48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
lindus43
Theo_1
vania_e
DENISA
dana17
rina-rina
Gloxinia2010
Luana
Garo
iulianagl
rodica 57
pufy2010
dana4699
teodora_roman
dlacatus65
Geta
Admin_dea05
lica54
ASI 4 ever
florica
andreea90
narcisa
alitheea
axxa246
anuta1971
29 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Nu-i vorba ca n-am avut curaj dar n-am avut dupa ce sa ies,am fost numai dupa pita aici langa noi la un a.b.c asa li se spune aici la magazinele astea mici si care vand de toate,cu natafletul a fost la Real,da-l incolo, sper ca nu se mai repeta,schimb magazinul ,doar sant destule,va multumesc de ajutor,poate ii intorc eu o ladita de rosii in capnarcisa a scris:
Nu mai ai curaj să ieşi? Dacă te mai supără un nătăfleţ, venim cu toată armata de fete de pe forum, nici amintirea nu mai rămâne din el.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ce pastile, nu cred că există aşa ceva dar mai ştii?narcisa a scris:
Şi eu rezist patru cinci zile dar în a şasea recuperez de parcă ar fi sfârşitul lumii. La asta chiar n-am voinţă. Mai ales dacă e vorba de îngheţată. Trebuie să întreb la farmacie, poate sunt nişte pastile pentru aşa ceva.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Doamne iartă-mă ce motiv serios de cercetarelica54 a scris:sa ne mai destindem putin
Din categoria: cercetatorii britanici explica
Sanii iubitei iti pot prelungi viata
:
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Sam 19 Mar 2011, 8:31 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
florica a scris:
... din păcate sunt destui bădărani care cred că fac o glumă, dar de fapt jignesc.
Sunt de fapt cei care bat primii în retragere când îi contrezi. O întrebare de genul "Dar tu de unde știi?" cred că ar fi avut efectul scontat
Bravo Flori aşa te vreau... fii bărbatăflorica a scris: Nu-i vorba ca n-am avut curaj dar n-am avut dupa ce sa ies,am fost numai dupa pita aici langa noi la un a.b.c asa li se spune aici la magazinele astea mici si care vand de toate,cu natafletul a fost la Real,da-l incolo, sper ca nu se mai repeta,schimb magazinul ,doar sant destule,va multumesc de ajutor,poate ii intorc eu o ladita de rosii in cap
anuta1971- vip
pufy2010 a scris:
... am renunțat de ceva timp să mai caut remediul.
EFECTUL: într-o zi fetele mele se uitau la o fotografie de-a mea de când aveam 20 de ani (ce vârstă!!!!) și m-au întrebat cine este în poză!!!!
E mai rău totuşi când te uiţi tu însuţi la poze şi întrebi, oare cine e persoana? Dacă nu eşti în faza asta mai ai speranţe.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Vă las şi vouă că şi voi sunteţi foarte hărnicuţe, azi oricum am mâncat o groază de dulciuri şi dacă ar fi vorba numai de ziua de azi n-ar fi o mare problemă. Aveţi vreun remediu împotriva poftei de dulciuri? Chiar vorbesc serios.[/quote]Singurul remediu este sa nu le ai prin apropiere,sa nu le ai in casa,a fost o perioada ca-mi era rau daca mancam ciocolata si mult timp nu m-am atins dar acum vad ca nu ma mai afecteaza si nu ma pot opri pana nu o termin,prapad asa ca nu mai cumpar nimic,avem fructe si proaspete si de cele uscate,cand imi cer ceva dulce baieti le bag frctele la inintare,ca altfel nu se poatenarcisa a scris:
ia tu tot că ai fost hărnicuţă
[flash(425,335)]]
florica- vip
Oricum nu te poţi baza prea mult pe părerea copiilor. Şi băieţelul meu a văzut acum câţiva ani o imagine cu Catherine Zeta Jones şi a zis: Tati uite-o pe mama dar tac-su n-a fost de acord cu el .pufy2010 a scris:
... am renunțat de ceva timp să mai caut remediul.
EFECTUL: într-o zi fetele mele se uitau la o fotografie de-a mea de când aveam 20 de ani (ce vârstă!!!!) și m-au întrebat cine este în poză!!!!
narcisa- vip
narcisa a scris:
E mai rău totuşi când te uiţi tu însuţi la poze şi întrebi, oare cine e persoana? Dacă nu eşti în faza asta mai ai speranţe.
...din contră, găsești echilibrul dacă reușești să te simți bine în propria piele.
banc în context
relația cu frigiderul înainte/după căsătorie - discuție soț/soție
înainte de căsătorie: lasă-l draq de frigider, hai în pat
după căsătorie: lasă-l draq de pat, hai la frigider
Sant ceva pastile pe baza de sunatoare,nu-mi amintesc cum le zice, care sa-ti dea senzatia ca esti satula,anuta1971 a scris:
ce pastile, nu cred că există aşa ceva dar mai ştii?
florica- vip
[/quote]lica54 a scris:sa ne mai destindem putin
Din categoria: cercetatorii britanici explica
Sanii iubitei iti pot prelungi viata
Studiul s-a desfasurat pe o perioada de cinci ani si a implicat monitorizarea a 200 de barbati.
:
Vreau şi eu să-mi prelungesc viaţa cu cinci ani. Care e remediul? Că uitatul la filme turceşti e clar că o scurtează.
narcisa- vip
Eu auzisem ceva de crom dar tre să mă mai interesez.florica a scris:Sant ceva pastile pe baza de sunatoare,nu-mi amintesc cum le zice, care sa-ti dea senzatia ca esti satula,
narcisa- vip
[quote="narcisa"]
Aveţi vreun remediu împotriva poftei de dulciuri? Chiar vorbesc serios.
Buna seara .. Fructele ... la mine functioneaza , daca mananc portocale si mere , nu-mi mai trebuie cv dulce
Aveţi vreun remediu împotriva poftei de dulciuri? Chiar vorbesc serios.
Buna seara .. Fructele ... la mine functioneaza , daca mananc portocale si mere , nu-mi mai trebuie cv dulce
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
m-ai făcut să râd, oricum mamele sunt cele mai frumoasenarcisa a scris:
Oricum nu te poţi baza prea mult pe părerea copiilor. Şi băieţelul meu a văzut acum câţiva ani o imagine cu Catherine Zeta Jones şi a zis: Tati uite-o pe mama dar tac-su n-a fost de acord cu el .
anuta1971- vip
Cu pielea n-am probleme, încă mai încap, mai greu e cu hainele.pufy2010 a scris:
...din contră, găsești echilibrul dacă reușești să te simți bine în propria piele.
narcisa- vip
ai grijă poate se mai face un studiu şi cine ştie la ce parte anatomică a bărbatului trebuie să se uite femeile ca să-şi prelungească viaţanarcisa a scris:Vreau şi eu să-mi prelungesc viaţa cu cinci ani. Care e remediul? Că uitatul la filme turceşti e clar că o scurtează.
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Sam 19 Mar 2011, 8:47 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Si eu am terminat preambulul.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
[quote="andreea90"]
Mie nu-mi plac decât cireşele şi strugurii. Pe lângă faptul că la ambele sezonul e scurt mai şi îngraşă.
Mie nu-mi plac decât cireşele şi strugurii. Pe lângă faptul că la ambele sezonul e scurt mai şi îngraşă.
narcisa- vip
Mulţumim Iuliana. Îngheţata am mâncat-o eu dar mai sunt nişte fursecuri de la Lica.iulianagl a scris:Si eu am terminat preambulul.
narcisa- vip
Să trăieşti Iuli :love3:iulianagl a scris:Si eu am terminat preambulul.
anuta1971- vip
Zi-mi că tu nu vrei să trăieşti mult că oricum nu te cred .anuta1971 a scris:
ai grijă poate se mai face un studiu şi cine ştie la ce parte anatomică a bărbatului trebuie să se uite femeile ca să-şi prelungească viaţa
narcisa- vip
Bine ai venit Andreeaandreea90 a scris:Buna seara .. Fructele ... la mine functioneaza , daca mananc portocale si mere , nu-mi mai trebuie cv dulce
anuta1971- vip
ba vreau cum să nu. dar poate am făcut un studiu pe cont propriu şi ştiu la ce trebuie să mă uit am luat-o pe arăturănarcisa a scris:
Zi-mi că tu nu vrei să trăieşti mult că oricum nu te cred .
anuta1971- vip
Dar si cand slabesti ai problema si cu pielea,eu stiu asta din cauza fiu-meu asta mic .narcisa a scris:
Cu pielea n-am probleme, încă mai încap, mai greu e cu hainele.
florica- vip
[quote="narcisa"]
Nu neaparat , sunt cure de slabire bazate pe struguri si functioneaza , eu asta-vara am mancat numai struguri si s-au vazut rezultate , pot fii mancate si in compot , suc sau asa natural .. cel putin eu asa stiu si cand cate am citit si pe google
Nu neaparat , sunt cure de slabire bazate pe struguri si functioneaza , eu asta-vara am mancat numai struguri si s-au vazut rezultate , pot fii mancate si in compot , suc sau asa natural .. cel putin eu asa stiu si cand cate am citit si pe google
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Sam 19 Mar 2011, 8:57 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Continut sponsorizat
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum