25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
vivi
florica
dana17
iulianagl
elena
mihaela99
alitheea
narcisa
iulia80
anuta1971
Admin_dea05
DENISA
16 participanți
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
mai..ai vorbit la ortopedie pt asta noapte? ca nu n-am vorbit cu nimeni..deci ai grija ce le pui la fete!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Denisa, mai întâi ne dai să bem și pe urmă ne trimiți la dans. Crezi că mai suntem în stare? Vrei să arătăm așa
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
eeei ce idei imi dai la ora astanarcisa a scris:anuta1971 a scris:Narcisa dar ce avatar frumos ai... pe al meu l-ai vazut? m-am uitat crucis vreo juma de ora la el sa vad daca Cansel ii atinge varful nasului Tubei cu buzele... cred ca a ratat cu putinnarcisa a scris:
Păi dacă aveți grijă de mine cum să nu cresc. Unde mai găsesc eu ce se găsește aici, baclavale, șampanie, tort, glume, muzică, nu mai zic de filme iar fetele sunt ...
Dacă a ratat aici, sigur a nimerit când nu l-a văzut nimeni. Și nu doar nasul.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
da?.. sa stii ca se intampla de multe ori sa postam aceleasi cuvinte in acelasi timp dar nu am observat ca avem acelasi avatariulia80 a scris:lasa anuta ca mie mi-a placut tare piticul tau...asa te gaseam pe forum..ca la un momnet dai ai avut acelas avatar cu miha!
anuta1971- vip
Și mie mi/a plăcut piticul tău. Mă gândeam ce articulații bune are, cum se mișcă. Dar mă lua cu amețeli dacă mă uitam prea mult la el.anuta1971 a scris: stiti care a fost primul meu avatar? asta.. m-am chinuit vreo 15 min sa-l pun agitata rau eram
narcisa- vip
dea..eu acum am vazut pinguinul din clip..eu mi-s cumva pe acolo?
iulia80- vip
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
si pe mine ma ametestenarcisa a scris:
Și mie mi/a plăcut piticul tău. Mă gândeam ce articulații bune are, cum se mișcă. Dar mă lua cu amețeli dacă mă uitam prea mult la el.
anuta1971- vip
esti si tu pe acolo..toti suntemiulia80 a scris:dea..eu acum am vazut pinguinul din clip..eu mi-s cumva pe acolo?
Admin_dea05- Admin
Lasă că noi avem idei din astea la orice oră. Problema e că nu-l avem pe Cansel.anuta1971 a scris: eeei ce idei imi dai la ora asta
narcisa- vip
Doamne de cand nu am mai auzit coco jambo ce nebunie a fost cu melodia asta
anuta1971- vip
il avem in minte si in suflet si ocazional in visenarcisa a scris:Lasă că noi avem idei din astea la orice oră. Problema e că nu-l avem pe Cansel.anuta1971 a scris: eeei ce idei imi dai la ora asta
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
il avem in minte si in suflet si ocazional in vise
Păi te mulțumești doar cu atât????!!!!!!!!!!
narcisa- vip
draga mea cred ca nu avem de ales... cam trist dar asta e... "Mă doare tot ce iubesc acum, pentru că presimt în orice frumuseţe sfârşitul, dar poate că aşa arată adevărata iubire. Bucură-te de acest dar vremelnic, strigă o voce în mine. Căci nu există decât daruri vremelnice." (O.Paler)narcisa a scris:
Păi te mulțumești doar cu atât????!!!!!!!!!!
anuta1971- vip
UITE DEA..CA AM APARUT!
iulia80- vip
iulia spui ca pinguinul asta e Moldovean? e ruda cu noi?
anuta1971- vip
pinguinul e de pe la noi...anuta1971 a scris:iulia spui ca pinguinul asta e Moldovean? e ruda cu noi?
stai sa vezi rodica ce tare e!
mai denisa..ia du-te matale de te acopera nitel..nu crezi ca te trage curentul?
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Dum 12 Sept 2010, 1:18 am, editata de 1 ori
iulia80- vip
Avem dulciuri din abundenţă
anuta1971 a scris: draga mea cred ca nu avem de ales... cam trist dar asta e... "Mă doare tot ce iubesc acum, pentru că presimt în orice frumuseţe sfârşitul, dar poate că aşa arată adevărata iubire. Bucură-te de acest dar vremelnic, strigă o voce în mine. Căci nu există decât daruri vremelnice." (O.Paler)
Atunci Ana vremelnică să fie iubirea dar vremelnicia asta să dureze o veșnicie.
narcisa- vip
nu mai pot de ras.... ia uitati pe cine am adus aici
http://sendables.jibjab.com/view/6ourqEKn3mNKAUSf
http://sendables.jibjab.com/view/6ourqEKn3mNKAUSf
Admin_dea05- Admin
denisa ..le iau eu dulciurile..multumesc!
dea,,super!
dea,,super!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Dum 12 Sept 2010, 1:20 am, editata de 1 ori
iulia80- vip
Continut sponsorizat
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 2 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum