29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
Garo
lica54
iulia80
iulia1965
mihaela99
tiberici
anuta1971
vali1cluj
danaxbt
florica
Admin_dea05
dana17
DENISA
axxa246
alitheea
iulianagl
narcisa
21 participanți
Pagina 22 din 43
Pagina 22 din 43 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 43
Re: 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
fetele ma duc sa-l gadil pe fiu meu, vad ca numa baga in sama , revin
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
succesmihaela99 a scris:fetele ma duc sa-l gadil pe fiu meu, vad ca numa baga in sama , revin
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
dana17 a scris:Revin...
anuta1971- vip
te pup si eu!anuta1971 a scris:Dana m-am pomenit cu musafiri.. ies putin.. revin repede sunt foarte ospitaliera
Axxa buna seara ... sa stii ca te-am vazut.. te pup
ce vigilenta esti ! hihi
am intrat un pic mai devreme si acum am mai facut o raita.
imi pica ochii-n gura de somn si am si de lucru! dar nu ma indur sa ma apuc!
abia astept sa vina vineri.
FETELOR FACETI UN TEST?
TEST
Exista o singura intrebare, dar aceasta este foarte-foarte importanta!!
Nu raspundeti in graba sau la nimereala! Ganditi-va inainte de a raspunde. Raspundeti cinstit!
Este o situatie imaginara, in care trebuie sa luati o hotarare. Ganditi-va ca trebuie sa dati un raspuns spontan si cinstit!!!
Sunteti in mijlocul unui dezastru total, o inundatie de proportii ... nemasurate cantitati de apa. baraje rupte ...
Sunteti fotoreporter pentru TVR1.
... va aflati in mijlocul acestui dezastru inimaginabil.
Situatia este la limita disperarii...
Ca reporter, incercati sa surprindeti momentele cele mai impresionante.
In jur oameni, case, animale, sunt luate de ape ... Natura mugeste aratandu-si fara iertare, puterea ... pustiind totul in urma ei.
De-o data vezi un barbat la volanul unei JEEP... ce lupta disperat, sa nu fie luat de valuri...
te apropii...
iti face o impresie puternica...
si brusc il recunosti: este EMIL BOC!!
Acuma realizezi ca furia apelor il va inghiti in orice clipa... pentru totdeauna...
Ai doua posibiltati: sa il salvezi, ori sa "prinzi" instantaneul vietii tale!!!!
Sa ii salvezi lui viata, ori sa faci o poza, ce iti va aduce tie premiul Pulitzer!!!!
O poza ce arata moartea unuia dintre cei mai importanti oameni din tara...
Acuma intrebarea (raspunde sincer):
Poza o faci color, sau alb-negru ????
TEST
Exista o singura intrebare, dar aceasta este foarte-foarte importanta!!
Nu raspundeti in graba sau la nimereala! Ganditi-va inainte de a raspunde. Raspundeti cinstit!
Este o situatie imaginara, in care trebuie sa luati o hotarare. Ganditi-va ca trebuie sa dati un raspuns spontan si cinstit!!!
Sunteti in mijlocul unui dezastru total, o inundatie de proportii ... nemasurate cantitati de apa. baraje rupte ...
Sunteti fotoreporter pentru TVR1.
... va aflati in mijlocul acestui dezastru inimaginabil.
Situatia este la limita disperarii...
Ca reporter, incercati sa surprindeti momentele cele mai impresionante.
In jur oameni, case, animale, sunt luate de ape ... Natura mugeste aratandu-si fara iertare, puterea ... pustiind totul in urma ei.
De-o data vezi un barbat la volanul unei JEEP... ce lupta disperat, sa nu fie luat de valuri...
te apropii...
iti face o impresie puternica...
si brusc il recunosti: este EMIL BOC!!
Acuma realizezi ca furia apelor il va inghiti in orice clipa... pentru totdeauna...
Ai doua posibiltati: sa il salvezi, ori sa "prinzi" instantaneul vietii tale!!!!
Sa ii salvezi lui viata, ori sa faci o poza, ce iti va aduce tie premiul Pulitzer!!!!
O poza ce arata moartea unuia dintre cei mai importanti oameni din tara...
anuta1971- vip
hahaha, Ana, te tii de sotii cu boc!
ma pun sa lucrez.
va pup, noapte buna!
buna seara draga axxaaxxa246 a scris:
te pup si eu!
ce vigilenta esti ! hihi
am intrat un pic mai devreme si acum am mai facut o raita.
imi pica ochii-n gura de somn si am si de lucru! dar nu ma indur sa ma apuc!
abia astept sa vina vineri.
nu scapi neobservata nu mai vorbi de oboseala... daca scap si de saptamana viitoare se mai linistesc apele si la mine... macar pentru un timp... cred ca vineri o sa fie tot un episod trist... dar abia astept si eu
anuta1971- vip
sa ai spor... noapte bunaaxxa246 a scris:
ma pun sa lucrez.
va pup, noapte buna!
anuta1971- vip
am revenit, abia acum li-a ajuns gadileala lui fiu meu, , mama si cat l-am gadilat
mihaela99- vip
Noapte bună Axxa. Dar în seara asta nu e Ezel? Nu te uiți? Mi-l lași mie?axxa246 a scris:
ma pun sa lucrez.
va pup, noapte buna!
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
axxa246 a scris:
ma pun sa lucrez.
va pup, noapte buna!
Axxa , imi pare rau ca pleci , noapte buna
mihaela99- vip
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:
Ana, iar ne pui întrebări din astea dificile? Eu m-am gândit și m-am hotărât. Fac două una alb negru cu fața lui când se scufundă și alta color după ce dispare sub ape că pe urmă îmi permit și color dacă îmi crește salariul.
narcisa- vip
Bună Miha, l-ai gâdilat cu folos? Avem videoclip în seara asta? :nh8:mihaela99 a scris:Buna Narcisa ,
narcisa- vip
Narcisa ce faci iubita?narcisa a scris:
Noapte bună Axxa. Dar în seara asta nu e Ezel? Nu te uiți? Mi-l lași mie?
anuta1971- vip
narcisa a scris:
Bună Miha, l-ai gâdilat cu folos? Avem videoclip în seara asta? :nh8:
avem toma l-am pus pe yt, dar zice ca sa incercam mai tarziu
mihaela99- vip
si iese ceva?mihaela99 a scris:am revenit, abia acum li-a ajuns gadileala lui fiu meu, , mama si cat l-am gadilat
anuta1971- vip
buna gandire ai...narcisa a scris:
Ana, iar ne pui întrebări din astea dificile? Eu m-am gândit și m-am hotărât. Fac două una alb negru cu fața lui când se scufundă și alta color după ce dispare sub ape că pe urmă îmi permit și color dacă îmi crește salariul.
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
si iese ceva?
a iesitttttt, si ce frumos eeeeeeeeee, dar nu stiu de ce nu e pe yt? :nh8:
mihaela99- vip
Buna seara ladies.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Tu știi ce fac. Ce-am început și nu mai reușesc să termin. Dar nu mai am chiar mult. Poate mâine e gata.anuta1971 a scris:
Narcisa ce faci iubita?
narcisa- vip
Buna seara Iulianaiulianagl a scris:Buna seara ladies.
ce faci te-ai apucat de combinatii?
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 22 din 43 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 43
Subiecte similare
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum