19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+28
lory
IDILKO
carmen_
dana79i
Nicky
kh69
michiper68
Admin_dea05
andradamaria
vally14v
prytymeu
paula33
Gloxinia2010
anuta1971
vania_e
axxa246
pufy2010
lexia
alimar
sasa
iulia80
lica54
teodora_roman
rodica
lavy612
Motzişor
DENISA
dana4699
32 participanți
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
suntem toate dependente de filmele astea turcesti pe aici:), dar pt mn ask ve ceza ramane pe primul loc:)
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
Re: 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
si pentru noi
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
da, abia astept ep de maine... , la 20:00 e pe atv , nu?
lavy612- vip
denisa stie mai bine
dana4699- vip
Buna doamnelor si domnisoarelor dar ce de-a planuri ce de-a rochii a-ti etalat sa nu va fie de deochi. Vedeti ca apare si Iulia si vai de voi prea a-ti fost obraznicute iar tonul l-a dat dusuia denisa care nu se linisteste viseaza frumos dar fara finalizare
PS lui Murat ii plac cele cu valuri si mai plinite
PS lui Murat ii plac cele cu valuri si mai plinite
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
buna rodica
dana4699- vip
Dana ti le trimit pe MP
PTR mine ASI ramane cel mai bun
fetelor eu va pupacesc , sunt scoasa la bulivard , precum d-nul Goe , dupa ce fac numai traznai in ultimile zile mai sunt si rasfatata.
Rodica
Dana le-am trimis .
serialul e maine la 20:00
PTR mine ASI ramane cel mai bun
fetelor eu va pupacesc , sunt scoasa la bulivard , precum d-nul Goe , dupa ce fac numai traznai in ultimile zile mai sunt si rasfatata.
Rodica
Dana le-am trimis .
serialul e maine la 20:00
ok denisa , multumesc mult
dana4699- vip
denisa unde le-ai trimis ca nu am inteles
dana4699- vip
ti le-am trimis in mesaj privat cauta sus la Mesagerie
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 14 Feb 2011, 7:44 pm, editata de 1 ori
l-am primit. merci frumos
dana4699- vip
Buna Dana imi pare bine ca mai am o rivala cu cat mai multe cu atat lupta este mai frumoasa revin mai tarziu acum trebuie si eu sa fac pasi ca de... e randul altora care nu fac prostii la calc
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
am reusit. incep sa descarc.
dana4699- vip
ok rodica
dana4699- vip
ma retrag si eu ,am de facut niste acte
dana4699- vip
ciao , dana ,spor la treaba
lavy612- vip
dragelor şi dragilor! Vă doresc multă multă dragoste, cupidon cupidon să rămână cu voi si cu "dragii" voştri şi nu numai azi.
nu pot să mă uit la Asi. Când îi văd, parcă acum îmi dau seama şi mai tare de chimia şi dragostea dintre ei.......... şi uite unde au ajuns unul cu Nurgulesa şi celălalt cu Cancelito cel cu privirea tâmpă şi eu nu mă pot abţine (Murat era atât de tânăr şi proaspăt în Asi - acum e tare obosit şi l-au mai îmbătrânit Yasomica şi ) să nu apă la şoricei. Recunosc, sunt dusă...prin cucuruz sau pe unde mi-o fi umblând mintea
Mulţumim Motz, Lexia, Ralitza şi bine ai intrat în trupa dragelor noastre care asudă din greu pentru noi :cei mai iubiti :cei mai iubiti
[b]
nu pot să mă uit la Asi. Când îi văd, parcă acum îmi dau seama şi mai tare de chimia şi dragostea dintre ei.......... şi uite unde au ajuns unul cu Nurgulesa şi celălalt cu Cancelito cel cu privirea tâmpă şi eu nu mă pot abţine (Murat era atât de tânăr şi proaspăt în Asi - acum e tare obosit şi l-au mai îmbătrânit Yasomica şi ) să nu apă la şoricei. Recunosc, sunt dusă...prin cucuruz sau pe unde mi-o fi umblând mintea
Mulţumim Motz, Lexia, Ralitza şi bine ai intrat în trupa dragelor noastre care asudă din greu pentru noi :cei mai iubiti :cei mai iubiti
[b]
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Teo, nic eu nu mă pot uita decât cu linguriţa.teodora_roman a scris:...nu pot să mă uit la Asi. Când îi văd, parcă acum îmi dau seama şi mai tare de chimia şi dragostea dintre ei...]
Două doze mici pentru toţi îndrăgostiţii!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Denisa nu am mai trecut prin ograda voastra eu nu le am cu comentarile ca voi dar va citesc in permanenta.Plus de asta treceam pe aici mai imbiam fetele la o cafea dar nimeni nu ma baga in seama asa ca am abandonat ograda voastra o sara buna tuturor
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Bună Lica, nu trebuie să te ai cu comentariile. Nu cred că cineva dintre noi are pretenţii că face analize a la Academia Română. Sorbeam cu nesaţ şi pe fugă cafeaua pe care ne-o aduceai, ne gândeam cu drag la tine şi fugeam la treabă. Suntem o adevărată familie virtuală aici, toată lumea e binevenită şi nimeni nu se uită de sus. Aşa că, draga mea, te aşteptăm oricând doreşti şi ai timp.
Uite, ia o "gură" de Asi de la Motzişor, să îţi astâmperi dorul................eu sunt aşa nebună încât şi acum îmi sună telefonul pe muzica din Asi.
.....şi când încerc să mă mai uit la câte un episod, copilul meu de 3 ani strigă: Mama, îţi sună telefonul!
Uite, ia o "gură" de Asi de la Motzişor, să îţi astâmperi dorul................eu sunt aşa nebună încât şi acum îmi sună telefonul pe muzica din Asi.
.....şi când încerc să mă mai uit la câte un episod, copilul meu de 3 ani strigă: Mama, îţi sună telefonul!
teodora_roman- vip
Servus Lica, noi vorbim încrucişat pe forum, eşti totdeauna binevenită! Nu te gândi la nimic rău şi intră în vorbă şi tu exact cu cine ai chef.teodora_roman a scris:Bună Lica, ...şi când încerc să mă mai uit la câte un episod, copilul meu de 3 ani strigă: Mama, îţi sună telefonul!
Teo, m-a distrat piticuţul tău grozav!
Motzişor- vip
Mai rău e că mă dă de gol şi află colegul de viaţă şi îmi zice: Aha, iarăşi eşti ocupată cu turcul tău
teodora_roman- vip
Data viitoare te rog să-l corectezi: al nostru!!!teodora_roman a scris:
Mai rău e că mă dă de gol şi află colegul de viaţă şi îmi zice: Aha, iarăşi eşti ocupată cu turcul tău...
Motzişor- vip
Fetelor dupa cum vam mai spus eu nu le am cu comentariile dar citesc peste tot pe port ro ASI MyForum plus aici si vad ca din ce in ce mai tare se aprinde flacara ASI se vorbeste cat mai mult de film cat si despre cei doi ASI siDEMIR a trecut atata timp si se fac clipuri cat mai multe cu ei oare poate fi un semn de intrebare?Oare vitorul le mai pregateste ceva?Va de noapte buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna sara buna sara..
lica draga nu te supara ca nu iti servim cafeau...dar eu nu beau cafea draguta.....doar apa si din cand in cand niste kir imperial.....dar trag repede dreapta dupa!
sper ca ati petrecut ghinisor...sau ca de-acum incepe petrecerea!
eu ma retrag la fel de gratios cum am intrat! sara buna!
lica draga nu te supara ca nu iti servim cafeau...dar eu nu beau cafea draguta.....doar apa si din cand in cand niste kir imperial.....dar trag repede dreapta dupa!
sper ca ati petrecut ghinisor...sau ca de-acum incepe petrecerea!
eu ma retrag la fel de gratios cum am intrat! sara buna!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 2 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum