29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
Garo
lica54
iulia80
iulia1965
mihaela99
tiberici
anuta1971
vali1cluj
danaxbt
florica
Admin_dea05
dana17
DENISA
axxa246
alitheea
iulianagl
narcisa
21 participanți
Pagina 1 din 43
Pagina 1 din 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Noapte bună fetelor care au plecat la culcare.
Am terminat partea întâi dar mai sunt câteva fraze pe care nu le-am înțeles și le-am tradus după ureche. Sper să nu afecteze prea mult sensul real.
Am terminat partea întâi dar mai sunt câteva fraze pe care nu le-am înțeles și le-am tradus după ureche. Sper să nu afecteze prea mult sensul real.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
EPISODE 23 PART 2 (Arzu)
Nesrin: NEVERMIND. It was an unfortunate event.
Bahar: why are you telling me all this
nesrin: Murat is having bad times. He lost his head about hasret. Then left music. His world has turned upside down. I am worried about him as a mother. But he does not listen to me at all. So I was happy when you became his assistant.
Bahar: thank you but I still do not get it.
Nesrin: well I mean he needed someone like you. Intelligent. Hard working, pretty. I want you to be more supportive to Murat.
Bahar: If it will be beneficial to him. I will do my best.
Nesrin: hasret must not be in mUrat’s life anymore and Murat should get back to his music studies.
(selfish bitch! )
We must do whatever we can to accomplish this.
**
Levent: what is this?
Secretary: the album cover for hasret… I could not choose one. They are all very good.
Levent: fabulous.
**
Murat: shall we sit for a bit?
Hasret: are we late?
Murat: we still have some more time.
Flower seller: hey bro.. buy a rose.
Murat: no thanks.
Lady: oh come on.. Make your loved one happy.. (she sells it with the same words Hasret used to.. )
Just one rose.. Oh I see you did not tell her you loved her yet?? Why all this tummy ache?? Just say it out right.. “ You are My Love”..
Murat: ok ok.. give me one.
Lady: there you go.. I gave you the freshest one.. and hey sister.. take care of him he is a true gentleman.
**
Hasret: I used to sell flowers around here too a long long time ago..
Levent is calling..
Murat: well open it.
Levent: guess what I have in my hand right now.. (woa )
Ok. I guess this is a hard question. Let me answer it
I have a cd cover for your album.
Hasret: what cd?
Levent: don’t be scared. Just a sample.
Hasret: oh you mean like a dummy model.
Levent: yes.. hasret where are you? (he hears Murat sneeze) who are you with?
Hasret: we are at the seafront with Murat Hoca.
Levent: ok.. see you then..
Hasret: …
Levent: he is going to confuse her yet again.
**
Cobra: Hey hey its spring..
The tea may you bring!!!
Gülnaz: don’t be daft. It is nearly winter.. everywhere is freezing cold.
Cobra: It may be winter for us but for some the spring is just beginning.
Gülnaz: huh?
Cobra: you know my flatmate. He is in love with someone.
Gülnaz: who is he in love with?
Cobra: Balçiçek!
Gülnaz: hahah!! Oh my god..
Cobra: really?
Gülnaz: he must be out of his mind for choosing her. So many things happen but you just sleep on!!!
Cobra: He calls her my belle..
Gülnaz: his belle.. really? More like a bell..
Cobra: we must help him out cause he is very shy.
**
Bahar: Hasret!
You did not come to the first lesson. I guess you must have had something important to do again.
Hasret: no I..
Bahar: well be careful. Murat hoca hates undisciplined people.
If you are ever late again you will surely be chucked out of school.
Hasret: well actually I was not late. I was with Murat hoca himself..
Murat: hello bahar.
Bahar: have a good lesson.
Murat:thanks..
Murat: (sneezes)
Students: bless you sir..
Murat: you too.
Did you all get the notes I had distributed?
**
Balçiçek hears this ugly woman has got married and she is a bit jealous. And a boy comes to tell balçiçek gülnaz wants to speak to her at the coffee shop.
**
Kadir’s girlfriend comes over to Kadir’s Café.. and he acts as if he came there to eat.
**
Balçiçek: what are you going to talk to me about?
Gülnaz: we cannot talk this standing up.. It will take time. Sit down.
Let me make us both a cup of coffee.
Balçiçek: why the coffee?
Gülnaz: I will be back in a minute.
**
Murat: I will be back in 10 minutes for the next lesson.
Bahar can I have a glass of water?
Bahar: Is something the matter?
Murat: no no I am fine. I will just take a painkiller.
Students discuss if Murat Hoca is coming back and Hasret volunteers to go and ask.
Hasret: Murat hoca did not come to the lesson and we were worrie.
Bahar: he will be there. Tell the rest to wait.
Hasret: ok.
Bahar:here you go sir.
Murat: thank you.
Bahar: you don’t seem well. I guess you should go home.
Murat: no no I will be fine in a minute.
Bahar: It does not seem so. You have to go home.
Murat: I have lessons. I cannot go. And I missed the morning lesson too.
Bahar: You can have extra hours of lessons at different times. It can be arranged.
You have to go and rest. I can drive you.
Murat: I can drive myself. I am not that sick.
Bahar: ok let me go and tell the students.
Murat Hoca has been called from the rectorate and he cannot make it to the next lesson.
**
Gülnaz: did you see?
Balçiçek: what
Gülnaz: It is a camel.
Camel means chance of marriage for a girl.
Balçiçek: just tell me what you want to tell me straight out. Cut the crap.
Gülnaz: the fortune is telling you itself.. look look there is a bird.
Balçiçek: I cannot see a bird..
Gülnaz: and there is a horse. Which means your wish is accepted.
Balçiçek: what the hell is that.. Is this a ZOO for god’s sake..
A camel, a bird, a horse.. just tell me or I am going.
Gülnaz: Ok. Ok. I am telling you.
Balçiçek: go on then..
Gülnaz: you know the guy with Cobrettin. He came to listen to you at the tavern.
Balçiçek: yes.. oh yes.. so?
Gülnaz: he has fallen for you..
Balçiçek: oh really? Really?
**
Kadir’s friends decide to go to a movie. Kadir says he has to go home and he will meet Yıldız after the movie.
Nesrin: NEVERMIND. It was an unfortunate event.
Bahar: why are you telling me all this
nesrin: Murat is having bad times. He lost his head about hasret. Then left music. His world has turned upside down. I am worried about him as a mother. But he does not listen to me at all. So I was happy when you became his assistant.
Bahar: thank you but I still do not get it.
Nesrin: well I mean he needed someone like you. Intelligent. Hard working, pretty. I want you to be more supportive to Murat.
Bahar: If it will be beneficial to him. I will do my best.
Nesrin: hasret must not be in mUrat’s life anymore and Murat should get back to his music studies.
(selfish bitch! )
We must do whatever we can to accomplish this.
**
Levent: what is this?
Secretary: the album cover for hasret… I could not choose one. They are all very good.
Levent: fabulous.
**
Murat: shall we sit for a bit?
Hasret: are we late?
Murat: we still have some more time.
Flower seller: hey bro.. buy a rose.
Murat: no thanks.
Lady: oh come on.. Make your loved one happy.. (she sells it with the same words Hasret used to.. )
Just one rose.. Oh I see you did not tell her you loved her yet?? Why all this tummy ache?? Just say it out right.. “ You are My Love”..
Murat: ok ok.. give me one.
Lady: there you go.. I gave you the freshest one.. and hey sister.. take care of him he is a true gentleman.
**
Hasret: I used to sell flowers around here too a long long time ago..
Levent is calling..
Murat: well open it.
Levent: guess what I have in my hand right now.. (woa )
Ok. I guess this is a hard question. Let me answer it
I have a cd cover for your album.
Hasret: what cd?
Levent: don’t be scared. Just a sample.
Hasret: oh you mean like a dummy model.
Levent: yes.. hasret where are you? (he hears Murat sneeze) who are you with?
Hasret: we are at the seafront with Murat Hoca.
Levent: ok.. see you then..
Hasret: …
Levent: he is going to confuse her yet again.
**
Cobra: Hey hey its spring..
The tea may you bring!!!
Gülnaz: don’t be daft. It is nearly winter.. everywhere is freezing cold.
Cobra: It may be winter for us but for some the spring is just beginning.
Gülnaz: huh?
Cobra: you know my flatmate. He is in love with someone.
Gülnaz: who is he in love with?
Cobra: Balçiçek!
Gülnaz: hahah!! Oh my god..
Cobra: really?
Gülnaz: he must be out of his mind for choosing her. So many things happen but you just sleep on!!!
Cobra: He calls her my belle..
Gülnaz: his belle.. really? More like a bell..
Cobra: we must help him out cause he is very shy.
**
Bahar: Hasret!
You did not come to the first lesson. I guess you must have had something important to do again.
Hasret: no I..
Bahar: well be careful. Murat hoca hates undisciplined people.
If you are ever late again you will surely be chucked out of school.
Hasret: well actually I was not late. I was with Murat hoca himself..
Murat: hello bahar.
Bahar: have a good lesson.
Murat:thanks..
Murat: (sneezes)
Students: bless you sir..
Murat: you too.
Did you all get the notes I had distributed?
**
Balçiçek hears this ugly woman has got married and she is a bit jealous. And a boy comes to tell balçiçek gülnaz wants to speak to her at the coffee shop.
**
Kadir’s girlfriend comes over to Kadir’s Café.. and he acts as if he came there to eat.
**
Balçiçek: what are you going to talk to me about?
Gülnaz: we cannot talk this standing up.. It will take time. Sit down.
Let me make us both a cup of coffee.
Balçiçek: why the coffee?
Gülnaz: I will be back in a minute.
**
Murat: I will be back in 10 minutes for the next lesson.
Bahar can I have a glass of water?
Bahar: Is something the matter?
Murat: no no I am fine. I will just take a painkiller.
Students discuss if Murat Hoca is coming back and Hasret volunteers to go and ask.
Hasret: Murat hoca did not come to the lesson and we were worrie.
Bahar: he will be there. Tell the rest to wait.
Hasret: ok.
Bahar:here you go sir.
Murat: thank you.
Bahar: you don’t seem well. I guess you should go home.
Murat: no no I will be fine in a minute.
Bahar: It does not seem so. You have to go home.
Murat: I have lessons. I cannot go. And I missed the morning lesson too.
Bahar: You can have extra hours of lessons at different times. It can be arranged.
You have to go and rest. I can drive you.
Murat: I can drive myself. I am not that sick.
Bahar: ok let me go and tell the students.
Murat Hoca has been called from the rectorate and he cannot make it to the next lesson.
**
Gülnaz: did you see?
Balçiçek: what
Gülnaz: It is a camel.
Camel means chance of marriage for a girl.
Balçiçek: just tell me what you want to tell me straight out. Cut the crap.
Gülnaz: the fortune is telling you itself.. look look there is a bird.
Balçiçek: I cannot see a bird..
Gülnaz: and there is a horse. Which means your wish is accepted.
Balçiçek: what the hell is that.. Is this a ZOO for god’s sake..
A camel, a bird, a horse.. just tell me or I am going.
Gülnaz: Ok. Ok. I am telling you.
Balçiçek: go on then..
Gülnaz: you know the guy with Cobrettin. He came to listen to you at the tavern.
Balçiçek: yes.. oh yes.. so?
Gülnaz: he has fallen for you..
Balçiçek: oh really? Really?
**
Kadir’s friends decide to go to a movie. Kadir says he has to go home and he will meet Yıldız after the movie.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
eu zic ca e foarte orgolios , nu poate sa accepte ca hasret ar putea face si altceva decat gandit el pt ea, chair cel a spus la un mom dat ca vor fi inregistrari , concerte , interviuri , acum nu mai e nimic valabil si daca nu face cum zice el se supara ca magarul pe sat , isi ia jucariile si nu mai vorbeste cu ea, pe undeva face ce face mamasa cu el, crede ca doar el detine adevarul supremanuta1971 a scris:
tare as vrea sa stiu ce i-a spus Levent lui Murat... cert e ca Murat dupa ce i-a spus Hasretei sa-si vada de viata ei.. era daramat, de suferit sufera si el ..o iubeste dar e al naibii de indecis
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
alitheea a scris:gata am vazut in sfarsit tot episodul ,eu cred ca incepe vremea razbunarii , hasret cea inocenta va dispsrea si asa cum zicea ana va aparea femeia puternica care nu se va mai lasa calcata in picioare de catre murat , nu va mai permite sa fie tratata ca si pana acum si nu va mai pleca in fata nimanui capul, ati vazut atitudinea ei la sf episodului , era aceea a omului gata sa isi ia viata in propriile maini
probabil ca murat era prea sigur pe sentimentele ei si miza pe faptul ca nu se va schimba , dar cu comportamentul lui i-a ucis inocenta , iar cel care va suferi de acum inainte va fi murat ,, si O MERITA DIN PLIN
Eu nu cred ca Hasret o sa se razbune pe Hogea ea e mai cu picioarele pe pamant cu toate ca ar merita din plin asta dar ea n-o sa faca asta o sa se indeparteze de el dar nu din razbunare zicand daca tu nu ma vrei atunci nici eu si sa vezi cum o sa umble frumusel Hogea nostru in patru labe dupa ea.
iulianagl- moderator
noapte buna fetelor care au plecat la nani
stiti ce am observat ?am inceput sa ne impartim in tabere : cateva i-am sparge fericite moaca lui hogea pt cei face lui hasret , cateva sunt de partea lui , iar cateva il admira pe levent , sper sa nu intram in razboi civil
acu hai sa va zic ceva , stiti de ce am ras de una singura adineaori?cand am vrut sa scriu ezel , am scris din greseala bezel , nu-i asa ca suna bine?mai , mai sa-l mananci cand ti-e pofta
stiti ce am observat ?am inceput sa ne impartim in tabere : cateva i-am sparge fericite moaca lui hogea pt cei face lui hasret , cateva sunt de partea lui , iar cateva il admira pe levent , sper sa nu intram in razboi civil
acu hai sa va zic ceva , stiti de ce am ras de una singura adineaori?cand am vrut sa scriu ezel , am scris din greseala bezel , nu-i asa ca suna bine?mai , mai sa-l mananci cand ti-e pofta
alitheea- vip
pai hai sa zicem ca va lua atitudine si nu se va mai lasa calcata in picioare de eliulianagl a scris:
Eu nu cred ca Hasret o sa se razbune pe Hogea ea e mai cu picioarele pe pamant cu toate ca ar merita din plin asta dar ea n-o sa faca asta o sa se indeparteze de el dar nu din razbunare zicand daca tu nu ma vrei atunci nici eu si sa vezi cum o sa umble frumusel Hogea nostru in patru labe dupa ea.
alitheea- vip
alitheea a scris:pai hai sa zicem ca va lua atitudine si nu se va mai lasa calcata in picioare de el
Cam asa Bezel draga.
Acum zic si eu noapte buna si vise bezelite ca eu am spus ca as vrea sa o vad pe Tuba langa Bezel.
iulianagl- moderator
Mama, mama e un vajgarau afara de zici ca e mijlocul iernii.Brrrrrr!!
Noapte buna tuturor.
Noapte buna tuturor.
iulianagl- moderator
subscriu si eu draga mea ca pare om mai hotarat, acu sa vezi ce ne-o luam de la fete pentru astaiulianagl a scris:subscriu si eu draga mea ca pare om mai hotarat, acu sa vezi ce ne-o luam de la fete
Cam asa Bezel draga.
Acum zic si eu noapte buna si vise bezelite ca eu am spus ca as vrea sa o vad pe Tuba langa Bezel.
alitheea- vip
noapte buna iubitaiulianagl a scris:Mama, mama e un vajgarau afara de zici ca e mijlocul iernii.Brrrrrr!!
Noapte buna tuturor.
alitheea- vip
Dragele mele acum mi-a venit cheful de vorbă că m-ați stârnit cu comentariile voastre dar văd că ați plecat la culcare și până mâine îmi trece cheful.
Cred că mă duc și eu la culcare că îmi pleznește capul de durere și sunt sigură că numai nesrin și bahar sunt de vină.
Cred că mă duc și eu la culcare că îmi pleznește capul de durere și sunt sigură că numai nesrin și bahar sunt de vină.
narcisa- vip
alitheea a scris: subscriu si eu draga mea ca pare om mai hotarat, acu sa vezi ce ne-o luam de la fete pentru asta
Stai linistita ca fetele-l plac asa ca sa ne tinem de capul scenaristilor.Denisaaaa ajutor te rog.
iulianagl- moderator
alitheea a scris: subscriu si eu draga mea ca pare om mai hotarat, acu sa vezi ce ne-o luam de la fete pentru asta
nu mai coplotati pe la spatele meu!!!!
bezel nu e de dat!
adica pt tuba nu ma opun....
narcisa a scris:Dragele mele acum mi-a venit cheful de vorbă că m-ați stârnit cu comentariile voastre dar văd că ați plecat la culcare și până mâine îmi trece cheful.
lasa , mama, pune de-un vis cu bezel!
axxa246 a scris:
nu mai coplotati pe la spatele meu!!!!
bezel nu e de dat!
adica pt tuba nu ma opun....
Haide pentru Tuba trebuie sa-l lasi.
iulianagl- moderator
DA , sunt acilea cu ce să vin , cu bâte , cu tancuri ?? dar pe cine atacăm şi de ce ?? eram pe alte meleaguri ...
axxa246 a scris:
Ai de grija ca s-ar putea sa-i furam motul cel sexi lui Bezel Bey.
iulianagl- moderator
DENISA a scris:DA , sunt acilea cu ce să vin , cu bâte , cu tancuri ?? dar pe cine atacăm şi de ce ?? eram pe alte meleaguri ...
Tu pregateste totul ca la urma-ti spunem unde sa tintesti.
iulianagl- moderator
Gata acum chiar plec.Priviti-ma!!!!
Weekend placut mai vorbim si maine poate se mai descopera cate ceva pana maine.
Weekend placut mai vorbim si maine poate se mai descopera cate ceva pana maine.
iulianagl- moderator
iote ma ca s-a trezit propretara lu bezel , ia vezi iulia ca nu ne-o luam numa de la fete , ne bate si bezelica sefa
alitheea- vip
iulianagl a scris:
Tu pregateste totul ca la urma-ti spunem unde sa tintesti.
Iote-mă ... m-am pregătit cine intră în vizorul nostru ???
Cum o i-au de la stg la dr sau de la dr la stg ????
iulianagl a scris:
Ai de grija ca s-ar putea sa-i furam motul cel sexi lui Bezel Bey.
alitheea- vip
Fetelor mie mi-a placut...spre deosebire de celelalte episoade ,scenariul incepe sa capete contur .Murat redevine cel pe care il stiam din primul sezon ,astept traducerea ,dar eu cred ca se sacrifica pt Hasret ,intelegand ca ea nu poate recupeta anii pierduti de scoala si nici nu poate pierde trenul in care tot o roaga Levent sa urce...Am inteles acum ca de fapt chiar o iubeste...Levent o iubeste si el ,cearta cu Murat (sigur cu argumente puternice ) si scena din noua casa (minunat aranjata pt ea) a dovedit-o...se vede ca-l doare vazand-o atat de prinsa de Murat .Murat nu a putut sa-l contrazica si daca lucrurile nu stateau asa ,sigur ar fi reactionat in fata lui . Asta dovedeste ca in sinea lui a inteles ca Levent avea dreptate .Lacrimile lui atunci cand Hasret pleaca din biroul si durerea de pe chip cand ii spune ca viata ei e numai a ei ,sant a unui om care stie ce face si stie ca procedeaza corect ,chiar daca i se rupe sufletul si ca trebuie sa renunte la ea .Cred ca Levent l-a facut sa inteleaga ca asa Hastet nu ajunge nicaieri invartindu-se doar in jurul lui . Ea trebuie sa-si vada de drumul ei , de viata ei , sa razbata singura ,sa hotarasca singura ,nu tot timpul sa-l intrebe pe el .Asa v-a capata incredere in ea ,respectul de sine si respectul celorlalti ,inclusiv a lui Murat...E ca un parinte care stie ca trebuie sa-i dea drumul copilului in lume ,chiar daca stie ca e necopt si sigur v-a face si greseli ,dar in umbra sa nu se poate dezvolta normal...E clar incepe chinul pt el...Am vazut in promo ca apare Selin cea blonda ,poate e doar o amintire de-a lui sau de-a lui Bahar ,nu-mi pot inchipui alceva ...Abia astept episodul urmator ... Dar astept traducere si mai vedem...A ,mi-a placut scena cu calcatul parului ...Originala ...tare...Noapte buna fetelor ...Nu santem toate la fel ,nu gandim toate la fel , nu iubim toate la fel si asta e bine...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Știu eu că ești așa de darnică cu mine pentru că te-ai prins că de fapt îmi place Omer, dar și Omer e tot Ezel așa că ai grijă.axxa246 a scris:
narcisa- vip
Frumos spus și adevărat. Și comentariul și concluzia.dana17 a scris:Fetelor mie mi-a placut...spre deosebire de celelalte episoade ,scenariul incepe sa capete contur .Murat redevine cel pe care il stiam din primul sezon ,astept traducerea ,dar eu cred ca se sacrifica pt Hasret ,intelegand ca ea nu poate recupeta anii pierduti de scoala si nici nu poate pierde trenul in care tot o roaga Levent sa urce...Am inteles acum ca de fapt chiar o iubeste...Levent o iubeste si el ,cearta cu Murat (sigur cu argumente puternice ) si scena din noua casa (minunat aranjata pt ea) a dovedit-o...se vede ca-l doare vazand-o atat de prinsa de Murat .Murat nu a putut sa-l contrazica si daca lucrurile nu stateau asa ,sigur ar fi reactionat in fata lui . Asta dovedeste ca in sinea lui a inteles ca Levent avea dreptate .Lacrimile lui atunci cand Hasret pleaca din biroul si durerea de pe chip cand ii spune ca viata ei e numai a ei ,sant a unui om care stie ce face si stie ca procedeaza corect ,chiar daca i se rupe sufletul si ca trebuie sa renunte la ea .Cred ca Levent l-a facut sa inteleaga ca asa Hastet nu ajunge nicaieri invartindu-se doar in jurul lui . Ea trebuie sa-si vada de drumul ei , de viata ei , sa razbata singura ,sa hotarasca singura ,nu tot timpul sa-l intrebe pe el .Asa v-a capata incredere in ea ,respectul de sine si respectul celorlalti ,inclusiv a lui Murat...E ca un parinte care stie ca trebuie sa-i dea drumul copilului in lume ,chiar daca stie ca e necopt si sigur v-a face si greseli ,dar in umbra sa nu se poate dezvolta normal...E clar incepe chinul pt el...Am vazut in promo ca apare Selin cea blonda ,poate e doar o amintire de-a lui sau de-a lui Bahar ,nu-mi pot inchipui alceva ...Abia astept episodul urmator Dar astept traducere si mai vedem...A ,mi-a placut scena cu calcatul parului ...Originala ...tare...Noapte buna fetelor ...Nu santem toate la fel ,nu gandim toate la fel , nu iubim toate la fel si asta e bine...
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 1 din 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Subiecte similare
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum