57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
Petre Gabriel Nicoleta
vania_e
rina-rina
pufy2010
nutzi
axxa246
Nicky
dana17
ana58
iulianagl
alitheea
Garo
vivi
Lucica10
lica54
costina
DENISA
andreea90
Admin_dea05
florica
24 participanți
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Lucica10 a scris:Dea filmul care il urmaresti il gasim si tradus ? unde?
http://serialeturcestitv.wordpress.com/muhtesem-yuzyil-sultanul-magnificul/episoade-2/ https://www.youtube.com/user/Fatmagulunro https://www.youtube.com/user/fatmagulunsucunecom
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
a naibii de rea ma facui LUCICA si mi-am luat si sa nu ma bronzez singurica
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
fetele..nu m-am putut abtine v-am adus si voua
Eminescu descrie faptele care se petrec la plural care demonstreaza ca tot timpul sunt mai multi.Poetul îsi asteapta iubita ca împreuna sa cutremure o barca In cunoscuta balada "Miorita", sunt descrise cateva intamplari in care sunt implicate doi criminali, o oaie turnatoare, si un cioban ce socheaza prin prostia lui Lebada moare de cîte ori cînta.
Caragiale era un adevarat miștocar al secolului 17"
Eminescu descrie faptele care se petrec la plural care demonstreaza ca tot timpul sunt mai multi.Poetul îsi asteapta iubita ca împreuna sa cutremure o barca In cunoscuta balada "Miorita", sunt descrise cateva intamplari in care sunt implicate doi criminali, o oaie turnatoare, si un cioban ce socheaza prin prostia lui Lebada moare de cîte ori cînta.
Caragiale era un adevarat miștocar al secolului 17"
costina- vip
Ayda Aksel ve Cansel Elçin Yine Bir Arada
Son olarak Gönülçelen dizisinde Anne-Oğulu canlandıran Cansel Elçin ve Ayda Aksel, Gold Film’in çektiği Yalancı Bahar dizisinde yine bir araya geliyorlar. Hatırla Sevgili, Gönülçelen ve Aşk Tesadüfleri Sever filminden sonra Yalancı Bahar dizisinde de 4. kez kamera karşısına geçecek olan sevilen ikili yine bir aradalar. Yönetmenliğini Serkan İpekören‘in yapacağı dizide Fahriye Evcen, Cansel Elçin, Serkan Acar, Ayda Aksel ve Cevdet Arıcılar gibi sevilen oyuncular yer alacak http://www.televizyondizisi.com/index.php/ayda-aksel-ve-cansel-elcin-yine-bir-arada/46288/12/
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
article states that tuba buyukustun has a neighbour that has 6 dogs. she want to sell her house and everytime customers come to look at the house, they refuse to not by it due to the noise the nextdoor neighbour dogs make. its also states that while buyukustun was at her parents holiday house the dog over there to did make alot of noise. she wants the neighbours to leave so that she can sell the house.
Traducere : articol care prevede tuba buyukustun are un vecin care are 6 câini. ea vrea să-şi vândă casa ei, şi clienţii de fiecare dată vin să se uite la casa, ei refuză să nu prin aceasta ca urmare a zgomotului câinii nextdoor vecin face. sale, de asemenea, prevede că în timp ce buyukustun a fost la casa ei de vacanţă părinţii câine peste acolo pentru a face o mulţime de zgomot. ea doreşte ca vecinii să plece, astfel că ea poate vinde casa
Traducere : articol care prevede tuba buyukustun are un vecin care are 6 câini. ea vrea să-şi vândă casa ei, şi clienţii de fiecare dată vin să se uite la casa, ei refuză să nu prin aceasta ca urmare a zgomotului câinii nextdoor vecin face. sale, de asemenea, prevede că în timp ce buyukustun a fost la casa ei de vacanţă părinţii câine peste acolo pentru a face o mulţime de zgomot. ea doreşte ca vecinii să plece, astfel că ea poate vinde casa
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
vivi a scris:Ayda Aksel ve Cansel Elçin Yine Bir AradaSon olarak Gönülçelen dizisinde Anne-Oğulu canlandıran Cansel Elçin ve Ayda Aksel, Gold Film’in çektiği Yalancı Bahar dizisinde yine bir araya geliyorlar. Hatırla Sevgili, Gönülçelen ve Aşk Tesadüfleri Sever filminden sonra Yalancı Bahar dizisinde de 4. kez kamera karşısına geçecek olan sevilen ikili yine bir aradalar. Yönetmenliğini Serkan İpekören‘in yapacağı dizide Fahriye Evcen, Cansel Elçin, Serkan Acar, Ayda Aksel ve Cevdet Arıcılar gibi sevilen oyuncular yer alacak http://www.televizyondizisi.com/index.php/ayda-aksel-ve-cansel-elcin-yine-bir-arada/46288/12/
he he Cansel joaca din nou cu Ayda Multumim Vivi
andreea90- vip
V-am adus cateva bunatati sa ne racorim
Eu ies la o plimbare .. asa ca va pup .. vb mai pe seara
Eu ies la o plimbare .. asa ca va pup .. vb mai pe seara
andreea90- vip
Andreea,plimbare placuta, saluta marea din partea mea!!!
Vivi,multumesc de noutati,deci nu degeaba Cansel o numeste mama pe Ayda, probabil in timp relatia mama-fiu s/a consolidat...eu ma bucur ca/i voi vedea din nou impreuna;sa vedem cine va fi tatal??
Vivi,multumesc de noutati,deci nu degeaba Cansel o numeste mama pe Ayda, probabil in timp relatia mama-fiu s/a consolidat...eu ma bucur ca/i voi vedea din nou impreuna;sa vedem cine va fi tatal??
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
DENISA AI AVUT DREPTATE CU FATMAGUL ..NICI EU NU MA POT OPRI DIN VIZIONAT deja sunt la ep 4
costina- vip
Dragalaselor buna seara!!!Andreea plimbare placuta!!Costina nea prins si microbul Fatmagulun eu acum am terminat de vazut ep 17 ii bun imi place eu nu urmaresc decat ce traduc fetele.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna seara tuturor ,a-ti fost harnicute si azi pe canicula asta,vesti noi despre Canselutu,deci o v-a avea iar mama pe AYDA AKSEL,iar regizor v-a fi cel care a fost la Gonulcelen sezonul doi .Acum aici a inceput sa se innoreze si se aud tunete in departare,nu pre-i bine sa vina furtuna dupa o asa zi.Da,Andrrea avem nevoie de cati mai multi oameni deosebiti,numai ca si din meciul asta pana la urma l-au transformat intr-un eveniment politic
Ultima editare efectuata de catre florica in Dum 10 Iul 2011, 7:39 pm, editata de 1 ori
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
pt. DEA,Denisa,Vivi,Costina,Andreea,Lucica,Lica aceste frumoase gladiole,acum este sezonul lor, o seara frumoasa tuturor !
florica- vip
lica54- vip
florica- vip
buna LICA sa stii ca e chiar interesant filmul m-a corupt chiar daca are cateva ep netraduse ne descurcam noi ca doar am avut sonor la gonulcelen am invatat si noi putina turca ..FLORICA multumim pt florilica54 a scris:Dragalaselor buna seara!!!Andreea plimbare placuta!!Costina nea prins si microbul Fatmagulun eu acum am terminat de vazut ep 17 ii bun imi place eu nu urmaresc decat ce traduc fetele.
costina- vip
lica54- vip
multumim LICA sunt preferatele melelica54 a scris:frezii
costina- vip
lica54- vip
nu stiu daca va intereseaza stire asta ,eu totusi v-o aduc;
Beş yıl süren "Yaprak Dökümü" dizisinde Necla rolüyle beğeni toplayan Fahriye Evcen'in ilk başrol dizisi "Yalancı Bahar"ın çekimleri bir hafta sonra başlıyor.
Star TV’de ekrana gelecek olan dizide Evcen’in eski sevgilisini yakışıklı oyuncu Cansel Elçin oynayacak. Evcen’in eşi rolü için de bir süredir oyuncu arayışı sürüyordu. Dizinin yapım şirketi Gold Film’in patronu Faruk Turgut, rol için ödüllü bir oyuncu ile anlaştı. Geçen yıl Tolga Karaçelik’in yönettiği "Gişe Memuru" filmiyle Altın Portakal Film Festivali’nde "En İyi Oyuncu Ödülü"nün sahibi olan Serkan Ercan dizinin ekibine katıldı.
"Gönülçelen"in yönetmeni Serkan İpekören’in yöneteceği dizinin senaryosunu Özlem Dumludağ ile Nil Güleç Ünsal kaleme alıyor.
Geçmişi peşini bırakmayacak
"Yalancı Bahar"da Fahriye Evcen, geçmişte sevgilisiyle dolandırıcılık yapan güzel bir kadını oynayacak. Evcen kendisine çok aşık olan, gözü kara sevgilisine kazık atıp hapse düşmesini sağlayacak. Ardından da geçmişine sünger çekip Serkan Ercan ile evlenip yuva kuracak. Ancak Evcen’in bu mutlu aile saadeti hapisteki eski sevgilisinin özgürlüğüne kavuşmasıyla son bulacak. İntikam ateşiyle yanan eski sevgili, Evcen’in hayatını kabusa çevirecek. Çekimleri Bodrum’da başlayacak olan dizinin diğer oyuncuları arasında Ayda Aksel ve Cevdet Arıcılar gibi iki usta oyuncu da var. Saçını geçen günlerde kızıla boyatan Fahriye Evcen, dizide yeni imajıyla kamera karşısına geçecek.
Elçin canlandıracağı bu farklı karakterle ilgili olarak “Her oyuncu kariyerinde farklı karakterler oynamak ister. Bugüne kadar yer aldığım projelerin hepsinin yeri ayrıdır benim için. Bu yeni projede canlandıracağım rol de bugüne kadar hiç canlandırmadığım tarzda bir karakter olacağı için beni çok heyecanlandırıyor. Ayrıca duyulduğu andan itibaren fanlarımdan gelen destekse beni çok çok mutlu etti.” dedi
MİLLİYET TELEVİZYON
Beş yıl süren "Yaprak Dökümü" dizisinde Necla rolüyle beğeni toplayan Fahriye Evcen'in ilk başrol dizisi "Yalancı Bahar"ın çekimleri bir hafta sonra başlıyor.
Star TV’de ekrana gelecek olan dizide Evcen’in eski sevgilisini yakışıklı oyuncu Cansel Elçin oynayacak. Evcen’in eşi rolü için de bir süredir oyuncu arayışı sürüyordu. Dizinin yapım şirketi Gold Film’in patronu Faruk Turgut, rol için ödüllü bir oyuncu ile anlaştı. Geçen yıl Tolga Karaçelik’in yönettiği "Gişe Memuru" filmiyle Altın Portakal Film Festivali’nde "En İyi Oyuncu Ödülü"nün sahibi olan Serkan Ercan dizinin ekibine katıldı.
"Gönülçelen"in yönetmeni Serkan İpekören’in yöneteceği dizinin senaryosunu Özlem Dumludağ ile Nil Güleç Ünsal kaleme alıyor.
Geçmişi peşini bırakmayacak
"Yalancı Bahar"da Fahriye Evcen, geçmişte sevgilisiyle dolandırıcılık yapan güzel bir kadını oynayacak. Evcen kendisine çok aşık olan, gözü kara sevgilisine kazık atıp hapse düşmesini sağlayacak. Ardından da geçmişine sünger çekip Serkan Ercan ile evlenip yuva kuracak. Ancak Evcen’in bu mutlu aile saadeti hapisteki eski sevgilisinin özgürlüğüne kavuşmasıyla son bulacak. İntikam ateşiyle yanan eski sevgili, Evcen’in hayatını kabusa çevirecek. Çekimleri Bodrum’da başlayacak olan dizinin diğer oyuncuları arasında Ayda Aksel ve Cevdet Arıcılar gibi iki usta oyuncu da var. Saçını geçen günlerde kızıla boyatan Fahriye Evcen, dizide yeni imajıyla kamera karşısına geçecek.
Elçin canlandıracağı bu farklı karakterle ilgili olarak “Her oyuncu kariyerinde farklı karakterler oynamak ister. Bugüne kadar yer aldığım projelerin hepsinin yeri ayrıdır benim için. Bu yeni projede canlandıracağım rol de bugüne kadar hiç canlandırmadığım tarzda bir karakter olacağı için beni çok heyecanlandırıyor. Ayrıca duyulduğu andan itibaren fanlarımdan gelen destekse beni çok çok mutlu etti.” dedi
MİLLİYET TELEVİZYON
florica- vip
florica- vip
Gönülçelen 34.Bölümden Murat Turalı..
Toplam 104 resimli :) (gülcan)
florica- vip
Gladiole si porodici-rosii!
florica- vip
florica- vip
O seara linistita!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
SI la tie o seara frumoasa ,aici tot tuna asa mai de departe nu stiu ce v-a fi!Admin_dea05 a scris:O seara linistita!
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 2 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum