39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+32
pufy2010
IDILKO
iulia80
rodica
Bruni-My
vania_e
annadanna
mitzymeu
lexia
mihaela99
dlacatus65
anuta1971
elena
iulianagl
nicos66
nellys18
tiberici
clio 24
Theo_1
scumpica22
Garo
DENISA
nutzi
axxa246
lica54
alitheea
narcisa
vivi
rina-rina
dana17
florica
Admin_dea05
36 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Dragalaselor am trecut sa va de noapte sa aveti un somn usor linistit sa va odihnit bine ca maine incepe o noua saptamana.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Noapte buna fetelor!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Noapte buna fetelor
Multumesc mult Ali
Multumesc mult Ali
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Cu tot dragul iubitaanuta1971 a scris:Noapte buna fetelor
Multumesc mult Ali
gata partea a patra
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Partea a cincea este la locul ei , incep partea a sasea
alitheea- vip
Gata partea a sasea , o incep pe a saptea
alitheea- vip
somn usor zanute , continuarea urmeaza , acum merg la nani ca imediat suna ceasul de trezire ca merge Vlad la scoala si azi merg si eu la lucru
alitheea- vip
Dragalaselor buna dimineata poftiti la o sa o savuram impreuna si un ferbinte .Ali sa servesti o cafeluta de la mine ai nevoie ca tea apuct dimineata sa ne bucuri pe noi cu traducerile iti multumesc mult te :love3: mult.Fetelor va si va doresc sa aveti parte de o saptanina frumoasa si plina de bucurii va inbratisez cu drag
lica54- vip
Buna dimineata ALI SI MULTUMIM,nici nu stiu ce sa mai zic pt.devotamentul tau si truda ta,multumesc ii prea putin dar numai atit iti pot oferi,o zi usoara si cu spor iti doresc. poate ai nevoie stiu ca preferi .Buna dimineata la toata lumea o saptamina rodnica si azi o zi minunata
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
fetelor ,poftiti micul dejun va asteapta,multumesc Lica pt tot,o zi cum vrei iti doresc
florica- vip
Buna dimi!!!! ..Va doresc o zi frumoasa!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna dimineata,DOAMNELOR! multumesc pt.TOT- ALI ESTI MINUNATA!daca meseria ta era actoria probabil semanai cu Tuba-talent+devotament+multa munca = reusita
cops
o zi si o saptamina cu mult noroc va doresc!
cops
o zi si o saptamina cu mult noroc va doresc!
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Ce fac zanutele mele?
Eu inca sunt la lucru dar ma gandesc ca ar fi cazul sa plec acasa fetele lucreaza si eu casc...
Pana deseara sper sa reusesc sa termin traducerea si nu ma mai laudati atata pt ca o fac deoarece imi sunteti dragi , si pentru prieteni nici un efort nu e prea mare
Eu inca sunt la lucru dar ma gandesc ca ar fi cazul sa plec acasa fetele lucreaza si eu casc...
Pana deseara sper sa reusesc sa termin traducerea si nu ma mai laudati atata pt ca o fac deoarece imi sunteti dragi , si pentru prieteni nici un efort nu e prea mare
alitheea- vip
Buna ziua ALI,tu nu te mai odihnesti? multumesc frumos pt. tot ce facialitheea a scris:Gata partea a sasea , o incep pe a saptea
florica- vip
Buna ali modesta ca intodeauna esti o adevarata prietena virtuala te
si-ti doresc o zi buna in continuare
si-ti doresc o zi buna in continuare
lica54- vip
ce-o fii cu poza asta?nu stiu cine si de ce este anti-Cansel
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=277
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=277
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum