39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+32
pufy2010
IDILKO
iulia80
rodica
Bruni-My
vania_e
annadanna
mitzymeu
lexia
mihaela99
dlacatus65
anuta1971
elena
iulianagl
nicos66
nellys18
tiberici
clio 24
Theo_1
scumpica22
Garo
DENISA
nutzi
axxa246
lica54
alitheea
narcisa
vivi
rina-rina
dana17
florica
Admin_dea05
36 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Urare de Anul Nou
De Sfintele Sarbatori
Patru veseli uratori
Va doresc :
Mult belsug in casa
Painea mai gustoasa,
Datorii putine
In anul care vine.
Pace-n inimi, rod bogat
Bucurie, gand curat,
Din a voastra casa
Binele sa nu mai iasa.
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Joi 30 Dec 2010, 11:55 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Fetelor va doresc multa sanatate si ne reintalnim pe 3 ianuarie...Un an nou fericit!
Admin_dea05- Admin
Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
MULTUMIM DEA-ANDA,LA MULTI ANI,SARBATORI FERICITE,SANATATE ,BELSUG SI MULT NOROC IN NOUL AN , TOT CE-TI DORESTI SA SE IMPLINEASCA ,SA FI FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna dimineata,poftiti la ,Narcisa multumesc pt. traducere,fetelor sa aveti spor la sa nu faceti asa .O stire trista,D Huidu de la circotasi a avut un grav accident la schi in Austria.Dana ce faci ,pe unde esti ?
florica- vip
Buna fetelor , ce mai faceti ?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Fetelor voi stiți ca azi e ziua Rinei ? Sa-i spunem "" LA MULTI ANI !!! ""
dana17- vip
Happy Birthday RINA !!!
dana17- vip
Hi!
It's my birthday today and I want to celebrate it with you dear Romanian friends!
May the new 2011 bring you health and a lot of smiles!
May the new 2011 bring you health and a lot of smiles!
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
rina-rina a scris:It's my birthday today and I want to celebrate it with you dear Romanian friends!
dana17- vip
rina-rina a scris:It's my birthday today and I want to celebrate it with you dear Romanian friends!
]
Enjoy every moment,smile,be happy !Happy Birthday, rina rina!
Admin_dea05- Admin
Fetelor ne mai citim la anul..Un an nou fericit!!!..am plecat sunt in criza de timp....
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Fetelor ne mai citim la anul..Un an nou fericit!!!..am plecat sunt in criza de timp....
Anda '' LA MULTI ANI !!! '' Sa ne intalnim cu bine in noul an....
dana17- vip
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Flori , sant bine , foarte departe...Nu am intrat ca a trebuit sa ma odihnesc dupa drum si sa ma obisnuiesc cu fusul orar , dar nu prea am reusit...aseara am incercat sa intru si nu am mai putut .florica a scris: O stire trista,D Huidu de la circotasi a avut un grav accident la schi in Austria.Dana ce faci ,pe unde esti ?
Stiu partia unde a cazut Huidu , e olimpica , are portiuni foarte rapide , e mereu aglomerata , pt cei cere vor viteza , e bine sa o evite...Mai ales acum in perioada asta in care e chiar super incarcata ...E minunata dupa sarbatori cand e mult mai libera....Am vazut multe accidente ... intra multi nebuni aiurea pe partie...si copii...
Sper sa se faca bine...au medici buni acolo...Doamne ajuta...
dana17- vip
Fetelor va urez o zi buna si sper sa mai intru pana la Anul Nou...
dana17- vip
O zi bună dragele mele. Am completat traducerea la partea a şasea cu ce am găsit la Fadia. Mulţi
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Buna seara zanutele mele dragi se pare ca maine avem promo
http://www.haberciniz.biz/gonulcelen-34.-bolum-fragman-izle-31-aralik-en-son-yeni-bolum-945804h.htm
http://www.haberciniz.biz/gonulcelen-34.-bolum-fragman-izle-31-aralik-en-son-yeni-bolum-945804h.htm
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Buna seara la toata lumea,multumiri Narcisa pt.ca esti harnicuta,Dana ma bucur ca esti bine,in continuare toate cele bune,multumesc Nicoleta de trailer, dar de ce ne arata imagini din ep. 32 ?o seara frumoasa in continuare
florica- vip
Dragalaselor buna seara si bine vam gasit.Astazi a fost o zi plina vad ca toata lumea este ocupata cu pregatirile de anul nou.Dea iti urez si eu sarbatori fercite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi.Fetelor va doresc in prag de anul nou multa sanatate bucurii impliniri si tot cei mai frumos pe lume.Sa pasiti in noul an cu multa dragoste iubire fericire si sa aveti parte de un an mai bun mai inbelsugat mai bogat in toate Va si va imbratisez cu drag
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
cu sanatate ,sa fi fericita linga cei dragi ,mult noroc si belsuglica54 a scris:Dragalaselor buna seara si bine vam gasit.Astazi a fost o zi plina vad ca toata lumea este ocupata cu pregatirile de anul nou.Dea iti urez si eu sarbatori fercite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi.Fetelor va doresc in prag de anul nou multa sanatate bucurii impliniri si tot cei mai frumos pe lume.Sa pasiti in noul an cu multa dragoste iubire fericire si sa aveti parte de un an mai bun mai inbelsugat mai bogat in toate Va si va imbratisez cu drag
florica- vip
Dana ,unde esti doar n-ai ajuns in America de ai avut treaba cu fusul orar,in ori ce caz eu iti doresc sarbatori fericite,LA MULTI ANI.
florica- vip
In mare graba v-am adus un clip mununat
https://www.youtube.com/watch?v=eyiANf0U7Cs
https://www.youtube.com/watch?v=eyiANf0U7Cs
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
LADIES, VA PUP!
seara frumoasa, numai maine nu-i poimâine si 2011!
Intradevar]https://www.youtube.com/watch?v=eyiANf0U7Cs[/quote] Intradevar[/url] un clip minunat,ce arse erau buzele lui Murat cred ca de dorsi cum o privea pe Hasret cind a mers sa-i ceara scuze,o sorbea nu altceva. o seara placuta si tiealitheea a scris:In mare graba v-am adus un clip mununat
[url=https://www.youtube.com/watch?v=eyiANf0U7Cs
florica- vip
adevarat grait-ai ,asteptind vinerile nici nu stiu cum a trecut anul,axxa246 a scris:LADIES, VA PUP!
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum