29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
Garo
lica54
iulia80
iulia1965
mihaela99
tiberici
anuta1971
vali1cluj
danaxbt
florica
Admin_dea05
dana17
DENISA
axxa246
alitheea
iulianagl
narcisa
21 participanți
Pagina 32 din 43
Pagina 32 din 43 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 43
Re: 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
cine stie de ce , s-a gindit ca asa ar fi mai frumoasa,ai vazut ultimul vidioclip pus de Vania--e ,nu stiu sa-l aduc aici dar mi-a placut ca sunt multe imagini din primul sezonmihaela99 a scris:fetelor , Hasret si-a vopsit iar parul roscat oare de ce?
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
[Buna dimineata dragalaselor o zi minunata va doresc la toate fetele cu multe bucurii si impliniri o zi cu mult soare si multa fericire.Eri am fost lipsa la apel am fost la tara am facut tuica va invit si pe voi sa servim un pahar impreuna sa ne treaca de suparare.Pentru diseara va doresc vizionare placuta.Elenaaaaaaaaaa? chiar nu vrei sa mai dai nici un semn macar sa ne spui daca esti bine oricumeu te pup dulce pentru toate fetele Va iubesc mult mult de tot
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
florica a scris:
ai vazut ultimul vidioclip pus de Vania--e ,nu stiu sa-l aduc aici dar mi-a placut ca sunt multe imagini din primul sezon
da l-am vazut , e frumossssssss
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
lica54 a scris:[Buna dimineata dragalaselor o zi minunata va doresc la toate fetele cu multe bucurii si impliniri o zi cu mult soare si multa fericire.Eri am fost lipsa la apel am fost la tara am facut tuica va invit si pe voi sa servim un pahar impreuna sa ne treaca de suparare.Pentru diseara va doresc vizionare placuta.Elenaaaaaaaaaa? chiar nu vrei sa mai dai nici un semn macar sa ne spui daca esti bine oricumeu te pup dulce pentru toate fetele Va iubesc mult mult de tot
Buna dimineata Lica, o zi frumoasa sa ai , esti motivata daca zici ca ai facut tuica , sa stii ca nu ne-ar strica cate o dusca la fiecare inainte de episodul de deseara , ne ametim un pic si vedem si noi ep. mai roz
mihaela99- vip
buna Lica si tie toate cele bune si ai dreptate pe diseara n-ar strica ceva tuica sa ne amorteasca supararea.lica54 a scris:[Buna dimineata dragalaselor o zi minunata va doresc la toate fetele cu multe bucurii si impliniri o zi cu mult soare si multa fericire.Eri am fost lipsa la apel am fost la tara am facut tuica va invit si pe voi sa servim un pahar impreuna sa ne treaca de suparare.Pentru diseara va doresc vizionare placuta.Elenaaaaaaaaaa? chiar nu vrei sa mai dai nici un semn macar sa ne spui daca esti bine oricumeu te pup dulce pentru toate fetele Va iubesc mult mult de tot
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna dimineata
Va pe toate fara exceptie!
Va
si
ELENA,
:
mi-e dor de tine
adu niste
, ti-am facut o cafea turceasca, sper sa-ti placa!
Va pe toate fara exceptie!
Va
si
ELENA,
:
mi-e dor de tine
adu niste
, ti-am facut o cafea turceasca, sper sa-ti placa!
annadanna- membru activ
Data de inscriere : 21/08/2010
anuska a scris:BUNA DIMINEATA FETELOR
azi avem serial
Bine ai venit!
anuska a scris:fetelor imi pare bine ca v-am cunoscut poate o sa mai intru sa vorbesc cu voi daca nu deranjez, imi face mare placere sa va citesc va doresc tuturor o zi buna
Aici nimeni nu deranjeaza.Te asteptam la discutii.
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Vin 15 Oct 2010, 11:00 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Daca este fiarta ma bag si eu!florica a scris:]buna Lica si tie toate cele bune si ai dreptate pe diseara n-ar strica ceva tuica sa ne amorteasca supararea.
Buna fetelor!!!
Admin_dea05- Admin
Buna dimi Dea , o zi superba sa ai
mihaela99- vip
[quote="annadanna"]Buna dimineata
Buna dimineata Annadanna
Buna dimineata Annadanna
mihaela99- vip
Multumesc miha.mihaela99 a scris:Buna dimi Dea , o zi superba sa ai
Dar ce este cu elena??Parca nu am mai vazut-o pe aici.Are scutire?Sau o trecem la absente nemotivate?
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
Multumesc miha.
Dar ce este cu elena??Parca nu am mai vazut-o pe aici.Are scutire?Sau o trecem la absente nemotivate?
Mai chiar nu stiu de ce nu mai intra , poate e suparata, poate are treaba , habar nu am , pana nu ne prezinta scutirea e nemotivata :bom:
mihaela99- vip
Suparata de ce?V-ati batut intr-o seara pe CANSEL?Si eu nu am participat pisica infuriat ..pe langa politistul turbat imi iau si pisica asta salbatica .Asa ca aveti grija! Ma pregatesc.mihaela99 a scris:Mai chiar nu stiu de ce nu mai intra , poate e suparata, poate are treaba , habar nu am , pana nu ne prezinta scutirea e nemotivata :bom:
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
Suparata de ce?V-ati batut intr-o seara pe CANSEL?Si eu nu am participat pisica infuriat ..pe langa politistul turbat imi iau si pisica asta salbatica .Asa ca aveti grija! Ma pregatesc.
nu stiu ca eu in ultimul timp am fost fara net , dar las ca vine ea cand i se face dor , pisica e a lu turbatu ala ? se vede.... cum e turcul e si pistolul
mihaela99- vip
Buna, fetelor !
si eu stau prost de tot cu netul.... Saptamana asta n-am reusit sa vad nimic !! Sau calc. e de vina...O fi prins niscai "pureci" de pe unde am umblat... Ii ia o 1/2 de ora sa incarce o parte de pe youtube...
si eu stau prost de tot cu netul.... Saptamana asta n-am reusit sa vad nimic !! Sau calc. e de vina...O fi prins niscai "pureci" de pe unde am umblat... Ii ia o 1/2 de ora sa incarce o parte de pe youtube...
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
iulia1965 a scris: Buna, fetelor !
Buna Iulia , se pare ca stai nasol cu viteva , fa un test viteza si vezi cum e
mihaela99- vip
Buna ziua Deea acum sunt la bucatarie pregatesc sa fac niste compot de gutui si mai pe seara am sa fac si o tuica fiarta sa ne bine dispunem
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Ce faceti fetelor ? Nerabdatoare ? Pregatite pt deseara ?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna Iulia, Lica!
Iulia mai bine Tuica decat compot Trebuie sa prind curaj pt episodul din seara asta.
Buna Dana!Suntem pregatite. deseara o toc pe Bahar.
Iulia mai bine Tuica decat compot Trebuie sa prind curaj pt episodul din seara asta.
Admin_dea05- Admin
buna ziua!ce face lumea?am vazut ca avem lume noua...BINE AI VENIT ANUSKA!!!!
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
Habar n-am cu ce se mananca !! Sper sa-mi vina baiatul cel mare acasa azi, sa-i dea de cap...Pe de alta parte, daca vine el...eu nu-l mai pup ! (calculatorul ! )mihaela99 a scris:
Buna Iulia , se pare ca stai nasol cu viteva , fa un test viteza si vezi cum e
iulia1965- vip
Daca-i dam cu tuica fiarta destula...s-ar putea sa vedem nunta lui Hasret cu Murat...indiferent de ce-i in episod...lica54 a scris:Buna ziua Deea acum sunt la bucatarie pregatesc sa fac niste compot de gutui si mai pe seara am sa fac si o tuica fiarta sa ne bine dispunem
iulia1965- vip
ati vazut asta
am gasit pe hunili
am gasit pe hunili
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
Tu sau turbatul ,i-ai facut instructaj ? Sa nu-i strice freza lui Cansel.... Din greseala....Admin_dea05 a scris:
dana17- vip
Buna Dana ,spune cu cuvintele tale , ca de vazut ,nu vedem nimic...danaxbt a scris:ati vazut asta
am gasit pe hunili
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 32 din 43 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 43
Subiecte similare
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 32 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum