19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+28
lory
IDILKO
carmen_
dana79i
Nicky
kh69
michiper68
Admin_dea05
andradamaria
vally14v
prytymeu
paula33
Gloxinia2010
anuta1971
vania_e
axxa246
pufy2010
lexia
alimar
sasa
iulia80
lica54
teodora_roman
rodica
lavy612
Motzişor
DENISA
dana4699
32 participanți
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Daţi-i un prosop să-şi ştearga faţa
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:
- Spoiler:
bună dragilor !!!
frumos vă şade , l-aţi lăsat de izbelişte pe Fulgerică, dar nu e nimic mă ocup eu de el .
15/02/2011
HEDEF KITLE TOTAL
S NO PROGRAM ADI KANAL BASLANGIC SURE (R) AMR % SHR %
1 OYLE BIR GECER ZAMAN KI KAND 20:43:22 1:52:39 23,51% 52,24%
2 OYLE BIR GECER ZAMAN KI (OZET) KAND 20:05:04 0:30:37 12,63% 29,31%
3 M.ALI BIRAND''LA KANAL D ANA HABER KAND 19:04:52 0:41:56 6,19% 16,49%
4 ASK VE CEZA ATV 20:50:08 1:22:51 6,02% 13,13%
15/02/2011
HEDEF KITLE A/B
S NO PROGRAM ADI KANAL BASLANGIC SURE (R) AMR % SHR %
1 OYLE BIR GECER ZAMAN KI KAND 20:43:22 1:52:39 23,81% 53,18%
2 OYLE BIR GECER ZAMAN KI (OZET) KAND 20:05:04 0:30:37 11,67% 28,85%
3 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER STAR 19:34:13 0:16:01 6,37% 17,41%
4 GUNUN OLAYI STAR 18:45:01 0:49:12 6,12% 18,24%
5 ASK VE CEZA ATV 20:50:08 1:22:51 6,06% 13,26%
Salut mandro nu l-am lasat singur pe murat dar am incercat sa vizionez ep. de aseara si nu am reusit dar stai bland ca sunt foarte vigilenta
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
eu şed blând că nu am chef de nik
hello hello..hop si eu langa Rodica..sa il flancam ghini pi Fulgerica...
mai mandro ti-ai scos coada la plimbare? nu-i cam frig totusi?
apropo..parca a crescut in sondaje,nu? si de unde ai scos mandro pozele?
mai mandro ti-ai scos coada la plimbare? nu-i cam frig totusi?
apropo..parca a crescut in sondaje,nu? si de unde ai scos mandro pozele?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
De ep meleaguri turceşti cucuiato.
bun venit !!!
Pelin-Hakan-çiçek issue is complicated. Hakan and savas are good friends and Pelin and yasemin on the other hand are good friends too, I cannot see how çiçek will fit between all without causing tension.
Besides, Savas doesnt trust çiçek anymore, he wont be very pleased to see her with his best friend and company's manager.
It will also be unfair to Pelin since she has a relationship with Hakan now, so practically they are a couple now, so any sudden break-up would be hard on her and unfair.
Besides, one shouldnt get involved with a person just because his daughter approves her, It would be nice to show us Pelin's continuous efforts and devotion to make Lara likes her.
çiçek should find her happiness somewhere away from the Baldars. The scenarists better introduce a new male character for her
bun venit !!!
Pelin-Hakan-çiçek issue is complicated. Hakan and savas are good friends and Pelin and yasemin on the other hand are good friends too, I cannot see how çiçek will fit between all without causing tension.
Besides, Savas doesnt trust çiçek anymore, he wont be very pleased to see her with his best friend and company's manager.
It will also be unfair to Pelin since she has a relationship with Hakan now, so practically they are a couple now, so any sudden break-up would be hard on her and unfair.
Besides, one shouldnt get involved with a person just because his daughter approves her, It would be nice to show us Pelin's continuous efforts and devotion to make Lara likes her.
çiçek should find her happiness somewhere away from the Baldars. The scenarists better introduce a new male character for her
pt mandra..pt ca are acelas chef ca si mine!
bre,dar nu ai interdictie la bantuit pe meleaguri straine?
bre,dar nu ai interdictie la bantuit pe meleaguri straine?
iulia80- vip
mulţam drăgălaşo dar puteai şi tu trimite unul cu Fulgerică
bre..dar ai zis ca nu ai chef...nu ai zis ca ai chef de fulgerica!DENISA a scris:mulţam drăgălaşo dar puteai şi tu trimite unul cu Fulgerică
iulia80- vip
ptr el oricând sau mai bine spus ptr ei oricând
Fetelor l-aţi zărit pe Savaş dormind în faţa casei Yaseminei ?
Fetelor l-aţi zărit pe Savaş dormind în faţa casei Yaseminei ?
bre..eu nu l-am zarit..e in reluare episodul vineri noaptea..daca sunt tontoroi atunci..ma uit..
acum va rog sa ma scuzati 10 min..ma duc sa pap ceva!
acum va rog sa ma scuzati 10 min..ma duc sa pap ceva!
iulia80- vip
dar îl poţi vedea aci
http://dizifrm.com/izle/ask-ve-ceza-45-bolum-hd
poftă bună !!!!!!!!
http://dizifrm.com/izle/ask-ve-ceza-45-bolum-hd
poftă bună !!!!!!!!
multam deni..gata ..am papat!
am sa vad deseara! apropo..despre ce film vorbeati mai sus ca va avea premiera in martie?
am sa vad deseara! apropo..despre ce film vorbeati mai sus ca va avea premiera in martie?
iulia80- vip
dacă referi la ce am scris eu aseară , prin presă apăruse că pe 16 februarie e festivitatea de premiere a celor mai buni actori pe 2010 din turcia , unde Tuba şi Murat au ieşit pe locul 1 şi am întrebat aseară turcoaica şi tipa mi-a spus că festivitatea s-ar părea că ar fi pe 1 martie acum .
aha..eu sunt cam in urma cu informatiile! si au iesit copiii nostrii pe primul loc?
iulia80- vip
uite aici articolul
dar ţi-ai propus să-l ei pe Muri de crescut ?????
episodul de luni , de la noi https://www.youtube.com/watch?v=KT7TpYK-nrU
- Spoiler:
- Haftanın magazin turu
15 Ocak 2011, Cumartesi
En iyi oyuncular Tuba ve Murat
Magazin ve televizyon dünyasının nabzını tutan 'Ayakligazete.com' sitesinin '2010 Yılının Televizyon Yıldızları' anketinin sonuçları belli oldu. 786 bin 320 kişinin oy verdiği ankette, atv ekranlarında yayınlanan 'Gönülçelen' dizisinin yıldızı Tuba Büyüküstün '2010 Yılının En İyi Kadın Oyuncusu' seçildi. Büyüküstün'ün oyların yüzde 30'unu aldığı oylamada Beren Saat yüzde 25'le ikinci, Özgü Namal ise yüzde 17 ile üçüncü oldu.
CANSEL ELÇİN İKİNCİ
Yine atv'de ekrana gelen 'Aşk ve Ceza' dizisinin başarılı oyuncusu Murat Yıldırım ise '2010 Yılının En İyi Erkek Oyuncusu' ünvanını elde etti. Yıldırım yüzde 30'la birinci sırada yer alırken, Cansel Elçin yüzde 23 ile ikinci, Tolgahan Sayışman ise yüzde 12 ile üçüncü seçildi. Ödüller, 16 Şubat'ta düzenlenen törenle verilecek.
http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/haftanin_magazin_turu_432622084181/?tc=164&page=8
dar ţi-ai propus să-l ei pe Muri de crescut ?????
episodul de luni , de la noi https://www.youtube.com/watch?v=KT7TpYK-nrU
eu cu rodica!
iulia80- vip
dacă doar îl creşteţi e de bine , mi-l însuşesc apoi crescut bine, educat
dragilor ne auzim mai târziu ...
dragilor ne auzim mai târziu ...
aha..asteapta tu la Sf.Asteapta...
dragilor si dragelor..am sters si eu putina!
dragilor si dragelor..am sters si eu putina!
iulia80- vip
Iulia fii atentă se apropie ziua Sf Aşteaptă , aşa că împachetaţi-l frumuşel şi pregătiţi-l de predare
VOTAŢi SERIALUL ANULUI
http://www.projevizyon.com/2010-2011-televizyon-sezonunda-begenerek-izlediginiz-dizi-hangisiydi.html
pe dizifilm scrie că în noaptea asta va fi decernarea premiilor ptr 2010
http://www.dizifilm.com/haberler/yesilcam-adaylari-aciklaniyor-9461.html
VOTAŢi SERIALUL ANULUI
http://www.projevizyon.com/2010-2011-televizyon-sezonunda-begenerek-izlediginiz-dizi-hangisiydi.html
pe dizifilm scrie că în noaptea asta va fi decernarea premiilor ptr 2010
http://www.dizifilm.com/haberler/yesilcam-adaylari-aciklaniyor-9461.html
salut fetelor
Cand eram mai tanar, uram sa ma duc la nunti. Matusi de-ale mele ma piscau de obraz si ziceau razand: "Tu urmezi". Au terminat cu tampenia asta cand am inceput la inmormantari sa fac si eu acelasi lucru cu ele!
Cand eram mai tanar, uram sa ma duc la nunti. Matusi de-ale mele ma piscau de obraz si ziceau razand: "Tu urmezi". Au terminat cu tampenia asta cand am inceput la inmormantari sa fac si eu acelasi lucru cu ele!
pufy2010 a scris:salut fetelor
Pufy am râs cu lacrimi .
O fetita o intreaba pe mama sa:
- Mama, de ce tata e asa de chel?
- Deoarece are multa minte.
- Dar de ce tu ai asa de mult par pe cap?
- Mananca si taci!
- Mama, de ce tata e asa de chel?
- Deoarece are multa minte.
- Dar de ce tu ai asa de mult par pe cap?
- Mananca si taci!
Gata am aflat pe 7 martie la 20:00 e decernarea premiilor
2010 YILININ "RO İYİ OYUNCUSU Bayan":
Büyüküstün Tuba-GÖNÜLÇELEN-ATV
2010 YILININ "RO İYİ ERKEK OYUNCUSU":
Murat Yıldırım-ASK VE CEZA-ATV
2010 YILININ "RO İYİ OYUNCUSU Bayan":
Büyüküstün Tuba-GÖNÜLÇELEN-ATV
2010 YILININ "RO İYİ ERKEK OYUNCUSU":
Murat Yıldırım-ASK VE CEZA-ATV
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 16 Feb 2011, 7:04 pm, editata de 1 ori
Salut frumoaselor, servus băieţi :)
Pentru nostalgici fraieri ca mine
Pentru nostalgici fraieri ca mine
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Mier 16 Feb 2011, 7:05 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
mă încadrez Motzi la această categorie , revăd aproape zilnic în ultimul timp fragmente din ASi .
fetelor dar chiar aţi abandonat frontul de luptă?? păcat
vă pupăcesc......
fetelor dar chiar aţi abandonat frontul de luptă?? păcat
vă pupăcesc......
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 6 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum