19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+28
lory
IDILKO
carmen_
dana79i
Nicky
kh69
michiper68
Admin_dea05
andradamaria
vally14v
prytymeu
paula33
Gloxinia2010
anuta1971
vania_e
axxa246
pufy2010
lexia
alimar
sasa
iulia80
lica54
teodora_roman
rodica
lavy612
Motzişor
DENISA
dana4699
32 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
axxa246 a scris:...
cred ca are problem cu nervii
nu cred ca e nebuna (inca), dar ai vazut ca si ea constientiza ca nu e pe firea ei
... în prima parte a zis că a fost ziua ei și nu a sunat-o nimeni (mă rog, s-a exprimat ceva mai plastic) - în partea a II-a afirmă că este căsătorită- deci problemă în cuplu. Vine și consumul de alcool , dezinhibator puternic, și de aici comportamentul simpatic până la un anumit punct
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
O bâlbă, a la Freud, nu era de lepădatpufy2010 a scris:...
da, i-a cam făcut din vorbe ... oricum mai mult de încă o roșeală a feței/urechilor nu obțineau
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Iata citeva instructiuni REALE de pe ambalajele unor produse aflate actualmente pe piata.
Pe brosura unui uscator de par Rowenta :
A nu se utiliza in timp ce dormiti.
(La naiba, da’ numa atunci am timp sa ma ocup de parul meu !)
Pe o punga de chipsuri Fritos :
Puteti fi un castigator ! Nu e necesar sa cumparati. Detalii in interior.
(Asta probabil e o invitatie sa ciordesti pachetul)
Pe un sapun Dial :
Mod de folosire – A se utiliza ca un sapun obisnuit.
(Zaaaau? ….. adica cum ?)
Pe unele produse congelate Swanson :
Sugestii de preparare – Decongelati.
(Dar e doar o sugestie)
Pe punga unei casti de par pentru baie, dintr-un hotel de 4 stele :
Se pune pe cap.
(Awwww, shiiiit !)
Pe fundul unei cutiii de Tiramisu marca ItalGelato :
Nu rasturnati cutia.
(Prea tarziu, ati pierdut !)
Pe o budinca semipreparat Dr Oetker :
Acest produs va fi cald o data reincalzit.
(Sunteti sigur ???)
Pe cutia unui fier de calcat Rowenta ( loveste din nou) :
Nu calcati hainele direct pe corp !
(Da, dar as economisi o groaza de timp…)
Pe o sticla de sirop contra tusei pentru copii marca GlaxoWelcome:
Nu conduceti automobilul ! Nu operati masini grele !
(Ar trebui sa le mai interzica copiilor si sa aiba menopauza, si s-a acoperit cam tot)
Pe o sticla de Nytol (somnifer) :
Atentie: Poate produce somnolenta.
(Pe buneeee ?!?)
Pe cutia unui set de beculete de pom chinezesti :
A se utiliza numai in interior sau exterior.
(Deci, sa fie clar, cine le utilizeaza sub apa sau in cosmos pierde garantia !)
Pe manualul unui robot de bucatarie japonez :
A nu se folosi in alte scopuri.
(Hmmmm, asta ma face tare curios…)
Pe o cutie de arahide Sainsbury :
Atentie -contine arahide.
(Poate explodeaza …….)
Pe o punga de arahide de la o cursa aeriana:
Instructiuni: deschideti punga, mancati arahidele.
(Chiar, nu invers ?)
Pe manualul unei drujbe Husqvarna :
Nu incercati sa opriti lantul cu mana sau alte organe.
(Aaaaa, asta o fi fost modelul Lorena Bobbit !)
Pe un costum de Superman pentru copii :
Acest costum nu va permite sa zburati.
(Da’ ce, altele iti permit ?)
Pe o periuta de dinti oferita gratuit la un cabinet stomatologic :
Utilizati partea cu peri de plastic.
(Pe bune !!!)
Pe brosura unui uscator de par Rowenta :
A nu se utiliza in timp ce dormiti.
(La naiba, da’ numa atunci am timp sa ma ocup de parul meu !)
Pe o punga de chipsuri Fritos :
Puteti fi un castigator ! Nu e necesar sa cumparati. Detalii in interior.
(Asta probabil e o invitatie sa ciordesti pachetul)
Pe un sapun Dial :
Mod de folosire – A se utiliza ca un sapun obisnuit.
(Zaaaau? ….. adica cum ?)
Pe unele produse congelate Swanson :
Sugestii de preparare – Decongelati.
(Dar e doar o sugestie)
Pe punga unei casti de par pentru baie, dintr-un hotel de 4 stele :
Se pune pe cap.
(Awwww, shiiiit !)
Pe fundul unei cutiii de Tiramisu marca ItalGelato :
Nu rasturnati cutia.
(Prea tarziu, ati pierdut !)
Pe o budinca semipreparat Dr Oetker :
Acest produs va fi cald o data reincalzit.
(Sunteti sigur ???)
Pe cutia unui fier de calcat Rowenta ( loveste din nou) :
Nu calcati hainele direct pe corp !
(Da, dar as economisi o groaza de timp…)
Pe o sticla de sirop contra tusei pentru copii marca GlaxoWelcome:
Nu conduceti automobilul ! Nu operati masini grele !
(Ar trebui sa le mai interzica copiilor si sa aiba menopauza, si s-a acoperit cam tot)
Pe o sticla de Nytol (somnifer) :
Atentie: Poate produce somnolenta.
(Pe buneeee ?!?)
Pe cutia unui set de beculete de pom chinezesti :
A se utiliza numai in interior sau exterior.
(Deci, sa fie clar, cine le utilizeaza sub apa sau in cosmos pierde garantia !)
Pe manualul unui robot de bucatarie japonez :
A nu se folosi in alte scopuri.
(Hmmmm, asta ma face tare curios…)
Pe o cutie de arahide Sainsbury :
Atentie -contine arahide.
(Poate explodeaza …….)
Pe o punga de arahide de la o cursa aeriana:
Instructiuni: deschideti punga, mancati arahidele.
(Chiar, nu invers ?)
Pe manualul unei drujbe Husqvarna :
Nu incercati sa opriti lantul cu mana sau alte organe.
(Aaaaa, asta o fi fost modelul Lorena Bobbit !)
Pe un costum de Superman pentru copii :
Acest costum nu va permite sa zburati.
(Da’ ce, altele iti permit ?)
Pe o periuta de dinti oferita gratuit la un cabinet stomatologic :
Utilizati partea cu peri de plastic.
(Pe bune !!!)
pufy2010 a scris:
... în prima parte a zis că a fost ziua ei și nu a sunat-o nimeni
daca pentru tine "nicio ..." inseamna nimeni...
m-am gandit si io ca daca i-a fost ziua n-a sunat-o nicio ...inseamna ca nici a sotului nu a sunat-o
m-am gandit ca or fi probleme de cuplu, cred ca de aia s/a si imbatat
poate de aia e cu nervii
la prima parte nu m-am amuzat, am zambit oleaca in coltul gurii pentru accent
dar azi am ras!
e o tipa instruita cred
a fost amuzanta si nu foarte vulgara
axxa246 a scris:
daca pentru tine "nicio ..." inseamna nimeni...
[quote="pufy2010"]Măi da' ce cifru drăguţ folosiţi!
Eu n-am avut răbdare s-o urmăresc cap-coadă, dar poliţia n-ar trebui s-o încurce un pic pentru filmul ăsta?
În care tipei i se dă şi adresa?
N-am putut urmări filmuleţele decât la început.
Eu n-am avut răbdare s-o urmăresc cap-coadă, dar poliţia n-ar trebui s-o încurce un pic pentru filmul ăsta?
În care tipei i se dă şi adresa?
N-am putut urmări filmuleţele decât la început.
Motzişor- vip
io nu am vazut adresa
iar primul clip nu l-am vazut pan` la coada
... în R. Moldova există o lege care asigură protecția informațiilor cu caracter personal Obligatia revine reprezentanților instituțiilor , în cazul de față adresa e furnizată de tipăMotzişor a scris:... dar poliţia n-ar trebui s-o încurce un pic pentru filmul ăsta?
În care tipei i se dă şi adresa?...
adresa este la începutul părtii a II-a
Al doilea film cu asta începe, o întreabă adresa şi ea o zice.axxa246 a scris:io nu am vazut adresa
Fac cinsteeee.
Poftă mare, să trăim să înflorim! Şi să avem cu toţii o săptămână cât mai bună!
http://img.wallpaperstock.net:81/pahar-de-%C5%9Fampanie-wallpapers_8180_1920x1200.jpg
:dfr2:
Motzişor- vip
n-am inteles din primapufy2010 a scris:
adresa este la începutul părtii a II-a
ah, ce m-ai izbit, tocmai am spus pe dincolo ca as manca ceva dulce si cremos!!!!!Motzişor a scris:
Fac cinsteeee.
miam!
sa traim!
... măcar să se mai încălzească afară, că m-am săturat de frigMotzişor a scris:..
Poftă mare, să trăim să înflorim! Şi să avem cu toţii o săptămână cât mai bună!
noapte buna, copii!!
hai, lasa ca vine ea si primăvara
la cum se anunță, cu temperaturi de 18 grade, mi-e ca primăvara cade într-o joi si, dacă nu suntem atenți, o pierdem.
hai, lasa ca vine ea si primăvara
la cum se anunță, cu temperaturi de 18 grade, mi-e ca primăvara cade într-o joi si, dacă nu suntem atenți, o pierdem.
[quote="pufy2010"]Da, dar tipa ştia că vorbeşte cu poliţia sau cu planeta???
Noapte bună, Axxa, noapte bună Pufy, Deni, millet-ul de după perdele.
Mă retrag la filmul cu cele 3 mai muţe şi apoi la somn.
Noapte bună, Axxa, noapte bună Pufy, Deni, millet-ul de după perdele.
Mă retrag la filmul cu cele 3 mai muţe şi apoi la somn.
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Dum 27 Feb 2011, 10:25 pm, editata de 2 ori
Motzişor- vip
[quote="Motzişor"]
... cu miliția, corect, dar probabil că așa înțeleg ei transparența instituțională
mă bag și eu la cadă
... cu miliția, corect, dar probabil că așa înțeleg ei transparența instituțională
mă bag și eu la cadă
Ultima editare efectuata de catre pufy2010 in Dum 27 Feb 2011, 10:15 pm, editata de 1 ori
Motzişor a scris:
- Spoiler:
Heeei, bună seara lumeeee! Sărumâna pentru urări, flori, le-a văzut mama pe toate de pe telefonia modernă, s-a plimbat telefonul meu cu florile voastre plus urarea Săvăşelului printre farfurii şi pahare de cred că ameţise şi buchetul şi Savaşul.
Ce bineee că nu continuă după luna iunie, lasă Pufy că tot e o veste bună
Pufy, nu mai munci mâine că a adus Vyk traducerea pe Port.ro. Denisa, mulţam de poză.
Iaca textul aşa cum e vărsat de Vyk:
cea care la postat spune ca la primit in lb. turca prin e-mail ,de la o pesoana care a participat la acest evenim:))
ENGLISH TRANSLATION
Today Murat Yildirim had a one on one question and answer session at ODTU a University in Ankara Turkey. I am translating the answers he gave.
He was dressed in a simple black t-shirt, extremely humble and modest.
I know that people are asking what other projects I have in the works. While doing Asi I also filmed a movie Guz Sancisi, and doing both projects at the same time was very difficult. However, since Ask ve Ceza ends in June of this year, I do have a movie project that I will be starting sometime this summer.
When he was asked which project was the most memorable for him he of course said Firtina, as that is were he met his wife, and you could see his emotions and the light in his eyes as he discussed this.
Discussing the changes in the screenplay writers, the person asking the question mentioned that the viewers we at one point upset with the way the story was heading; he mentioned that he had some difficulties with the them as well, but did say that the episodes of terrorism, are over and that they are back to the regular storyline.
He was asked about a rumor that both he and Nurgul Yesilcay would be performing together in an upcoming movie. He said that this was not true.
He was asked if he and his wife planned a family since in every series he plays a father and seems to be so good at it, he said that he and his wife were planning on starting a family within the next 2 years. A family is not a family without children. And laughing asked the audience so what should we name our child. He spoke lovingly and happily about his family, his youth, and especially his parents. His own father was a teacher and was actually his teacher in the 5th grade. He drove to this interview with 2 other friends. He has a movie planned for the summer and plans on some theatre work as well in the *fluturaş*. He would like to work together with his wife. These series are hard work, they work 6 days a week and very long hours. At the same time he did mention that the episode that was supposedly Iran was actually taped in Istanbul. This view thought that he looked thin, and he mentioned that while taping an episode recently he felt very drained, and while the episode required happiness and laughter he thinks because he was so drained he did not perform properly.
He told a story about being at the airport, and the security guard telling him that this must be a travel day for celebrities. When Murat asked who was he talking about, the guard mentioned someone names Adrian (the writer could remember the last name of the celebrity). Murat explains how he was like a typical fan, excited and wanted to know which way Adrian went. He sent a text to his wife to write him some conversation in English so he could speak with this person. His English apparently is not good. By the time she sent the text back, Murat was already speaking with Adrain and insisted on having his photo taken, passers by noticed Murat Yildirim and recognized him from Asi, and wanted their photos taken as well. The entire hall including Murat burst into laughter as he discussed being and acting like a fan.
He was asked if he is anything like his characters….are you a nervous person , he said absolutely not. Are you a person who puts pride ahead of love like the character in Asi, and he said with a smile “pride cannot be put ahead of love”. He was asked what difficulties he has had in filming a series, and he mentioned a motorcycle accident while filming the movie Guz Sancisi.
ps. urmeaza sa apara si inregistrarea cu interviul !
Vă pup, mă arunc într-o baie fierbinte.
Ah, încă ceva!!!
Ia vedeţi că în seara asta, la ora 22:30, pe TVR Cultural, va fi un film artistic turcesc ,,Cele 3 maimuţe", dramă.
bună seara dragilor !!!!
Motzi ăsta e un interviu vechi din iunie 2009 , de când a fost Murat împreună cu Cevdet , Aslan şi Ziya la acea universitate, a fost tradus şi la vremea respectivă.
Motzisor poate inregistrezi filmul de la Tv Cultural din seara asta si il pui pe undeva sa il vad si eu nu prind Tv Cultural multumesc de noapte buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 27 Feb 2011, 10:28 pm, editata de 1 ori
lica54 a scris:Motzisor poate inregistrezi filmul de la Tv Cultural din seara asta si il pui pe undeva sa il vad si eu nu prind Tv Cultural multumesc de noapte buna
Deni, mersi de precizarea cu articolul.
Salut Lica, da îl în registrez, fii sigură şi îl voi încărca.
Am văzut şi rugămintea ta cu ep. 19 din Asi, stai liniştită, oricum scena cu sarmalele şi ploaia şi restul nu aveam cum să le las deoparte.
Tocmai de-asta vă las!
Motzişor- vip
[quote="Motzişor"]
cea care la postat spune ca la primit in lb. turca prin e-mail ,de la o pesoana care a participat la acest evenim:))
ENGLISH TRANSLATION
Today Murat Yildirim had a one on one question and answer session at ODTU a University in Ankara Turkey. I am translating the answers he gave.
I know that people are asking what other projects I have in the works. While doing Asi I also filmed a movie Guz Sancisi, and doing both he has had in filming a series, and he mentioned a motorcycle accident while filming the movie Guz Sancisi.
Hi girls ... thank you Motzisor
nice interview
and you to Denisa thnk you for the photo
[
ENGLISH TRANSLATION
I know that people are asking what other projects I have in the works. While doing Asi I also filmed a movie Guz Sancisi, and doing both he has had in filming a series, and he mentioned a motorcycle accident while filming the movie Guz Sancisi.
Hi girls ... thank you Motzisor
nice interview
and you to Denisa thnk you for the photo
[
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
Hi, KH69! Not at all! Denisa said that this is an old interview.kh69 a scris:...
Hi girls ... thank you Motzisor ... nice interview ....
[
I do not understand nothing anymore
Anyway, the picture should be good...
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Lun 28 Feb 2011, 12:18 am, editata de 2 ori
Motzişor- vip
Motzisor ..i am very happy to know that AVC will finish at june >>
That mean no third season
I want to see solutions to all The problems that faced Savaş ... I am no longer able to withstand tension.
That mean no third season
I want to see solutions to all The problems that faced Savaş ... I am no longer able to withstand tension.
kh69- membru senior
Good night Motzisoe
Hello Denisa
kh69- membru senior
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum