29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
Garo
lica54
iulia80
iulia1965
mihaela99
tiberici
anuta1971
vali1cluj
danaxbt
florica
Admin_dea05
dana17
DENISA
axxa246
alitheea
iulianagl
narcisa
21 participanți
Pagina 17 din 43
Pagina 17 din 43 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 43
Re: 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
II IUBIM SI PENTRU NOI SUNT CEI MAI FRUMOSI ACUM... O ZI BUNA SI TIEGaro a scris:
nu vi se pare ca toti arata mult mai bine si mai tineri in acest serial?parca joaca mai putin crispati sau teatrali,parca totul este natural
la revedere,o dupa amiaza placuta va doresc,la mine e soare dar bate putin vintul,pa
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
O zi placuta...Anuta...anuta1971 a scris:CE DRAGALASI SUNT AMANDOI EU IL PREFER PE PRIMUL
DANA EU AM SA IES PUTIN... CRED CA O SA MAI INTRU DESEARA... ITI DORESC O DUPA AMIAZA PLACUTA
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Par ca nu fac nici un efort la scenele astea ,vine de la sine...O zi insorita Garo...Pa fetelor...Garo a scris:
nu vi se pare ca toti arata mult mai bine si mai tineri in acest serial?parca joaca mai putin crispati sau teatrali,parca totul este natural
la revedere,o dupa amiaza placuta va doresc,la mine e soare dar bate putin vintul,pa
dana17- vip
salutare fetelor
in sfarsit am reusit sa termin de vazut filmul, nu a fost chiar cum ne asteptam noi, dar o fost dragut. Mi a placut de levent ep asta nu s de ce..... o avut el ceva dreptate prin ce ia zis lui murat, a fost realist in felul lui, kenan nu mi place delocccccc.
Cred ca ep viitor va fi interesant......chestia aia cu selin clar e amintire, si cred ca murat isi va da seama ca daca nu face ceva o va pierde pe hasret, mai ales dupa ce o vede cu levent........si o sa l vedem furios si gelos de numa numa......
sper ca dragului nostru regizor sa i vina mintea la cap cat mai repede
( il ajutam noi daca nu)
am destul
va doresc o zi frumoasa in continuare
in sfarsit am reusit sa termin de vazut filmul, nu a fost chiar cum ne asteptam noi, dar o fost dragut. Mi a placut de levent ep asta nu s de ce..... o avut el ceva dreptate prin ce ia zis lui murat, a fost realist in felul lui, kenan nu mi place delocccccc.
Cred ca ep viitor va fi interesant......chestia aia cu selin clar e amintire, si cred ca murat isi va da seama ca daca nu face ceva o va pierde pe hasret, mai ales dupa ce o vede cu levent........si o sa l vedem furios si gelos de numa numa......
sper ca dragului nostru regizor sa i vina mintea la cap cat mai repede
( il ajutam noi daca nu)
am destul
va doresc o zi frumoasa in continuare
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
Bună ziua dragele mele. Mi-au plăcut foate mult comentariile voastre și m-au binedispus. Traduc și partea care a mai rămas.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
bine ai venit zanutanarcisa a scris:Bună ziua dragele mele. Mi-au plăcut foate mult comentariile voastre și m-au binedispus. Traduc și partea care a mai rămas.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Am pus ultima parte.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Free Murat ,nu Free Gigi Buna fetelor ,ce ritm au bulgaroaicele ,cred ca au carte de munca la Cansel...
dana17- vip
narcisa a scris:Am pus ultima parte.
dana17- vip
Plec ,vad ca sant singura...Incerc sa intru mai tarziu...va las cu gandurile lui ...
dana17- vip
Buna seara fetelor ,multumesc mult Narcisa pt. traducere nu stiu ce se intimpla de-i asa slaba prezenta pe aici ,mi-am amintit de ceva;cind va plati datoria, adica cina Hasret la Murat ,oare isi vor aminti scenaristi de treaba asta. trezirea veniti la raport noapte buna ,somn usor, vise placute
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna seara Florica .. scuze lucrez ceva si m-a luat valul au uitat cam multe scenaristii in sezonul 2 ..stii ca mai era si un pariu cu o rochie... ramas suspendatflorica a scris:Buna seara fetelor ,multumesc mult Narcisa pt. traducere nu stiu ce se intimpla de-i asa slaba prezenta pe aici ,mi-am amintit de ceva;cind va plati datoria, adica cina Hasret la Murat ,oare isi vor aminti scenaristi de treaba asta. trezirea veniti la raport noapte buna ,somn usor, vise placute
anuta1971- vip
Noapte buna ,somn usor...vise frumoase...
dana17- vip
Noapte buna Danadana17 a scris:Noapte buna ,somn usor...vise frumoase...
anuta1971- vip
ce ati patit fetelor in seara asta? ati luat virusi de la Hoca? un ceai cald de la Nakish si somnic usor va doresc si eu... noapte buna
anuta1971- vip
somn usor iubita , da eu sunt cam virusata se se pare ca a luat si calculatorul de la mine niste virusi ca se tot reseteazaanuta1971 a scris:ce ati patit fetelor in seara asta? ati luat virusi de la Hoca? un ceai cald de la Nakish si somnic usor va doresc si eu... noapte buna
alitheea- vip
cu tot dragul pentru voi un clip frumos , ca o joaca de copil
https://www.youtube.com/watch?v=3EVnGmIYMFw&feature=related
alitheea- vip
noapte bunaalitheea a scris:cu tot dragul pentru voi un clip frumos , ca o joaca de copil
https://www.youtube.com/watch?v=aJMu8OOvHTY
anuta1971- vip
buna dimineata zanute , va doresc o zi frumoasa , cu mult soare
https://www.dailymotion.com/video/xf5x9b_gonulcelen-klibi-dalgakyran_shortfilms
https://www.dailymotion.com/video/xf5x9b_gonulcelen-klibi-dalgakyran_shortfilms
alitheea- vip
buna dimineata Ali ,buna dimineata fetelor o zi cu soare in suflet si caldura in inima va doresc,poftiti cu mine la o sau un si presa va aduc si multi frumos primul clip ALI,cel de al doilea nu-i asa frumos ca apare si matracuca aceea de Bahar- Selin. daca nu va-ti trezit uite va pun si sa sune
florica- vip
Buna dimineata!!!!!!!!In sfarsit a aparut si soarele!!!!! La voi cum este vremea?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna dimineata,frumos stiti sa ne treziti;stiti ma gindeam...H.va fii sprijinita de familie,de mama sa chiar de Levent,va avea muzica pe care o iubeste atit,dar M. va fii singur, practic nu mai are nimic decit amintirile si dorul de H.;va trebui sa lupte impotriva tuturor cel mai mult impotriva propriei familii,mai ales a mamei...dar sa nu ne pierdem speranta-dragostea lor sigur va invinge,dar pina atunci...
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Buna dimi Garo! dupa mine Hasret e intre 3 barbati Levent, Murat si mai nou cred ca si Kenan. ...saracul Murat!Garo a scris:buna dimineata,frumos stiti sa ne treziti;stiti ma gindeam...H.va fii sprijinita de familie,de mama sa chiar de Levent,va avea muzica pe care o iubeste atit,dar M. va fii singur, practic nu mai are nimic decit amintirile si dorul de H.;va trebui sa lupte impotriva tuturor cel mai mult impotriva propriei familii,mai ales a mamei...dar sa nu ne pierdem speranta-dragostea lor sigur va invinge,dar pina atunci...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna Dea aici este si nici asa nu m-as supara sa fie vremea tot asa inca vreo doua luni.Admin_dea05 a scris:Buna dimineata!!!!!!!!In sfarsit a aparut si soarele!!!!! La voi cum este vremea?
florica- vip
Buna dimineata dragelor.
Dea si la mine e frumos am soare si eu azi.
Dea si la mine e frumos am soare si eu azi.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Continut sponsorizat
Pagina 17 din 43 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 43
Subiecte similare
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum