57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
Petre Gabriel Nicoleta
vania_e
rina-rina
pufy2010
nutzi
axxa246
Nicky
dana17
ana58
iulianagl
alitheea
Garo
vivi
Lucica10
lica54
costina
DENISA
andreea90
Admin_dea05
florica
24 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Baile FELIX,BROASTE testoase si pesti de multe culori
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Nu ma pasioneaza boxul Andreea,dar fiind vorba de un roman ma intereseaza dar n-am curajul sa ma uit,nu stiu daca se v-a uita si sotul,pe el il pasioneaza boxul dar inima nu prea ne lasa,emotiile sant mari cand ii vo rba de ai nostri.Frumos i-ai inchipuit[pozat] pe Tuba si Cansel
florica- vip
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Oradea, Biserica cu lună Biserica cu lună, construită între anii 1784 şi 1790, în stil baroc cu influenţe neoclasice este Catedrala Episcopiei Ortodoxe din Oradea. Planurile au fost realizate de arhitectul Éder Jakab, iar picturile interioare de fraţii Alexandru şi Arsenie Teodorovici şi de Paul Murgu. |
Biserica cu Lună, cunoscută și sub denumirea Catedrala Adormirea Maicii Domnului, este o biserică creștin-ortodoxă aflată în Oradea, construită între anii 1784-1790. A fost denumită astfel datorită unui mecanism unic în Europa, aflat pe turla bisericii, care are menirea de a pune în mișcare o sferă cu diametrul de 3 m, de forma lunii, vopsită jumătate în negru, jumătate în auriu. Această sferă se deplasează după mișcarea de rotație a Lunii în jurul Pământului și arată, prin rotirea sa, toate fazele Lunii.
florica- vip
http://www.google.ro/search?q=baile+1+mai&hl=ro&biw=1280&bih=752&gbv=2&prmd=ivnscm&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ELgYTseEA4TWsgaZsrzODw&ved=0CH8Q sAQ[/url]
Ultima editare efectuata de catre florica in Sam 09 Iul 2011, 11:28 pm, editata de 4 ori
florica- vip
Eu am inceput de ieri sa ma uit la Fatmagul si deja sunt la ep 14 ...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
intelegi ceva,este bun?Eu am vrutr sarevad un ep.din Gonulcelen,dar m-am apucat de turism si dupa atata colindat m-am obosit asa ca va spun noapte buna tuturorvise frumoase cu somn lin!Admin_dea05 a scris:Eu am inceput de ieri sa ma uit la Fatmagul si deja sunt la ep 14 ...
florica- vip
pestera ursilor http://www.google.ro/search?q=pestera+ursilor&hl=ro&sa=N&biw=1280&bih=752&gbv=2&prmd=ivnsm&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=sboYTuCZO4uSswbb_K3XDw&ved=0CCEQsAQ
florica- vip
florica- vip
YEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!! BRAVOOOO LUCIAN BUTE ! in runda a 4 a la facut K.O. .. You are the Champion !!!! yuhuuuuuuuuuuuu
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
ce i-a dat romanul nostru...frumos... :emo6: bravo bute ..frumos meci...sunt buni romanii nostri....buna seara fetelor eu am intarziat putin ca ma uitam la meci
Ultima editare efectuata de catre costina in Dum 10 Iul 2011, 12:03 am, editata de 1 ori
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
foarte frumoase pozele Florica ..intr-adevar a-si avea ce vizita pe acolo
costina- vip
Bute a fost impresionant , nici el nu si-a dat dat seama ca asa repede il face K.O .. a plans de bucurie , Cand a cantat Andra imnu a zis ca i s-a facut pielea de gaina .. si mie la fel .. Iau dat lacrimile si cand a dat interviu , un adevarat campion , imi place asa tare de el , Am ramas impresionata de Nadia Comaneci care a stat tot timpul pe twitter si a trimis mesaje de incurajare pt Bute ., si la felicitat .. e frumos in astfel de momente si te simti mandru ca esti roman , dar ar trebuii sa avem mai multe evenimente ca asta , sa fim mereu mandrii si recunoscuti ca suntem romani .. nu comparati si bagati in aceeasi "oala " cu rromi .
Eu va zic Noapte buna vise placute Pupici
Eu va zic Noapte buna vise placute Pupici
andreea90- vip
Buna dimi!!!
Fetelor am innebunit de tot.Va recomand serialul Fatmagul .Am stat pana la ora 5 dimieata sa ma uit la film.Merita!Mereu ziceam Gata!.. asta e ultimul ep dar se termina in asa fel ca iti doresti sa te mai uiti la inca un ep si uite asa cand ma uit afara se crapa de ziua
Fetelor am innebunit de tot.Va recomand serialul Fatmagul .Am stat pana la ora 5 dimieata sa ma uit la film.Merita!Mereu ziceam Gata!.. asta e ultimul ep dar se termina in asa fel ca iti doresti sa te mai uiti la inca un ep si uite asa cand ma uit afara se crapa de ziua
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
http://www.sabah.com.tr/Yasam/2011/07/10/tubanin-alti-kopegi-komsu-kacirtiyor
Dragalaselor cam tarziu dar va invit sa servim ceva....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna ziua Denisa ce sa inteleg din articol vecinii nu-si pot vinde casa din cauza cainilor Tubei???
lica54- vip
buna ziua tuturor,am vrut caldura dar nici chiar asa ,ma topesc toata!ceva sa ne racorim putinel!O zi placuta tuturor!
florica- vip
Buna ziua Florica sa ne racorim putin!!!!!!!!
lica54- vip
Buna ziua dragelor
Un moment istoric si emotionant
Un moment istoric si emotionant
andreea90- vip
multumim frumos Andreea chiar voiam sa le revad....buna ziua fetelor..da ce faceti va plangeti de caldura? abia ati asteptat sa vina inapoi .....ca sa va racoriti
va dau eu voie in piscinele mele
va dau eu voie in piscinele mele
costina- vip
ce tare LICAlica54 a scris:Buna ziua dragalaselor Canicula in toata regula va doresc un weekend placut.
ia priviti si va minunati nu i se potrivea mai bine de atat!!!!
costina- vip
fetele suntem tot campioni i-a dat batute .......... Da Andreea ce pacat ca noi Romaii suntm camparati cu romii..... Costina te facusi a naibi ce piscine ti-ai tras Florica LICA la toata lumea multi si de la vl o mica adiere de vant va trimit pt racorire
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Dea filmul care il urmaresti il gasim si tradus ? unde?
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
lica54- vip
Continut sponsorizat
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum