25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
vivi
florica
dana17
iulianagl
elena
mihaela99
alitheea
narcisa
iulia80
anuta1971
Admin_dea05
DENISA
16 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
eu o vreau pe Ali... ea aduce sampanie.. de aia care gadilaaanarcisa a scris:
Doar atât?
Restul unde sunt? Sau ați sărbătorit și voi ceva? :nh8:
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
l-am deblocat..puteti scrie si acoloiulia80 a scris:LA MULTI ANI DRAGELOR!
AM FACUT UN ANISOR..TAIEM MOTUL!
DEA NU SE VEDE VIDEOCLIPUL..ESTE PRIVAT!
Admin_dea05- Admin
La multi ani!!!
Mesajele le-am mutat aici
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/happy-anniversary-f22/la-multi-ani-forum-t203.htm
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/happy-anniversary-f22/la-multi-ani-forum-t203.htm
Admin_dea05- Admin
lasa narcisa..ca ai recuperat frumos bine! ai crescut ca fat frumos !
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Admin_dea05 a scris:La multi ani!!!
Cât am căutat mesajul. Eram sigură că l/am scris și l/am trimis dar cum nu/l găseam începusem și eu să mă îndoiesc de mine.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
am zis sa se adune toate mesajele la un loc de la toti membrii care scriu si pe alte topicurinarcisa a scris:Admin_dea05 a scris:La multi ani!!!
Cât am căutat mesajul. Eram sigură că l/am scris și l/am trimis dar cum nu/l găseam începusem și eu să mă îndoiesc de mine.
Admin_dea05- Admin
iulia80 a scris:lasa narcisa..ca ai recuperat frumos bine! ai crescut ca fat frumos !
Păi dacă aveți grijă de mine cum să nu cresc. Unde mai găsesc eu ce se găsește aici, baclavale, șampanie, tort, glume, muzică, nu mai zic de filme iar fetele sunt ....
narcisa- vip
Am ras cu Miha intr-o zi ..spunea ca mi-a trimis mp.. si eu spuneam ca nu am primit... a descoperit ca si l-a trimis tot ei Oare unde o fi in seara asta ..i se simte lipsanarcisa a scris:Admin_dea05 a scris:La multi ani!!!
anuta1971- vip
zicea ceva de niste musafiri..nu? mai inainte cu cateva pagini..parca a postat ceva..iaca nici nu sti e ce pierde miha!
:drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: pe gratis!
:drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: pe gratis!
iulia80- vip
Narcisa dar ce avatar frumos ai... pe al meu l-ai vazut? m-am uitat crucis vreo juma de ora la el sa vad daca Cansel ii atinge varful nasului Tubei cu buzele... cred ca a ratat cu putinnarcisa a scris:
Păi dacă aveți grijă de mine cum să nu cresc. Unde mai găsesc eu ce se găsește aici, baclavale, șampanie, tort, glume, muzică, nu mai zic de filme iar fetele sunt ...
anuta1971- vip
dupa ce servesti ce a donat denisa..sa imi zici daca ii atinge nasul sau buzele!anuta1971 a scris:
Narcisa dar ce avatar frumos ai... pe al meu l-ai vazut? m-am uitat crucis vreo juma de ora la el sa vad daca Cansel ii atinge varful nasului Tubei cu buzele... cred ca a ratat cu putin
iulia80- vip
anuta1971 a scris: Am ras cu Miha intr-o zi ..spunea ca mi-a trimis mp.. si eu spuneam ca nu am primit... a descoperit ca si l-a trimis tot ei Oare unde o fi in seara asta ..i se simte lipsa
Știu când s-a întâmplat asta. Din ziua în care am intrat pe acest forum am citit absolut toate mesajele care au fost scrise aici la Gonulcelen. Ba am mai căutat și prin arhivă.
Așa este, Miha știe cum să dea tonul la distracție dar nici fetele nu se lasă mai prejos. Oriunde ar fi toate fetele, dacă nu dorm la ora asta sper să se distreze. Dar sigur nu o fac mai bine ca noi. (ăștia sunt pentru fete).
narcisa- vip
multumesc..DENISA a scris:Serviţi vă rog ....
]
Admin_dea05- Admin
anuta1971 a scris:Narcisa dar ce avatar frumos ai... pe al meu l-ai vazut? m-am uitat crucis vreo juma de ora la el sa vad daca Cansel ii atinge varful nasului Tubei cu buzele... cred ca a ratat cu putinnarcisa a scris:
Păi dacă aveți grijă de mine cum să nu cresc. Unde mai găsesc eu ce se găsește aici, baclavale, șampanie, tort, glume, muzică, nu mai zic de filme iar fetele sunt ...
Dacă a ratat aici, sigur a nimerit când nu l-a văzut nimeni. Și nu doar nasul.
narcisa- vip
stiti care a fost primul meu avatar? asta.. m-am chinuit vreo 15 min sa-l pun agitata rau eramnarcisa a scris:anuta1971 a scris: Am ras cu Miha intr-o zi ..spunea ca mi-a trimis mp.. si eu spuneam ca nu am primit... a descoperit ca si l-a trimis tot ei Oare unde o fi in seara asta ..i se simte lipsa
Știu când s-a întâmplat asta. Din ziua în care am intrat pe acest forum am citit absolut toate mesajele care au fost scrise aici la Gonulcelen. Ba am mai căutat și prin arhivă.
Așa este, Miha știe cum să dea tonul la distracție dar nici fetele nu se lasă mai prejos. Oriunde ar fi toate fetele, dacă nu dorm la ora asta sper să se distreze. Dar sigur nu o fac mai bine ca noi. (ăștia sunt pentru fete).
anuta1971- vip
DENISA a scris:[center]
]https://www.youtube.com/v/DsU0k3b7xJc
venim
Admin_dea05- Admin
lasa anuta ca mie mi-a placut tare piticul tau...asa te gaseam pe forum..ca la un momnet dai ai avut acelas avatar cu miha!
iulia80- vip
nu vă văd , ţie îţi e teamă să nu-ţi mai dezmembrezi oasele ???
Continut sponsorizat
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum