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+28
lory
IDILKO
carmen_
dana79i
Nicky
kh69
michiper68
Admin_dea05
andradamaria
vally14v
prytymeu
paula33
Gloxinia2010
anuta1971
vania_e
axxa246
pufy2010
lexia
alimar
sasa
iulia80
lica54
teodora_roman
rodica
lavy612
Motzişor
DENISA
dana4699
32 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Lica acea festivitatea e pe 7 martie la 20:30
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Multumesc dar aceasta festivitate pentru ce este ca nu inteleg nik.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Lica aici Tuba primeşte premiu ptr Gonulcelen , pe 7 martie au fost alesi ca cei mai cei actori ai anului 2010, sper să nu greşesc.
Denisa multumesc pentru raspuns.Totus am o nelamurire si sper sa nu supar pe nimeni ASK VE CEZA este mult mai mediatizat si vazut in ochii tuturor ca fiind un serial mai bun ca GONULCELEN de ce nu participa la premiera?Sper sa nu va supere intrebarea mea
lica54- vip
Deni, sărumâna pentru toate!
Ţucat Naţiune romantică!
Ţucat Naţiune romantică!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Lica din punctul meu de vedere şi după gusturile mele AvC e net superior ca şi acţiune lui Gonulcelen şi asta nu o spun că joacă Murat ptr mine Tuba = Murat , eu sunt fanul amândorora , poate o fi în funcţie de votul fanilor , chiar nu ştiu cum a fost votul .
Bună Motzi !!!
Bună Motzi !!!
buna Motzi ,buna Denisa
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
buna seara Denisa
dana4699- vip
fraţilor ce e cu absenteismul ăsta ????? Iulia lipseşte motivat dar restul ????
multumesc Denisa , eu chiar am nevoie de cafea
dana4699- vip
eu nu beau cafea dar mai beau ciocolată sau cappuccino. dar m-am gândit să-mi i-au o râşniţă precum a coanei mari să mă calmez în timpul serialului , apropo în ultimile ep nu am mai văzut-o râşnind cafea .
[quote="DENISA"]
unii nu lipsim, noi muncim
unii nu lipsim, noi muncim
Motzişor- vip
lasă munca şi vino la o şezătoare , să vezi şuete în casa Baldarilor la câte dame sunt acolo. eu mă strofoc să-i găsesc un peţitor lui Çiçek , nu trebuie lăsată singură , tebuie şi ea cuplată cu cineva , pe Hakan l-aş lăsa cu Pelin , parcă pe Eşref nu i l-aş da ei , îl vroiam cu servitoarea mai arătoasă din casa Baldarilor dar nu am mai zărit-o nici pe ea în ultimul timp , i-ar trebui şi lui Çiçi 2-3 pretendenţi şi dacă se poate să fie acceptaţi cu aceeaşi uşurinţă precum Yasemina de cei din casa Baldarilor , văd că tuturor li se pare foarte firescă existenţa ei , doar asta e tradiţia .
asa este
dana4699- vip
Nu pooooootttttDENISA a scris:[color=blue]lasă munca şi vino la o şezătoare , să vezi şuete în casa Baldarilor la câte dame sunt acolo. eu mă strofoc să-i găsesc un peţitor lui Çiçek ...
Teste de corectat, materiale didactice de pregătit pentru proiecţii, mâine am zi lungă!
Motzişor- vip
multa bafta la corectat
dana4699- vip
O fi asta traditia Yasemin daca va scapa teafara din atacul din parc nu va rezista mult incasa Baldarilor acolo se pastreza anumite datini traditii si ei nu o sai placa ea este invatata sa fie libera sa nu fie controlata si isi va lua cit de curand catrafusele si va pleca inapoi la casa ei.Mai ales ca nici lu madam Lyila nui place atmosfera din casa Baldarilor.
lica54- vip
Iată o mare surpriză! Cel mai bun sărut din istoria universală!
Dar surpriza a fost a mea când am încercat să fac o reparaţie istorică şi să refac sărutul completând varianta românească cu fragmentul lipsă de la turci. Enervată că nu puteam să le îmbuc perfect pe fundalul sonor le-am luat fotogramă de fotogramă şi...
Ei bine, în ep. 15 sărutul epocii... sunt DOUĂ SĂRUTURI!!!
Am rămas paf! Poate voi aţi comentat şi aţi observat deja demult!
Eu doar din seara asta!
Unul a fost la sfârşitul ep. 14 la turci, iar al doilea e cel de la începutul ep. 15, s-au ţucat de s-au rupt!
În cel din ep. 14-turcesc (cel care a ajuns la noi) broboada o îmbracă perfect pe Tuba, în cel de la începutul ep. 15, sărutul fatal, i-a căzut broboada de pe umărul drept iar Muri se pregăteşte deja dinainte s-o sărute şi îşi ţuguie buzele )
În prima variantă sărutul a fot mai ,,cuminte", fără intensitatea celui de-al doilea.
Vizionare plăcută, de Dragopbete!
Asi ep. 15 „Tu chiar te crezi Centrul Pământului!"
iată şo fotografia sărutului dublu: https://2img.net/r/ihimizer/img576/9826/ep15sarutdublu.jpg
Dar surpriza a fost a mea când am încercat să fac o reparaţie istorică şi să refac sărutul completând varianta românească cu fragmentul lipsă de la turci. Enervată că nu puteam să le îmbuc perfect pe fundalul sonor le-am luat fotogramă de fotogramă şi...
Ei bine, în ep. 15 sărutul epocii... sunt DOUĂ SĂRUTURI!!!
Am rămas paf! Poate voi aţi comentat şi aţi observat deja demult!
Eu doar din seara asta!
Unul a fost la sfârşitul ep. 14 la turci, iar al doilea e cel de la începutul ep. 15, s-au ţucat de s-au rupt!
În cel din ep. 14-turcesc (cel care a ajuns la noi) broboada o îmbracă perfect pe Tuba, în cel de la începutul ep. 15, sărutul fatal, i-a căzut broboada de pe umărul drept iar Muri se pregăteşte deja dinainte s-o sărute şi îşi ţuguie buzele )
În prima variantă sărutul a fot mai ,,cuminte", fără intensitatea celui de-al doilea.
Vizionare plăcută, de Dragopbete!
Asi ep. 15 „Tu chiar te crezi Centrul Pământului!"
iată şo fotografia sărutului dublu: https://2img.net/r/ihimizer/img576/9826/ep15sarutdublu.jpg
Motzişor- vip
a ţucat-o Motzi de 2 ori de o să ţină minte toată viaţa amândoi .
Lica cu Leyla şi Coana mare în casă e railul pe pământ ptr cei ce locuiesc în conac .
Lica cu Leyla şi Coana mare în casă e railul pe pământ ptr cei ce locuiesc în conac .
dana4699- vip
BRAVO DANA !! ai văzut că a fost uşor ...
da denisa
dana4699- vip
Gata dragilor m-am plimbat destul pe net , nimic nou . mă duc să -l văz pe Ezelu' aici văd că nu vreţi să staţi la şuetă.
Denisa vizionare placuta la EZEL si eu il urmaresc de noapte buna
lica54- vip
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum