19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+28
lory
IDILKO
carmen_
dana79i
Nicky
kh69
michiper68
Admin_dea05
andradamaria
vally14v
prytymeu
paula33
Gloxinia2010
anuta1971
vania_e
axxa246
pufy2010
lexia
alimar
sasa
iulia80
lica54
teodora_roman
rodica
lavy612
Motzişor
DENISA
dana4699
32 participanți
Pagina 3 din 40
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
ask ve ceza 45 Bolum Resimleri
sasa- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2010
TEODARA FELICITARI IESTI ROMANTICA
BUNA NOAPTE! teodora mai sunt si altele care ASI le aduc pilula cu vise frumoase asa ca inaite de culcare cateva secvente din asi sa visam frumos bine alese secventele din ep 7 o zi buna
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
premierea cand are loc?
Ce vesti sunt inlegatura cu 16 feb PREMIRREA/?
?
?
alimar- membru senior
scuze
dupa inregistrare am vazut greselile de ortografie mii de scuze alimar
alimar- membru senior
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata o zi linistita tuturor si
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
bună dragilor !!!
cum petrecurăţi aseară ??
Lica draga nici eu nu le am cu partea umanistă eu sunt pe parte reală deci nu sunt as în meşteşugul vorbelor , eu mă manifest aşa cum sunt , nu ştiu restul fetelor dar pe mine sigur nu mă citeşti pe forumurile amintite de tine deoarece eu nu scriu decât aici dintre toate forumurile autohtone şi nu trebuie să te superi dacă cumva nu ţi s-a răspuns vreodată eu de câte ori nu am bătut câmpii singură pe acilea .
39 yaşındaki tiyatrocu Erkan Bektaş, ‘Aşk ve Ceza’ dizisinde ‘Yasemin’e delice âşık kötü karakter ‘Yavuz’u canlandırıyor. Set ekibiyle çok iyi anlaştığını söyleyen Bektaş, diziyi ve tiyatro serüvenini anlattı.
Aşk ve Ceza’ dizisinde oynadığınız ‘Yavuz’ karakterinin yaptığı kötülüklerden dolayı halktan tepki görüyor musunuz?
Beni görünce, önce gülümseyip sonra Yavuz’un yaptıklarından dolayı sitem ediyorlar. Ben de gülümsüyorum bu tepkilere... Bana genelde ‘Bir daha böyle yapma’ diye nasihat ediyorlar.
Televizyon kanalları birbirleriyle dizileri sayesinde yarışıyor. Siz bunca senelik deneyimizle bu dizi tutar diyebiliyor musunuz?
Benim içinde olduğum tutan işler de oldu, tutmayan işler de... Dizinin başarısı, setteki insanların ne kadar huzurlu olduklarıyla ilintili. Ama sürprizler de oluyor.
YAVUZ’UN HAYATI AŞKLA DEĞİŞİYOR!
* Dizide başından beri oyun oynadığını düşündüğümüz ‘Yavuz’ karakterinin oyunu gerçeğe döndü diyebilir miyiz? ‘Yasemin’e olan hisleri onu nasıl bir yola sürükleyecek? ‘Yavuz’ hapiste her şeyi planlamış serinkanlı bir adam. Planlarının sağlamlığı da ortada. Planlı olmayan tek şey; aşk ve o da bütün planlarını altüst ediyor.
Yavuz’ karakterini nasıl değerlendiriyorsunuz?
Çocuk yaşta kan davasından hapse girmiş bir karakter. Artık hasmının sahip olduklarını istiyor.
* Nurgül Yeşilçay ve Murat Yıldırım’la çalışmak nasıl?
Nurgül Yeşilçay da Murat Yıldırım da sette çok uyumlu ve eğlenceli insanlar... Ben diziye sonradan dahil olduğum halde ekip sayesinde çabuk adapte oldum. ‘Aşk ve Ceza’ seti, çalıştığım en huzurlu set.
http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/beni_gorunce_gulumseyerek_sitem_ediyorlar?tc=10&albumId=28950&page=10
Şi febleţea lui Pufy
cum petrecurăţi aseară ??
Lica draga nici eu nu le am cu partea umanistă eu sunt pe parte reală deci nu sunt as în meşteşugul vorbelor , eu mă manifest aşa cum sunt , nu ştiu restul fetelor dar pe mine sigur nu mă citeşti pe forumurile amintite de tine deoarece eu nu scriu decât aici dintre toate forumurile autohtone şi nu trebuie să te superi dacă cumva nu ţi s-a răspuns vreodată eu de câte ori nu am bătut câmpii singură pe acilea .
39 yaşındaki tiyatrocu Erkan Bektaş, ‘Aşk ve Ceza’ dizisinde ‘Yasemin’e delice âşık kötü karakter ‘Yavuz’u canlandırıyor. Set ekibiyle çok iyi anlaştığını söyleyen Bektaş, diziyi ve tiyatro serüvenini anlattı.
Aşk ve Ceza’ dizisinde oynadığınız ‘Yavuz’ karakterinin yaptığı kötülüklerden dolayı halktan tepki görüyor musunuz?
Beni görünce, önce gülümseyip sonra Yavuz’un yaptıklarından dolayı sitem ediyorlar. Ben de gülümsüyorum bu tepkilere... Bana genelde ‘Bir daha böyle yapma’ diye nasihat ediyorlar.
Televizyon kanalları birbirleriyle dizileri sayesinde yarışıyor. Siz bunca senelik deneyimizle bu dizi tutar diyebiliyor musunuz?
Benim içinde olduğum tutan işler de oldu, tutmayan işler de... Dizinin başarısı, setteki insanların ne kadar huzurlu olduklarıyla ilintili. Ama sürprizler de oluyor.
YAVUZ’UN HAYATI AŞKLA DEĞİŞİYOR!
* Dizide başından beri oyun oynadığını düşündüğümüz ‘Yavuz’ karakterinin oyunu gerçeğe döndü diyebilir miyiz? ‘Yasemin’e olan hisleri onu nasıl bir yola sürükleyecek? ‘Yavuz’ hapiste her şeyi planlamış serinkanlı bir adam. Planlarının sağlamlığı da ortada. Planlı olmayan tek şey; aşk ve o da bütün planlarını altüst ediyor.
Yavuz’ karakterini nasıl değerlendiriyorsunuz?
Çocuk yaşta kan davasından hapse girmiş bir karakter. Artık hasmının sahip olduklarını istiyor.
* Nurgül Yeşilçay ve Murat Yıldırım’la çalışmak nasıl?
Nurgül Yeşilçay da Murat Yıldırım da sette çok uyumlu ve eğlenceli insanlar... Ben diziye sonradan dahil olduğum halde ekip sayesinde çabuk adapte oldum. ‘Aşk ve Ceza’ seti, çalıştığım en huzurlu set.
http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/beni_gorunce_gulumseyerek_sitem_ediyorlar?tc=10&albumId=28950&page=10
Şi febleţea lui Pufy
Denisa eu mam referit la faptul ca pe toate topicurile pe unde am citit se mentina vie flacara ASI cu tote ca a trecut atata timp! o zi frumoasa
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
ptr mine ASi rămâne numărul unu şi serialul meu preferat , mă uit la noile lor proiecte doar ptr ei dar oricât m-aş chinui şi le-aş găsi eu scuze ei nu au sclipirea şi naturaleţea din ASI .
hello hello..
ce faceti dragelor si dragilor?..deni te-ai ghiftuit?
lica draga...serialul..oricat de mult ne-ar place..este in trecut! ne uitam la noile proiecte...apreciem talentul..din cand in cand mai asteptam sa pice cate un prosop! dar nu putem sa ne gandim la ei ca actori priviind doar evolutiile din asi! cand ne mai apuca nostalgia mai dam la reluare cate un episod! in rest capul sus.....nu se stie ce ne aduce viitorul!
ce faceti dragelor si dragilor?..deni te-ai ghiftuit?
lica draga...serialul..oricat de mult ne-ar place..este in trecut! ne uitam la noile proiecte...apreciem talentul..din cand in cand mai asteptam sa pice cate un prosop! dar nu putem sa ne gandim la ei ca actori priviind doar evolutiile din asi! cand ne mai apuca nostalgia mai dam la reluare cate un episod! in rest capul sus.....nu se stie ce ne aduce viitorul!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
ei madam cum să ghiftuiesc , vroiai să pocnească rochia pe mine ??? nu drăguţă am dănsuit şi după ce că m-am culcat pe la vreo 02:00 m-a luat pe la 4 o durere de cap de îmi venea sa turbez dar nici tabletă nu am luat , in final am adormit iar dimineaţă nu am mai avut nik, cred că vreun neuron răzleţ îşi făcae de cap
draguta..esti sigura ca numai unul isi face de cap? am eu o impresie ca sunt mai multi razleti acolo la mansarda!
eu o sterg inainte de a o primi pe cocoasa! sa aveti o dpa-amiaza cat mai frumoasa!
eu o sterg inainte de a o primi pe cocoasa! sa aveti o dpa-amiaza cat mai frumoasa!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
măi doar unul şi îşi făcea de cap , restul erau ocupaţi cu planul de cucerire a preţiosului .
astăzi iar mă scălămbăi pe aci singură cu dumnealui
Nurgül Yeşilçay & Mithatcan Özer
I have asked them and they has told me that the administration prevented them from loading the episodes so as to copyright will not be able from now on download the rest of the episodes but only trailers
They did this shortly after the series started being aired in Romania, i think there is a link. Look forward to today's episode.
Nurgül Yeşilçay & Mithatcan Özer
I have asked them and they has told me that the administration prevented them from loading the episodes so as to copyright will not be able from now on download the rest of the episodes but only trailers
They did this shortly after the series started being aired in Romania, i think there is a link. Look forward to today's episode.
apar probleme??!! sau se referă doar la YT. Sper să ne rămână varianta dailymotion măcar, deşi dacă o fac pe YT nu văd de ce nu ar face la fel cu celelalte. VREEMMM Murat
Salut fetelor! şi Pufy! şi Vally!
Salut fetelor! şi Pufy! şi Vally!
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Deni, cine zice chestia asta?DENISA a scris:... They did this shortly after the series started being aired in Romania, i think there is a link. ...[/i][/color]...
Cum adică, nu pot să cred că noi ne-am sabotat pe noi!
Kati de pe Port spune clar că datorită nouă cei de la Kanal D au mizat pe succesul filmului la români, văzând cî are căutare pe YouTube. Şi acum??? :gfd<: Cine zice Deni chestia asta?
Îmi vine să le dau tuturor
Servus Teo!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Buna seara. .Buna Motzi stii pe unde umbla mandra cea cu mini haine sau a racit la sale
rodica- vip
Păi n-o vezi? De dimineaţă şade cu Murat pe terasărodica a scris:Buna seara. .Buna Motzi stii pe unde umbla mandra cea cu mini haine sau a racit la sale
Motzişor- vip
E de rau ca afara bate vantul frunza pica si zapada se asterne asa ca e racita rau de nu apare sau sta pe terasa si viseaza viseaza si iar viseaza si spera
rodica- vip
bună seara !!!
Motzi comentariu era după hunili .
Am înţeles, mulţam fain. Of, o fi ceva adevăr, dar după o lună de interdicţie cu un pic de aritmetică şi-ar da seama că sunt în pierdere. Părerea mea. Eu ştiu ce citesc la comentarii şi cum se produce o adevărată reacţie în lanţ. Cei care se uită la Kanal D sunt şi fanii vechi şi cei noi. Toţi fac reclamă filmului. Cei care nu l-au văzut de la început la TV îl găsesc din urmă noi şi la celelalte fete şi asta îngroaşe numărul fanilor. Apoi reîncepe văzutul în avans şi se reface ciclicitatea reclamei cu noi fani care povestesc şi excită lumea în anturajul lor. Acum o săptămână credeam că cele 4000 de vizualizări/24 de ore sunt punctul maxim, dar după o săptămână numărul vizionărilor aproape s-a dublat se menţine constant la peste 7000 de vizualizări în 24 de ore şi pe YouTUbe creşte numărul vizionărilor. Văzutul în avans creşte prestigiul a 2 canale TV turceşti la noi ş.a.m.d.DENISA a scris:bună seara !!!
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Mar 15 Feb 2011, 7:42 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
DENISA a scris:[
Bună seara, poate e mâna kanaliştilor or fi pus condiţii ca să nu se mai uite lumea în avans ci doar la ei, na aste e bucuria că e dat la Kanal D. Matematica lor o fi alta.
Doamne dă să ne meargă bine netul acuma că alfel plecăm la Stanbul
fetelor dar nu se poate să fie de la ATV TR ?
[quote="lexia"]
NU, Lexia, n-are cum să fie asta şi eu am uitat iniţial, TurkWebTV încarcă filme ale mai multor canale turceşti, deasta şi-a trântit aşa o denumire naţională. Dar nu-şi dau seama că pierd. Şi acum pe importul filmului la români şi-ar putea foarte bine seama ce şi cum cu lumea informaticii.
NU, Lexia, n-are cum să fie asta şi eu am uitat iniţial, TurkWebTV încarcă filme ale mai multor canale turceşti, deasta şi-a trântit aşa o denumire naţională. Dar nu-şi dau seama că pierd. Şi acum pe importul filmului la români şi-ar putea foarte bine seama ce şi cum cu lumea informaticii.
Motzişor- vip
bună seara fetelor,
văd că au ozetul kilometric
văd că au ozetul kilometric
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 3 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum