19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+28
lory
IDILKO
carmen_
dana79i
Nicky
kh69
michiper68
Admin_dea05
andradamaria
vally14v
prytymeu
paula33
Gloxinia2010
anuta1971
vania_e
axxa246
pufy2010
lexia
alimar
sasa
iulia80
lica54
teodora_roman
rodica
lavy612
Motzişor
DENISA
dana4699
32 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Yes, my dear, we were also extreeeemly happykh69 a scris: Motzisor ..i am very happy to know that AVC will finish at june >> That mean no third season ... I want to see solutions to all The problems that faced Savaş ... I am no longer able to withstand tension.
Well, good night everybody, Kh69, Denisa, huge kiss
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Murat simply wonderful and handsome at all the times and interviews
I wish him further success.
Iam going now ...Good night Denisa
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
La multi ani ! buni sanatosi mamamotzy
Buna sa fie inima la toate formistele ! Motzy sa fii sanatoasa sa bucuri ochii mamei care este mandra de o fica asa iubita MAMA sa fie plina de energie cu dorite de a vedea cat mai multe filme turcesti, sunt placute cu tema romantica mangaie sufletul cu lucruri placute cu actor frumos si plin de sarm Il iubim indiferent ce varsta avem Ne face sa uitam necazurile vietii care vin odata cu varsta Sa fii tare in continuare pana in ultima clipa ASA ESTE BINE PENTRU COPII NOSTRI Iti ureaza o veterana de varsta dupa acest forum Am o deosebita admiratie pentru copilul care este motzy cu energia ,cu dragostea cu respectul si iubirea de oameni si de turci alimar LA multi ani!mamamotzy
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
Dragalaselor buna dimineata va poftesc la o si un ferbinte sa va incalzeasca inimioarele inainte de a pleca de acasa.Va doresc un inceput de saptamana cu bucurii impliniri si realizari multumesc mult pentru informatii stiri si tot ce puneti voi pe aici.Va imbratisez cu multa dragoste din si va dulce bunicuta sa aveti parte de o zi buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna dimineata forum..
va doresc sa aveti o saptamana cat mai linistita! multumim mult Lica!
va doresc sa aveti o saptamana cat mai linistita! multumim mult Lica!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
bună dimineaţa dragilor !!!!!!!!!!!
Iulia mă bucur că ai revenit în ogradă...
Nurgül’ün keyfi yerinde
Nurgül Yeşilçay ve oğlu Osman Nejat’ın keyfini soğuk hava bile kaçıramadı
Yaklaşık bir aydır Sezen Aksu’nun oğlu Mithatcan Özer’le aşk yaşayan Nurgül Yeşilçay, önceki gün oğlu Osman Nejat’la İstinye Park’ta objektiflere takıldı. Yeşilçay, sevgilisi Özer’in arabasıyla alışveriş merkezine geldi. Neşeli olduğu gözlenen oyuncu, basın mensuplarının hatırını sordu. Oğluyla oyun oynayarak zaman geçiren Yeşilçay, kendisini takip eden gazetecilere, “Bütün gün böyle mi dolaşacağız?” diyerek şaka yollu sitem etti.
http://magazin.haberturk.com/herkes-bunu-konusuyor/haber/605575-nurgulun-keyfi-yerinde
Iulia mă bucur că ai revenit în ogradă...
Nurgül’ün keyfi yerinde
Nurgül Yeşilçay ve oğlu Osman Nejat’ın keyfini soğuk hava bile kaçıramadı
Yaklaşık bir aydır Sezen Aksu’nun oğlu Mithatcan Özer’le aşk yaşayan Nurgül Yeşilçay, önceki gün oğlu Osman Nejat’la İstinye Park’ta objektiflere takıldı. Yeşilçay, sevgilisi Özer’in arabasıyla alışveriş merkezine geldi. Neşeli olduğu gözlenen oyuncu, basın mensuplarının hatırını sordu. Oğluyla oyun oynayarak zaman geçiren Yeşilçay, kendisini takip eden gazetecilere, “Bütün gün böyle mi dolaşacağız?” diyerek şaka yollu sitem etti.
http://magazin.haberturk.com/herkes-bunu-konusuyor/haber/605575-nurgulun-keyfi-yerinde
Vă salut dragilor! Vă doresc o săptămână însorită! că-i cam :emo8:
Venit, salutat, pupat, o şterg la treabă, că la ce chef am... aş sta doar cu voi, nu degeaba se spune că luni nici iarba nu creşte
Venit, salutat, pupat, o şterg la treabă, că la ce chef am... aş sta doar cu voi, nu degeaba se spune că luni nici iarba nu creşte
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Buna sa aveti o saptamana linistita ca eu de vreo saptamana tot nu mai reusesc sa intru pe portal si sa stau devorba cu voi .dar se vor termina si treburile ca acum si la serviciu dar si acasa sunt f.ocupat nemaivorbind de faptul ca pedeapsa mea se apropie de sfarsit. Am reusit si am reparat un calc dar voie nu prea este decat portia si supraveghere. Iar cand esti supravegheat nu prea poti gandi la Murat
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
Sunt invidioasa pe studentele acestea,cum s-au fotografiat ele cu Murat Bey!
Pare un tip simplu,fara ifose.Bravo lui! Sper sa joace cat mai multe roluri bune,cu parteneri potriviti,pentru ca este foarte talentat.
O dupa-amiaza placuta tuturor!
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
bună seara !! dragilor
Ce mai faci Rodica ??? mai dai câte un semn pe " câmpul de luptă "?
Bună Teodora !!
Nicky dar ce zâmbete largi au domnişoarele şi lui pare a îi place compania .
Ce mai faci Rodica ??? mai dai câte un semn pe " câmpul de luptă "?
Bună Teodora !!
Nicky dar ce zâmbete largi au domnişoarele şi lui pare a îi place compania .
buna motisor;am revazut ep 19 din ASI si mi-a placut ca ati inserat si scenele lipsa,dar care sunt de o frumusete aparte.
din acest motiv vin si eu cu o mica rugaminte:daca se poate puteti la ep76 din ASI sa adaugati si scenele lipsa(cea in care Asya vorbeste prin intermediul lui Elif cu cei ai casei;scena din fata conacului dintre Aslan,Asi si Ziya cand acestea ii indeamna sa plece la Istanbul;scena de la bar dintre Aslan si Inci,cand acesta se ineaca in bautura si ii face reprosuri fetei si ea ii ofera un ceai in locul cocktelului?);este o rugaminte daca este posibil.
Iti multumesc si te admir sincer pentru ceea ce faci
din acest motiv vin si eu cu o mica rugaminte:daca se poate puteti la ep76 din ASI sa adaugati si scenele lipsa(cea in care Asya vorbeste prin intermediul lui Elif cu cei ai casei;scena din fata conacului dintre Aslan,Asi si Ziya cand acestea ii indeamna sa plece la Istanbul;scena de la bar dintre Aslan si Inci,cand acesta se ineaca in bautura si ii face reprosuri fetei si ea ii ofera un ceai in locul cocktelului?);este o rugaminte daca este posibil.
Iti multumesc si te admir sincer pentru ceea ce faci
IDILKO- membru activ
Data de inscriere : 04/08/2010
eu nu vreau sa se termine serialul fara sa aiba inlocuitor
buna seara! dragelor! nu mai vreti sa il vedeti pe fulgerica? doriti sa se termine serialul ? am fii bucuroase daca ar fi alt proiect dar asa nu o sa mai fie comantarii pe tema lui my alimar
alimar- membru senior
Draga IDILKO de aceasta treaba se ocupa fete din orada GONULCELEN DEA si ALI ele completeza lipsurile si urca ep pe Youtube adresazate lor daca ai placere o sara buna tuturor
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna seara !.buna seara
ce fac mandrele? noutati? am vazut ca a intrat si perechea mea pe forum! buna Rodica draga!
ce fac mandrele? noutati? am vazut ca a intrat si perechea mea pe forum! buna Rodica draga!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
savas a zambit lui omer
felicitari pentru clip multumesc ca am vazut un chip luminat copilul il face sa zambeasca alimar
alimar- membru senior
Bună seara tuturor!IDILKO a scris:buna motisor;am revazut ep 19 din ASI si mi-a placut ca ati inserat si scenele lipsa,dar care sunt de o frumusete aparte...
Dragă Ildiko, fetele au dreptate, Lica şi celelalte, nu eu sunt cea care reîncarcă episoadele întregi din Asi, ci Alitheea şi Dea. Pe ele trebuie să le rogi pentru aceste refaceri. E filmul lor şi munca lor!
Eu pun doar nişte fragmente mărunte care îmi plac.
Dacă se potriveşte să ne placă mai multora aceleaşi fragmenete mă bucur, de exemplu nişte părţi mici din ep. 19, despre care-mi zicea Lica, dar în nici un caz nu mi-am propus să repar toate ciopârţelile din Asi.
E foarte greu. Şi eu tot sper să pot continua la Aşk ve Ceza cu treaba, nu mă pot ocupa şi de altceva.
Vă pup! O seară minunată!
Motzişor- vip
buna seara dea! ce trebuie sa fac sa pot vedea ep 19 intregit ? unde il gasesc? poate si sarutul din ep cu dansul la nunta este pus dar nu am stiut sa caut am facut aceasta rugaminte mai de mult dar nu am repetat si nici nu am insistat cer scuze alimar
alimar- membru senior
Sara bună! Toată lumea are treabă. Eu de asemenea.
Dar aşa, un pic, pentru a mai avea activitate pe cont, vom încărca promo-urile şi ep. 39-42 pe Megauplaod. Să vedem.
Pentru seara asta un promo cât un strop :)
Noapte bună!
Dar aşa, un pic, pentru a mai avea activitate pe cont, vom încărca promo-urile şi ep. 39-42 pe Megauplaod. Să vedem.
Pentru seara asta un promo cât un strop :)
Noapte bună!
Motzişor- vip
un martisor de 1 Martie pentru fiecare
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
[quote="dana4699"]
Mersi Dana! Un mărţişor şi de la mine!
Voi îl ştiaţi? Filmuleţul de la întâlnirea cu studenţii :)
Mersi Dana! Un mărţişor şi de la mine!
Voi îl ştiaţi? Filmuleţul de la întâlnirea cu studenţii :)
Motzişor- vip
multumesc frumos motzi , se pare ca noi nu avem somn
dana4699- vip
V-am adus un mărţişor!
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
multumim frumos
dana4699- vip
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum