39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+32
pufy2010
IDILKO
iulia80
rodica
Bruni-My
vania_e
annadanna
mitzymeu
lexia
mihaela99
dlacatus65
anuta1971
elena
iulianagl
nicos66
nellys18
tiberici
clio 24
Theo_1
scumpica22
Garo
DENISA
nutzi
axxa246
lica54
alitheea
narcisa
vivi
rina-rina
dana17
florica
Admin_dea05
36 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
fetelor un clip frumos, https://www.facebook.com/video/video.php?v=120387658030163&oid=105610722816671&comments&ref=mf
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Florica,multumesc pt."urarea"de noapte buna...ai invatat si acum ne aduci numai"lucruri"minunate-felicitari
pe miine,noapte buna,pa
pe miine,noapte buna,pa
Ultima editare efectuata de catre Garo in Mier 05 Ian 2011, 11:00 pm, editata de 1 ori (Motiv : completare)
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
multumesc Garo,si eu va zic noapte buna,somn usor cu vise placute
florica- vip
Noapte buna fetelor!!!!Vise frumoase!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata fetelor,o zi frumoasa ,luminoasa,stralucitoare ca si ei ,
florica- vip
Fetelor ,micul dejun va asteapta, calda,un cald,si-o calda care va si va
florica- vip
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
florica a scris:Fetelor ,micul dejun va asteapta, calda,un cald,si-o calda care va si va
Daca tu ai adus micul dejun eu te completez cu flori si un cos cu fructe.
iulianagl- moderator
Stau si ma gandesc cred ca socul lui Levent este ca Hasret ii accepta cererea in casatorie.Dar el isi da seama ca Hasret o face doar pt. a-l face pe Murat gelos si s-ar putea ca Levent de data asta sa o refuze el pe ea.
iulianagl- moderator
Buna dimineata dragalaselor florica multam frumos penrtu decor cafea si mic dejun si iuliana pentru flori si fructe.Levent ar trebui sa o refuze si sa o faca sa inteleaga cat de mult o iubeste Murat .Dar sar putea ca Levent sa accepte din orgoliu.Va din ori unde va aflati si va imbratisez cu mult drag bunicuta.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Si asta de la urma imi place era chiar socat poate mai rau decat o sa fie Levent.
iulianagl- moderator
buna dimineata,doamnelor!; multumesc pt.tot v-am adus si eu desertul
o zi buna va doresc, pe mai tirziu, pa
o zi buna va doresc, pe mai tirziu, pa
Garo- vip
Garo a scris:buna dimineata,doamnelor!; multumesc pt.tot v-am adus si eu desertul o zi buna va doresc, pe mai tirziu, pa
Mmmm ciocolata cu aroma de Cansel!!!!!
iulianagl- moderator
va las o cafea pt.mai tirziu...
Garo- vip
Buna fetelor , ce mai faceti ?
Iar sant singura acasa ? I-am adus si pe ei cu mine...Cuplul anului trecut...
Sper din toata inima ca si a lui 2011...
Iar sant singura acasa ? I-am adus si pe ei cu mine...Cuplul anului trecut...
Sper din toata inima ca si a lui 2011...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
buna,Dana- ma bucur ca-i ai pe ei alaturi de tine...vezi poate mai faci o poza ceva...daca mai esti plecata o dupa-amiaza placuta iti doresc,pa
Garo- vip
Buna Garo ,ieri m-ai rugat sa comentez un pic serialul , stiu ca nu am facut-o de mult , dar am trait atatea , am vazut atatea in ultimul timp , incat filmul si chiar ei au trecut pe un plan secund , dar nu si voi...Nu ne difera doi lei in plus sau in minus si nici macar un gram de noroc...
Cred si sper ca Hasret sa nu-i aduca aminte lui Levent de propunerea lui de a se casatori cu ea , ci aceea de a continua albumul...Nu merita Levent sa se joace asa cu cu el...Si totusi nu e stilul Hasretei...Saracul Levent ... Cum poti sa alegi intre o prietenie de-o viata si o dragoste asteptata o viata...??? Si oricum el e un baiat destept , dupa soc , cred ca v-a intelege ca ceva nu e in regula...Si sigur v-a discuta asta cu Murat... Asta e incercare prieteniei lor... Nu numai dragostea dintre o femeie si un barbat trece prin incercari , pt a se cali si a deveni mai puternica , dar si prieteniile ...
Dar cred ca in sfarsit , Hasret v-a deveni mai rece cu Murat , iar el cand v-a vedea schimbarea asta , in el se v-a aprinde tot jarul acela mocnit ...Sa-l arda asa tare incat sa uite de tot , de mandrie , de diferente sociale , de diferente de educatie , de trecut ( vad ca a inceput sa uite , daca dupa asa o emotie , asemanatoare cu cea traita in trecut cu Selin si tinand-o in brate pe Bahar , nu simte niciun dor , nicio dorinta... ) si sa vrea sa fie cu Hasret ca la inceputurile lumii , ca Adam si Eva si tot raiul lor... Dupa rai , vor cobora pe Pamant ... care e si asta un loc minunat , minunat... Ziceti voi ca nu...
Cred si sper ca Hasret sa nu-i aduca aminte lui Levent de propunerea lui de a se casatori cu ea , ci aceea de a continua albumul...Nu merita Levent sa se joace asa cu cu el...Si totusi nu e stilul Hasretei...Saracul Levent ... Cum poti sa alegi intre o prietenie de-o viata si o dragoste asteptata o viata...??? Si oricum el e un baiat destept , dupa soc , cred ca v-a intelege ca ceva nu e in regula...Si sigur v-a discuta asta cu Murat... Asta e incercare prieteniei lor... Nu numai dragostea dintre o femeie si un barbat trece prin incercari , pt a se cali si a deveni mai puternica , dar si prieteniile ...
Dar cred ca in sfarsit , Hasret v-a deveni mai rece cu Murat , iar el cand v-a vedea schimbarea asta , in el se v-a aprinde tot jarul acela mocnit ...Sa-l arda asa tare incat sa uite de tot , de mandrie , de diferente sociale , de diferente de educatie , de trecut ( vad ca a inceput sa uite , daca dupa asa o emotie , asemanatoare cu cea traita in trecut cu Selin si tinand-o in brate pe Bahar , nu simte niciun dor , nicio dorinta... ) si sa vrea sa fie cu Hasret ca la inceputurile lumii , ca Adam si Eva si tot raiul lor... Dupa rai , vor cobora pe Pamant ... care e si asta un loc minunat , minunat... Ziceti voi ca nu...
dana17- vip
Anuta , ma bucur ca ti-a placut cartea '' Parfumul ''... Filmul e un pic alceva , e facut in asa fel incat impactul sa fie puternic , dar sa fie si comercial... Am spus , cartea e mult mai buna , iar daca putem sa facem o paralela intre personajul din carte si personajul Murat ...e greu . Doua personaje cu date genetice asemanatoare , au un parcurs total diferit in viata , datorita modului cum sant educati si mai ales mediului total diferit in care traiesc , si mai ales epocilelor diferite . Cum ii schimba sau nu dragostea si vremurile , cum isi pun amprenta..Total diferit...Ne nastem inca cu aceleasi date ca acum un secol sau ca acum o mie de ani , dar totul se poate schimba cu caldura umana , prin educatie si evolutia omenirii...
dana17- vip
dana17- vip
Marie Claire January 2011
[/center]
buna ziua la toata lumea
florica- vip
Gonulcelen ep 6
https://www.youtube.com/watch?v=inr0GT2CKDA
Vizionare placuta!!!O seara frumoasa!!!
https://www.youtube.com/watch?v=inr0GT2CKDA
Vizionare placuta!!!O seara frumoasa!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Continut sponsorizat
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum