19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+28
lory
IDILKO
carmen_
dana79i
Nicky
kh69
michiper68
Admin_dea05
andradamaria
vally14v
prytymeu
paula33
Gloxinia2010
anuta1971
vania_e
axxa246
pufy2010
lexia
alimar
sasa
iulia80
lica54
teodora_roman
rodica
lavy612
Motzişor
DENISA
dana4699
32 participanți
Pagina 30 din 40
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
noapte buna . merg la somn .
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Da, Teo, Dana, mersiiiiiiiiiii!
Gataaaa!
Pentru voi, de 1 Martie, un picuţ de Murat simbolic! (un pic mai clar decât cel de mai sus)
Murat Yıldırım ODTÜ Söyleşisi - Tanıtım -
Gataaaa!
Pentru voi, de 1 Martie, un picuţ de Murat simbolic! (un pic mai clar decât cel de mai sus)
Murat Yıldırım ODTÜ Söyleşisi - Tanıtım -
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
vania_e- membru senior
Data de inscriere : 10/08/2010
1 Martie calator v-a adus un martisor!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Motzişor a scris:
Fac cinsteeee.
Poftă mare, să trăim să înflorim! Şi să avem cu toţii o săptămână cât mai bună!
http://img.wallpaperstock.net:81/pahar-de-%C5%9Fampanie-wallpapers_8180_1920x1200.jpg
:dfr2:
Motzişor oricînd sper că este bine venită o vorbă bună pentru cei dragi. Să ţi trăiască la mulţi, mulţi ani.
dana4699 a scris: un martisor de 1 Martie pentru fiecare
Mulţumim la fel şi ţie.
teodora_roman a scris:V-am adus un mărţişor!
Ce mărţişor frumos, o să-l purtăm cu drag Teo.
DENISA a scris:[color=blue]bună seara !! dragilor
Dar unde te-ai cocoţat aşa Denisa, în vreun satelit? Pune radarul în funcţiune să avem experienţă pentru la vară că altfel nu ştiu cum vom mai da de Murăţel.
lica54 a scris:
1 Martie calator v-a adus un martisor!
Mulţumim Lica să ai şi tu o primăvară frumoasă.
O zi bună ne vedem la film. Pa.
http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=ro&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=hr&tl=ro&u=http%3A%2F%2Fwww.nacional.hr%2Fclanak%2F102929%2Fjunaci-serije-asi-prava-kemija-ili-tek-gluma sal cititi ca merita
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Mar 01 Mar 2011, 10:06 am, editata de 1 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata!
Martisoarele sunt unul mai frumos decat celalat.Multumim!
1Martie a sosit.Cu rosu si alb am inlantuit gingasul ghiocel. L-am parfumat cu toata dragostea mea, l-am inconjurat cu mireasma primaverii si din tot sufletul vi-l daruiesc voua, sperand ca va aduce fericire deplina.
La multi ani!
Martisoarele sunt unul mai frumos decat celalat.Multumim!
1Martie a sosit.Cu rosu si alb am inlantuit gingasul ghiocel. L-am parfumat cu toata dragostea mea, l-am inconjurat cu mireasma primaverii si din tot sufletul vi-l daruiesc voua, sperand ca va aduce fericire deplina.
La multi ani!
dlacatus65- membru activ
Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Cu drag de mărţişor, primiţi primavara în sufletul vostru , şi fie ca acest anotimp să vă aducă în viaţa voastră împlinire şi noroc, fericire şi iubire şi nu în ultimul rând căldură sufletescă de la cei dragi. vă doresc o primavară frumoasă!
In această zi specială de mărţişor, permiteţi-mi să ofer fiecărei membre a acestui forum câte un mărţişor la alegere.
In această zi specială de mărţişor, permiteţi-mi să ofer fiecărei membre a acestui forum câte un mărţişor la alegere.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 01 Mar 2011, 11:46 am, editata de 1 ori
vania_e- membru senior
Data de inscriere : 10/08/2010
Nicio zi fără Nurgul
ÖLDÜRÜCÜ BAKIŞ!
Nurgül Yeşilçay-Mithatcan Özer çifti, Yeşilçay’ın oğlu Osman Nejat’ı da yanlarına alarak Bebek’te balık yedi.
Çıkışta Özer, görüntü vermemek için mekanı deniz yoluyla terk ederken, Yeşilçay, ilişkilerinin iyi gittiğini söylemekle yetindi. Oyuncu, “Evliliği düşünüyor musunuz?” sorusunaysa yukarıdaki bakışı attı.
http://cadde.milliyet.com.tr/2011/03/01/HaberDetay/1358394/OLDURUCU_BAKIS_
ÖLDÜRÜCÜ BAKIŞ!
Nurgül Yeşilçay-Mithatcan Özer çifti, Yeşilçay’ın oğlu Osman Nejat’ı da yanlarına alarak Bebek’te balık yedi.
Çıkışta Özer, görüntü vermemek için mekanı deniz yoluyla terk ederken, Yeşilçay, ilişkilerinin iyi gittiğini söylemekle yetindi. Oyuncu, “Evliliği düşünüyor musunuz?” sorusunaysa yukarıdaki bakışı attı.
http://cadde.milliyet.com.tr/2011/03/01/HaberDetay/1358394/OLDURUCU_BAKIS_
superbe martisoare , multumim , denisa:*:*
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
DUPA CE AM VAZUT CELE MAI FRUMOASE MARTISOARE AM VRUT SA VA FAC SI EU O MICA URARE sper ca magia primaveri sa va aduca iubire in suflet un zambet de bucurie sa va lumineze mereu chipul .O primavara calda si insorita VA DORESC
lory- membru
Data de inscriere : 23/02/2011
Varsta : 45
Fetelor, mărţişoarele au avut efect: a ieşit soarele, vine primăvara Mulţumeeeessssccc!!!
Să fiţi iubite şi fericite!
LA MULŢI ANI! MAMA LUI MOTZI cu maaare întârziere
Să fiţi iubite şi fericite!
LA MULŢI ANI! MAMA LUI MOTZI cu maaare întârziere
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
credeti ce e vreo asemanare?
lory- membru
Data de inscriere : 23/02/2011
Varsta : 45
asemănare între cine şi cine ???
Buna dragutelor sa aveti o primavara fericita si mult soare in suflet
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
multumim denisa , multumim dea , multumim tuturor
sa aveti o primavara frumoasa si tot ce va doriti
sa aveti o primavara frumoasa si tot ce va doriti
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Salutare lume, dragă lume!DENISA a scris:Nicio zi fără Nurgul...[/color]
Lexia, Teo, mulţumesc frumos pentru urări!
Primăcară frumoasă tuturor!
Deniiii, acum am aflat de la Ralitza, prietena virtuală care ne ajută mai nou cu bulgara că şi bulgarii au mărţişor.
Vania se pare că e din Bulgaria, nu le pregătim ceva fetelor?
Priviţi: http://en.wikipedia.org/wiki/Martenitsa
Motzişor- vip
[quote]Motzişor a scris:
Salutare lume, dragă lume!
Lexia, Teo, mulţumesc frumos pentru urări!
Primăcară frumoasă tuturor!
Deniiii, acum am aflat de la Ralitza, prietena virtuală care ne ajută mai nou cu bulgara că şi bulgarii au mărţişor.
Vania se pare că e din Bulgaria, nu le pregătim ceva fetelor?
Priviţi: http://en.wikipedia.org/wiki/Martenitsa
Ar fi foarte frumos. Am mai găsit ceva drăguţ : http://localulglobal.wordpress.com/2009/03/01/martisor-si-martenita/
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Gogu e prezent:
Motzişor- vip
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 30 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum