19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+28
lory
IDILKO
carmen_
dana79i
Nicky
kh69
michiper68
Admin_dea05
andradamaria
vally14v
prytymeu
paula33
Gloxinia2010
anuta1971
vania_e
axxa246
pufy2010
lexia
alimar
sasa
iulia80
lica54
teodora_roman
rodica
lavy612
Motzişor
DENISA
dana4699
32 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:e născut în '81 dar pare a fi văr cu bunicul
Hei, Deni, hărnicuţo, eşti formidabilă!
Dragilor, eu nu ştiu cum arată taţii voştri, dar al meu la 79 de ani e ca o floare.
La ăla de lângă Tuba nici eu nu m-aş uita, că doar îs fata lu' tata
Vă ofer doi frumoşi pentru dregerea gustului!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Salut dar unde i-aţi văzut voi faţă ăluia că şi-o ascunde bine?
Teodora iar te iei de cei cu ISO , chiar aşa Andrada uite ce ne face, pe unde umbli sper că eşti bine.
Mă distrează ce a zis DRZ despre femeile din serial
Let me have a wild guess and say she will go to Hakan to cry on his shoulder and ends up in his bed
Whats wrong with women in this series!!
Yasemin gets upset with her fiance, gets drunk and goes to bed with Savas
Nazan gets upset with her family, gets secretly married to Bora and goes to bed with him.
and may be now çiçek will do the same.
She will get upset with the Baldars and goes to bed with Hakan.
I just hope Pala doesnt get upset with Fidan and goes to bed with Ceyda
These are just wild speculations, I hope they dont come true.
Teodora iar te iei de cei cu ISO , chiar aşa Andrada uite ce ne face, pe unde umbli sper că eşti bine.
Mă distrează ce a zis DRZ despre femeile din serial
Let me have a wild guess and say she will go to Hakan to cry on his shoulder and ends up in his bed
Nazan gets upset with her family, gets secretly married to Bora and goes to bed with him.
These are just wild speculations, I hope they dont come true.
Salut Motzișor
oare Tuba o fi învățat de la Nurgul sau de la Monica Columbeanu? Sper că nu...
oare Tuba o fi învățat de la Nurgul sau de la Monica Columbeanu? Sper că nu...
lexia a scris:
ăstia când sunt supărați, sar în pat cu altcineva
o fi așa scump Distonocalmul în Turcia?
pufy2010 a scris:...
ăstia când sunt supărați, sar în pat cu altcineva ....
o fi așa scump Distonocalmul în Turcia?
Nu, dar s-ar putea să fi găsit cea mai bună scuză
No, gata cu gluma, poftiţi la masă! Unde-i Lica? Cina cu sarmale se admite?
Asi ep. 19 „Demir a plecat să te caute."
PS. Lica, nu pot să verific ce lipseşte din episodul original turcesc. Nu am timp.
Motzişor- vip
These are just wild speculations, I hope they dont come true.[/quote]
OMG ...lexia what you are thinking of is coming to my maind too
but if it is happend and she got pregnant it will be disaster
These are just wild speculations, I hope they dont come true.[/quote]
OMG ...lexia what you are thinking of is coming to my maind too
but if it is happend and she got pregnant it will be disaster
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
Motzisor multumesc daca leai copiat din ep puse de ALI nu lipseste nimic lea tradus DEA din engleza si lea pus in ep 19 pa noapte buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Da, Lica, sunt fragmente preluate din episoadele încărcate de Alitheea, dar Dea să ne spună misterul, sigla Kanal D şi sigla Asi sunt cele de la transmisia din România, dar şi eu ţin minte că era tăiată urât scena CU SARMALELE.lica54 a scris:Motzisor multumesc daca leai copiat din ep puse de ALI nu lipseste nimic lea tradus DEA din engleza si lea pus in ep 19 pa noapte buna ...
Să fi avut Ali altă înregistrare? La reluare???
Deaaaaa! Care-i misterul? Oricum, le mulţumesc şi eu fetelor pentru că le-au încărcat astfel.
Ultimul pe seara asta, sper că-l veţi savura ori înainte de culcare ori la cafea
Motzişor- vip
Sara bună! deşi cred că toată lumea doarme, că aşa fac oamenii normali la ora asta. Am venit să văz noutăţile şi vorbirăţi de tinerelul din pielea lu' bunicu' şi nu m-am răbdat să nu-l gugălesc să-mi dau cu părerea
Ăsta-i neamu'? http://123nonstop.com/pictures-Karacelik,_Tolga
Că în unele poze n-arată rău (zic eu la 1 trecute fix noaptea), în altele-i mai blond şi imediat e tuciuriu, parcă-l întrece pe Murat şi-ntr-altele-i (mamă ce de liniuţe) parcă-i ieşit din laboratorul de fizică nucleară
Vă ţuc vorba lui Motzi şi mă duc la somn până n-o comit de tot
Ăsta-i neamu'? http://123nonstop.com/pictures-Karacelik,_Tolga
Că în unele poze n-arată rău (zic eu la 1 trecute fix noaptea), în altele-i mai blond şi imediat e tuciuriu, parcă-l întrece pe Murat şi-ntr-altele-i (mamă ce de liniuţe) parcă-i ieşit din laboratorul de fizică nucleară
Vă ţuc vorba lui Motzi şi mă duc la somn până n-o comit de tot
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Dragalaselor si dragilor buna dimineata si pe aceasta alie.Poftiti sa savuram o impreuna si un ferbinte la alegere.Sa aveti parte de o zi frumoasa si linistita dulci si o imbratisare calda pentru toate fetele si baeti.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
neata forum! a venit weekend-ul! sa aveti un sf de saptamana cat mai linistit!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
O zi linistita si sfarsit de saptamana placut
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
Salut!Ieeeeeeee :emo6:
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
bună dragilor !!
Motzi nu începuse kanaliştii noştri să utilizeze foarfeca la serial , lipsea acea bucată cu sarmalele doar din Yb la TV s-a difuzat integral .
el e pretendentul la inima Tubei , pare cam fugit de acasă, nu-mi plac bărbaţii neraşi şi certaţi cu frizerul .
Motzi nu începuse kanaliştii noştri să utilizeze foarfeca la serial , lipsea acea bucată cu sarmalele doar din Yb la TV s-a difuzat integral .
el e pretendentul la inima Tubei , pare cam fugit de acasă, nu-mi plac bărbaţii neraşi şi certaţi cu frizerul .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 04 Mar 2011, 12:57 pm, editata de 1 ori
bună Valy !!!! eşti un fericit dacă amu te-ai trezit .
nu m-am trezit acu dar mie somn într-una, când mă gândesc că mai tre să mă duc și la facultate îmi vine să sar pe geam...
sări doar dacă ştii că vei plonja în braţele cuiva
hello hello..
mai mandro ..nu da idei baiatului!
mai mandro ..nu da idei baiatului!
iulia80- vip
bună drăgălaşo !!!!! păi poate e Nurgul la primire
Indicii ep 48
Hakan face o vizită la spital pentru a o vedea pe Cicek!
Ceva se întâmplă între Hakan şi Cicek!
Haldun este influenţat de Ceyda.
Există mai multe scene romantice între Yasemin şi Savaş.
Deci, lasă-mă să-ţi spun despre ce este vorba??
Yasemin: Nu te uita aşa la mine?
Savaş: De ce?
Yasemin: Pentru că atunci când te uiţi la mine , mâinile mele se agită.
Savaş: Eu nu mă pot uita la tine oricum, când eşti atât de frumoasă
Yasemin: îmbrăţişează-mă ... nu - mi da drumul ... pentru totdeauna ...
Savaş: Pentru totdeauna ...
Indicii ep 48
Hakan face o vizită la spital pentru a o vedea pe Cicek!
Ceva se întâmplă între Hakan şi Cicek!
Haldun este influenţat de Ceyda.
Există mai multe scene romantice între Yasemin şi Savaş.
Deci, lasă-mă să-ţi spun despre ce este vorba??
Yasemin: Nu te uita aşa la mine?
Savaş: De ce?
Yasemin: Pentru că atunci când te uiţi la mine , mâinile mele se agită.
Savaş: Eu nu mă pot uita la tine oricum, când eşti atât de frumoasă
Yasemin: îmbrăţişează-mă ... nu - mi da drumul ... pentru totdeauna ...
Savaş: Pentru totdeauna ...
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 04 Mar 2011, 1:36 pm, editata de 2 ori
aha....si puffy ce-o sa zica dupa?DENISA a scris:bună drăgălaşo !!!!! păi poate e Nurgul la primire
iulia80- vip
aha..om vedea apoi cat de frateste!
draguta sterg putina..sa ai o amiaza cat mai placuta!
draguta sterg putina..sa ai o amiaza cat mai placuta!
iulia80- vip
cine ce să împartă cu cine și de ce ?
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 34 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum