54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+22
iulianagl
pufy2010
razbunator
tiberici
Nicky
Geta
Lucica10
alitheea
vania_e
florina1989
annadanna
axxa246
costina
Garo
vivi
DENISA
simi
lica54
dana17
andreea90
Admin_dea05
florica
26 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Nency Go
For beautiful,sweet couple Cansel & Tuba Büyüküstün,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Day by day,
night by night,
kiss by kiss,touch by touch,
step by step,I fall in love
...I love you today,I,ll love you tomorrow,
I,ll love you forever............................. ..Nency Du-te
Pentru frumos, tânăr Cansel dulce & Tuba,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Büyüküstün
Zi de zi,
noapte de noapte,
sarut prin sarut, atingere prin atingere,
pas cu pas, am cădea în dragoste
... Te iubesc azi, eu, veţi dragoste mâine,
Eu, veţi iubi pentru totdeaun
For beautiful,sweet couple Cansel & Tuba Büyüküstün,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Day by day,
night by night,
kiss by kiss,touch by touch,
step by step,I fall in love
...I love you today,I,ll love you tomorrow,
I,ll love you forever............................. ..Nency Du-te
Pentru frumos, tânăr Cansel dulce & Tuba,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Büyüküstün
Zi de zi,
noapte de noapte,
sarut prin sarut, atingere prin atingere,
pas cu pas, am cădea în dragoste
... Te iubesc azi, eu, veţi dragoste mâine,
Eu, veţi iubi pentru totdeaun
florica- vip
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Cand a invitat-o pe Hasret pe scena:
Kerim Cherim Murat---Dar in seara asta, pe scena ,vreau sa invit pe cineva. Pentru mine este foarte imprtanta .--Vii alaturi de mine sa cantam Hasret? (aplauze).Si anul trecut am fost aici, dar din cauza mea, eu am cantat la pian si Hasret si -a cantat cantecul dupa mine.Dar in seara asta,pentru acesti copii minunati ,care au dat un concert si bineinteles pt. voi invitatii .vrem sa cantam impreuna. Multumesc Kerim si scuze ,sper ca nu te superi ca am adus aici ce ai tradus tu
florica- vip
O saptamana frumoasa fetelor!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna ziua dragelor ... deja a aparut un clip foarte frumos
Si dupa parerea mea .. in finalul acestui film .. se pot iubi atat Tuba si Cansel cat si Hasret si Murat pentru poate ultima oara ! cred ca si ei traiesc aceleasi sentimente ca personajele cand joaca .. e ultima lor sansa sa vada cum ar fii fost daca era sa fie !
https://www.youtube.com/watch?v=6FgpDI5kFbg
Si dupa parerea mea .. in finalul acestui film .. se pot iubi atat Tuba si Cansel cat si Hasret si Murat pentru poate ultima oara ! cred ca si ei traiesc aceleasi sentimente ca personajele cand joaca .. e ultima lor sansa sa vada cum ar fii fost daca era sa fie !
https://www.youtube.com/watch?v=6FgpDI5kFbg
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
andreea90 a scris:
Noapte buna Dana .. vise placute .. eu tot ma uit la scena asta .. si dupa parerea mea in celelalte filme n-am vazut un sarut asa de senzual si plin de emotii .. daca te uiti la sarutul de la lac .. se vede cand Murat ii tine mana pe gat .. mana ii tremura si deabea se controleaza ce sa faca .. n-am zis pana acum , am tinut pt mine , dar eu am vazut asta .. si in sarutul din seara asta am vazut ca si ea ii pune mana pe fatza si il i-a in brate cu cealalta mana ce pana acum n-a facut ! .... oricum frumos
La min 5:44 se vede cum o mangaie pe gat si ii tremura mana
Aici tremura si sufletul in el ... Desi e alltfel , alceva .... Seamana sarutul de aseara cu primul lor sarut ...
Te pup Andreea si o zi buna tuturor ....
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Dragalaselor buna ziua a sosit ora pranzului o ciorbitafelul doi ardei umplutisi desert prajiturelepofta buna va doresc
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
dana17 a scris:
Aici tremura si sufletul in el ... Desi e alltfel , alceva .... Seamana sarutul de aseara cu primul lor sarut ...
Te pup Andreea si o zi buna tuturor ....
Da .. se vede ca traieste odata cu personaju si inima nu prea ii asculta .. tot ce imi doresc e ca astea 3 ep. sa se continue si sa fie desprinse dintr-o poveste.. doar ei doi ... Si eu te pup Dana O zi frumoasa in continuare
andreea90- vip
Buna fetelor! Deci in sfarsit s-a intamplat minunea :gfd<:aseara a cerut-o de soata pe Hasret...A prins curaj...Sant asa curioasa sa le vad nunta
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
O zi frumoasa in continuare
andreea90- vip
Dragalaselor buna ziuavam adus si eu ceva frumos ca doar la asta ma pricep
lica54- vip
si ceva dulce sa mancam dulce sa vorbim dulce
lica54- vip
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/246965_195467927166039_125860474126785_566447_2643771_s.jpg
Me: Brother Cansel, we are leaving for Istanbul for not to be late. Cansel: Thanks for coming. Cansel says to DerenL: Take care of this sassy, she is real sassy (he called her Fırlama - actually that means a shameless person, it has got a lot of meanings including bastard)
andreea90- vip
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
lica54- vip
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna seara tuturor,o seara frumoasa sa avem!
florica- vip
Ben : Baba bana Cansel'i al dayanamıyorum artık.
Babam : Bakkaldan şeker alıyoruz sanki kızım kendine gel.
Ben : İşte şeker alma Cansel'i al o şekerdende tatlı.
Babam : Tövbe yarabbim.
Of Babam bir kere anlasa beni bir ne hissettiğimi bilirdi ! Canseeeel yaa. ♥ ''Perihan''
Babam : Bakkaldan şeker alıyoruz sanki kızım kendine gel.
Ben : İşte şeker alma Cansel'i al o şekerdende tatlı.
Babam : Tövbe yarabbim.
Of Babam bir kere anlasa beni bir ne hissettiğimi bilirdi ! Canseeeel yaa. ♥ ''Perihan''
florica- vip
Sapancadan dönüyorum yoldayım. Cansel yıne harikaydın. Bu konuşmaları hiç unutmicam. Uzun uzun konuştuk :) canser Sapancadan merge pe drum. Cansel încă minunat. Aceste conversaţii nu va uita niciodată. Am vorbit mult timp:) Canser
florica- vip
Nency Go
For beautiful Tuba & Cansel !!!!!
My love is like an ocean,
it goes down so deep,
my love is like a rose,
whose beauty you want to keep,
...
My love is like a river,
that will never end,
my love is like a dove with a beautiful message to send.
My love is like a song,
that gose on and on forever,
my love is likeprisoner,
it,s to you that I surrender...
For beautiful Tuba & Cansel !!!!!
My love is like an ocean,
it goes down so deep,
my love is like a rose,
whose beauty you want to keep,
...
My love is like a river,
that will never end,
my love is like a dove with a beautiful message to send.
My love is like a song,
that gose on and on forever,
my love is likeprisoner,
it,s to you that I surrender...
florica- vip
buna seara,doamnelor!...frumos, Murat a fost un romantic si un finut tot ep....nu s-a ridicat de la pian pina ce Hasret nu a privit la el, la microfon si-a bagat repede miinile in buzunare!!!...iar in parcare au fost amindoi superbi...Tuba n-a putut sa-i mai tina mina pe obraz, iar Cansel era pierdut...cred ca nici macar nu a realizat ca incerca s-o mingiie pe git...scena a fost "jucata" magistral de amindoi-BRAVO!!!...sper ca pina la final sa avem parte numai de asa ceva
mi-a placut de Ceren la concert, cum incerca sa-l faca pe Levent sa priveasca la ea si nu la scena
fetelor, postati numai trandafiri roz, macar pina la sfirsitul serialului!!!
mi-a placut de Ceren la concert, cum incerca sa-l faca pe Levent sa priveasca la ea si nu la scena
fetelor, postati numai trandafiri roz, macar pina la sfirsitul serialului!!!
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Noaptr buna,somn usor cu vise frumoase!
florica- vip
Noapte buna tuturog
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum