19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+28
lory
IDILKO
carmen_
dana79i
Nicky
kh69
michiper68
Admin_dea05
andradamaria
vally14v
prytymeu
paula33
Gloxinia2010
anuta1971
vania_e
axxa246
pufy2010
lexia
alimar
sasa
iulia80
lica54
teodora_roman
rodica
lavy612
Motzişor
DENISA
dana4699
32 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
ai adresa unde-l pot găsi ?? zi-o repede
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
bre..vrei sa ma scuture de toti fulgii Rodica....
eu am sters putina...va doresc o amiaza cat mai placuta..
si deni....stai linistita ca daca nu ti-a venit cheful pana azi..ar fi pacat sa iti vina la sf saptamanii!
eu am sters putina...va doresc o amiaza cat mai placuta..
si deni....stai linistita ca daca nu ti-a venit cheful pana azi..ar fi pacat sa iti vina la sf saptamanii!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Numa' de joacă vă arde! N-o uitaţi de-acum pe Ralitza la traducere.iulia80 a scris:da tu nu te simti ghini daca nu ti-o primesti pe cocoasa? ...
Ne-a servit pe tavă toată traducerea din bulgară în română, începând cu fragmentul 2.
În varianta din ep. 42:
Yalnızlar Rıhtımı - Pe cheiul celor singuri
Aşk ve Ceza - Kıraç - Yalnızlar Rıhtımı - subtitrat româneşte - extras din episodul 42.
Paaaa, pe deseară!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
[quote="Motzişor"]Aşk ve Ceza - Kıraç - Yalnızlar Rıhtımı - subtitrat româneşte - extras din episodul 42.
http://www.romaniarelease.net/seriale/dragoste-si-pedeapsa/dragoste-si-pedeapsa-episodul-42/
Sunt incarcate tot de echipa AskveCeza.ro ? Multumiri!
O zi si un weekend cat mai frumoase pentru toti membrii forumului!
http://www.romaniarelease.net/seriale/dragoste-si-pedeapsa/dragoste-si-pedeapsa-episodul-42/
Gloxinia2010- membru activ
Data de inscriere : 02/09/2010
Gloxinia2010 a scris:[.
????? Gloxinia dar dacă caută traducători o fi de pe lângă echipă
uite-l pe Muri la fotbal
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001958654358
o fi recentă sau mai veche?
[quote="lexia"]
????? Gloxinia
M-am referit la site , nu la perioada! Am observat mai tarziu ca este traducerea Askve Ceza ro.Inteleg mai greu subtilitatile. Oricum, astept episoadele traduse cu multa nerabdare, pt. care inca odata multumesc!
????? Gloxinia
M-am referit la site , nu la perioada! Am observat mai tarziu ca este traducerea Askve Ceza ro.Inteleg mai greu subtilitatile. Oricum, astept episoadele traduse cu multa nerabdare, pt. care inca odata multumesc!
Gloxinia2010- membru activ
Data de inscriere : 02/09/2010
Vă pup dragelor! Mulţumiri şi Ralitza-Lexia-Motzi asta e ordinea în care ajunge episodul în "mâinile" voastre că de pupat vă pup pe toate deodată
şi eu am interdicţie la calculator că am vrut şi eu ca tot omul să învăţ să fac un colaj cu pozele lui Muri şi am mai colectat şi eu ceva intruşi da' n-am terminat treaba că a venit colegu' acasă si orice program deschidea i se deschidea în tandem un fişier cu poza lui Murat în care are privirea aia năstruşnică, pusă pe fapte mari când îi spunea Yasomicăi (la telefon) că-i spune faţa-n faţă vorbele dulci pe care le vroia aia
Aşa că după ce a curăţat Kaspersky ce avea de curăţat a mai trebuit să şi şteagră "neşte" fişiere că ne-a avertizat că altfel nu suntem destul de "curaţi" a trebuit reinstalat windows-ul şi suita şi autocad şi ce mama lui proces verbal mai avea colegu' şi mi-a recomandat să nu îl mai vadă pe "turcul ăla" pe monitorul nostru că :emo6: :emo6: :emo6: o ia pe câmpii.
Deci acum am treabă, mă pun serios pe gătit ce îi place lui şi mai intru când scap de spioni.
Până atunci ........şi.. :nh8: .......aveţi grijă de
şi eu am interdicţie la calculator că am vrut şi eu ca tot omul să învăţ să fac un colaj cu pozele lui Muri şi am mai colectat şi eu ceva intruşi da' n-am terminat treaba că a venit colegu' acasă si orice program deschidea i se deschidea în tandem un fişier cu poza lui Murat în care are privirea aia năstruşnică, pusă pe fapte mari când îi spunea Yasomicăi (la telefon) că-i spune faţa-n faţă vorbele dulci pe care le vroia aia
Aşa că după ce a curăţat Kaspersky ce avea de curăţat a mai trebuit să şi şteagră "neşte" fişiere că ne-a avertizat că altfel nu suntem destul de "curaţi" a trebuit reinstalat windows-ul şi suita şi autocad şi ce mama lui proces verbal mai avea colegu' şi mi-a recomandat să nu îl mai vadă pe "turcul ăla" pe monitorul nostru că :emo6: :emo6: :emo6: o ia pe câmpii.
Deci acum am treabă, mă pun serios pe gătit ce îi place lui şi mai intru când scap de spioni.
Până atunci ........şi.. :nh8: .......aveţi grijă de
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Salut fetelor
Culmi:
- Culmea inghesuielii in transportul in comun: Sa mearga conducatorul pe scara
- Culmea presiunii : Sa suflii in fundul unui berbec pana i se indreapta coarnele.
- Culmea mizeriei: Sa faca puricii paduchi.
- Culmea saraciei (sau zgarceniei): 1) Sa duci preservativul la vulcanizat 2) Sa cureti hartia igienica.
- Culmea linistii: Sa auzi cum te mananca in fund.
.............
culmea bunului simt: sa stai de unul singur si sa te simti in plus
culmea fizicii: sa pui un cal putere sa pasca pe un camp magnetic
culmea biologiei: sa imperechezi o capra de taiat lemne cu un tap de bere
culmea tupeului: sa impingi o batranica pe scari si sa o intrebi unde sa grabeste
culmea alpinismului: sa cuceresti varful de ac
Si asta mi se pare cea mai tare: culmea cutremurului: sa urci cu liftul si sa cobori cu etajul
Culmi:
- Culmea inghesuielii in transportul in comun: Sa mearga conducatorul pe scara
- Culmea presiunii : Sa suflii in fundul unui berbec pana i se indreapta coarnele.
- Culmea mizeriei: Sa faca puricii paduchi.
- Culmea saraciei (sau zgarceniei): 1) Sa duci preservativul la vulcanizat 2) Sa cureti hartia igienica.
- Culmea linistii: Sa auzi cum te mananca in fund.
.............
culmea bunului simt: sa stai de unul singur si sa te simti in plus
culmea fizicii: sa pui un cal putere sa pasca pe un camp magnetic
culmea biologiei: sa imperechezi o capra de taiat lemne cu un tap de bere
culmea tupeului: sa impingi o batranica pe scari si sa o intrebi unde sa grabeste
culmea alpinismului: sa cuceresti varful de ac
Si asta mi se pare cea mai tare: culmea cutremurului: sa urci cu liftul si sa cobori cu etajul
dar ti-e dor si de ?DENISA a scris:ai adresa unde-l pot găsi ?? zi-o repede
ca e la aceeasi adresa
Axxa eu sunt alergică la pene , deci duduia nu va sta în preajma noastră.
pai ca sa ajugi tu langa el, tre sa zboare niste fulgi
ori ai tai, ori ai ei...
ori ai tai, ori ai ei...
Seara buna. Am voie 5 minute v-am citit pe fuga si acum:
Motzi si echipei multumiri si
Denisa fii cuminte ca vad ca ai primit amenintari si de la Iulia deci sazi bland ca nu e de bine Am fugit daca mai pot mai revin trebuie lingusite unele persoane
Motzi si echipei multumiri si
Denisa fii cuminte ca vad ca ai primit amenintari si de la Iulia deci sazi bland ca nu e de bine Am fugit daca mai pot mai revin trebuie lingusite unele persoane
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
Cu plăcere, Rodica!rodica a scris:Seara buna. Am voie 5 minute v-am citit pe fuga si acum:
Motzi si echipei multumiri si ...
Nu fugi aşa repede că uite, mai avem ceva nou:
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Simbolurile muncii
... Nu mai sunt secera si ciocanul, ci:
Noile simboluri ale muncii sunt peria si porumbelul - "Cine nu perie(șeful), zboara!"
... Nu mai sunt secera si ciocanul, ci:
Noile simboluri ale muncii sunt peria si porumbelul - "Cine nu perie(șeful), zboara!"
buna noapte..am intrat su eu la spartul targului! Motz....toate multumirile plutonului Lexia si Ralitza
somnik usor!
somnik usor!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
vania_e- membru senior
Data de inscriere : 10/08/2010
Demir este personajul fara egal in comparatie felicitari pentru paralelism
Demir da mai multa sensibilitate mai multa dragoste personajul te emotioneaza in toate secventele in paral cu cele 3 filme ASI este de neinlocuit alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
o cafea ceva...?
paula33- membru
Data de inscriere : 13/10/2010
Varsta : 46
:drunken:
paula33- membru
Data de inscriere : 13/10/2010
Varsta : 46
paula33 a scris: o cafea ceva...?
La multi ani ,fericiti!
Multa sanatate, noroc si impliniri.
Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi.
si din partea mea :emo7: :emo7:
prytymeu- membru activ
Data de inscriere : 24/10/2009
Varsta : 65
noapte buna, fetelor!
distractie plcuta paula.
distractie plcuta paula.
prytymeu- membru activ
Data de inscriere : 24/10/2009
Varsta : 65
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum